| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 08:39
- Nahlásit
jsem zářný příklad toho, že to jde stihnout ... ovšem nevim, jak dlouho to vydržim
teď navíc nemam špatný svědomí, když je Míra doma a je celý den s Berni
na co jdete do díívadla? Na operu?
tak na tu bych míru nedostala ani na řetězu ani na muzikál ne e
jdeme na Chválu bláznovství - do Kalicha, hrají Vladimír a Michal Dlouhý, a bylo mi to doporučeno jako super, tak jsem zvedavá
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 08:42
- Nahlásit
Janiii
no jooooo no jooooo voni, víte co voni jsou???
Kultůůůůůůůůrní rodina
aha tak to jo, sem si říkala že v plánu Bernii nějak chybí
tak na tu bych míru nedostala ani na řetězu ani na muzikál ne e z toho si nic nedělej, já taky ne ani elektrika by nepomohla
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 08:44
- Nahlásit
aha tak to jo, sem si říkala že v plánu Bernii nějak chybí
včera mi nosila chobotnici (gumovou ), hledala ji po bytě, docela prča - obzvlášť ráda si ji bere z topení, kdy ji nechávám sušit od slintů
a dneska ráno jsem jí řekla "no kde máš chobotnici?" vlítla pro ni a už ji nesla páníčkovi do postele - před šestou ráno - byl moooooc rád že nás má
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 09:19
- Nahlásit
Fajka
jooo, pani, včera když jsme projížděli benešovem na cvičení, tak jsem viděla pána s akitkou ale neptej se mě jeslti to byl japonec nebo amerika, to fakt nepoznám
ale byl zbarvenej takhle - akorát si myslim že měl bílou i hlavu - jeslti je to teda u akitek vůbec možný
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 09:24
- Nahlásit
Janiii
myslíš jako, že tam zlobějí?
Fajka
Janiii
tak na tu bych míru nedostala ani na řetězu ani na muzikál ne e ...z toho si nic nedělej, já taky ne ani elektrika by nepomohla
tak to máme naprosto stejný, páč já už asi tak ve třech letech, či kolik mi to bylo - když máma koukala na Prodanou nevěstu a zrovna tak přemýšlela o tom, že by možná nastal brzo čas mě zkulturňovat nějak, tak jsem jí ty plány krapítek nabourala a zeptala jsem se jí: "Mami? A ploš tam ta žencká tak vyje?" od tý doby zapomněla na zkultůrňování
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 09:26 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Janiii
a dneska ráno jsem jí řekla "no kde máš chobotnici?" vlítla pro ni a už ji nesla páníčkovi do postele - před šestou ráno - byl moooooc rád že nás má
- OSLINTANÍ CHOBOTNICE NEJLEPŠÍ LÉK NA HOREČKU!!
taky umí hezky rozlišovat hračky podle názvu Bernís šikovná My teď máme v největší oblbivě Pichláka - takový tvrdší, ježatý míček- který naprosto vyhovuje Ešusovým masochistickým sklonům
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 09:30
- Nahlásit
Janiii
ale byl zbarvenej takhle - akorát si myslim že měl bílou i hlavu - jeslti je to teda u akitek vůbec možný
jestli měl bílou hlavu a nebo hodně bílé po sobě na těle tak to byla asi amerika u japonců je to tak že ty žíhaný smějí mít bílou jen na nose, hrudníku + spodek břicha, tlapky a špička ocasu.. vpodstatě tak jak je Fajkýš akorát jí chybí ta bílá na čumáku.. má jí tam skoro neznatelnou..
PetraK
Mami? A ploš tam ta žencká tak vyje?"
no to já zas dyž byla malá a naši chtěli mít vodě mě klít tak mě pustili operu a já dvě hodiny čučela jak trubka... a nejvíc prej mě brala liška bystrouška
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 09:32
- Nahlásit
taky umí hezky rozlišovat hračky podle názvu Bernís šikovná
nene, to neumí - občas se jí povede rozlišit míček od chobotnice, ale chobotnici miluje, takže když může, čapne ji a letí
ad opera - ačkoliv jsem hudebně vzdělaný člověk, tak operu taky až tak nemusim, takže mi ani neni líto, že ji míra nesnese
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 09:33
- Nahlásit
jestli měl bílou hlavu a nebo hodně bílé po sobě na těle tak to byla asi amerika
byla to chvilička co jsem toho pséka viděla, ale přišlo mi že měl bílou hlavu, nohy, a těěělo tak do půlky, a zadní část měl tu tmavou - fešák
a páníček měl dlouhý vlasy do culíku - třeba ho identifikuješ
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 09:36
- Nahlásit
Janiii
a páníček měl dlouhý vlasy do culíku - třeba ho identifikuješ vo*e tak to fakt teda neidentifikuju
Tak to byla amerika .. jak byl hodně bílej tak je to jasný
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 09:59
- Nahlásit
Janiii
- občas se jí povede rozlišit míček od chobotnice
tak může Míra z postele zapracovat na tom, aby zvládli míček a chobotnici, pak už to jede snadněji. Tohle jsou právě věci, který čokla zabaví, když se doma nudí. Rozložím Ešusovi hračky do předsíně, jdu mýt nádobí a požádám ho aby přinesl Krysu Vasilisu, slečnu Slepičku, pana Stehna a tak. A nemusím tak mýt nádobí s čoklem vmezeřeným mezi kolena
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 10:07
- Nahlásit
to je totiž zásadní chyba - že meješ nádobí
kdybys ho skládala do vany a jednou za čas spláchla sprchou - se sebou zároveň, bylo by to
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 10:10
- Nahlásit
Ahoooooj všici! Dneska máme na všech pobočkách svátečno - veškerý vedení odjelo na mega poradu.
Jako já mám poslední týden pěkný výčitky, pže na mě skočil bacil (už zas) a rozprskala jsem ho po celý rodině, takže krom mamky padli všichni. Což znamená, že táta s bráchou jsou doma, já to trpim v práci, ale odnášej to psi. Teda podle mě to odnášej. Já ráno zajdu na prochajdu s Gastonem, to to ještě zvládám, ale z práce se vracim tak vyfluslá, že se jen najim, napařim a jdu spát. Jako oni choděj přes den na zahradu, ale stejnak. Nejlíp to nese Barča - je totiž s páníčkem doma a to se jí náramně líbí, páč jinak musí bejt venku. Teď se nechce venčit ani na zahradě, aby jí tam taťka náhodou nezapomněl.
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 10:14
- Nahlásit
PetraK
My máme zelenýho, kupodivu drží. On jinak všechny hračky rozcupuje, ale zelenej je fržák. Je to taková zelená noha z latexu a má hlavu draka. No, divnost nad divnost, ale dobře se mu drží v držce. Jiný hračky nemá, krom pravidelných uzlů, ale ty cupuje na kousky, takže po něm pak chodim a sbírám.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 10:20
- Nahlásit
Janiii
kdybys ho skládala do vany a jednou za čas spláchla sprchou
copak todle, já se chystám uvést do praxe následující:
A: Mělo by se spláchnout nádobí!
B: No! Tak ať se spláchne!
víš odkud to je??
mishi
Teď se nechce venčit ani na zahradě, aby jí tam taťka náhodou nezapomněl
tak ti nevim, jestli ten pes vyloženě trpí
ale však ono jim to vynahradíte, až se ozdravíte. V tomhle je ještě hůř, když je člověk v bytě, než když je v domku. Páč tam prostě s tím čoklem aspoň na chvíli vylézt musí . Ale zas na druhou stranu, když byl Ešus marod s tou rozříznutou nohou, tak měl taky klid na lůžku a neumřel z toho, takže já tohle nehrotím. Má v běžným životě takovýho vyžití při odpoledních a večerních prochajdách, že jeden týden, když je člověk nemocný a musí ležet, ho prostě nezabije. Aspoň si odpočine
tak u nás je hraček hafo, Ešus není moc demolovací- i když něco taky povykuchá. Teď jsem třeba vyměnila soudruha Mechače a Krysu Vasilisu, páč soudruha Mechače(plyšovej balónek) už krapítek při přetahování o něj povykuchal a Kryse Vasilise kupíroval ocásek a přední nožičku.Takže jsem v Ikee koupila nový a dostal to pod stromek.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 10:22
- Nahlásit
PetraK
mishi
že jeden týden, když je člověk nemocný a musí ležet, ho prostě nezabije. Aspoň si odpočine
tak tak, to si taky vždycky říkám když sem nemocná a šidím jí a ona ta naše potvůrka se někdy nechá ošidit docela ráda
mishi
Hele ty neděláš náááhodou na Raifce?
Potřebuju nějaký potvrzení a nevím jestli mě s tím nevykopnou
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 10:35
- Nahlásit
A: Mělo by se spláchnout nádobí!
B: No! Tak ať se spláchne!
víš odkud to je?? ´
samo
super filmík Léto s kovbojem?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 10:35 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
no to já zas dyž byla malá a naši chtěli mít vodě mě klít tak mě pustili operu a já dvě hodiny čučela jak trubka
tak pani vy ste se jako kuldůrně zdělaná evidentně už narodila ofšem ta Liška Bystrouška svědčí o skrytých kynologických buňkách již od prvního nadechnutí
a ona ta naše potvůrka se někdy nechá ošidit docela ráda
u nás nevadí nedostatek procházek, ale zábavy- tzn. že nemocný choří a vedle postele leží čokl, který potichu a se stále se zvyšující hlasitostí huhlomumlá, že je chduák nezaměstnanej a jestli bychom se nemohli aspoň chvilku přetahovat, nebo aspoň házet, zavírat dvířka atd. A když nic nezabere, tak jde ke koši na papír, vytáhne odtamtud něco a přijde to ukázat -že to jako našel a že čeká na povel, aby to vyhodil. Je to workoholík
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 10:37
- Nahlásit
Janiii
super filmík Léto s kovbojem?
Bingoooo!!
Tohle miluju:
Byl to nějakej velkej mokrej pták!
No to byla husa a ty seš druhá!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 10:48
- Nahlásit
PetraK
joooo, to je výborný!!!
a nebo:
vařit neumíš ... pěkná taky moc nejsi ...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 10:49
- Nahlásit
PetraK
Janiii
mluvíte vo mě ?????? !!!!!!!!!!!!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 10:51
- Nahlásit
Fajka
šiš pani teď jsem si málem krůpla do textilu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 10:56
- Nahlásit
Janiii
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 10:58
- Nahlásit
Fajka
se nesmějte pani, by mě nepustili do divadla
jooo, a prej se máme před představením najíst - protože se při tý hře na jevišti papká - gulášek, masíčko, a tak ... tak prej abysme moc neslintali
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 10:58
- Nahlásit
Fajka
Náhodou ne, dělám v Komerčce, ale řekni jakej papír, ono je to skoro všude stejný, jen s jinym logem a jinou chutí se tomu věnovat.
PetraK
Jako ono je to u nás trochu jinak, páč bernardýnka je venku, takže ta je vděčná, že jsme nemocný a může bejt s náma. Ale Gastoňák je furt doma a vycházky miluje a doma si teď moc nehrajem, páč se mu rozjížděj packy a je tam celkově blbej povrch, takže se jen mazlíme a on je pak dotěrnej. No a se dvěma psiskama v bytě si už vůbec hrát nemůžem. Kor když Baruna všude zabere půlku místnosti.
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 11:00
- Nahlásit
Janiii
To oni jako nedávaj vochutnávky? Tak teda co je to za představení?
Já jdu o pauze koupit lístky na Terasu, přijede nám do Jablonce hostovat Divadlo bez zábradlí. Hele, by mě zajímalo, kde choděj na ty názvy...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 11:03
- Nahlásit
Janiii
by mě nepustili do divadla
no to by bylo v díívadle poslintaná a ještě počůůůůraná
mishi
Náhodou ne, dělám v Komerčce, ale řekni jakej papír, ono je to skoro všude stejný, jen s jinym logem a jinou chutí se tomu věnovat
Aha tak se tě aspon zeptám jestli na mě nebudou koukat jak na trotla a nebo třá mě poradíš jak to udělat ... mám Ekonto takže původně Ebanka a posílala jsem platbu do němec a ted potřebuju potvrzení o té platbě. Ale když si to vytisknu sama tak to je podle mě jen cár papíru kterej si může vytvořit každej, tak nevím jestli by mě to Němčouři uznali. Tak sem si to chtěla vytiskout zajít na banku at mě tam frknou razítko, že to jako opravdu odešlo z účtu.... myslíš že mě nevyhoděj?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 11:05
- Nahlásit
když už jsme u tý kultury, můžu všem doporučit hru A je to v pytli! hrajou to na Fidlovačce, možná s tím i hostujou ... ale u toho jsme se taky nařehtali - Gondíková tam hraje chlapa, albánskýho uprchlíka, a žvatlá si to tam v albánštině
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 11:48
- Nahlásit
co si myslíte vo horoskopech?? já, že jsou uplně debilní - no poďvejte se co mam na dnešek ...
V minulých dnech jste hýřili jistotou a jistě byste chtěli v nastoleném trendu pokračovat. K tomu však bude zapotřebí větší ochoty slevit ze svých nároků na pohodlí, i zvýšit svoje pracovní výsledky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2009 11:48
- Nahlásit
Fajka
Janiii
mluvíte vo mě ?????? !!!!!!!!!!!!
bože tady aby se taky za chvíli člověk bál vo mokrý bombarďáky
|