| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 09:17
- Nahlásit
brut
moc hezká, taková maličká... na oběd jsme byli v plném počtu ( a samozřejmě i při blahopřání), pak moji harantíí jeli po svých ( holka do práce a mladej domů za pejskama), my si udělali velkou procházku, aby nám trochu slehl oběd a pak už se jen bašilo a pilo
to zní naprosto dokonale
Janiii
ale uznej že je to bóží hláška
je naprosto příšerná!! tlemila jsem se ještě v posteli
Jinad dobrého dne vinšuju.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 09:29
- Nahlásit
Janiii
Jako jeden muž
mooooc hezká fotka a ta druhá kanysterapeutická taky, je vidět, že si ležig Bernii řádně vychutnává
PetraK
Roxana
nepodělí se ! Hamounka jedna
sme všechno snědli, nezůstal ani drobeček .... jen pak má člověk problém dopnout gatě ...ale haš budu dělat oslavu já u nás, tak na vás budu myslet a určitě něco dodám
Janiii
Roxana
teda vy dvě by jste člověka hned připravily o chuť na něco dobrýho ...... nemám velký zrcadlo a ani ho nechci, plesofky nevlastním a nikdy vlastnit nebudu a jím cokoliv mně napadne a kdykoliv, bez toho, že bych hlídala, jestli je ráno nebo večer ..... je teda pravda, že nejím žádné jiné maso než bílé ( kuře, králík krocan) a ryby, ale na druhou stranu používám šlehačku ke šlehání, zakysanou smetanu a máslo neb mně ty různý náhražky nebo odtučněný jakoby zdravý "dobroty" nechutnaj
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 09:42
- Nahlásit
Roxana
tak idealni je pulka celozrnyho rohliku, pulka tavenacku, k tomu tak pullitra vody (bez bublin samo) a neco zelenyho na chroustani .. no jo no
no brrr, a to ještě žiješ? Bych umřela ..... pro mně je dietkou rajčatový salátek s balkánem, nebo okurkový salátek s řeckým jogurtem a krájeným hermelínem
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 09:46
- Nahlásit
Janiii
víte co píšou na krabičce od cigaret??? Škodí zdraví! ... no jo, na lopatu vám to nenapíšou "
"jsem znal dva bratry, ten jeden kouřil celej život, a dožil se 98 let!!! ... a ten druhej nekouřil nikdy, a umřel když mu bylo 6 měsíců " - hodně černej humor ale miluju tuhle hlášku
krásná hláška... hned je to ráno hezčejší
PetraK
to zní naprosto dokonale
taky to dokonalý bylo.... ta procházka se částečně konala v psychiatrický léčebně... sem si byla obhlídnout pavilon, ve kterým mám předplacenou postýlku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 10:21
- Nahlásit
brut
tak na vás budu myslet a určitě něco dodám
kuš!! Jen ať tě to ani nenapadne mác co zpracovávat i tak - a kde má furt člověk tu vůli brát, že jo?
ta procházka se částečně konala v psychiatrický léčebně...
takže taková tichá DOMÁCÍ oslava
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 10:23
- Nahlásit
jo a žencký dneska mi zas vyšel Ešusí článeček, se musím pochlubit - hlavně teda spíš kvůlivá tý fotce se synovcem a žubama žahnutýma naholu
http://neviditelnypes.lidovky.cz/psi-esus-mame-dom a-stenatko-dfe-/p_zviretnik.asp?c=A090118_145226_p _zviretnik_dru
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 10:29
- Nahlásit
brý ráno, ikdyž pro mě je trochu hektický
Roxana
jsem ti včera zapomněla s těma dietama odpovědět na otázku, jeslti jsou berňáci lovci
nevim jak který, ale Berni zvížááátka moc zajímaj ale ona prostě neni klasickej berňák no, ona je jen v jeho kožichu
jsem přesvědčená, že by srnu ani zajíce nechytla, a když už tak že by jim nic neudělala, rozhodně by je nepotrhala nebo tak něco ... ona je prostě sranda že to něco před ní běží ...
když nám tenkrát zdrhla k hejnu hus, kachen, slepic a krůt, tak je taky jen nahnala všechny dokolečka a obíhala je a hlídala, štěkala jak divá - ale ani peříčko jim nezkřivila ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 10:31
- Nahlásit
Janiii
kachen, slepic a krůt, tak je taky jen nahnala všechny dokolečka a obíhala je a hlídala, štěkala jak divá
no takže to je jasný, je to bezpapírovej vofčák, dyš tagle pase
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 11:01
- Nahlásit
čáááááááááááu všici! Teda vy jste toho včera zase nakrafaly! Jak můžete řešit diety, to nechápu... Já mám pak dycky chuť na něco hrozně nezdravýho, takže to má naprosto opačnej účinek. Navíc nemám naprosto žádnou vůli, takže se io žádný diety rozhodně nesnažim, furt si řikám, že dyž jsme furt venku a něco děláme, tak nemůžu dopadnout nějak extra zle.
PetraK
Neviditelnýho psa sleduju pravidelně, jsem si huž všimla, že tam občas něco od tebe přibude. To je totiž jediný, kam se dostanu z práce, jinak musim chodit k šéfovi...
Janiii
Fotky jsou naprosto úžasný!!!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 11:05
- Nahlásit
no takže to je jasný, je to bezpapírovej vofčák, dyš tagle pase
ale vona PP má
a pani chovatelce Marcelce naprosto důvěřuju
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 11:13
- Nahlásit
brut
no brrr, a to ještě žiješ?
no zatim ziju a ve veeelmi bujnych tvarech, prave toz holt je cesta, jak zase zpatky do svy velikosti, no ..
Janiii
jsem přesvědčená, že by srnu ani zajíce nechytla, a když už tak že by jim nic neudělala, rozhodně by je nepotrhala nebo tak něco ... ona je prostě sranda že to něco před ní běží ...
jo, to je asi zdroj hodne loveckejch vejletu - utika to, tak hrr na to .. zas bohuzel musim priznat, ze ta moje cuza bohuzel pirko zkrivi, uz ma z dospivani vroubek - slepku a zajoska in memoriam Ale lepsi se to, lepsi ...
PetraK
jak jsi fcera usnula, po ty medunce ?
ja stavala v 5 jela jsem na emise a technickou, a ac objednana, cekala jsem pres hodku, jsem doted vymrzla jak petnik
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 11:19
- Nahlásit
Roxana
ta moje cuza bohuzel pirko zkrivi, uz ma z dospivani vroubek - slepku a zajoska in memoriam
mamči berňačka taky slípky aportuje
chytne, zakousne, přinese
ale na zajíce už je zvyklá, mají jich tam davy na poli za domem ...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 11:23
- Nahlásit
PetraK
kuš!! Jen ať tě to ani nenapadne
tak já s sebou alespoň něco vezmu na nějakou prochajdu... a zkusím vymyslet něco zdravotně dietního
Roxana
zatim ziju a ve veeelmi bujnych tvarech, prave
to bude po těch kouskách, co do sebe cpeš.... jídlo máš mít krásně upravený, na malým talířku, aby jsi neměla pocit, že je ho nedostatek ( i když ho je ve skutečnosti málo), máš mít hodně ozdobené bylinkami nebo zeleninou, ale zároveň máš jíst vše.... jen se doporučuje vynechat měkké salámky, párky a takové podobné hnusy( taky třeba kynutý knedle se nedoporučují, ale když máš těsto tvarohové nebo bramborové, tak to neva)... taky by jsi neměla jíst majonézu, ale plnotučný jogurt si klidně můžeš dát.... jo a jíst musíš každý tři hodiny, aby žaludek pracoval systematicky a neměl tendence stáfkovat.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 11:28
- Nahlásit
brut
jj, to ja fsechno vim .. myslim, ze bych klido mohla z fleku strcit do kapcy leckterou dietni sestru ale holt se mi to cas vod casu jako nejak vymkne .. a pak to tagle dopada
Janiii
mamči berňačka taky slípky apo tak tagle dotazeny to teda nemame
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 11:49
- Nahlásit
Roxana
mladej se totiž učí ve škole, jak správně jíst.... a tak si doplňuju vzdělání
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 11:54
- Nahlásit
Brý den, procházím nestíhám.. peru se s účetnictvím a k snídani sem měla celou velkou Margotku... to asi nebude moc dijetní no ale neva o to víc musím večer s Fájou běhat a ta bude mít radost
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 11:56
- Nahlásit
mishi
Neviditelnýho psa sleduju pravidelně, jsem si huž všimla, že tam občas něco od tebe přibude. To je totiž jediný, kam se dostanu z práce, jinak musim chodit k šéfovi...
čůůůs, no já tam píšu už od roku 2004, ledva Ešus do rodiny přibyl. To jsem psávala každý tejden jeden článek pravidelně, teď už na to není tolika času
Janiii
ale vona PP má
a pani chovatelce Marcelce naprosto důvěřuju
tady někde bude ten zádrhel
brut
mladej se totiž učí ve škole, jak správně jíst.... a tak si doplňuju vzdělání
hm, budu doživotně nezdělaná a tlustá
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 12:41
- Nahlásit
dneska fakt nestíhačka, šéfová je jak nadzvukový letadlo tak snad večer
a ze Švýcarska z porady nám přivezla každý čokoládu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 12:50
- Nahlásit
Janiii
a ze Švýcarska z porady nám přivezla každý čokoládu
je ftipná, pani říďa
já dneska vyhnala svýho šéfa s talířkem sušenek! On vždycky něco načne a pak mi to sem strčí, až aby :taky si vem..!, tak dneska jel. Von je hubenej, může si to dovolit. Já ne.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 18:42
- Nahlásit
Zdravím šecky, jen se otáčím a zas mizím
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 19:12
- Nahlásit
Eimy
Zdravím šecky, jen se otáčím a zas mizím
TADY NENI ŽÁDNÝ VOBRATIŠTĚ TRAMVAJÍ! DÁM SEM CEDULI PRŮJEZD ZAKÁZÁN! TAGLE SE TU COURAT!
NE! DÁM SEM TODLE! :
takže je to jasný? Žádný procházím, žádný votáčim se, hezky se zdržíme. Jinak průšvih, degradace a tak podobně.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 19:22
- Nahlásit
Roxana
ja stavala v 5 jela jsem na emise a technickou, a ac objednana, cekala jsem pres hodku, jsem doted vymrzla jak petnik
Sem si toho předtím nevšimla
tyjo - a zabilas je??
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 20:04
- Nahlásit
hoooj tak jsem sice doma, ale padám někam do pelechu, páč jsem nějaká utahaná
PetraK
a dobře jsi zakázal průchod, předsedóóóó
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 20:09
- Nahlásit
Janiii
páč jsem nějaká utahaná
a to je teprf pindělí! Ale se Ti nedivím, máte to tam nadupaný. Hele nevím tenhle týden jak s tou předávkou klikru, páč: zítra nemůžu, ve středu musím mastit dom a běžet z Ešusem já, páč Brtnik bude dýl v práci, ve čtvrtek jedeme za panem baňkařem kvůlivá úvěru a v pátek mám krátkej den, to mastím hned domů, abychom ještě stihli venčení na světla v polích. Nevadí to?
Doufám,že ta značka je dostatečně důrazná na to, aby si tady z toho někteří- že jo Eimydlo!!! dělali pouze průchoďák
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 20:11
- Nahlásit
Hele nevím tenhle týden jak s tou předávkou klikru
hele mě je to jedno, jen v sobotu navečer jedem k taťkovi, tak bych ho byla bývala mohla předati Fejkýšový ale jeslti pani vydrží na hory, tak já nemam problém zkusit předávku třá příští týden
myslim že berni se bez tý klikací potvory klidně obejde
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 20:13
- Nahlásit
Janiii
PetraK
Fajkýšová nemá probléma s klikrem a nespěchá... fajkýšová má probléma že musí Makat!!!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 20:15
- Nahlásit
Fajka
pani přestaňte se snažit vo titul Pracovník měsíce a koukejte pelášit odpočívat
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 20:22
- Nahlásit
Janiii
Odpočinek odkládám na neurčito... to se nedá svítit vo víkendu furt někde loncám tak ted musím makat dodělám jednu věc a přiřítí se 10 dalších ..chjoooo
Klikřík nespěchá klidně na něj počkám až na únor takže se mnou si nedělejte starosti
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2009 20:29
- Nahlásit
Janiii
tak bych ho byla bývala mohla předati Fejkýšový
a sakra!! Myslela jsem, že už jsem to vymyslela, že bychom se třeba mohly sejít přes oběd, ale to taky padá, protože tu zas máme návštěvu a kolegyně není, takže budu lítat jak čamrda
Fajka
pani- nemůžete se strnout, jak ¨péro v hodinách!!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2009 08:52
- Nahlásit
už jsem to vymyslela, že bychom se třeba mohly sejít přes oběd
to by padlo i z mojí strany, páč tady se obědy nedržej, my přes poledne ven nechodíme ...
hele neřeš to, třeba bude příští týden volnější
a jinak dobrý ráno všem
|