| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 10:09
- Nahlásit
Koukám, jak sem byla ošizená, když jsem nechodila do školky .... sem si na první pusu musela počkat do čtvrtý třídy ve škole
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 10:10
- Nahlásit
Fajka
Ona mu maminka zakázala se se mnou kamarádit nefim proč a ted až tak nějak po třicítce se zjistilo že von rači kluky ....
aby pak za synáčka třeba ešče nemusela ve školce platit alimenty
no tak to jo teda to by byl průůůser páč vona tam v tý školce ředitelovala
... to je pech
Jinak tu máme -6,5°a moooooc sněží
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 10:11
- Nahlásit
Fajka
počkéééj, to byla ... tamtááá? a von je jako tóóó jo?
mimochodem, můj kamarád pořád řiká, že chlap se může do třiceti rozhodnout, jeslti ženský nebo chlapi ... tak na tom asi něco bude
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 10:13
- Nahlásit
brut
Koukám, jak sem byla ošizená, když jsem nechodila do školky
no to jooo, pani, my co jsme tam chodily od dvou let, páč maminka učitelovala - a pak taky ředitelovala - ale brácha s holkama kamarádit moh, a je ženatej, podotýkám ...
Jinak tu máme -6,5°a moooooc sněží
tak to si tam pani pěkně nechte
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 10:14
- Nahlásit
brut
Koukám, jak sem byla ošizená, když jsem nechodila do školky
To jo to je zásadní chyba, víš co říká Rober Fuldžům? Všechno co v životě potřebuju jsem se naučil v mateřský školce! A je to pravda!!
Fajka
no jo, halt nechtěla, aby se jí s kdekým vocicmával, no . Nepřející baba, ale buď ráda, co kdyby sis ho nakonec vzala a von ti pak byl nevěrnej se spolužákem! Ta blamáž!!
Híml, tak mě v týdle souvislosti napadá... docela by mě zajímalo co vlastně dneska dělá můj první muž a jak vypadá. Byli jsme v kontaktu dlouho, ale teď už o něm nevím nic.Škoda.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 10:15
- Nahlásit
brut
to je pech
no že jo.. sem si myslela jaký udělám terno a ono prd
U nás zatím skoro néé ale to určo přijde to sněžení
Janiii
počkéééj, to byla ... tamtááá? a von je jako tóóó jo
jo přesně ta a přesně ten... to by čék neřekl že? ...
páč maminka učitelovala - a pak taky ředitelovala - ale brácha s holkama kamarádit moh, a je ženatej, podotýkám
brácha to není
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 10:20
- Nahlásit
Fajka
brácha to není
sem se tak zrovna zamejšlela, kdo to teda byl
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 10:26
- Nahlásit
brácha to není
ale to já vim, přeceeeee to jsem jen uváděla na pravou míru, jako že ne všechny pani ředitelový zakazujou kamarádění s holkama svejm synátorům
docela by mě zajímalo co vlastně dneska dělá můj první muž a jak vypadá
já jsem svýho skoro prvního idóóóóla potkala v létě, pozdravil mě "ahoj Janičko" až mi spadla čelist tak jsem si zavzpomínala a zas jsem šla ale zajímalo by mě jak vypadá má veliká tajnááá láááska ze střední - teda jako než přišel ten můj truhlík samozřejmě
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 10:37
- Nahlásit
Janiii
sníh posílám dál směrem do Práglu..... však si ho všechen nechá PetraK
no to jooo, pani, my co jsme tam chodily od dvou let, páč maminka učitelovala - a pak taky ředitelovala - ale brácha s holkama kamarádit moh, a je ženatej, podotýkám
To jo to je zásadní chyba, víš co říká Rober Fuldžům? Všechno co v životě potřebuju jsem se naučil v mateřský školce! A je to pravda!!
ach jo, holt budu do konce života nepoznamenaná na duši i na těle, co s tím teď nadělám
Sem zase byla v několika ozdravovnách místo školky a moc se mi tam líbilo ( v té poslední jsem se potajmu chodila koupat do kašny, až z toho sestřičky měly málem infarkt, protože sem jim vždycky nějak proklouzla )
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 10:55
- Nahlásit
brut
no vidiš to, my školkou povinný jsme se zas nekoupali v kašně
a nemyslim si, že jsi jinak o moc přišla - rvačky o houpačku, o to kdo je tento týden hospodář, a o povinnou lžíci rybího oleje před polívkou? brrrr
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 11:03
- Nahlásit
Janiii
povinnou lžíci rybího oleje před polívkou? brrrr
tak tu jsem měla taky... v ozdravovně, v nemocnici i doma
Kašna asi vykompenzovala rvačky o houpačku
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 11:05
- Nahlásit
brut
no vidíš, tak jsi vlastně ani vo moc nepřišla
a jako hospodář "dobré chutnání" jsi přála určitě svým dětem, tak vidíš - a máš to komplet - až na tu první pusu no ... ale co, ta byla beztak strašně voslintaná to ta v tý 4. třídě byla určitě lepčejší!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 11:15
- Nahlásit
Janiii
jako hospodář "dobré chutnání" jsi přála určitě svým dětem, tak vidíš - a máš to komplet - až na tu první pusu no ... ale co, ta byla beztak strašně voslintaná to ta v tý 4. třídě byla určitě lepčejší
jj, "dobré chutnání, bez povídání" jsem jim přála,ale že by se naučili mít zavřenou papulu, to teda nemůžu říct
Pusa sice oslintaná nebyla, ale byla tak rychlá, že nebýt křiku spolužačky, tak bych jí ani nezaregistrovala
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 11:27
- Nahlásit
PetraK
Achjo - ten pták je úplně nespolečenskej magor
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 12:11
- Nahlásit
Dines
Třeba si jen společnost vybírá.
brut
Si z toho nic nedělej, žes nebyla ve školce. Já si z toho nic nepamatuju, ale občas, když prohlížim fotky, tak mamka utrousí: To jste byli ještě oba (s bráchou) hodný. Tak asi proto si to nepamatuju. Z dětství si pamatuju jen útržky. Třá jak jsme hráli na vojáčky a já byla furt zabitá a musela jsem počítat do deseti a pak mě zase zabili a já je pak zbila.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 12:38
- Nahlásit
ste se tu teda rozdováděly! Lezou do kašny, rvou se vo houpačky a cpou do sebe rybí tuk, brr
Dines
Čas, musíš mu dát čas. Pevnej režim, taky klid ale hlavně čas, je to mimino. Pomalu, polehoučku na to musíš. nespěchej.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 12:45
- Nahlásit
ste se tu teda rozdováděly! Lezou do kašny, rvou se vo houpačky a cpou do sebe rybí tuk
PetraK
to víš, jsme hrozný - ty ses chtěla JEN vdávat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 12:52
- Nahlásit
Janiii
ty ses chtěla JEN vdávat
Já ale musela
teď jsem si vzpomněla, že když mi byly asi tři roky, máma na chatě prohlásila, že jsem hrozný čuně a měla bych bydlet u prasátek, což mě tak, ale tak rozdurdilo, že jsem si sbalila svůj lepenkový kufřík, dala do něj nejnutnější (autíčka, lopatku, písek a tak) a šla k sousedům. Bydlet k prasátkům, dyš mě teda doma nechtěj. Je k tomu dokonce i fotodokumentace a ten můj nasratej gezicht je dokonalej !! domů bych se nechtěla ani náhodou
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 12:55
- Nahlásit
ty ses chtěla JEN vdávat
Já ale musela
tyjo pani, nezdá se vám trochu brzo, s některejma věcma začít v 5 letech? že ste se musela vdávat?
pravda, řiká se, co se v mládí naučíš ....
Je k tomu dokonce i fotodokumentace a ten můj nasratej gezicht je dokonalej
naskenovat a umístit sem!!
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 13:04
- Nahlásit
PetraK
Čas, musíš mu dát čas. Pevnej režim, taky klid ale hlavně čas, je to mimino. Pomalu, polehoučku na to musíš. nespěchej.
Začínaj mi přetýkat nervy - jedinej pokrok je, že začal řvát furt a naplno - Asi to pomalu vypadá, že půjde zpátky do voliéry, a počkáme si na ručně dokrmenýho papoucha - ale teda ještě nějakej ten týden času dostane, to jo
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 13:12
- Nahlásit
PetraK
Jojo, tu fotku chci taky vidět!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 13:35
- Nahlásit
Janiii
že ste se musela vdávat?
no jo je to tak! Musela, musela. Páč jsme se s Toníčkem opravdu moc milovali, tak jsme se prostě museli vzít, to dá rozum,ne?
Janiii
mishi
naskenovat a umístit sem!!
ty jo to nevím, jestli dokážu
Dines
kolik že mu je? Máte ho ale jen krátce, ne? To si ještě nemohl zvyknout. To že bude řvát, s tím halt u papoucha ale musíš počítat. Je to jeho přirozený projev, který můžeš utlumit tím, že bude mluvit-pak tolik řvát nebude a nebo postupně - až se skámošíte, začít cvičit s klikrem - zkus prolézt internet, vím, že tam někde byly stránky o cvičení papoucha s klikrem a bylo tam zmíněno i odstranění pořvávání.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 13:39
- Nahlásit
PetraK
jako ja beru,ze papouch rve,ale zacinam mit pocit,ze ten nas se v tom vyslovene schvalne vyziva
je mu zhruba 5 mesicu,a mame ho asi 3 tydny.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 13:42
- Nahlásit
Dines
no jo, některý jsou uřvánci, taky takovýho mám doma . Můžeš zkusit to, že jakmile bude řvát, tak ho odneseš vedle - pokud to s klecí jde, nebo přikreješ. Aby se naučil, že řvu= izolace. Mohlo by to zabrat. Ale je u vás opravdu moc krátce, aby se skámošil a dělal něco jinýho než vřískal. S tím se prostě musí počítat. Jako s loužema a vohryzaným nábytkem u čokla.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 13:57
- Nahlásit
PetraK
no,mam podezreni,ze rve mimo jine i proto,aby na sebe upoutal pozornost-kdyz k nemu prijdu,tak zmlkne,ale zaroven utece do rohu a vystrci na me zadek ,to ze revem reaguje na nektery zvuky taky dokazu pochopit,ale pak jsou chvile,kdy jen tak sedi,a rve a rve a rve,a to ho mam pak chut vyhodit na balkon
akorat mame tezkou klec
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 14:04
- Nahlásit
akorat mame tezkou klec Dines
tak budeš posilovat, koukni já kvůli tomu utrácim prachy v posilovně a ty to máš zadarmo
PetraK
huš jsem na to přišla pani, právě proto že jste začala huš v 5 letech, jste teďkonc tenhle ten - ptákoznalec, že jo??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 14:07
- Nahlásit
Dines
no,mam podezreni,ze rve mimo jine i proto,aby na sebe upoutal pozornost-kdyz k nemu prijdu,tak zmlkne
chyba, chyba chyba, přijít právě musíš, až když je zticha, páč si jinak křikem vynucuje.
Janiii
huš jsem na to přišla pani, právě proto že jste začala huš v 5 letech, jste teďkonc tenhle ten - ptákoznalec, že jo??
ste naprosto pitomá pani, víte to?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 14:20
- Nahlásit
ste naprosto pitomá pani, víte to?
já???? člověk se tu vděku nedočká ....
prostě píšu, co vidim, že jo ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 15:03
- Nahlásit
Janiii
prostě píšu, co vidim, že jo ...
a nebo to, co vidět chci
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 15:15
- Nahlásit
PetraK
a nebo to, co vidět chci
nooo a zbytek si domyslim, a huš je to
Fajka
pani už vim že jen děláte, že děláte, pojďte mezi nás
a vůbec, ty bys mi mohla skoro vočíhnout ty mý bejvalý ideály, ty tam z toho kraje kam já se dostanu jednou za uherskej salám - teda, rok
|