| Autor |
Zpráva |
Roxana
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 12:26
- Nahlásit
Janiii
to by byla hlavně rychlost na pohotovost - mám těžké, ale křehké kosti
nevadi, ve slusivem lyzarskem oblecku spravne polstrovanem vsude se pada jedna basen leccos o tom vim
btw. s tema kostma jsem na tom podobne
tak to já doufám jen cca do 15:30
pche, to nejni fer ... a to sme verejna sprava
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 12:29
- Nahlásit
AHOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ ŽENSKÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ
Utekla jsem od výroby salátu a pomazánek a jdu na vás číhnout - těm co jsou v práci, ať to uteče.
Jinak holky - mám místo psa........................ doma................ hrdličku
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 12:31
- Nahlásit
a to sme verejna sprava
jeslti tě to uklidní - moje mamča je učitelka ve školce, a včera a dneska tam jsou od 6,30 do 16:00 kvůli 4 dětem - a dvě z toho jdou domů po obědě ... starosta řekl "jste služba obyvatelům, školka bude otevřená" ... takže se 4 resp. 2 dětma tam jsou dvě učitelky (ranní/odpolední), kuchařka, a uklízečka
ve slusivem lyzarskem oblecku spravne polstrovanem vsude se pada jedna basen
v zápřahu s berni bych potřebovala hlavně helmu a chránič na zuby - páč bych šla určitě po déééržce
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 12:32
- Nahlásit
Janiii
jste služba obyvatelům
huuuustyyyy
bych potřebovala hlavně helmu a chránič na zuby
ale tak to si samo muzes vzit
PetraK
mám místo psa........................ doma................ hrdličku
copak - toka?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 12:32
- Nahlásit
PetraK
Jinak holky - mám místo psa........................ doma................ hrdličku
jsi to vzala od výroby salátu přes zverimex?? nebo je ta hrdlička vycpaná ... aspoň vám doma nic nepos... a co na ni řiká ten váš papagááj?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 12:37
- Nahlásit
No z Ešusa se přes noc stala prostě hrdlička, no. Nevim jak to přišlo,ale je to tak. Když jsem ráno vstala a šla na záchod, tak z kůchně, kde chrápal se najednou ozval opakovaně zvuk hrdličky. takový to cukrůůů, cukrůůůů. Sem se lekla, že někdo zapomněl zavřít okno a tak máme v bytě hrdličku, ale von to dělá Ešus. Regulérně cukruje
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 12:39
- Nahlásit
a vlastně - vy pracujete, přijdete domů a začnete uklízet, vařit, péct, zdobit ...
já přijdu z práce, a do půl hodiny je u mě "tchýně" - no prostě mírovi rodiče a babi s dědou a začíná štědrý večer nambr uáán
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 12:43
- Nahlásit
Janiii
tý jo vy máte dva štědráky, jo?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 12:44
- Nahlásit
PetraK
jak se to vezme - dneska budou kuřecí řízky, chleba, okurky, prostě taková normální večeře - no ale dárky a všechno kolem jooo, zítra (24.) se ráno přesouváme k taťuldovi, tam bude normální štědrej den, jako maj všichni, no a 25. se sunem k mamče s Vaškem, a štědrý večer nambr tříííí
my holt nemůžem mít nic jednoduchýho
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 12:47
- Nahlásit
Janiii
tý vogo! 3x štědráka, to se tak někdo má!!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 12:48
- Nahlásit
PetraK
tý vogo! 3x štědráka, to se tak někdo má!!
to je něco pro Vánočňáka jako seš ty co?
jen kvůli tomu musim ujet 300km no ... ale nám už to tak nějak nepřijde a chci bejt s našima
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 12:55
- Nahlásit
Janiii
ujet 300km no
to je jen sto kiláků na jednoho štědráka, to celkem de, ne?
těšíš se?? Já moc! Budu mít první vánoce s hrdličkou pod stromkem
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 13:13
- Nahlásit
PetraK
těšíš se??
letos se po hodně dlouhý době zase opravdu těšim- asi i proto, jaký to je doma a ták prostě fakt se těšim
a já už se dočkám dneska, hééééč
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 13:15
- Nahlásit
Janiii
asi i proto, jaký to je doma a ták
tak jen tak dáááál, jen tak dáááál
hele zas na chvíli se vracím ke kastrólům, ještě sem juknu.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 13:17
- Nahlásit
PetraK
tak kdybysme se minuly, tak si to užij!!!
a vy všichni takýýýý
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 13:30
- Nahlásit
Janiii
JÁÁÁSNĚĚĚ FŠEM PŘEJU KRÁSNÝ VÁNOČKY NĚKTEREJM TEDA 3X!! , ale co už nadělám, že jo??
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 13:35
- Nahlásit
PetraK
asi ti nemam řikat že jsem první dárek dostala už včera?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 13:38
- Nahlásit
Janiii
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
du k těm kaserólům. Do kolika budeš na netu?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 13:39
- Nahlásit
PetraK
do tří, pak prchnu po anglicku a pak huš nebudu až někdy v sobótnik
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 13:41
- Nahlásit
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
no co, ježíšek potřeboval poradit s finální úpravou, tak mi to bylo prozrazeno a ukázáno a měla jsem tááááááááákovouhle radost
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 13:49
- Nahlásit
Janiii
tak to huž Ti popřeju teď, páč fakt musím jít dodělat ty věci, jinak se nedostanem s Ešusem ven na póle řvát koledy
měj se moc hezky, užij si to na třikrát a pozdravuj všechny - to neva,že mě neznaj-můžou být aspoň f klidu
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 13:50
- Nahlásit
PetraK
taky ták, užij si to, i se všema ptákama co doma máš
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 14:54
- Nahlásit
Uf sem strhnutá jak borůvčí, vyvenčit hárající energii sršící Fajušu, nanosit dřevo, setřit chodbu, ozdobit stromeček zabalit dárky a ted sebo asi fláknu mám dost ... a vy tu toho toliko namastíte vy pracující
Budu až večír páč ted toho ještě mám.... tak Vám už teď přeju všem krásný klidný a veselý .....dvojí trojí čtvery vánoce .. mě stačej ouplně jedny ...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 14:55
- Nahlásit
Fajka
děkujééém a taky přejem!!!!!!!
užijte si to všechno všichni v klídku, v pohodě, a tak jak vy sami chcete!!!
pádím dom
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 15:35
- Nahlásit
Jsem vyhodila konečně šéfa dom a ještě mě tu čeká hoďka, ale koukám, že už tu asi nikdo nebude... Jsem ještě dokoupila nějaký drobnosti (brácha se dneska připomněl, že nemá dárky pro naše, tak jsem nakupovala) a mám z toho dvě obří tašky a vůbec nevim, jak to potáhnu tramvajkou. Eště do toho ty role papíru, pže jsem včera dodělala. Ty se nedaj dát do tašky, furt to padá, no to bude jízda. Jako bych to nemohla nakoupit včera, když jsem měla odvoz... Jsem holt trupka. Ale koupila jsem dva upe stejný míče na šňůře, takový obrovský a měkký, takže se Gastoňák s Barčou nebudou hádat.
Jinak k tomu lyžování - já lyžuju ráda, už od mala jsme jezdili s taťkou a dalšíma chlapama s dětma na lyže. Ne že bych to nějak uměla, ale baví mě to. A byli tam i horší, třá můj přítul začal loni a byl 2x a já to nevěděla a letos rovnou Chopok. Poslední část kopce (fakt hoooodně prudká) sjel nejdřív po prdeli, pak po zádech, pak po břiše a po čtvrtý říkal, že už to musí jít po nohou a nešlo, tak po pátý vzal lyže, vyjel vlekem tu část kopce, kde jsme lyžovali a šel zpátky na lanovku a dolů jel lanovkou. Ale teda odhodlání měl, já bych po dvou takovejch pádech a estrádě pro ostatní utíkala.
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 15:38
- Nahlásit
Jooo, my máme taky dneska první vánoce u babičky a pak jsem objednala stůl u Itala, abysme šli ještě na pizzu, když budem do konce tejdne jíst salát. Zítra vánoce doma, ve čtvrtek u přítelových rodičů v Tanvaldě a pak už jen za kamarádama a hlavně tady sněžíííííí, tak snad napadne a půjdem ještě lyžovat. Esi teda vyperu gatě, pže ze solidarity k přítulovi jsem jezdila s nim jenom na první části kopce, která byla mírnější a nahoru jsme jezdili pumou a já při mým štěstí sedla na tu nejzahnojenější a mám na krémovejch gatích lívanec, že jsem se málem propadla - vypadá to, jako bych se po... a nejde to dolů.
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2008 16:24
- Nahlásit
Tak já už taky balím, mějte se moc krásně a užijte si klidný vánoce!!!
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 14:37
- Nahlásit
chcete mě?
prý sem přispívají tolerantní a normální lidi..
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 14:39 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Tak téma založila Janíí pro Ešusovou tudíš by mělo být vyjádření na nich ale myslím že tu se debatí o všem veselém i smutném kolem psů a jejich páníčků tož si myslím je tu vítán KAŽDÝ...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2008 14:45
- Nahlásit
Tak já se prosímpěkně svěřím aspoň tady: včera se pro mě narodilo štěňátko
|