Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:42
- Nahlásit

Janiii
ale vím, proč si nic před vánocema neobjednávám z netu, aby to vozila pošta
u nás pošta nefunguje ani přes rok natož před vánocema..... sem v pondělí začala pátrat, kde mám objednaná dvdíčka. Byly odeslaný v půlce listopadu a u nás stále nic. Tak volám na poštu, že bych ráda věděla, proč mi pošťačka nezazvonila nebo alespoň nehodila výzvu do kaslíku. Bylo mi řečeno, že se k nám pošťačky bojí, takže zřejmě ani nedošla Nechala jsem si dívka doručit v úterý a oni místo toho poslali balíček holky v ceně třikrát tak velký jak ty dvdíčka. Vzhledem k tomu, že byl do vlastních rukou, tak ho pošťačka odnesla zase zpět. Chudák včera zvonila s tím, že jinej už tam nenašla, takže je to snad správně

Eimy
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:44
- Nahlásit

PetraK
já jsem před časem udělala na poště šílenej cambus, protože ty čůzy tvrdily, že nemohli dodat balíček na firmu, že tam nikdo není. Bylo to o tom,že všichni ve firmě pochopitelně stále byli, jedinej kdo tam nebyl byla ta pošťačka, která to odflákla a nechtělo se jí tam jít

To se mi stalo taky, reklamovala jsem zdroj od počítače, ten obchod se zachoval báječně a hned mi poslal novej a chtěl poslat ten starej zpátky, tož jsem ho poslala a za chvili mi psal chlapík z firmy, že pořád nikde nic... Asi za 3 tejdny se mi balík vrátil s tím, že "adresát nebyl zastižen"... Zajímavý, když ten balík čekaj a evidentně v tý firmě taky jsou... Ale jako bonus mi ve schránce nechali lístek, že si pro to mám zajít na poštu (zasilka byla moc velká) - doma zase celou dobu někdo byl...
Když jsem šla na poštu pro ten vrácenej balík, řekli mi, že tam bude až v 17 hodin, tak jsem se na to vyprdla, chlapík z tý firmy řikal, ať už to nechám bejt, že jim stačí, když ví, že jsem jim ten zdrjo zpátky fakt posílala...
NA stížnost mi samozřejmě odpověděli tím, že pošťačka tam s tím byla... Největší prča na tom je, že jsem za jedno to poslání dala 30 kaček a kdybych to posílala podruhý vrazila bych do toho už 60 a kdo ví, jestli by to došlo

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:52
- Nahlásit

já přemejšlim jeslti tam volat a seřvat je, že snad když to neni do vlastních rukou tak proto si to nechávám posílat domů, aby to mohla převzít babička, když vim že se na tu posr... poštu nedostanu, nebo jestli mam jít prostě stát ještě další frontu

brut
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:55
- Nahlásit

Janiii
zkus tam zavolat.... a trvej si na svým..... pokud to není do vlastních rukou, tak převzít zásilku může i sousedka nejen babička

Eimy
hmmm, taky dobrý...a to neustále něco zdražujou

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 11:04
- Nahlásit

tak jsem tam zavolala a seřvala je
paní mi řekla, že jsou Vánoce a obyčejné balíky se jen oznamujou, nerozvážej tak jsem na ni vyprskla, že dělám od sedmi do sedmi a jak si to mam jako zařídit, že dovolenou na to abych šla na poštu si brát nebudu
mám si zavolat za 10min. až odbaví pána, co měla na přepážce, podívá se do počítače ... to by mě teda zajímalo, co tam uvidí

brut
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 11:10
- Nahlásit

Janiii
to by mě teda zajímalo, co tam uvidí
jak je velká zásilka ...a kam, že jí vlastně mají doručit, navíc se uklidní, protože jsi po ní chtěla něco navíc

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 11:11
- Nahlásit

brut
kam, že jí vlastně mají doručit
to jsem tý pani nadiktovala - sakra, zas budu problémová ... to je holt to malý město

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 11:27
- Nahlásit

balík mi zítra přivezou domů

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 11:44
- Nahlásit

Janiii
No hurá!! Si vítěz

brut
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 11:48
- Nahlásit

Janiii
zas budu problémová ... to je holt to malý město
to mám tady u nás furt.... si už zvykaj

balík mi zítra přivezou domů
super

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 11:50
- Nahlásit

Janiii

teď mi došlo... prej balííík
Takovej mini pidi do kapsy a takovýho povyku kvůli němu.. snad nebudeš zklamanááá

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 12:04
- Nahlásit

Eimy
NA stížnost mi samozřejmě odpověděli tím, že pošťačka tam s tím byla

no já do toho telefonu řvala tak, že si nedovolili tohle tvrdit, šmejdi poštofský

v úterý jsem posílala stížnost na obec- což je majitel našeho bytu - na přístup správce jejich majetku+dalších tří firem co se motali kolem výměny oken u nás. A nejřív jsem ještě upustila páru do telefonu tomu debilovi co to měl mít celý na starosti- tak teď čekám co bude, do tý stížnosti jsem jasně napsala, že chci vědět jakým způsobem bylo s tím kreténem naloženo

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 12:05
- Nahlásit

Janiii
sakra, zas budu problémová ...

stejně tě berou jako náplavu, tak to neřeš , potížista je pro ně každej, kdo chce, aby se pracovalo tak jak se má.

brut
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 12:10
- Nahlásit

PetraK
v úterý jsem posílala stížnost na obec-
v jakým stavu teda máte byt? Konečně už máš hotový přípravy na vánoce a všude uklizíno?
Já právě zjistila, že musím vyslat holku nakoupit svíčky, páč jich mám akutní nedostatek, pak ještě musí někde sehnat náhradní světýlka na stromeček ( sněhuláky, stromky, houbičky...) No a až o víkendu dopeču, příští týden udělám ( uděláme) 9kg vosích hnízd, tak se douklidí a bude hotovo.
Jen ten velkej nákup ( každoměsíční) se mi nějak nechce dělat.... když vidím to množství lidí, tak je mi zle

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 12:33
- Nahlásit

brut
v jakým stavu teda máte byt? Konečně už máš hotový přípravy na vánoce a všude uklizíno?

jojojJOOOOOOOOOOOOOOO!! uš dělám konečně ty vánoce - máme upečíno, polito, f úterý jsem to nacpala do krabiček a dala na balgón, douklízení dělat nebudu, stejně Ešus udělá zas bordel - dneska ráno rozmlátil trupku, co dostal jako vycenění za sobotní výkon a radostně rozšlapal tmavej rohlík po kůchni, takže jsem si řekla, že nebudu dělat zbytečný akce nějaký
Mám ozdobený i truhlík a květník na oknech na balkon, svítím milijounem čajovejch svíček a f sobotu asi budu balit dárky pro ségru a spol. Huž pouštim koledy, pálim frantiky a vůbec si to užívám. Vlastně jen o tejden míň než jindy.
Nákup taky vodsouvám, že je ještě čas- možná budem mít na štědrej den hladofku až do konce a pak uvidíme to zlatý prase, co ho má Biluška na zahradě

brut
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 12:50
- Nahlásit

PetraK
tak posun o tejden není zase až tak hrozný. U nás se nejdřív muší dodělat to cukroví, co ho je ažaž. Pak se poklidí to nejhorší a bude hotovo. Výzdoba se bude dělat na poslední chvíli, protože Svině je na ní vysazená a všechnu likviduje. Svíčky mám rozmístěný po celým baráku už od října, dárky nakoupený nemám... jak sem stále ještě ve stavu klidovém, tak vůbec nic nestíhám kupovat

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 12:59
- Nahlásit

Janiii
já bych tam volala, normálně bych jim tam předvedla třetí světovou a báby by lítaly jak 30. dubna

brut
jak sem stále ještě ve stavu klidovém, tak vůbec nic nestíhám kupovat

no tak to hlavně nehroť, však ono se to nepotento. Víme?

brut
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 13:08
- Nahlásit

PetraK
no tak to hlavně nehroť, však ono se to nepotento. Víme?
nehrotím, ale děsně se nudím... dokonce mi ani nebaví číst, což moc často nebývá ... navíc už dva dárky mám... holka dostane korálkový náhrdelníky, kluk pásek ke gatím, v úterý vyzvednu objednanej foťák pro mladou a koupím nějakou tu škrabku na fousky pro mladýho.... mezitím mi vytisknou dva kalendáře, co udělala mishi a mladá snad nakoupí spoďáry s fuskama pro synka. Holka dostane nějakou parfumérii a bude hotovo. Chlap naštěstí nic nechce, takže mu koupím malej polštářek pod hlavu, aby neustále nekradl ten můj. A nejmenšímu klukovi příští týden pojedou koupit věci do skautský prodejny, tak bude taky odbytej....a pro psy mám plnej pytlík dobrůtek

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 13:12
- Nahlásit

brut
tak bude taky odbytej

ty jo máte to pani ale dobře ošéfovaný!!! Ste rozenej logistik! Já si taky vždycky všechno porozmyslím dopředu a pak jen jedu. Brtnik to tentokrát udělal stejně, už ho nebaví chaoticky běhat Prahoun na Štědrej den, ale má kapek smůlu, poctivě si v létě sepsal, co bych tak jako nutně potřebovala, ale voni to nemaj tak sem mu fčera řekla, že to vůbec neva, ať se zabalí do krabice a dá se pod stromek von, že mi to naprosto stačí

mishi
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 13:24
- Nahlásit

PetraK
Do Dášeňky se hlásím!!! A nesmeky teď bohužel padaj... Nejsou na to penízky. Měla jsem teď jeden velkej průšvih - jsem holt blbá a důvěřivá, takže mám na krku úvěr, kterej mi nepatří a já se ho po roce splácení potřebuju zbavit, jenže majitel se nějak zdráhá (sice platí, ale na sebe si ho nevezme). A my chceme v březnu začít stavět, takže v bance neprojdu. Takže teď šmudlim každou korunku, abych mohla splatit auto a prošla aspoň na něco málo...

Jinak já už mám na vánoce nakoupeno, úklid neřešim, cukroví jsme napekli jen tak decentně (jsme spíš na chlebíčky), výzdoba jakž takž taky, ale jak není sníh, tak nemůžu chytit tu pravou vánoční náladu. Do toho tendle můj průšvih a mám hnedle po náladě.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 13:45
- Nahlásit

mishi
Do toho tendle můj průšvih a mám hnedle po náladě

klid. sou to jen prachy, není to zdraví! Fakt. Musíš na to koukat tak, že kdybys místo vo sumu přišla třeba vo voči, tak to je v řiťce, tohle se zas spraví.

mishi
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 14:01
- Nahlásit

PetraK
Já vim, ale víš jak. Už mám vybranej domek, v březnu chcem položit základovku a dva měsíce o tom věděla a furt říkala, že to nebude problém, ale když přišlo tvrdý na tvrdý, tak to je najednou hroznej problém. Víš jak, mohla to říct už na začátku. Dokud bude platit, jsem v poho. Ale je to 600.000,- a to je dost velká částka, kterou bych teď na ten dům fakt potřebovala. Víš, jak se těšim, až řeknu našim čau, jdu domů? Co na tom, že budu na vedlejším pozemku. Ale budu ve svym a Gastoňák se bude moct válet na gauči.

brut
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 14:51
- Nahlásit

mishi
Do toho tendle můj průšvih a mám hnedle po náladě.
tohle neustále řešil můj chlap... každý rok, letos ale nastala změna... nejen, že já jsem po operaci a nudím se doma, ale on začal najednou blbě vidět a neustále se mu jedno oko horší. Už ví, že má šedej zákal a hned po svátcích jde na operaci... najednou mu ani ty prachy a průšvihy nevadí tak, jak vždycky

PetraK
ty jo máte to pani ale dobře ošéfovaný!!! Ste rozenej logistik!
jo, plánovat, rozdělovat úkoly by mi šlo , ale vymýšlet, co komu dát už ne

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 14:55
- Nahlásit

brut
najednou mu ani ty prachy a průšvihy nevadí tak, jak vždycky

no, přesně tak - mishi - kašli na majetky, když to vyjít má, tak to vyjde, když ne, ani kdyby ses stavěla na hlavu to nevyjde. ale to že seš celá, komplet a funkční, to je výhra.

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2008 20:06
- Nahlásit

brý večer, tak to vezmu popořádku
na magistrátu jsem přišla na řadu v 15:15 ale dočkala jsem se a vyřídila jsem to, takže vlstně super
balíček mi přijde zítra, babi a dědovi jsem to nahlásila, aby o tom věděli
a přišel mi ten kalendář s fotkama pro babi - a vypadá to dóóóóóóóst dobře mám radost
Fajka
jasně že nebudu zklamaná!!! blázníš??? jsem moc ráda už teď, a těšim se až si zobnem
a jinak, co se týká úklidu - neřešim tenhle víkend jsme pryč, příští týden bude celej v neuvěřitelným pracovním tempu - takže taky nebude čas ... no a na příští víkend, jsem místo úklidu, sezvala návštěvu přijede taťka, možná i brácha se švagrulí, a mooožnááá i mamča s vaškem, pojedem do prahy čmuchnout atmošku vánoční a pak do kina na Sněženky a machry na nějaký uklízení a nákupy se můžu zvysoka vytentóóó

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 09:55
- Nahlásit

Janiii
tak to vezmu popořádku

ty jo samý dobrý zprávy!!

U nás ne, s Neluškou to vypadá moc špatně

na nějaký uklízení a nákupy se můžu zvysoka vytentóóó

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 11:31
- Nahlásit

U nás ne, s Neluškou to vypadá moc špatně
jsem mimo - kdo je Neluška?

mishi
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 11:53
- Nahlásit

Taky nevím, kdo je Neluška?

Jinak já jsem po večírku konečně zase v práci, byla to katastrofa. První ghodina naprosto super, pak ze sebe všichni svlíkli bláznivý lyžařský oblečení a po třech hodinách jsem po anglicku zmizela, pže jsem se málem ukousala nudou.

Jinak přítul snad někde schrastí penízky, abysme vyplatili můj úvěr, takže bydlet budem, i když to nakonec bude upe jinak. Bohužel projdu max. na 1.400.000,- při nejlepší vůli a různejch vyjímkách (ještě, že dělám v bance) a zbytek si vezme přítel. Stejně jsme chtěli jít napůl. Ale aspoň to nebude muset brát celý na sebe. teď už jen zjistit, kde chce vzít těch 150.000,- na splacení mýho úvěru, aby nedělal nějaký nepravosti

A neskutečně se mi ulevilo, pže i když mám furt nerv a dokud to nevyřešíme, budu ho mít furt, ale jak už se nemusim vídat s tou rádoby kámoškou, tak jsem se nějak uklidnila...

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 12:44
- Nahlásit

PetraK
jsem mimo - kdo je Neluška?
čkej, neni to ta čubinka co má tvoje ségra? ta si byla tenkrát pro věci s nějakym hafanem ... nebo se pletu?

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 14:58
- Nahlásit

Janiii
ne nepleteš se, Nelča je u ségry, respektive u synovce u Honzy.
Nohy špatný, játra špatný a nechce jíst sviňa jedna.

<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání