| Autor |
Zpráva |
mishi
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2008 10:23
- Nahlásit
Ahoj všici! Zdravím při pracovním ránu! Jsem průběžně nakukovala a furt nikdo nic a včera nám odpojili internet a vy se takhle rozjedete! Já vám všem ten gaučing tak závidim! A jak si užili vánoce psiska? U nás mě Gastoňák ohromnou radost z dárků, ale ty jeho ho nezajímaly, jako dycky. On jen slyšel, jak furt někde něco šustí, tak lítal od jednoho k druhýmu a svýho mičudy si všiml až po půl hodině. Vydržel asi 15 minut a aspoň jsme měli trochu zdání sněhu, páč ho vykuchal a já pak sbírala molitan po obýváku. Ale tak nedopřejte jim to, že jo.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2008 10:43
- Nahlásit
Vydržel asi 15 minut a aspoň jsme měli trochu zdání sněhu, páč ho vykuchal a já pak sbírala molitan po obýváku
aneb jak málo stačí k radosti
a jináč taky pracovní ahoj
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2008 10:53
- Nahlásit
Janiii
Koukám, že jsme asi jediný pracující. Ale mně to dneska neva, teda až na to, že docházej papírový utěrky a já už nemám do čeho smrkat. Ale dneska nepřijde určo ani noha, tak máme pohodičku...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2008 10:56
- Nahlásit
mishi
dneska nepřijde určo ani noha, tak máme pohodičku...
a ty jsi na přepážce? nebo někde v zátiší teda doufám, že si pamatuju dobře, že děláš v bance
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2008 11:03
- Nahlásit
Janiii
Dělám v bance, pamatuješ si to dobře. Jsme tu jen dva, bez pokladny a ještě zašoupnutý, takže i přes rok sem moc lidí nepřijde, ale dneska teda echt nikdo. Šéfik maluje projekt domku a já si dohánim svoje restíky. Prostě klíděk. A co vlastně děláš ty?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2008 11:45
- Nahlásit
A co vlastně děláš ty?
řeznika
jsem v německý firmě, která v dojčlándu a v maďarsku vyrábí uzeniny, a tady to přes Prahu distribuují do řetězců Čr + Sr ... a já dělám asistentku obchodní šéfový
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2008 14:15
- Nahlásit
teda dneska dřu jak divá už jsem objednala a zamluvila lístky na dvě divadla musíme zas začít trochu kulturně žít
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2008 14:20
- Nahlásit
Janiii
A na co jdete? Já zrovinka dneska koukala na národní divadlo, že bych koupila lístky mamině k narozkám, ale prdim na to, půjde do libereckýho. Litříka za vstupenku na činohru nedám.
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2008 14:21
- Nahlásit
Jooo, já už si vzpomínám! Vždyť jsi tu rozesílala salámy!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2008 19:12
- Nahlásit
mishi
A na co jdete?
v lednu do Kalichu na Chvála bláznovství, a v březnu si zopáknem pro obrovský úspěch one man show Caveman
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2008 20:17
- Nahlásit
Eimy
Přeci jen už je Veverka skoro dáma v letech
dou do háje s takovejma řečma pani, jo? Co to je sedmička? Nic jinýho, než štastný číslo
Janiii
úrodný kraj na zajíce je Královéhradecko, můžete s Ešusem vyrazit
hm, tak to nejni na potrénování zrovinka za bukem teda
ale Hradec Králové mám ráda, je to moje druhý rodný město. Jezdila jsem tam hodně často jako malá holka.
teda asi vim ...
esi je tam bloncka ňáká, tak to je jasný
mishi
Vydržel asi 15 minut
Tsááá, ste břídilové!! Naše tenisákový házedlo vydrželo sotva půl minuty než jsme vyšli na vycházku, tak ho Ešus čapnul za ten tenisák a v tom okamžiku se odpojila šňůra , tak to Brtnik pospravoval a zauzloval a když jsme došli na póle a já nadšeně hodila, tak to Ešus přinesl zpátky a jejdááá, tenisák byl skorem vejpůl kdyby to byla blbost za tři pětky, tak neřeknu, ale todle bylo za stováka, tak jsem myslela, že to aspoň chvilku vydrží, půjdu jim tam ukázat co jim dodávají za šmejdstvo. Jinak ale Vánočky super - Ešus teda taky obratem zjistil, že už si všechny dárky rozbalil a natahal do pelechu, tak ho to asi mrzelo a chtěl rozbalovat dál
Koukám, že jsme asi jediný pracující.
no já už od pátku budu zase taky pracující, no. Nevyšly mi dni tak, abych to dotáhla do konce
Janiii
řeznika
holky ale! Dostala jsem od ježucha tu knížku 101 psích triků a moooc se mi to líbí. Tohle je přesně výcvik podle našeho gusta - něco už z toho umíme - třeba uklízet hračky a tak, ale třeba obruč si musíme nutně pořídit - budem proskakovat
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2008 21:02
- Nahlásit
esi je tam bloncka ňáká, tak to je jasný
stačí retrivří bloncka sandynka?
no já už od pátku budu zase taky pracující
vítej v klubu ... ale šéfová dneska řekla, že na Silvestra budem pracovat cca do 11, max. do oběda a pak domůůůů někdy má ta šéfová skvělý nápady
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2008 21:06
- Nahlásit
Janiii
stačí retrivří bloncka sandynka?
ešivá stačí?? Retrívří bloncka!! Toť Ešusův sen!!
Janiii
někdy má ta šéfová skvělý nápady
uš sem se bála, esli to tam nejni jak u votrokářů, ale to máš za ty troje Vánočky
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2008 22:18
- Nahlásit
mishi
musím ti ještě jednou moc poděkovat... kalendáře udělaly velikou radost ... navíc jsem neoprávněně dostala pochvalu za krásné provedení...takže ti pochvalu alespoň takhle předávám
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 08:07
- Nahlásit
Retrívří bloncka!! Toť Ešusův sen!!
by Ešusa ten sen pěkně zpražil - Sandynka je dáma
brý ráno všem
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 09:31
- Nahlásit
Janiii
Sandynka je ta vod bráchy? Estli jo tak nás Dáma předevčírem chtěla sežrat přes plot ...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 09:39
- Nahlásit
Fajka
Sandynka je ta vod bráchy?
nééé, Sandynka od mamči vono ji z Pecky moc neznáte, hárala tam tak se chodila jen venčit a zas šup zpátky do chaloupky ...
od bráchy je Ája - a za plotem je zuřivka, hlídá ale před plotem by se plazila - stíhala-li by před Fejkýšem
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 09:46
- Nahlásit
Janiii
aha tak Aja vlastně já zapoměla ale teda jako vlkodlak hadr za plotem... Fajkýš by mohl zááávidět
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 09:47
- Nahlásit
Tak hezky pracuj a já se du balit a vyrážíme do Sedmihooorek za akitákama
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 09:59
- Nahlásit
Fajka
užijte si to!!!! tady je nádherně, tak předpokládám že na severu tomu nebude jinak!
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 10:25
- Nahlásit
Brý dopoledne! Dneska tu jsem sám, šéfik má dovču, tak si to užívám. A zítra jen do jedný a pak hurá slavit. Jak vlastně budete slavit Silvestra?
brut
Fakt nemáš za co, dneska budu dělat ještě tři s děckama pro budoucí švagrovou, jen už to nemám kde vytisknout, tady se všici dovolenkujou a tiskárny nefachčej. Snad do pátku nějakou rozjedou.
PetraK
Mně stál teda jen 65,-, ale aspoň nám zůstal ten uzel. A hlavně za tu radost to stálo, eště teď chodí se zbytkem (asi 5cm cár) a rve to každýmu do ruky. Hele, ta obruč zní zajímavě, budeš s ní i točit bokama?
Janiii
Svítí tu slunko a mrzne, tak nevim, esi je to hezký počasí. Já bych brala radši sníh...
