Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 15:20
- Nahlásit

PetraK
chjo tak přeju hodně štěstí, aby se to zlepšilo!!!

Janiii
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2008 18:39
- Nahlásit

Fajka
ta čekuládka je vynikající

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2008 19:47
- Nahlásit

Janiii

Janiii
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 09:30
- Nahlásit

Fajka
a prej moc toho neni kolik si představuješ, že bych toho jako snědla?
jaký jste měli víkend? my parádní, sice náročný - ale jsem spokojená, protože:
- jsme s maminou upekly aspoň jedno cukroví - tzn. mám splněno
- byli jsme úspěšní na trzích a prodali jsme toho spoustu
- Berni vydržela ve smečce holek u maminy celou sobotu bez nějakých výstupů a to byly holky celý den na zahradě uplně samy akorát chtěla celý víkend osouložit Sandynku, která hárá a je v nejlepším tak aby z toho aspoň něco měla, začala včera po návratu hárat taky
- víkend jsem zakončila včera v posilovně

a tenhle týden bude supermaratónní, tak jsem zvědavá kdy odpadnu uplně
začínám dneska vánoční besídkou v bývalé práci - tam se to táhne většinou do rána, tak jsem zvědavá jeslti pojedu rovnou do práce

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 09:39 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Janiii
jaký jste měli víkend?

ahooj žencký!! U nás bylo dobře- víkendy miluju 2x tolik od tý doby co u nás bivakuje synovec. Je fajn, je hodnej, je prima, ale.... člověk nemá tak nějak soukromí, takže v pátek já z práce tančím radostí dom a teď o vánocích ještě víc, protože to je jedinej den v týdnu, kdy stíhám s Ešusem dorazit do polí a pořádně polítat, pak všude doma zapálím svíčičky, na "peci" zapálím aromalampu, pustím koledy, špuntneme víno a .... klídek pohoda. V pátek jsem to ještě vychytala, že byl snížek, tak to byla supr prochajda. Včera jsem ale nešla na cvígro páč jsem nějaký scíplá , tak jsem to musela odhlásit, abych to nepohnojila, takže tam dorazíme s Ešusem až po novým roce

Berni vydržela ve smečce holek u maminy celou sobotu bez nějakých výstupů

my jsme teď v sobotu měli taky nějaký vzorový den, pár čoklíků psů jsme kupodivu i potkali a docela pohodovka.

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 11:04
- Nahlásit

Janiii
no tak dyž se to rozdělí na dvě půle Míra a ty tak toho fakt moc nejni

Super Bernii i Esušák jsou šukulové

U mě víkend na prd.. sem KO, rýma kašel chrchlám, teplůtka... na fšecko jsem sem vybodla a to sem si myslela co toho za víkend stihnu Venku od pátku vychřice, ale díky tomu že Fajuš hárá tak jen rychlovka vyvenčit a válíme se doma na gauči u pohádek baštíme a kynem

Roxana
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 11:09
- Nahlásit

Fajka
Mooooc diky tymu Jaja & Paja Mate to u me
sem KO, rýma kašel chrchlám, teplůtka
Se vykuryruj!!! válíme se doma na gauči u pohádek baštíme a kynem
I kdyz to neni az tak straslivej scenar
Ale kdyby se vam do praglu nakonec nechtelo, zkusim zmermomocnit tatu, brachu, prinejhorsim bojfrenda A uplne prinejhorsim by to mozna Zuza na letnich taky dala... pokud teda bude aspon tech 5st a pojedu osumdesat ....

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 11:18
- Nahlásit

Roxana
Není zaco škoda že si nenapsala minulý týden... už si je mohla mít...v Pátek jsme byli v Praze. Sme čučeli jak jste měli nasněžíno

válíme se doma na gauči u pohádek baštíme a kynem
I kdyz to neni az tak straslivej scenar
ale tak já si nestěžuju akorát naši, když se nepeče a nesmejčí před vánoce ma tak jsou z toho na prášky.. to víš stará škola ...

Na leťákách bych to neriskovala dneska sice je to OK ale od zítřka má zase začít sněžit ...
Jak moc na to spěcháš? Kdyby to počkalo dva tři dny až se dám do kupy a zaženu chorobu, tak by jsme ti to hodili a přijeli podrbat Arišku

Roxana
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 11:24
- Nahlásit

Fajka
škoda že si nenapsala minulý týden
a tak ja myslela, ze je na prodejce spoleh
naši, když se nepeče a nesmejčí před vánoce ma tak jsou z toho na prášky.. to víš stará škola ...
to znam, nasi nemlich to stejny a tata ma v oblibe zacit malovat triadvacatyho letos to ale uz stih´
Jak moc na to spěcháš? Kdyby to počkalo dva tři dny
Jezisssss, jasne Zatim si muzu zavolat do penuservisu, a objednat se .. jak maji volno, Se budem tesiti, Arish obzvlast
Tak pekne lezet, vitaminky, cajik a tak, jasny

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 11:35
- Nahlásit

Roxana
Jo tak malování před vánocema to je taky lahůdka

Tak zjisti ten servis a dej vědít kdy by tě mohli vzít nějak to napasujem dohromady aby to vyšlo...

Na zimáčkách už budeš moct v klidu doraziti na tu mezivánoční prochajdu do skal co plánuje Laidík

brut
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 11:47
- Nahlásit

Janiii
PetraK
Berni vydržela ve smečce holek u maminy celou sobotu bez nějakých výstupů
my jsme teď v sobotu měli taky nějaký vzorový den, pár čoklíků psů jsme kupodivu i potkali a docela pohodovka.
se máte.... Alu hárá a Brut chce sežrat každýho psa ( bez rozdílu pes - fena), který se k nim přiblíží. Takže páníček přišel včera z procházky tak naprdnutej, že se s ním nedalo ani promluvit.

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 11:52
- Nahlásit

Janiii
PetraK
brut

Ted mě napadá jak čtu co píše Brut, že jednu malou radůstku taky máme, přestěhoval se k nám bud borderák nebo kříženec jemu hodně podobnej a Fajuš si s ním vpátek přes hodinu hrála ve sněhu... je to taky tím počínajícím háráním ale i tak z toho mám radost, páč jednou třeba nebude chtít sežrat ženicha...

AKorát teda z 10 naskočení na hrb udělala 8krát Fajka a vypadalo to že to bude jak v slunce seno a pár facek... vidíš to mámo .. taghle vobráceně??!!! .. to neznám ani jááá

brut
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 12:04
- Nahlásit

Fajka
Fajuš si s ním vpátek přes hodinu hrála ve sněhu
super , však ona si holka dá říct a bude se k ženichovi jednou chovat slušně

U nás je zatím taky hárání v začátku, takže jsou ještě pospolu, ale od zítřka se oddělují a budou jen pod dohledem. Ona malá je pěkná potvora a dle posledního hárání by se z ní Brut zbláznil... tak moc ho obtěžovala

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 12:07
- Nahlásit

brut
však ona si holka dá říct a bude se k ženichovi jednou chovat slušně to doufám bych byla nerada aby ho spolkla

dle posledního hárání by se z ní Brut zbláznil... tak moc ho obtěžovala
no přesně , já si vždycky myslela že jen kluci jsou votravní a ona ta naše holka se jako fakt někdy chová jak nadržená ču... ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 12:09
- Nahlásit

Fajka
rýma kašel chrchlám, teplůtka...

a jéje . tak se dej honem do pucu.

...v Pátek jsme byli v Praze.

CO TO JE?? Vona je f Praze a neřekne

taky tím počínajícím háráním ale i tak z toho mám radost, páč jednou třeba nebude chtít sežrat ženicha...

no vidííííš

brut
Brut chce sežrat každýho psa

no tohle je věc, kterou, když tak furt přemlouvám Brtnika ke druhýmu psu - pořád řeším - dva psi samce- to nevidím vzhledem k tomu, že jsme v bytě - jako úplně ideální řešení, protože, kdyby se vyskytnul nějaký zádhrel, tak oddělování by byl problém s fenkou to je pochopitelně to stejný, tak jedině kastrovanýho jedince z útulku - nevím, jak často se tam tahle varianta ale vyskytne.

Janiii
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 12:09
- Nahlásit

Fajka
AKorát teda z 10 naskočení na hrb udělala 8krát Fajka a vypadalo to že to bude jak v slunce seno a pár facek... vidíš to mámo .. taghle vobráceně??!!! .. to neznám ani jááá
ještě že už jsem dojedla, zas bych čistila monitor
a jinak nemoc nezávidím, ale to válení se u pohádek - už se na to těším, aspoň jeden den chci takový, o svátcích!!!
víš stará škola ...
to znam, nasi nemlich to stejny a tata ma v oblibe zacit malovat triadvacatyho

a naše mamča měla specialitu - dokud bydleli s taťkou spolu - 23. se stěhoval obývák vždycky sedala, všechno uklizený, rozhlídla se po obýváku a začala "no kdyby se tahle skříň dala na druhou stranu, a gauč se dal támhle ...." a už se stěhovalo

brut
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 12:17
- Nahlásit

PetraK
no tohle je věc, kterou, když tak furt přemlouvám Brtnika ke druhýmu psu - pořád řeším -
neblázni... nemáš psa se silným teritoriálním pudem ... oni jsou v tomhle australáci trochu pitomý, zkrátka si samičku moc hlídaj a vadí jim i fenky. Navíc Brut je sám o sobě trochu střelenej a od malička nemá rád psy samce.... sice se je naučil většinou ignorovat, ale v takhle kritických situacích je to prostě problém.
Pořád lepší varianta pes fena než dva psi a možné třenice

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 12:18
- Nahlásit

Janiii
vždycky sedala, všechno uklizený, rozhlídla se po obýváku a začala "no kdyby se tahle skříň dala na druhou stranu, a gauč se dal támhle ...." a už se stěhovalo

ty vado - vy se taky doma nenudíte

No ale - Brtnik jednou 22. prosince začal tapetovat , ale stihnul to a navíc on je ten tip, že když něco dělá, udělá to až do toho finále, takže mě se nějaký úklid vůbec netýkal, já přišla už k hotovýmu a navíc dost vyvedenýmu dílku

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 12:21
- Nahlásit

brut
zkrátka si samičku moc hlídaj a vadí jim i fenky

noooooooooo, tak možná že je Ešus nakonec kapek celosvětovej - maďar s kusem australana , páč ne sice všechny fenky, ale ty své vytipované, tak k těm taky nechce nikoho pouštět - teď na mikulášský procházce od Zvířetníku, když tam měl svou manželku Majora Mrňavku - A TO NEHÁRALA!! - tak všem vyhrožoval, že dostanou do držky, jen se na ní podívaj. Musela jsem ho chca-nechca - zcitýrovat, aby byl schopnej aspoň trochu fungovat. V takovejhle moment má vyhrábnuto, na všechny hudre ať jsou pryč , takže proto ty úvahy, myslím, že by si bábu přisvojil - což je ale i pochopitelný, nedivím se Brutovi, je to přirozený - zvlášť v tuhle dobu.

brut
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 13:27
- Nahlásit

PetraK
víš, jenže rozdíl mezi Ešusem a Brutem je v tom, že Ešus nakonec poslechne... Brut ne. prostě se bude pokaždý prsit, bublat, cenit zuby a chovat jak idiot a můžeš ho třeba rozkrájet na kousky, stejně si nepomůžeš. Navíc vyprovokuje k proti reakci i Alušku a ta je pak hnusná tuplem.
Buď ráda za maďara ... on ten dingo se v australácích projevuje v nejmíň vhodnou dobu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 14:33
- Nahlásit

brut
Buď ráda za maďara

jooooo, to já jsem!Fakt! ta povaha mi hrozně vyhovuje a jsem si jistá, že kdybych debil dokázala ukočírovat sebe - jak hezky zabaleně říká paní Brožová a Walda, tak jsme v cajku. Teď o víkendu se nám fakt dařilo. První byl havavártík - kluci si dali vyprsený kolečko a v poklidu se rozešli, pak jsme měli dvakrát kokříka-ten jeden na tom byl stejně jako ten můj vůl - respektive teda hůř, toho dost rozpáral vlčák, takhle bylo velmi krátké osahání situace a kucí si čuchali po svým, pak labroš - sice kastrát, ale sfíně nevychovaná- s Ešusem se snesl, ale skákal na mě jako debil - mám bundu echt uprasenou , byla čistá - neráčil paničku poslechnout, až když jsem ho ohoukla já, zařvala fuj a dolů, ale to už zas bublal na Ešusa ať ode mne vypadne . Ešus se zachoval hásky, neřešil ho. Tak bych vychválen až do nebes a já šla domů zas jak to prase špinavý.

Janiii
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 15:06
- Nahlásit

tak my jdem kafovat - máme tu dneska odpolední vánoční posezení s šéfstvem - dárečky, a tak a šéf přivezl nějakej úúúúžasně vyhlížející koláč - že zdraví manželka
a pak frčim rovnou na besídku do bývalé práce, tak ráno páá

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 15:07
- Nahlásit

Janiii

tak si to pani užijte! A nezlobte

Janiii
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 10:38
- Nahlásit

ted apovim vám, jsou to blbý nápady přijít domů z vánoční besídky v 01:45 a v 5:55 vstávat
já chci spintáááááát

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 10:42
- Nahlásit

Janiii
já chci spintáááááát

sem šla spát brzo a chce se mi taky si nevybereš.... ale ty máš aspoň zážitky

Janiii
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 11:16
- Nahlásit

Fajka
ale ty máš aspoň zážitky
no to je fakt - a zas dlouho své bývalé kolegy vidět nemusim byla zas vostuda, velebnosti ale byla sranda jen bych te´d potřebovala sirky do vočadel

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 12:39
- Nahlásit

Janiii
jen bych te´d potřebovala sirky do vočadel

tak skoč za ňákým kuřákem, třeba pučí - já to takhle měla minulý týden. Jedna akce ve středu a to stejný ve čtvrtek. V pátek jsem se modlila k Nadbůchovi, abyc už se nic nevyšašilo

Janiii
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2008 08:31
- Nahlásit

teda lidi, já už chci Vánoce, klid, televizi, ...
včera jsme přivezli asi 20kg salámů koupili jsme ještě dárek pro mírovýho tátu, přijeli jsme domu v půl osmý, já jsem šla vyluxovat auto, protože jsem ho dneska vracela na firmu, pak doma uklidit, setřít hárající chodbu padla jsem na hubu a do postele, ránov 6:15 odjezd směr práce, dneska dorazim nevim kdy, možná pojedu rovnou cvičit, zítra přijedu taky dom asi v osm, no a´t žije tento týden

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2008 09:10
- Nahlásit

Janiii

taky huž chci Vánoce, neba mě to f práci a fšichni sou tu nemocný. V pátek mi přijede synovec-jdeme na trhy i když- nevim, nevim, nechce se mi jít s někym kdo vypadá dítě s obří hlavou , spolužák mu jednu načuřil do kušny taškou, takže má Tadouch pět stehů a vypadá chudák jak přestárlá havajská domovnice

Janiii
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2008 09:38
- Nahlásit

jdeme na trhy
a kam?
my chcem vyrazit někam v sobotu, někde po Práglu, plus to kino a v neděli budu plácat vosí hnízda, chtěli jsme jít cvičákovat, ale s tim je hárací utrum - tak aspoň všechno v klídku stihnu

<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání