Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 09:00
- Nahlásit

hoooj báby!
tak mi bylo dneska navrženo, že půjdem 31.1. na ples
takže mě čeká doma strééés, zda se vejdu do šatů

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 09:01
- Nahlásit

Fujtajbl ve spolek, je tu někdo? Či jsme fšicí umrzli?

já se tak těším jak dneska vyrazím ven!! Pátek je jedinej pracovní den, kdy se dá s čoklem vyrazit ještě do polí, doma jsem ve 4, teď už je vidět do 3/4 na pět, když je sníh, půjde to i do půl šestý, možná i dýl. Jupí a juchééééé!

brut
teď bych to nevracela... momentálně za napadení hrozí basa

dostal by deku - při jeho konstrukci by to ani jinak nešlo , už jako dítě byl takovej rozměrnější - no prostě biftek na cibuli

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 09:02
- Nahlásit

Janiii
tak mi bylo dneska navrženo, že půjdem 31.1. na ples
takže mě čeká doma strééés, zda se vejdu do šatů

Neřikej to! Neřikej to!! Já musim v březnu taky na ples!! Na synovcův madurýďák. Mám z toho vosypky, tak radši předstírám, že letos březen zrušili

Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 09:09
- Nahlásit

PetraK
jedinej ples, na kterej se těšim, je Myslivecký - na severu - tam je zvěřinová kuchyně a pěkně se tam napapkáme
a letos se kreje s oslavou 50tin mírový mámy
Neřikej to! Neřikej to!! Já musim v březnu taky na ples!!
do března bych se do těch šatů třebas vešla - ale za 3 týdny ojojoj

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 09:13
- Nahlásit

Janiii
do března bych se do těch šatů třebas vešla - ale za 3 týdny ojojoj

čert vem šaty, ale já tydle akce nerada, nerada - a tetkon musim jíít a pak ještě jednou za pár let až doroste ten poslední. Jsem ten týpoš, co NESNÁŠÍ PLÉZY!

Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 09:14
- Nahlásit

PetraK
tak jako mě nevaděj, protože vždycky tam jdeme ve vícero lidech, takže je sranda - Míra netancuje tak co tam taky jinýho že jo
a když huš jsem si ty šaty vloni koupila - v domnění, že je užiju na bráchový svatbě, na který jsem je pak neměla ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 09:24
- Nahlásit

Janiii
a když huš jsem si ty šaty vloni koupila - v domnění, že je užiju na bráchový svatbě, na který jsem je pak neměla

tydle nákupy jsou dokonalý

No já jsem prostě neplesovec, navíc jsem na tom jako Míra - neumím tancovat - byla jsem ochotná s kámošem kdysi tancovat polku na valčík /nebo možná obráceně to nevím už/ a divit se proč nám sakra ty kroky furt nevycházej . Brtnik je na tom ještě o fous hůř-ten se umí akorát kolíbat a navíc ještě mimo rytmus . V tomhle jsme se naprosto sešli

Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 09:27
- Nahlásit

byla jsem ochotná s kámošem kdysi tancovat polku na valčík /nebo možná obráceně to nevím už/ a divit se proč nám sakra ty kroky furt nevycházej
nejsi na tom špatně - Míra vůbec nepozná, že mu ty kroky nevycházej
tydle nákupy jsou dokonalý
jako já je měla vloni na plese, takže neležely jen ve skříni ... jenže pak se v červnu udělaly ty horka, a představa, že jsem celý svatební den sešněrovaná v korzetu a potim se jak kůň, mě od toho odradily a koupila jsem si top na špagetový ramínka ... a proto ve svatební den bylo asi 12°a celý dopoledne lilo takže sako jsem odložila jen na focení se ženichem a nevěstou a pak v hospodě, kde jsme tančili už všichni (ostatní posílení alkoholem, já i bez pití), tak už bylo teplo

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 09:29
- Nahlásit

Nesnídám nesvačím nestihnu to nestačím.... probíhám zdravím vás a zase mizím... tak vám přeju hezkýho víkenda slunečnýho

PS: taky neplesám a netančím páč u toho vypadám jako ..de... tydýt...

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 09:32
- Nahlásit

Janiii
jenže pak se v červnu udělaly ty horka, a představa, že jsem celý svatební den sešněrovaná v korzetu a potim se jak kůň, mě od toho odradily a koupila jsem si top na špagetový ramínka ... a proto ve svatební den bylo asi 12°a celý dopoledne lilo

seš taky dokonalej stratég jako já!! Takhle mi to vždycky vyjde taky a kdybych to udělala obráceně, bude fakt těch 40° ve stínu, tak si nevybereš To stejný máš s frontama v obchodě. Vždycky jsem šla do tý nejkratší, jenže tam to bylo na nejdýl. Pak jsem měla přebíhací stádium, kdy jsem migrovala mezi pokladnama, abych vychytala tu nejrychlejší. Teď už si jdu rovnou stoupnout do tý nejdelší

Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 09:33
- Nahlásit

Takhle mi to vždycky vyjde taky a kdybych to udělala obráceně, bude fakt těch 40° ve stínu, tak si nevybereš
pršet jim nakonec po obědě přestalo a na obřad ve čtyři odpoledne vylezlo sluníčko, takže paráda - a nemrzla jsem sama, obě manželky od bratránků vypadaly podobně červenomodře zbarvené jak já

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 09:57
- Nahlásit

Janiii
obě manželky od bratránků vypadaly podobně červenomodře zbarvené jak já

a nepletli si vás s fotbalovým týmem?

Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 10:00
- Nahlásit

nepletli si vás s fotbalovým týmem?
to netušim, ale na ten nás bylo takhle zbarvených málo resp. zbytek osazenstva té slávy jsem nezkoumala
tyjo, ještě jsem nerozmrzla co jsem v práci ráno bylo u nás -19° a v práci mi přijde že je tak nějak podobně
a dneska jdu zas skvošovat to se zahřeju

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 10:24
- Nahlásit

Janiii
to se zahřeju

a máš to zadarmoooo! ... ačkoliv zadarmo zrovna ne

já nejdu skvošovat, já du procházkovat a pak šup hásky se zahřát do hopsůdky. Ešus si půjde koupit zase tatranku a my hodíme pokec.

Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 10:27
- Nahlásit

my hodíme pořádnou prochajdu zase až zítra, po tmě to moc nemá cenu a do hospůdky taky nejdem, zalezem do pelechu - nebo spíš na gauč, i s Berni - jak včera večer, tři na náš gauč jsou už fakt moc takže jsme se s Mírou trochu mačkali, a Berni chrápala jak dřevorubec

brut
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 11:21
- Nahlásit

Zdravím

Janiii
PetraK
tsss, já už byla na jednom koncem listopadu... to měla holka, zítra jdu na druhej... to má kluk imatrikulaci (' děsnej způsob jak z rodičů tahat prachy) ... oba to maj v Lucerně a pak bych měla jít ještě v březnu u nás, protože můj chlap dostal VIP lístky od nějakého klienta
Takže buďte v klidu, to přežijete.... hlavně si připravte dostatek prašulí, protože spec. Lucerna je předražená

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 11:26
- Nahlásit

brut
Takže buďte v klidu, to přežijete.... hlavně si připravte dostatek prašulí, protože spec. Lucerna je předražená

Nic! Zeptám se Davídkojc, jak bejt lakomá a zařídim se podle toho. nebudu rvát vyděračům prachy, to je radši narvu do outulku. Dyš bude nejhůř můžu říct, že držím hladofku a pitifku.

brut
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 11:35
- Nahlásit

PetraK
Fakt je to děs.... flaška šampusu ( obyč) 155,-, dvojka červenýho /bílýho 48,-, pivo bylo myslím kolem 30kč a sodofka stála 34,- ... zítra ceny okouknu a poreferuju přesněji
Jinak já jdu v černých kalhotách a bílé halence ( co taky jinýho k berlím, že)... stejně tam budu jen sedět a netrpělivě čekat na konec
Nenávidím plesy a ty v Lucerně obzvlášť... po půl hodině je tam vedro k padnutí a po dvou se nedá pořádně dejchat

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 12:10
- Nahlásit

brut
sodofka stála 34,-

?????????????????????????????????????????????????? ????? sem chtěla říct, že když bude nejhůř dám si sodofku, ale to žamPuňský vyjde venkoncem pak levnějš a taky ho oblibuju, takže budu pít to. Akorát abych si pak vzala dofču, páč v Lucerně bejvalo dycky vjedro, takže budu muset hodně pít, abych nedehydrátovala a to pak asi vezme rychlej konec s těma bublinama

Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 12:33
- Nahlásit

my co chodíme na vesnický plesy, aspoň tenhle problém nemáme
a jak to bude vypadat v Benešově, to poznám 31.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 12:35
- Nahlásit

Janiii
a jak to bude vypadat v Benešově,

tak bacha, až pojedete dom, ať nedopadnete jako ten poliš na mostě u nádraží- ségra kvůlivá němu přijela pozdě do školy.

brut
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 12:44
- Nahlásit

sem chtěla říct, že když bude nejhůř dám si sodofku, ale to žamPuňský vyjde venkoncem pak levnějš a taky ho oblibuju, takže budu pít to. Akorát abych si pak vzala dofču, páč v Lucerně bejvalo dycky vjedro, takže budu muset hodně pít, abych nedehydrátovala a to pak asi vezme rychlej konec s těma bublinama
já za celej večír vypila půl skleničky šampáňa, který ségra koupila holce a jejím kamarádům na přípitek..... sem odmítla cokoliv platit. Teď to bude ještě levnější, páč nekoupíme ani to šampáňo

Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 13:19
- Nahlásit

PetraK
prosím tě, důležitá otázka - co dělá tvoje sestra v nemocnici v BN???? na jaký je tam pozííci???

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 13:22 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Janiii

sem tu.

ségra tam dělá sociální pracovnici. POtřebuješ se na něco zeptat?

musím odběhnout, budu tu za chvilku

Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 13:24
- Nahlásit

ahááá, já si řikala jestli nedělá náhodou ve správě nemocnice - nějaká administratííva nebo tak něco ...
tak to mi asi nepomůže

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 13:48
- Nahlásit

Janiii

hm tak to asi ne, ale kdybys potřebovala fackovacího panáka,tak může sloužit. Zrovna minulej tejden dostala přes hubu

Eimy
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 19:31
- Nahlásit

tak hlasim, že atim mam hotový všecko, co jsem dělala zatím... takže už jen dvě zkoušky a je klid...

brut
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 19:47
- Nahlásit

Eimy
gratulujeme

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 20:14
- Nahlásit

Eimy

pani a nejste náhodou ňáká moc chytrá??? Gratuluje Ejmydlo, to se ti moc povidlo!!

Eimy
Člen
# Zasláno: 10 Led 2009 00:01
- Nahlásit

brut
děkuju za gratulaci

PetraK
pani, jak moc chytra? nejsem, mam to hezky mizerne udelany, i kdyz je fakt, ze posledni dobou mam trochu jiny starosti tak jsem tomu učení toho moc nedala...
Za gratulaci děkuju...

<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání