Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 14:49
- Nahlásit

PetraK
moc se nechechtej a frč do půjčovny

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 14:51
- Nahlásit

Janiii
PetraK
nebo do těch levnejch v trafikách tam to určitě budou mít taky ... a hromnice stojej určitě za to!
já huž dneska toho Anděla nestihnu tak si ho vopatřím příští tejden...ale určitě na to mrknu

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 14:56
- Nahlásit

Janiii
půjčovna asi u nás ne,ale zkusím tu trafiku

Janiii
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 14:58
- Nahlásit

PetraK
jojo, v trafice jsem to kupovala taky, ale bylo to někdy v říjnu vloni no když neseženeš, pujčim na předání Klikátek a vrátíš na horách - a bude to

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 15:07
- Nahlásit

Janiii
tak jo, jsem zvědavá, zdaliž se předávka zadaří, Evina pojede z veteriny večer, tak snad to tentokrát klapne

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 15:16
- Nahlásit

Holky čůůůs letim doma a vééén . Hezkej víkendík.

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 15:23
- Nahlásit

PetraK
Janiii
Taky taky prcháme páááááááá...

Janiii
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 19:29
- Nahlásit

kontrolní otázka - jak dopadla Ešusová v trafice? doufám, že si koupila něco jinýho než litr krabicovýho - psala že si chce dát večer dobrý vínko ne?

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 21:05
- Nahlásit

Janiii
doufám, že si koupila něco jinýho než litr krabicovýho
tak sem se poprskala a zas du
... du spát, ráno brzo vstávám ...brou noc

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 21:11
- Nahlásit

Janiii
v trafice nepořídila, krabicofku nemá, má tu láhev argentiny. Ofšem nic moc, jen střední třída. Teď jsem dokoukla vlky. Dívaly jste se?

Janiii
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 21:26
- Nahlásit

du spát, ráno brzo vstávám
kam zas vstáváš?
Dívaly jste se?
nedívali, hrála jsem jednu praštěnou hru na netu, a jdu chrnět, páč mě bolí hlava
tak dobrou

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 21:31
- Nahlásit

Janiii
tak dobrou

tak dobrou, báby. Já jdu čekat na klikry a koukat na Jéňu.

brut
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 22:02
- Nahlásit

Janiii
bys vzala děti, jako potencionální účastníky fóra a šmíráky
to ne, bych z toho nic neměla... a navíc by mně to všechno stálo moc peněz ( mladej se neustále cpe a tak bych musela jet s plnou kabelou jídla )

Roxana
esli budou treba pemprzy, tak muzu slouzit - mame doma po harantech, takovy ty latkovy bily , co se vyvarej a je to
ty jsou výborný na rýmu....používáme je dodneška

brut
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 22:06
- Nahlásit

Janiii
aby se vyjádřily k nabízeným představením, nebo navrhly jiný program abysme se nějak domluvily ... páč pokud to chcem stihnout do konce sezóny, tedy do června, tak musíme máknout
neznám ani jedno, takže se podřídím většině... jen potřebuju vědět, kde to bude ( kvůli prostoru na nožky a pohodlných sedadlech) a jestli prodávají lístky na ZTP
Přes týden většinou můžu, jen pátky jsou problém, jednou za 14 dní ( a občas i každý týden) vyzvedávám nejmladšího u vlaku

Sem dřív nemohla, měla sem tu návštěvu a trošičku se protáhla

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 22:48
- Nahlásit

brut
používáme je dodneška

u nás taky

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 22:49
- Nahlásit

ZPRÁVA PRO KLIKROVÝ BÁBY
KLIKRY DORAZILY - TEĎ JEN DOMLUVIT S JANIII PŘEDÁVKU A ZANÉST DO HLAVY, ŽE JE MÁM PAK TAKY ZABALIT NA HORY

brut
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 22:49
- Nahlásit

PetraK
u nás taky
jsou lepší než kapesníky .... jenže se nám pomalu tenčí zásoby, asi je budu muset doplnit

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 22:54
- Nahlásit

brut
jenže se nám pomalu tenčí zásoby, asi je budu muset doplnit

vyrábějí to ještě vůbec??

brut
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 22:59
- Nahlásit

PetraK
vyrábějí... jen si musíš koupit ty dražší, protože jsou kvalitnější ( nerozpadnou se po pár vypráních)

brut
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 23:03
- Nahlásit

Budu až v neděli, tak si užívejte víkendu a pořádně odpočívejte, aby na vás neskočila chřipčička, co už se objevila v republice

Roxana
Člen
# Zasláno: 16 Led 2009 23:20
- Nahlásit

caute zencky
ja hlasuju pro cokolif, kde je sranda takze staci rict a sem tam natuty!
Tak krasnej vikendos vam fsem, padam za vlast ...

Janiii
Člen
# Zasláno: 17 Led 2009 11:49
- Nahlásit

krásnou sobotu všem!
PetraK
klikry předáme teda někdy v týdnu? nějak se dohodnem, jak se to bude hodit
a s tím divadlem jste mi teda moc nepomohly
brut
a máš teda třeba tip kde se ti třeba dobře sedí nebo kde naopak nevydržíš? abysme se řídili i tím?
jdu rychle dokuchtit oběd a pak vrazíme s Berni na prochajdu s kámoškou Bárou - to zas budou bitky

mishi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2009 12:17
- Nahlásit

Teda jeden den se nedostanu na net a tady se toho tolik děje! Ste se rozhodli kultůůůůrně všici vzdělat?

Janiii
Člen
# Zasláno: 17 Led 2009 14:53
- Nahlásit

mishi
Ste se rozhodli kultůůůůrně všici vzdělat?
ještě nevíme jestli vzdělat nebo zdělat, ale rozhodli chceš se přidat? když huš pani Fajkýšová pojede z Jablonce můžete jet spolu děvčata autobusem
teď jsem přišla uplně promáchaná z procházky, vzali jsme to po louce, po poli, lesem, berni se úžasně vyběhala s Bárou, zdrhly nám v lese z takovýho ohromnýho prudkýho kopce dolů, za čím, to nevim, protože jsme nic neviděli - ale vzápětí jsme neviděli ani ty dvě vobludy a nahoru ten kopec zpátky sotva vyfuněly se nedivim, frčely dolu přes to roští a popadaný větve ... tak pak šly na vodítko a ejhle, za zatáčkou srnky - tak to bylo akorát ale procházka jinak suprová
no a teď jdu udělat čaj a k tomu si dám štrůůůdl - jsem pekla

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Led 2009 21:04
- Nahlásit

ahoj žencký, nevím jak vy ale já si dneska užívala dvouhodinovýho lítání a naprosto jsem si to užila
Ešus taky, potkal bloncku labradoří, jménem Růženka tak jsme hezký kus šli společně a čokli si to užívali .Růženka teda víc, páč se jí podařilo ulovit si myš , otočila jsem se zrovna v momentě, kdy stála za mnou, držela ji za ocas a čuměla na nás-obě jsme s paničkou naráz zařvaly FŮŮJ. Růža mrkla, udělala vcůůc a myš vdechla jako špagetu, brrr. Jestli ti čokli jsou normální?? Jo a musím Ešusa pochválit i tady- včéra byl děsně důležitej terapeutickej čokl . Už několikrát jsme se potkali s józefpšíkem, který ze strachu vyjíždí na psy. Tak mu fčéra ukázal, že ne každej pes žere jiný psy a že se teda jako nemusí vůbec bát. Nechal se vočuchat, józefpšík čuměl jak uměl, divil se a choval se posléze veskrze normálně Ešus byl hrd jak je dobrej a nosil se jak na podnose

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Led 2009 21:07
- Nahlásit

Janiii
no a teď jdu udělat čaj a k tomu si dám štrůůůdl - jsem pekla

jo a když jsme u toho vaření- dneska jsem byla velmi kuchyňsky šikovná. Odpoledne jsem uplácala vynikající bramborové placky zapečené se sýrem. A tetkon večer jednu dobrou rychlovku - brambrory zapečené s mrkvičkou vařenou ve vývaru a s podušeným mangoldem, zalité bešamelem se sýrem - moc moc ale mooooc dobrý jídýlko.

mishi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2009 22:55
- Nahlásit

Janiii
Což o to, já se s váma klidně zdělám taky. Mě teď čeká v Jablonci Terasa, bude tam hostovat Divadlo bez zábradlí, tak jsem zvědavá...

PetraK
Pro ešusa obří pocvhalu! Jo a co to je mangold? Jsem to nikdy neslyšela.

Vám ty dvouhodinový procházky závidim. My byli zase na půl hoďky a chodíme furt na stejnejch místech, jen občas vezmu auto a jedem na těch půl hoďky jinam, ale není to prostě ono...

Dneska jsme si užili super karetní večer! Naučila jsem se poker!

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Led 2009 23:03
- Nahlásit

mishi
Naučila jsem se poker!

Poker je dost dobrá hra!Musí u ní člověk používat maximalisticky hlavu. Já ho kdysi hrála, hrozně mě to bavilo,ale dneska po sto letech už by mi to musel někdo oprášit, ale poker a mariáš ve 4 jsou hodně přemýšlivý hry.

Mangold - to je jako špenát, ale celou sezónu Ti to dorůstá, máš pořád co sklízet. Je to dvouletka, takže na jaře zaseješ, přes léto a podzim sklízíš, na zimu skoro ořežeš a na jaře se to zase spustí a máš co ořezávat. Zároveň naseješ další, protože tenhle v létě skončí a takhle jedeš hásky dokola. Mangold je fakt suprovka, pořád to dorůstá, pořád máš lupení. Ešus ho taky oblibuje.
a jedem na těch půl hoďky jinam, ale není to prostě ono...
tak zkus něco provozovat s hafanem doma, to taky není marný.

Janiii
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 12:39
- Nahlásit

ahoooj,
obdivuju vás, poker jsem nikdy ve skutečnosti ani neviděla, a mariáš mě po dlouhé snaze přestali učit, páč je to marný, je to marný, je to marný ...
dneska tu svítí punťa, takže fofrem doděláme oběd, berem stopovačku (!) a vyrážíme stejnou včerejší trasu, pěkně za srnečkama a pak na řeku, Bára s paničkou jdou bruslit, tak my jdem fandit
jo jinak Bára prej včera začala hárat, tak jsem zvědavá, jestli už začne "dospívat" a změní se jejich vzájemné chování s Berni k sobě upřímně doufám že ne, a že Bára nebude zkoušet na Berni si vyskakovat
tak hoj večer!

brut
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 15:02
- Nahlásit

Ahoj... před chvílí jsme se vrátili z oslav narozenin a jsem celá přežraná

Janiii
a máš teda třeba tip kde se ti třeba dobře sedí nebo kde naopak nevydržíš?
mám vyzkoušeno, že Národní a ABC mají málo místa na nohy, takže se tam musím kroutit ( občas si potřebuju nohy trochu natáhnout a uvolnit tím záda), jinak všechna ostatní jsem zvládala docela bez větších potíží

Ale na mně se neohlížejte, si kdyžtak zobnu tabletku a tu chvíli vydržím .... a když ne, tak se zvednu a projdu nebo alespoň narovnám

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání