Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 14:50
- Nahlásit

Tak ještě jednou přeju vše nej a ostatní se určitě vyjádří až se vrátí, páč mám pocit že jsou všici na horách

inu
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 14:51
- Nahlásit

a vy máte sníh? Mě včera volal chlap a prej skoro ani vločka..?

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 14:52
- Nahlásit

inu
jo máme u nás je tak do 10 centimetrů ale v JBC a LB už nic ...

inu
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 14:55
- Nahlásit

kurnik, tak to je rozdíl! Jednou budem muset s psékama k vám, aby ten sníh aspoň někdy viděli

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 15:14
- Nahlásit

inu
klidně.. škoda že nemůžete dorazit třeba v úterý na tu vychajdu.. bude nás tam spousta AI i AA

inu
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 15:16
- Nahlásit

Fajka
stejně bychom neměli co vzít s sebou A nadto jsem momentálně marod

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 15:17
- Nahlásit

stejně bychom neměli co vzít s sebou
to přece neva.. kdyby fajuš hárala tak bych jela i bez ní, páč mě to táhne za těma lidičkama co dorazí

No jo tak marod to už je důvod

inu
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 15:28
- Nahlásit

Fajka
páč mě to táhne za těma lidičkama co dorazí
jo, to chápu

No jo tak marod to už je důvod
to není důvod, to je průser

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 15:33
- Nahlásit

inu
Tak já du ven Fája už mě tahá a dožaduje se pravidelné dávky pohybu

inu
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 15:37
- Nahlásit

Fajka
užijte si tu zimu, holky

Eimy
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 17:20
- Nahlásit

inu
tak gratuluju k narozenýmu štěňátku

Jinak jak u vás probíhaly Vánoce? U nás štědrej den v pohodě a ppotom jsme jezdili a jezdili a jezdili po příbuznejch...

Jo jinak netušíte někdo, jestil se dá naučit frisbee i pes absolutní neaportér? Od bráchy jsem dostala talíř, tak nevim, jestli ho vubec pro Veverku vytahovat nebo ho nechat pro dalšího psa

inu
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 17:25
- Nahlásit

Eimy
Děkuju!

No, já přes svátky čekala na zprávu o narození plyšete

Co se týče frisbee, otázka je, jestli ho talíř vyprovokuje tím, jak se hýbe. Asi by to chtělo zkusit

Eimy
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 20:02
- Nahlásit

Pozor, hodný pes

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 20:12
- Nahlásit

Eimy
ještě tam má být napsáno hodný pes když nemá hlad.. ps hlad má vždycky

U nás vánoce dobrý.. gaučink a ležink a přežíračink u TV páč Fajuška to prohárala tak jsme nikam na prochajdy a za sportem nemohly

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 20:33 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

hej hej, koleda
čááááu všichni kdož jste tuuu
inu
prý sem přispívají tolerantní a normální lidi..
o tom "normální" bych pochybovala ale tolerantní jistěže
vítej tuna mezi námi

edit: a zapomněla jsem blahopřát k malýmu prckovi!!!!

nevim jak vy, ale já jsem ráda, že jsem tu žranici přežila teda, vůbec že jsem to přežila - v noci z 1.na 2. svátek vánoční jsem měla echtovní srdeční fofr, rozhodilo mě to až do dneška - jsem uplně nepoužitelná, polehávám, posedávám ... a zítra do práce

a ještě se musím "pochlubit" - Berni si užívala svátky s námi u mamí a u holek, nejen že byla hodná na všechny baby, ale promenádovala se poslušně s nima po poli - a to je hárající a za vším zdrhající! - prohnala jen jednoho zajíce - toho prvního, kterýho viděla, dalších 10 uznala, že nemá cenu honit, a v dálce bylo asi 40 srnek - mamča tam mají fakt živo ale dala se uřvat - no já byla bez sebe blahem tak jsem si tak myslela na Ešusa, jakej by to byl pro něj taky bezva trénink ... páč zajíci tam jsou schovaný v oranici, a vybíhali třeba 2m od hafanů - a to fakt nepřehánim!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 20:37
- Nahlásit

Janiii
No čááááááááu
Já zítra taky makááám buuuuuuuuuuuuu

Týjo tak to jako srnčí a zaječí by fajka nerozdejchala.. udělala by z nich paštiku
Co Bonča???

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 20:40
- Nahlásit

Eimy
Janiii
Jináč naše vánoce proběhly takhle

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 20:40
- Nahlásit

Fajka
Srnčí bylo daleko - cca 700m bych to odhadla - a nešli jsme tím směrem, směrovali jsme holky na druhou stranu ... ale zajíců tam mají fakt habakůůk holky už jsou zvyklý, tak za nima neběhaj, a berni se vydala jen za tím prvním - pak už stačilo (ale hodně) důrazné "NE!!!"
Bonečka statečně klopýtala po oranici, bylo to umrzlý, no a pro piškot i popoběhla, šikulka je v pohodě, holka naše zlatá

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 20:42
- Nahlásit

Janiii
Bonečka statečně klopýtala po oranici, bylo to umrzlý, no a pro piškot i popoběhla, šikulka je v pohodě, holka naše zlatá
tak skvělí to sem moc ráda

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 20:44
- Nahlásit

Berni zdraví Fájuš - koukám, Vánoce holky slavily podobně

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 20:46
- Nahlásit

a ještě jeden pohled na fotografa aneb "já chci ženicha!!!"

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 20:52
- Nahlásit

Janiii
já mám taky ještě jednu ale ta je nezveřejnitelná páč páníček prohlásil tak ted stačí aby šel nějakej pes kolem a zakopl

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 20:54
- Nahlásit

ale ta je nezveřejnitelná
za hodinu už můžeš vždyť jsme tu jedna velká rodina
Berni je momentálně ve stadiu, ky by znásilnila cokoliv nevim po kom to má

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 20:57
- Nahlásit

Janiii
za hodinu už můžeš vždyť jsme tu jedna velká rodina

Tak to nás už naštěstí přechází pomaloučku polehoučku ale někdy je to teda vopruz uhlídat ty touhy a nebo vohlídat ty vořechy co se volně poflakujou a chodí po procházkách tak že mají jsou bez páníčka a choděj zabořej čumák v Fajkýšově fifi....ně

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 21:08
- Nahlásit

zabořej čumák v Fajkýšově fifi....ně
hele a to si to nechá Fejkyna líbit? a jen ty nej dny, nebo to strpí celý hárání? to berni je docela netykavka - pokud neni zrovna ten pravý čas

inu
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 21:48
- Nahlásit

to jsou dost dobrý fotky

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 22:28
- Nahlásit

Janiii
jo nechá si to líbit po celou dobu hárání .. ale jen od vyvolenejch psů tenhle poslední chtěl pravděpodobně spáchat sebevraždu protože sem měla dost práce abych jí dotáhla 2 kiláky domů aniž by ho pokousala vrčení muselo bejt slyšet až v jablonci.... a sousedi se dobře bavili za záclonou samozřejmě

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2008 23:43
- Nahlásit

Čůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůs bábýýýýýýýýýýýýýýýýý

tak přežily jsme doufám fšecky?? Nikdo nechybí?? Naopak jsme se rozmnožily

tož vítám inu a její štěňátko a rovnou i nechutně závidím , nebo přávidím, to je výstižnější. A fotočka bude? I když teď jsou to spíš ještě tak laboratorní myši, než hafani

Vánočky u nás taky dobrý, hlavně ten gauuučing a léééžing - v tuhle dobu si ho dopřávám plnejma hrstma. Navíc v sobotu i kapek nuceně, páč v pátek byla pijatika - zapíjeli jsme utajenou svarbu našich známých, takže v sobotu fakt síla

jinak teda my sice nesháníme ženichy, ale ... sháníme usilovně nevěstu, nevěsty, MOOOOOOOOC NEVĚST!! A klidně to můžou bejt i pinčice v kabátkách, co se mihnou cestou na Řípu, hlavně, když budou chtít dělat ty děti
Janiii
co zlobíš holka s tou pumpou? , doufám, že se dáš brzo do ólrájtu.

tak jsem si tak myslela na Ešusa, jakej by to byl pro něj taky bezva trénink

aha, takže to neškytal z přežrání, ale proto, že sis na něj vzpomněla , joo zajíčci ,ale u nás jich tolik není, to by se to trénovalo - kdeže je ten plodnej kraj?

Bonečka statečně klopýtala po oranici
Bonečka je šikulka a statečná želva dobře se to čte

Fajka
udělala by z nich paštiku

nemáš snad ráda paštiku ???

ale ta je nezveřejnitelná páč páníček prohlásil tak ted stačí aby šel nějakej pes kolem a zakopl

Tu chci vidět!!!! TU MUSIM VIDĚT!!!

Eimy - Veverucha bude dělat do frísbí?

Eimy
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 01:32
- Nahlásit

Janiii
Fajka

Já fotky žádný Veverkovský nemám... Nějak nestíhám a nemám čas chodit za mamkou a fotit... Už neci školu a ne a ne a ne....

PetraK
Jo to nevim, zkusila jsem ji ho hodit u babičky v bytě, doběhla pro něj minutu ji zabralo než zjistila, jak tu divnou věc zvednout ze země pak jsme se o to potahaly a schovala jsem ji to, protože jsme s panečkem po zralé úvaze došli na to, že házet jí to uvnitř je blbost, že i kdyby to chytit chtěla, má na to moc málo času, než to spadne
A teď jsem ve fázi přemýšlení jestli zkoušet či nezkoušet... Přeci jen už je Veverka skoro dáma v letech... Dyk vono jí bude už 7

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 08:25
- Nahlásit

PetraK
úrodný kraj na zajíce je Královéhradecko, můžete s Ešusem vyrazit a kromě zajíců tam bude mít tři baby, nevim co ho bude zajímat víc - teda asi vim ...

<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání