| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 01:12
- Nahlásit
Eimy
boxerky jsem nezkusila, zato jsem zkusila co to udělá, když vynadám šmejdům co před barákem rozbíjejí sklo
ŠTASTNEJ NOVEJ ROOOOK
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 09:55
- Nahlásit
Ahooooj zdravím všecky tady u Ešusůůůůůůůůůůů
A přeju hodně klídku a pohody do nového roku !!!!
Silvestr byl skvělej tentokrát jsme porušili tradici ležení na gauči a sledování telky a vyrazili za přáteli a bylo to skvělýýýýý
|
alias
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 10:56
- Nahlásit
ahooj
přejem vše nej do novýho roku - kopici štěstí a fůru zdraví a taaaak
my jsme byli klasicky doma - přišel akorát kamarád kterej se před půlnocí po anglicku vypařil a šel chlastat jinam asi s náma je nuda nebo so , jsme přežratý a přepitý
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 14:17
- Nahlásit
Ahoooooooooj všici a všechno nej do novýho roku!
My byli u kámošky a jejího manži a bylo to super, jen jsme jeli v jednu dom a ke kašli a rýmě se přidala bolest v krku a ztráta hlasu. Si tu ze mě dělaj srandu, ať na ně neřvu, bo mi jednu fláknou.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 14:23
- Nahlásit
hoj všichni v novém roce
my tu máme ještě silvestrovské hosty, děláme oběd - krapánek pozdě no
bylo to fajn, dali jsme včera parádní silvestrovskou procházku, na které jsme potkali 2 člověky, a to jen zdálky Berni se vylítala, no paráda a večer se taky vydařil!
navečer dám pár fotek na rajče
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2009 21:35
- Nahlásit
tak jsem tu a fotky na rajčeti jsou taky
ještě dopisuju povídání na web, tak můžete prohlížet a číst, kdo nejdete v pátek pracovat jako já
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 08:54
- Nahlásit
Náážďááááááááááááár fšem co přežili
Jsem zapojena do pracovního procesu bylo to krásné leč krátké flákaní se doma Nevíte někdo kdy už bude ten Brtník milionářem a já nebudu muset do fachy?
dvoudenní Silvestr je strašná věc , začínám očistnou kůru, nový odšťavňovač se nezastaví
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 08:58
- Nahlásit
Janiii
sem se chtěla zeptat kde jste to byli na tom pěkným výletě, ale huž to vim , vypadá to tam na pěknou procházku.
Holky- já mám takovou malou radost- Ešus si včéra zase hrál se psákem to už je podruhý v krátký době, kdy se aktivně bavil s cizím psem a to do toho bígla, co jsme ho potkali v Oboře se vyloženě zamiloval, hopsal kolem něj, jako kdyby to byla bloncka , tak jsem se ptala paní, že je pesan asi vykastrovanej, sjela mě pohrdlivým pohledem a prej že není, tak jsem nestačila valit bulvy
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 09:16
- Nahlásit
PetraK
vypadá to tam na pěknou procházku.
jojo, je to pěkný, a docela krátký, dá se to zvládnout za chvilku, my tam chodíme moc rádi ...
a četla jsi Berni komentář na webu?
Ešus si včéra zase hrál se psákem
no vidiš jakej je šiškulín třeba si dal novoroční předsevzetí
začínám očistnou kůru, nový odšťavňovač se nezastaví
taky bych potřebovala odšťavňovač, nebo možná rovnou odtukovávač a aplikovala bych ho na sebe
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 09:31
- Nahlásit
Janiii
třeba si dal novoroční předsevzetítřeba si dal novoroční předsevzetí
jak by si mohla jedna jediná buňka v mozkovně dávat předsevzetí? Dyk to by se tam neudrželo dýl jak pět vteřin.
Komentář jsem ještě nečetla, páč nestíhala zatím - hele nechceš mi to usnadnit urychlit a hodit mi sem odkazík?
Odšťavňovač bude doufám fachčit i jako odtukovač, páč hodlám některé večeře nahrazovat šťávičkama, ono to docela zasytí.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 09:36
- Nahlásit
PetraK
hele nechceš mi to usnadnit urychlit a hodit mi sem odkazík?
že seš to ty, čáry máry odkaz je tu
hodlám některé večeře nahrazovat šťávičkama, ono to docela zasytí.
hmmm, to zní dobře a nemáš pak alergii, na tolik vitamínů? chudák těěěělo, když neni zvyklý
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 09:49
- Nahlásit
Janiii
nějaká ta sklenička taky upadla ...
zcela jasně jí tam vidím, hadimršku bernitou , jak tam rejdí šňupákem a zjišťuje co a jak a kde a proč.
Holky já su takovej vůl! Ztratila jsem klikr a zrovinka tetkon, když máme tu novou knížku. Ešus už umí povel "tač" na větší vzdálenost
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 09:58
- Nahlásit
Ešus už umí povel "tač" na větší vzdálenost
vysvětli nechápavci, co je "tač"?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 10:03 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Janiii
vysvětli nechápavci, co je "tač"?
- no já tydle engliánismy taky moc nerada, ale nechtělo se mi vynalézat novej název-hlava odpočívá , tak jsem vzala to co bylo v tý knížce. Oni tam píšou "tač" pro neanglicky hovořící psovody, jinak tedy v origoši "touch" a znamená to, že se čokl na ten povel něčeho dotkne. Oni používají kužel- já kužel zatím nemám, tak jse vysypala koš na papíry, otočila ho a cvičíme "tač" na koš na papíry. Jsme ve fázi, kdy Ešusovi řeknu jdi dozadu, on odcouvá do předsíně, já řeknu "tač", on domastí do jídelního koutu a flákne tlapou na obrácený koš. Jen ty sliny, kdyby mu tak při tom nekapaly
jo a ten povel je k tomu, že když třeba budeš s čoklem hrát fotbal, budeš ho tak moc vrátit zpátky do brány tím, že mu do ní dáš kužel a přes ten povel "tač" ho tam vrátíš- vysvětluju to asi hodně blbě
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 10:07
- Nahlásit
ahááááá, no že to bude "touch" to mě napadlo, jen jsem nedomyslela, jak to může vypadat v praxi
hele a kde ten klikr objednáváš? vím že jsi sem ten odkaz dávala, ale hledat se mi neceee přemejšlim o něm taky, že bych berni trochu pletla po večerech hlavu, když sedíme na gauči a nic se nám nechce
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 10:10
- Nahlásit
Janiii
měla jsem ho od výmaří kámošky, která dělá do chovatelských potřeb - můžu zjistit, zdaliž by ho dodala. Chceš? Myslím, že to nebude problém.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 10:13
- Nahlásit
PetraK
Myslím, že to nebude problém
no a jak si ho předáme my pak? na poštu se mi nechce
zkusim se po něm popídit, a kdyžtak bych se ozvala
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 10:21
- Nahlásit
Janiii
no a jak si ho předáme my pak?
někde v Prahé? A nebo můžu poslat po synovci k ségře a zastavila by ses v nemocnici v BN, nebo někdo od vás spíš, páč ty se tam nestíháš asi dostat, co?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 10:23
- Nahlásit
tyjo třeba na www.baron.cz ho maj za 97,- a dala bych dalších 80,- za poštovný
ale tak snad to prodávaj i někde v kamenným šopu ne?
někde v Prahé?
i to by móžno bylo v kolik končíváš v práci?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 10:33
- Nahlásit
Janiii
Ve zveráči by to taky mohli mít.
hele já mám ten obyč - u Eviny stál tehdy 55,- Káčé -není teda multi a seřizovací, ale nám sloužil dobře. Já v práci končím v půl pátý a dělám u Smíchova. Nějak to vymyslíme, abys nemusela dávat za poštovný.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 10:39
- Nahlásit
PetraK
koukám že ho maj i na hafbezobav - ale vyzvedává se to někde na Praze 10, taky krapánek z ruky ... a tam ho maj za 65,-
Nějak to vymyslíme, abys nemusela dávat za poštovný
tak jo, nějak to zkusíme vymyslet můžeš si třeba s Ešusem udělat socializační výlet na divoký západ do Holešovic
nebo se já přiblížim metrem aspoň někam na půl cesty
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 10:42
- Nahlásit
PetraK
já učím "tač" na staré blbě vypálené cédéčko, které si s sebou můžu vzít do batůžku ven.... náhradní české slovo jsem taky nevymyslela
Jinak Vám všem přeji hlavně to zdraví a spoustu psí lásky k tomu
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 10:43
- Nahlásit
Jinak Vám všem přeji hlavně to zdraví a spoustu psí lásky k tomu
brut
děkujeme!!! a taky hlavně to zdravíčko, bez toho to nejde .... a ten zbytek člověk zchrastí nějak vždycky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 10:51
- Nahlásit
Janiii
můžeš si třeba s Ešusem udělat socializační výlet na divoký západ do Holešovic
to bych dorazila k Tobě do práce asi tak o půlnoci, páč než bych dojela z práce dom pro zrzavý potrhlo a pak přes celou Prahu do Holešovic, tak by byla půlnoc, takže Ešátora asi uvidíš až v únoru, ale můžem se sejít někde na tom metru. V kolik jezdíš dom- když nekončíš v sedm? A jezdíš dom vlakem, autem, nebo autobusem?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 11:16
- Nahlásit
V kolik jezdíš dom- když nekončíš v sedm? A jezdíš dom vlakem, autem, nebo autobusem?
končím mezi půl pátou - pátou, a jezdím z holešovic na Budějovickou, a odtamtud busem.
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 11:43
- Nahlásit
Ahoj všici! Jste se pěkně rozepsali! Dneska vás je asi víc pracujících, já byla nucena si vzít dovolenou, pže nemůžu mluvit... Odpolko zjistim, esi ordinuje dochtorka a esi ne, pádluju na pohotovost. Už mě ten krk bolí i na dotek. Plivla jsem to i na tátu, ale ten má jenom rýmu. A to jsem si plánovala, jak půjdu lyžovat. Na liberecku nám napadlo.
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 11:45
- Nahlásit
Ten klikr mě zajímá čím dál víc, asi se do něj taky pustíme... I když je prvada, že asi zajdu do zveráče, pže dát třeba 80,- za klikr a 80,- za poštovný je sranda.
Se asi počůrám, brácha vlezl na záchod a já v sobě mám dvě konvice čaje a už se hlásej...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 11:46
- Nahlásit
mishi
jejda, tak se koukej dát brzy do kupy!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 11:56
- Nahlásit
Janiii
takže to by se nějak domluvit dalo- mohly bychom se srazit třeba na Florenci, bych tam zajela, že seš to Ty
brut
já učím "tač" na staré blbě vypálené cédéčko, které si s sebou můžu vzít do batůžku ven....
no my máme původní povel Tlápni - tzn, že tlápne na cokoliv mu ukážu-venku třeba na vršek patníku, tohle učím na ten košík páč, že aby měl něco viditelnýho, co uvidí hned a vrátí ho to na to místo co chci.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 11:57
- Nahlásit
mishi
pže nemůžu mluvit...
strašná představa
Se asi počůrám, brácha vlezl na záchod a já v sobě mám dvě konvice čaje a už se hlásej...
ešče horší představa, páč já sem rozenej kropičák
Do klikru jdi, je to zábava
|