Fajka
Bacha, tam někde v těch vesničkách u Sedmihorek maj radary už na stálo, potvory. Tak esi jedeš vozem, tak rači pade přes vesničky...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 10:43
- Nahlásit
právě mi píše mamina, že včera dali okruh - do turnova vlakem, na valdštejn, hrubou skálu a do sedmihorek na vlak a zpátky .. prý paráda závidím
mishi
silvestr nějak neřeším, moc mě to slavení "na povel" nebere, ale možná přijede kolegyně tady z práce, tak veselo by mohlo bejt ... uvidíme
vloni to byla naprosto neplánovaná akce, kamarádi se u nás objevili v 9 večer, a končili jsme v půl pátý ráno
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 11:11
- Nahlásit
Janiii
Takový akce jsou nejlepší. My nakonec budem u kámošky s dětma, pohodička... Hlavně děcka dostali k vánocům obrovský člobrdo - takovej koberec a velký figurky, tak budem hrát.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 11:54
- Nahlásit
čůs a brý poledne, sem tu jen na skok, připravuju dnešního Silvestra ]
Janiii
tím líp - vostrá bloncka je ešče lepčí než mohl doufat ale tetkon má zrovna na pilno s jednou brunetkou - vona má ten vocas táááák krááásně na stranůůů už! - RTW a vižla to by byla křížovka
prý paráda závidím
já taky a dost hustě! Odpolko razím aspoň do Obory, když je tak hásky.
silvestr nějak neřeším,
my taky, ne, proto slavíme už dneska na Brtníkův svátek, takže máme Silvouše s předstihem-ofšem se vším všudy! S přípitkem, chlébičkama a tak. Zpravidla se jde spát hodně nad ránem a na Silvouše se buď střízliví a nebo pokračuje, podle toho, jak zbydou síly
[b]mishi[/b
Hele, ta obruč zní zajímavě, budeš s ní i točit bokama?
já ne, páč sem pohybovej antitalent, todle bude na Ešusovi
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 12:05
- Nahlásit
já ne, páč sem pohybovej antitalent, todle bude na Ešusovi
Ešus bude točit bokama s obručí jo??? ty woe, to se snad přijdu podívat
brtnikovi přejem všecko nejlepší, a pěkně si to oslavte!!!!
mishi
děcka dostali k vánocům obrovský člobrdo - takovej koberec a velký figurky, tak budem hrát
my jsme loňskýho Silvestra taky "prohráli" - hráli jsme Activity a byla děsná prča
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 12:18
- Nahlásit
Janiii
brtnikovi přejem všecko nejlepší, a pěkně si to oslavte!!!!
vyřídím!! a provedeme - my taky na Silvouše něco vždycky hrajeme - buď je to fotbálek - papírovej, kterej vymyslel Brtnik a je ve dvou verzích malá a maxi, děsná ptákovina,ale je u toho čurina a nebo hrajeme Xapatán- to je taková velká obří plastická hra, kterou sestavil taky Brtnik - jsou tam rokle, řeka, padací most, propadla, je to hejblací, jdeš tam s figurkama, který si musej vypomáhat a proti nim jde ještě škodič zvaný Markus Aurélijus (nikdo už nevíme proč se ta figurka tak jmenuje-páč se to utopilo v těch litrech alkahůlu co se u toho vypije
Ešus bude točit bokama s obručí jo??? ty woe, to se snad přijdu podívat
nesměj se!! Náááhodou by to možná tak děsná fuška ani nebyla, páč von když má jít pomalu, tak jak je mu to proti tý jeho šílený mysli, tak se při tý chůzi vlní a kroutí jak ruská bajadéra, takže s tou obručí by mu to možná i šlo
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 12:43
- Nahlásit
PetraK
takový hry jsou nejlepší-
nám takhle k radosti stačila herní deska od člověče nezlob se, a k tomu figurky z Kinder vajíček pár panáků k tomu, a přijde ti děsně ftipný že táhneš žabičkou nebo krokodýlkem ... a když ta žabička je na lyžích no silvestr hotovej
a když dáte pravidlo, že kdo je vyhozenej do domečku, musí si dát panáka, je to hra na dlouho ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 12:45
- Nahlásit
Janiii
a když ta žabička je na lyžích
tak takovýhle hry hraju nejradši , ovšem moje játra už tak nadšený nejsou ,
bože to zas bude , to zas bude- se prvního ledna nevohnu abych si zavázala tkaničky, jak budou játra prkený
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 12:53
- Nahlásit
PetraK
vidiš, já to zvládám i s ohledem na játra - jsem prostě veselá kopa
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 12:56
- Nahlásit
Janiii
vidiš, já to zvládám i s ohledem na játra
nojo, já vím, ale tak todle je takovej zastydlej pubertální zvyk , cíga jsem zahodila, teď už jen zahodit skleničky , ale je fakt, že se zvyšujícím se počtem let se snižuje hladina požitého
|