Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 13:10
- Nahlásit

PetraK
tak, a máš to!! prasátko od tebe mi taky přišlo bez textu resp. neobjevilo se vůbec nic
holka, my spolu asi nemůžem kamarádit a posílat si maily PF-ko mi taky neprošlo ...

Janiii
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 13:30
- Nahlásit

PetraK
poslala jsem druhej pokus ono jsem to totiž měla víc než 300znaků, to to pak přijde možná prázdný

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 13:49
- Nahlásit

Janiii

JOOOOOOOOOOOOOOOOO UŽ TO DORAZILOOO A ZLATÝ PRASE JE NA CESTĚ ZPÁTKÝÝÝÝÝÝÝ!!!!
DÍÍÍKUJUUU

Ešusa musím pochváli, Natálka jeho milená je právě v nejlepším háravým období, fčera jsme se ráno potkali, Ešuse šel jen na čůranou tzn. navostro bez ničeho a sice jsem se mu musela hlasově připomenout - asi neslyšel přes to jak mocně cvakal žubama -todle fakt nesnášim , ale POSLECHL A ŠUPAJDIL DOOOOM

Eimy
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2008 16:49
- Nahlásit

PetraK
no jasně pani

ankaras
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2008 15:55
- Nahlásit

Fajka
jo tak to je jasný, taky vim, že je moje a jsme na to dvě spolu ale tak jako nechci po nich aby se třeba starali jenom mě překvapuje prostě, že to někomu může být jedno ale žu jsem jim vycinkala, vypadali docela špatně prej jsem svítila tak mysleli, že jsem vzhůru u pc no a ona mamka když jsem spala a ona odcházela zapomněla zhasnout, ael ani mi neodporovali , takže se asi taky pěkně lekli

Eimy
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2008 14:10
- Nahlásit

To je dneska zase den Večer jsem udělala těsto na perníky a teď nám ženská na vrátnici řekla, že nefunguje trouba na kolejich, ze asi pred mesicem vyhořela, tak tady mám těsto a nevim, co s ním

Janiii
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2008 14:50
- Nahlásit

Eimy
tak jedině jet na návštěvu k mamince
včera jsme byli v tom kííně, na trzích s rodinkou, bylo to moc fajn dneska jsme udělali (Míra) vosí hnízda a (Jani) kokosky, pak nás taťulda vyfotil, a právě jsem dotvořila PF-ko
uklizeno jakžtakž je, no paráda

Eimy
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2008 15:03
- Nahlásit

Janiii
dyž tam je spoooousta chlupu všude a manžovi to pak tolik nechutn, když z toho musí lovit chlupy proto jsem dělala perníčky taky

Janiii
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2008 15:13
- Nahlásit

bez sněhu, tak aspon s adventním věncem

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2008 19:06 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Eimy
Chlup sem chlup tam... tak to sdlábněte syrové

Janiii
Jůůůů čau rodinko vám to sluší
Ještě jednou díky za salááámek Pája už se těší že si dá do nosu

Tak Fajuška má novýho kámoše Už sem od jeho paničky zjistila, že je to borderák krátkosrstej jmenuje se Artes a je mu třiapůl roku a je strááášně hodnej Zatím se mi je nepovedlo vyfotit, ale Fajuš díky hárání je z něj totálně vyplesklá a řádí jako štěně ... dokonce si před ním lehne i na záda což ještě nikdy nikomu neudělala.... tak doufám že jí to vydrží i až dohárá ... ale on je to takovej ňouma, že myslím že jo

Janiii
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2008 20:14
- Nahlásit

Fajka
Jůůůů čau rodinko vám to sluší
hlavně ať to Pája nezkoumá moc do detailů - by zjistil že mám červený melíííry
a s kámošem to je bombáá, tak ať jim to kámošení dlouho vydrží

Eimy
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2008 00:05
- Nahlásit

Tak katastrofa zažehnána, babička poskytla troubu

Fajka
syrovy se syrovejma vajičkama?:-D

Janiii
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2008 09:49
- Nahlásit

hoooj, bré dopolůdne, babky - pokud tu ještě někdo pracuje
už "jen" zítra do práce

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2008 10:52
- Nahlásit

Eimy
syrovy se syrovejma vajičkama?:-D
nooo ty jsou dobrý na hlas

Janiii
já pracuju tak čtvrt plynu, ted sem byla u veta, čeká mě banka pošta..... atd a zejtra už na to dlabu

Eimy
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2008 11:14 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit

Fajka
no to nevim, jestli by uspelo, jsem rada, že je to upečený...

Jen nevim, jak udělat polevu, u nas ji mamka dela s bilkem, ale s tím já asi neuspěju nevíte jestli stačí jen citronová šťáva a hooodně moučkovýho cukru?

Ale musim si je pochválit, jsou moooooc dobrý... jen je budu muset rozdat, jinak ze mě bude ještě větší kulička

Janiii
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2008 11:14
- Nahlásit

Fajka
zejtra už na to dlabu
jé ty se máš
no já doufám, že zítra to tu nebude do 17:00 šéfová tu zítra nebude, bude ještě v terénu, tak doufám, že dneska tu prohodí, jako ať jdem zítra třeba ve tři ... uvidíme ...
včera mi tatínek přivezl jedlový větve, tak už mám "stromeček" - zabalila jsem dárky, uklidila, dneska teda musim dožehlit poslední prádlo,a konééééc všem pracem
ted sem byla u veta
copak se děje??

Janiii
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2008 11:16
- Nahlásit

Eimy
nevíte jestli stačí jen citronová šťáva a hooodně moučkovýho cukru?
já mam pocit že jsme doma polevu ani jinak nedělaly - tak bych to zkusila

Eimy
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2008 11:24
- Nahlásit

Janiii
Já právě vim, že mamka má recept ještě od prababičky a dělá se to u nás doma jen s těma bílkama...

Jo jinak přáníčko je pěknýýýýý

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2008 11:29
- Nahlásit

Janiii
Tož se musíš zdejchnout po anglicku

copak se děje??
nic v pohodě, jen vymáčknout análky, předat sladkost k vánocům páč sme hodně oblíbení a máme zase na čas klid ...
Ale bylo tam narváno jak nepamatuju 7 psů v jedný čekárně... a nevětší bordel dělal světe div se prtavej pudl.. byl hysterickej a páníčka měl totál na háku.... Fajuš na něj sice taky vrkla aby si nemyslel ale jinak celou dobu seděla a vrtěla ocasem jak se těšila na doktorku

Janiii
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2008 11:49
- Nahlásit

Fajka
jo tak to joooo
mám hlad, a nic k jídlu tady - kromě salámů

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2008 12:06
- Nahlásit

Janiii
salámový piknik

Janiii
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2008 12:14
- Nahlásit

Fajka
brrr, už to nemůžu ani cejtit

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2008 19:51 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Ahjooo ženský

tak huž vánočníte?? Já celý pondělí dopoledne balila dárky a dělala si vařícího fóra na mezisvátky - (vepřový plátky s omajdo a šup s nima do mrazáku a pak huž jen vyndavat a nemuset nic Odpolko jsem vyrazila na bílou horu do obory a chytnul nás takovej šílenej ceďák, že kdyby bývalo bylo pod nulou a místo deště sněžilo, tak je Praha komplet pod sněhovou peřinou, takhle ovšem prt a prt

máte háááský péefko pani - dorazilo už i to moje?

Janiii
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2008 21:31
- Nahlásit

PetraK
jo tak vona si pani huš válí šunky doma slepá závist - já ještě zítra do rachoty a to jsem cca před hodinou teprvá přijela dom
máte háááský péefko pani - dorazilo už i to moje?
děkuji za pochvalu a tvoje nedorazilo zkus znova

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2008 23:16
- Nahlásit

Janiii
tak jo, jdu na to. Zítra to zvládni, už je to jen pár hodin a pak........... na Vánoce dlouhý noce, heeej hej koleda

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2008 08:05
- Nahlásit

dneska jsme jeli ranním busem do Práglu asi čtyřííí
koupila jsem vánočky, a odpoledne tradááááá domů a Vánoce jsou tady, Vánoce jsou tady ... olvejs koka kooolááááá

mishi
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2008 12:07
- Nahlásit

Ahoj všici! Tak jsem vás konečně dočetla a můžu taky něco přihodit... Byla jsem si navodit trochu vánoční náladu v Tatrách, ale teda sníh nikde, jen na kopci. Tak jsme si aspoň zalyžovali a byla to nádhera, pže dole chcandilo a nahoře sněžilo, ale jak pršelo, tak se nikomu nikam nechtělo a nás bylo na sjezdovce deset. Jen jsem trochu propásla ten předvánoční týden, válela jsem si šunky na horách a teď dohánim poslední drobnosti typu ubrousky - jako sehnat v Jablonci ubrousky, to je síla!!!

Jinak všem nepracujícím přeju pohodičku a všem pracujícím (já dneska do půl pátý) ať to zvládnete a zítra si to všichni pořádně užijte!!!

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2008 12:13
- Nahlásit

mishi
jupíí, konečně někdo pracující pravda, trochu škodolibé, ale co - musíme si to nějak zpestřit ne?
to je fajn, že sis byla zalyžovat, já tento sport nijak nevyhledávám - a moc - teda spíš vůbec- ho neovládám to jsou ty děti z hor Míra to nechápe, jak můžu bejt z podhůří a nelyžovat - prej jako bych byla od moře a neuměla plavat

Roxana
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2008 12:19
- Nahlásit

Ahoj holky!
Janiii
jupíí, konečně někdo pracující
tss, cece ja taky makam do 17:30, jako obvykle
Míra to nechápe, jak můžu bejt z podhůří a nelyžovat
jo jo, pod svicnem bejva tma ja jakozto libereckej odchovanec jsem k lyzim cuchla az po odstehovani do Prahy Ale janii, jako dybyste zaprahli bernii do uvazu, to bys videla tu rychlost, vzuuuuum

Tak krasny vanoce vsem vsem vsem

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2008 12:21
- Nahlásit

Roxana
Ale janii, jako dybyste zaprahli bernii do uvazu, to bys videla tu rychlost
to by byla hlavně rychlost na pohotovost - mám těžké, ale křehké kosti
tss, cece ja taky makam do 17:30, jako obvykle
tak to já doufám jen cca do 15:30, máme dovoleno zmizet dřív, tak hodlám být poslušný pracovník a uposlechnout svého nadřízeného

<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání