| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 09:41
- Nahlásit
Janiii
Asi se pojedeme podívat na Mírák (to by pro vás bylo stylový Míra na Míráku ) a na Staromák- na Václavák nechoďte, tam je prt a kulička. Jak je t na Míráku a Staromáku nevím, ale snad to bude dobrý, uvidíme. Taky - jestli se vám bude chtít, můžete si pro atmosféru zajít na hrad, je tam od hradní stráže stromek pro SOS vesničky s pokladnou. My tam večer vždycky zajdem kouknout a hodit nějakej obnos. Loni jsme nebyli, tak doufám, že letos se dostanem.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 10:42
- Nahlásit
PetraK
no my uvidíme, chceme jít odpoledne do kina na ty Sněženky, a pak se uvidí ...
teda jestli míra nebude marodit, je nachcípanej a Vašek od maminy taky
spolužák mu jednu načuřil do kušny taškou takže má Tadouch pět stehů
šiš, co vyváděli?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 10:46
- Nahlásit
Janiii
teda jestli míra nebude marodit, je nachcípanej a Vašek od maminy taky
tady sou nascípaný naprosto fšichni a v sobotu přijede ségra, která je taky uš na postel, tak jsem zvědavá, jestli to ustojím.
šiš, co vyváděli?
no spolužák byl nějakej drsnej či co, Táda ho slovně umravnil a hošík to nervově nevydržel a jednu mu načudil taškou šmejd jeden. Takže úča co s nima byla včera na výletě v Prahé lítala po Prahé a sháněla chíru . Nechci nikdy dělat učitelku. zabila bych je šmejdy všechny do jednoho.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 10:49
- Nahlásit
jo tagle, já myslela že to bylo jako náhodou
no tak to je super spolužák
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 10:57
- Nahlásit
PetraK
Nechci nikdy dělat učitelku. zabila bych je šmejdy všechny do jednoho.
přesně , páč by mě zavřeli za tejrání dětí ... některý smrady když vidím tak mě svrbí ruka
Dneka nestíhám a ještě nám sem tchýně nakvartýrovala šibáka.... dostal traverzou zmeteček a leží jak přišitej
A nachcípaná sem pořád
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 11:18
- Nahlásit
Fajka
A nachcípaná sem pořád
pani to chce zalízt a léčit se - hlavně když jsem já marodila byly jste všechny chytrý co?
budete v neděli doma pani?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 11:48
- Nahlásit
Janiii
hlavně když jsem já marodila byly jste všechny chytrý co?
tak ted bud taky
čoveče v neděli nevím ... máme jet do Hradce jeden den ale nevím jestli v sobotu nebo v neděli.. a jako obvykle se to dovím na poslední chvíli
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 11:51
- Nahlásit
Fajka
a třeba rodiče by doma byli? možná by vám tam taťulda něco hodil, nadílku od Janičkoježíška za čekuládku ale já ani nevim, jestli sem taťka pojede v sobotu - poštou nic neposílám tak jen zlehka zjišťuju ...
takže uvidíme jak to dopadne
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 11:54
- Nahlásit
Brej den se vám normálně musim pochlubit, ja jsem našla video se svatebním slibem mě a manžilka, sice 5 měsíců po svatbě, ale co už
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 11:55
- Nahlásit
Janiii
Acháááá nooo naši a fajkýš jsou doma furt no problééémo ....tak já řeknu našim, aby to dyžtak převzali místo Fajkýše páč tuším, že to asi bude salámek a předem za něj děkujeeeeeeeeeeeeeeeem
Tak sem se zas naprdla.. týjo.... tchýně odkráčela a neřekla ani fň... jako mě je to fuk, ale slušnost je slušnost že... stačilo by dík za pohlídání ...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 12:00
- Nahlásit
tak já řeknu našim, aby to dyžtak převzali místo Fajkýše
to by byli hodný tušíš správně
ale jak řikám - nevim jestli něco vyfasuju, a jestli taťka v sobotu dorazí ale když to vyjde, tak vám určitě něco pošlu
stačilo by dík za pohlídání ...
ono holt pro některý lidi je vyslovit slovo "dík" občas nepřekonatelnej problém
tak to šibák nemusel ležet bez hnutí ani moc dlouho
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 12:01
- Nahlásit
Eimy
no vidiš aspoň máš u čeho vzpomínat jaký to "tenkrát" bylo pěkný
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 12:04
- Nahlásit
Fajka
Janiii
no smradi malý školou povinný by asi byli mým hropem
Eimy
hah, počkej jak se za deset let budeš válet po zemi, až si to pustíte , my to máme jako super antidepresivum
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 12:05
- Nahlásit
Janiii
ale jak řikám - nevim jestli něco vyfasuju, a jestli taťka v sobotu dorazí ale když to vyjde, tak vám určitě něco pošlu
Ok dyž se zadaří tak moc dík předem budem na tebe celou dobu konzumace myslet... tož si rozmysli jak to má bejt dlouho
tak to šibák nemusel ležet bez hnutí ani moc dlouho
no tentokrát néé posledně tobylo 4 hodky... ale já zas nejsem tak vošklivá, že by musel ležet na místě a nesměl se hnout... ale on ti fakt potřebuje drezůru jak sůl... a je vidět že už ví co se u nás smí a co né
Eimy
Týjo tomuselo být mejdlo po svadbě když máte 5 měsíční vokno
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 12:07
- Nahlásit
Fajka
žádný mejdlo prostě jsme dostali CDčko s fotkama, ktery jsme si prohlidli už na navštěvě a ja tu složku prolezla až teď a našla tam i videa
PetraK
Ja to budu manžovi pouštět, když bude zlobit aby věděl, co mi šecko slíbil
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 12:07
- Nahlásit
Fajka
budem na tebe celou dobu konzumace myslet
a radši šunku nebo něco trvanlivýho? to byste na mě mysleli dýl ...
tyjo já slibuju a pak to nevyjde - no ale ještě tu nekončim (teda doufám, jsem ještě ve zkušebce )tak se povede kdyžtak do budoucna
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 12:13
- Nahlásit
Janiii
Tak Pája vzkazuje že chce myslet dlouho a trvanlivě
jasný jo?
Jooo v poho, když to neklapne tak se nic neděje... si uděláme salámek na vánoce dyžtak z Fajkýše
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 12:14
- Nahlásit
Eimy
aby věděl, co mi šecko slíbil
áááááááá sakra! To je těžkej kalibr
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 12:16
- Nahlásit
Fajka
Tak Pája vzkazuje že chce myslet dlouho a trvanlivě
ok, pokusim se to zajistit
si uděláme salámek na vánoce dyžtak z Fajkýše
ale di ty, brepto - ale je fakt, že kdyby z ní byl salámek, a kožešina před krb .... no možnáááá ....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 12:21
- Nahlásit
Janiii
No ted leda ten salém páč kožešinu jaksi sundala a má převlek mexického naháčka vypadá naprosto příšerně jak ježatý prasátko .. už vím natřu jí na zlato a bude.. zahnutý žuby nahoooru už mááááá
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 12:25
- Nahlásit
Fajka
prasátko .. už vím natřu jí na zlato a bude..
nooo, a ještě se budete moct cpát aniž byste se báli že ho neuvidíte žejo!!!
Berni taky líná, ale vim že může být ještě hůř
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 12:28
- Nahlásit
Janiii
nooo, a ještě se budete moct cpát aniž byste se báli že ho neuvidíte žejo!!!
vidíš to mě ani nenapadlo tak super žádnej půst
a že ona taky hárá si myslím psala??
Pavel Pečenka právě řikal že jak začne lína bude hárat a taky jo fakt to sedí...
Uf letím na počtu ...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 12:46
- Nahlásit
jojo, hárá - už jsem to taky vypozorovala - línání/hárání
Uf letím na počtu ...
pevný nervy
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 14:01
- Nahlásit
Janiii
tak nervy dobrý vystála sem si frontu abych zjistila že krabice už nejsou a šla sem... tak sem si je cestou přes vánoční trh vyléčila zakoupením kokosového kmenu uáááááá to si nenechám nikdy ujít, kokosovej nesmysl a medovina a vánoce můžou začít
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 14:05
- Nahlásit
Janiii
Fajka
holky u nás to lehá jak pod kosou, esli já budu na jéžucha nemocná, tak se zbláznim. jestli se na něco těším celej rok, tak jsou to vánoce, procházky a tak. A já sem scípák co si musí dycky vopatřit kdejakýho bacila
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 14:19
- Nahlásit
PetraK
chjooo tak to je blbé toto, čék se těšína 14 dní volna a procházek a aby to promrhal s horečkou v pelechu je dooost blbé teda
tak se nadopuj céčkém, třaba to pomůže.. u mě už to přechází....sice pomalu ale do víkendu sem snad v pohodě...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 14:43
- Nahlásit
PetraK
pani, děkují za přání...
Jinak my taky pomalu ale jistě tady leháme byli jsme minulej pátek na pohřbu manžovy babičky a byla tam zima šílená...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 14:58
- Nahlásit
Eimy
nejni zač vidíš, ještě, žes to připomněla
Janiii
nejde mi vůbec odeslat vám přáníčko
Fajka
vám pani už došlo?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 15:00 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
jejda paní došlo došlo.. ale sem v těch zmatkách zapoměla reagovati
Krásnéj Ešusek a krásný přáníčko akorát teda nevím jak můžete paní říkaž se ste analfabet, páč já tohle dát dohromady nehumím
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2008 15:03
- Nahlásit
Fajka
to byla ale taky šílená šichta, fakt!! Navíc- dělala jsem to po roce, takže už jsem si nemohla vzpomenout na to jak se to dělá, měla sem vzteka, vypadalo to, že dopadnu jak Davídkojc céfky - že taky poprdám naráz - fakt hrůza hrůz.
ale sem v těch zmatkách zapoměla reagovati
prt - vo reakci nende, jen jestli vám to došlo, páč Janiii asi zlobila tak dostane kulový, dyš to nejde vodeslat
|