Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 14:00
- Nahlásit

žíši! To je horší než Noční Můra z Elmsrítu!!
tak von jak tam nechodi jako pacoš ale spravovat jim kompy a softvééér, tak to bere asi trochu ináč

brut
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 14:13
- Nahlásit

PetraK
bude teda študovat na toho gynekológa?
mno, trvrdil to .....ale nejdřív muší dodělat zdráfku .... ale si přectafte, že na jaře jede někam soutěžit v první pomoci, tak mám strach, aby nebyla poslední ( to by ovšem zůstalo v rodině)

Janiii
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 14:18
- Nahlásit

bude teda študovat na toho gynekológa?
a na co potřebuje gynekolog obvazy?

jooo, vyhlásila jsem dietu!!! ráno!
a teď jsem spapkala koblihu s marmeládou, meruňkovou, bašta

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 16:03
- Nahlásit

Janiii
ale spravovat jim kompy a softvééér, tak to bere asi trochu ináč

tak to jedině, ale i tak, pro mě děs, nemám rád lekárnu, nemám rád lekárnu
Janiii

no evidentně na tu poslední pomoc jak psala brut

jooo, vyhlásila jsem dietu!!! ráno!
a teď jsem spapkala koblihu s marmeládou, meruňkovou, bašta

to je f poho, páč si neřekla KtERÝ RÁNO !! takže dyjéta je zmatená tetkon! Máš jí na lopatě

Janiii
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 16:07
- Nahlásit

PetraK
a nebo si to nechám patentovat jako meruňkovou koblihovou dietu, žjooo

mishi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 16:11
- Nahlásit

brut
PetraK
brut
Jsem se včera v lékárně docela pobavila. Jsem šla koupit Lopatol na odčervení a paní povidá: A chcete na malýho psa nebo velkýho psa? Páč Gaston je podle mě malej, řikám: A co to je malej pes? A ona že do sedmi kilo. Tak řikám na velkýho. A pak řikám. A na hodně velkýho máte? On je jen do 40 kilo, tak jsem vzala dvě balení a Barča jich spolykala šest, ale paní mi řiká: A co to je prosim vás za psa, že je tak tlustej?

Janiii
Ale víš jak, diety jsou různý, třeba držíš tu, kdy můžeš jeden den jenom sladký, druhej zase jenom slaný...

brut
A to on jako dobrovolně na gynekologa? Jak na to přišel?

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 16:20
- Nahlásit

Janiii
a nebo si to nechám patentovat jako meruňkovou koblihovou dietu, žjooo

No! Proč ne? Gerda má bílou dyjétu, ty můžeš mít meruňkovo koblihovou a já budu mít řízkovou!!

mishi
ale paní mi řiká: A co to je prosim vás za psa, že je tak tlustej?

jejda -musím se zamyslet, jestli taky nemám odčervovací čas!

mishi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 16:29
- Nahlásit

PetraK
Já už ho asi prošvihla, ale hodila jsem Gastonovi prášky do žrádla a zblajznul to (jen hrášek nechal) a ještě by si dal přídavek (měli dršky) a ráno koukám a celá véča vyblitá. A mám pocit, že to bylo i při minulym odčervení, že mi po tom prostě blije.

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 16:46
- Nahlásit

Ježíš to je zase den... tak během čekání na dopravce co měl přijet ve dvě a volal že přijede až ve čtyři že měl nehodu sem stačila utopit foťák v závěji.... řidič přijel úplně hotovej že mu vběhla malá holka u školy pod auto... při nakládání mě spadla paleta na ruku .... a to není třináctýho
chjo... to zas bude rok....

brut
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 16:46
- Nahlásit

Janiii
se musí taky naučit motat pařátky, by nebyl úplně blbej

mishi
A to on jako dobrovolně na gynekologa? Jak na to přišel?
včera mi četl přes rameno "pro Davídkovou" a málem se tu počůral, takže pak přišel s nápadem, že bude gynekologem.
Naštěsí má před sebou ještě tři a půl roku zdrávky, tak ho to snad přejde

A mám pocit, že to bylo i při minulym odčervení, že mi po tom prostě blije.
rozdrtit a dávat během dne po částech... to mi radil vet pro pejska s citlivým zažíváním

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 19:09
- Nahlásit

Fajka
tý jo to je teda síla . bolí hodně?

mishi
jo po některejch práškách hafani blijou, mně se takhle rozblil Ešusíno když byl malinkatej a vzalo ho to tenkrát dost - je ten tip, že taje jako sníh, takže z krásně buclatýho štěnda byl rázem radiátor

brut
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 19:25
- Nahlásit

Fajka
tak už máš na letošní rok vybráno .... hlavně, ať nemáš zlomenou ruku

Eimy
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 19:53
- Nahlásit

Ted koukám na zprávy na Novu a dostaly mě dvě 6 a 7 letý děti, co chtěly letět do Afriky, protože tam je teplo a chtěly mít svatbu a 5 letou holčičku si vzaly jako svědka S manžou jsme se řehnili ještě hezkou dobu po tom

StaHi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 20:11
- Nahlásit

Eimy
ja zas pred par dny videla anketu na tema jaka si lide davaji novorocni predsevzeti.. jedna prvnacka prohlasila "no ze nebudou pit, nekteri vrazdit"

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 20:25 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Eimy
mě kdysi máma odchytla- v pěti letech - na okenním parapetu - byla jsem na útěku na svarební cestu s Toníčkem - mým prvním mužem s který jsme se chtěli vzít. Toníčka odchytla jeho máma už skorem ve dveřích. Měli jsme spicha v deset večer pod vrbou co rostla u školky

Eimy
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 20:25
- Nahlásit

StaHi
to je hodně uvědomělá holčička

mě tam dostal ten kluk, co řikal :"Chtěli jsme jet vlakem na letiště, odtam letět do Afriky a tam jít na procházku a vzít se"
Jen je odchytli už na nádraží policajti, pač jim přišlo divný, že maj sluneční brýle a věci na koupání a matraci A když se jich zeptali, kam jedou, tak řekli že do Afriky, že je tam pěkně teplo a chtějí se vzít
Mně prostě nejde do hlavy, jak to takový špunty může napadnout Dostali se asi 4 km od baráku (kilák pěšky a 3 tramvají )

Eimy
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 20:26
- Nahlásit

PetraK
tak už vím, co z takovejch dětí roste... paní Ešusový

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 20:41
- Nahlásit

Eimy
řikal :"Chtěli jsme jet vlakem na letiště, odtam letět do Afriky a tam jít na procházku a vzít se"
Jen je odchytli už na nádraží policajti, pač jim přišlo divný, že maj sluneční brýle a věci na koupání a matraci A když se jich zeptali, kam jedou, tak řekli že do Afriky, že je tam pěkně teplo a chtějí se vzít

to je háááskýýý! Škoda že jsem to neviděla!! Děti jsou v tomdle gutový!!

tak už vím, co z takovejch dětí roste... paní Ešusový

ste taky trůpka

Eimy
Člen
# Zasláno: 6 Led 2009 20:46
- Nahlásit

PetraK
http://tn.nova.cz/zpravy/zahranici/predcasne-liban ky-deti-chtely-odjet-do-afriky-a-tam-se-vzit.html
tady to mate pani, ať nemusíte smutnit

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 08:16
- Nahlásit

brý ráno všem
Fajka
teda paní vy máte občas den co ruka, lepší??
já jsem se včera prošla v tom mrazu, míra se zasek v lekááárně (že mysme to přivolaly :mad a tak jsem frčela od busu 3km v tom mrazu pěkně pěěěšo po silnici, kde byla rozsolená břečka, takže to klouzalo jaxvině a rozmrzala jsem doma ještě za dvě hodiny - a do toho pustěj ve zprávách reportáž o tom, jak v Číně otužilci lezou v -35° do ledový řeky a skáčou tam šipky v tu ránu jsem byla zas zmrzlá jako při tom pochoďáku od busu

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 08:28
- Nahlásit

Brejtro ve spolek

Janiii
jak v Číně otužilci lezou v -35° do ledový řeky a skáčou tam

Tíňani sou magoři, to mě nepřekvapuje , maji v hlavě dutoprázdno, tak jim nehrozí mozková námraza

Eimy
jé dík za odkaz doma na to číhnu, tady nemožu.

mishi
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 09:20
- Nahlásit

Eimy
Taky jsem to viděla a řehnili jsme se... Mně teda tohle asi nikdy nenapadlo a nebo si to už nepamatzuju.

PetraK
Jak si můžeš pamatovat, že ses chtěla v pěti vdávat?

Fajka
Ale včera nebylo prvního, takže to ber tak, že to byl jeden den a končíš... Dneska bude líp, uvidíš!

Janiii
Paní, kde vy to bydlíte, že musíte chodit tak daleko pěšky?

Jinak v těch zprávách taky bylo, že když v -25 vyliješ teplou vodu, tak než dopadne na zem, bude sněžit.

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 09:42
- Nahlásit

mishi
Jak si můžeš pamatovat, že ses chtěla v pěti vdávat?

no za první si pamatuju spíš věci z doby kdy jsem byla malá, než to, že chci koupit máslo, pastu, mlíko, rohliky - místo toho přinesu zpravidla hajzlpapír, chleba, salám a sejra a druhak- na první svarbu nikdá člověk přece nezapomene a pak- Toníček byla moje velká láska a vydrželo nám to dlouho, tahali jsme se navzájem z průserů ještě na základce - třeba když jsem seděla za trest v první lajně, tak jsem úče ukradla Toníčkovu žákajdu, kterou tam měla připravenou, že mu napíše poznámku - jak ji pak neviděla, tak na to zapomněla

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 09:47
- Nahlásit

Dobrý ráno.. u nás už se oteplilo na - 9
tož to už se fakt dá....mě přišlo že je už pařák
Ruka dobrý...akorát trochu natažený svaly.. hlavně aby tý holčině nic nebylo ...
Tak doufejme, že ten letošní rok nebude tak katastrofickej v žádným směru.

PetraK
Si taky pamatuju svojí první pusu s klukem.. mě bylo 5 a bylo to ve školce.. sem si myslela že se vemem a ono prd Ale huž mě to ani nák neva von totiž není na holčičky

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 09:53
- Nahlásit

Ale huž mě to ani nák neva von totiž není na holčičky Fajka
teda pani vy jste taky studnice zážitků u mojí maminky ve školce se líbáááá s klukama, no to je výchova - já to furt mamince řikám, že mě paní učitelka (ona) ve školce nic nenaučila ...
hele a na to, že neni na holčičky, na to přišel po tý puse s tebou?
já byla teda taky zamiťuliťovaná ve školce, ale rychle mě to pustilo
a pak už jsem byla zamilovaná většinou jen platóóónicky - ale vždycky děsně dlouho ach já romantická duša

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 09:55
- Nahlásit

Paní, kde vy to bydlíte, že musíte chodit tak daleko pěšky?
mishi
no bus mi z Práglu jede do Týnce n.S. a tam mě míra vyzvedává, páč bydlíme ve vesnici vedle... no a když nemůže, tak musim po svejch. neni to zas tak hrozný, jen v tý zimě a po tom šilenym povrchu se mi to včera moc nelíbilo

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 09:57
- Nahlásit

Fajka
Ale huž mě to ani nák neva von totiž není na holčičky

tak to by asi byl tak trochu problémek
my už jsme s Toníčkem měli dokonce spolu hájovnu!! Dřevěnou!! Skládací i se srnkama!! Nikdo nám na ní nesměl ve školce šáhnout, jinak jsme se servali

Janiii

to je závažná myšlénka!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 10:02
- Nahlásit

Janiii
woe NE aspon doufáááááááám
Ona mu maminka zakázala se se mnou kamarádit nefim proč a ted až tak nějak po třicítce se zjistilo že von rači kluky ....

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 10:05
- Nahlásit

Fajka
Ona mu maminka zakázala se se mnou kamarádit nefim proč

ale my jo! Páč se evidentně bála, aby pak za synáčka třeba ešče nemusela ve školce platit alimenty

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Led 2009 10:06
- Nahlásit

PetraK
aby pak za synáčka třeba ešče nemusela ve školce platit alimenty
no tak to jo teda to by byl průůůser páč vona tam v tý školce ředitelovala

<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání