| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 08:33
- Nahlásit
brý ráno, přežila jsem večeři, byla nakonec i docela sranda
Fajka
balíček mam na poště - kreténská pošta tam u nás fakt že jo je taky možný, že se pro něj dostanu příští víkend zkusim to nějak pořešit a dostat se pro něj v pátek ráno ale tobě moooooooooooc děkuju, že sis na mě vzpomněla a poslala jsi mi dobrůtky huš se na ně těšíme
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 08:46
- Nahlásit
Eimy
Hele nevím- možná se dost pleteš , myslím že není moc potrhlíků alá Ešus a když to tak hezky udělal on, dala by to i Veveruša
Janiii
brý ráno, přežila jsem večeři, byla nakonec i docela sranda
cos provedla? Zvrhlas na říďu mísu s poblífkou?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 09:09
- Nahlásit
PetraK
nene, žádná katastrofa, chvíli se pracovalo, chvíli se kecalo, no dalo se to
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 09:12
- Nahlásit
Janiii
No a cos vzala Berni dom
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 09:32
- Nahlásit
PetraK
cos vzala Berni dom
no sebe přece jsi měla vidět jakou měla radost
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 09:38
- Nahlásit
Janiii
to je fakt! Panička je lepší než flákota . Včera jsem rvala mrazák masem- jo mám rekord-tentokrát jsem tam narvala 26!! kilo. Myslela jsem že rekord je 23 , omyl, možná bych tam narvala i plejtváka a Ešus mi tam asistoval, zájem o masíko byl to jo, ale když jsem konečně umyla dřezy a chvilku se mu věnovala, huhlal radosti a bručel jak medvídek
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 09:47 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Brý ráno
Janiii
Noooo teda pošta jedna... přidělávaj starosti coooo sem ti to měla poslat do práááce
PetraK
Ta naše taky huhlá kolikrát radostí a kdo jí nezná taky si myslí že agresívně vrčí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 10:02
- Nahlásit
Fajka
a kdo jí nezná taky si myslí že agresívně vrčí
no přesně! Včera dost začal přidávat na intenzitě, tak jsem ho vzhledem k pokročilý hodině musela kapek mírnit, on je totiž nejblaženější, když si na něj udělám chvilku večer, kdy už jsou všichni zalezlí a má mě čistě pro sebe - Othelo jeden
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 10:13
- Nahlásit
PetraK
No to máš dobrý, že máš psa chlapa, já dyž se mazlím s tou mojí příšerkou tak na nás páníček čučí a dělá xichtíky, jako že jsme nějaký přiteplený či co
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 10:28
- Nahlásit
Jenom procházím, takže přeju všem krásný dopoledne... Já jsem zase plně v pracovním nasazení, po 14 dnech nemoci to tady taky tak vypadá, šéf házel papíry na hromádku, až z toho je plná skříň. Ale zítra máme vánoční večírek, tak si to snad vynahradím. Jen jsem moc nepochopila, že na pozvánce je napsaný, že budeme přivolávat zimu, tak ať si vezmem rekvizity. A už mi volal kolega, že se nedostal do chalupy, takže nemá nic, estli bych mu nepůjčila šálu, čepici, sáňky prostě cokoliv. Tak to asi taky budu muset vzít poctivě, nasadim santovskou čepici, klustý podkolenky s lyžařema a sbalim ty dětský lyže z dob krále klacka, co se válej na půdě. A takhle pojedu busem, pže si chci dát aspoň jednou za čas vínko. Jestli se chcete zasmát, tak zítra před půl osmou budu procházet centrem Liberce.
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 10:30
- Nahlásit
Jinak gratulace ke všem vítězstvím a úspěchům!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 10:39
- Nahlásit
mishi
sáfra, škoda že liberec mam momentálně z ruky - to bude pohled pro bohy
Fajka
v práci by to vodnesli o patro výš a tam by to beztak nepřevzali, protože to jsou ňoumata, takže bych pro to šla stát neskutečnou frontu v Práglu - si nevybereš já to nějak vyřešim, neboj - přece jim tam tu čekuládku nenechám
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 12:04
- Nahlásit
mishi
Jestli se chcete zasmát, tak zítra před půl osmou budu procházet centrem Liberce
sakra- to vypadá že přijdu o dost
Fajka
dělá xichtíky, jako že jsme nějaký přiteplený či co
to máš fučík, David taky dycky kouká ... a pak ho načapu, jak mudlá Ešusa von
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 13:05
- Nahlásit
PetraK
Janiii
když jsem si loni při venčení Bruta zlomila nohu, díky blbý kočce a jeho loveckýmu pudu, tak ten můj pitomec čtyřnohej mně dovedl domů.... nejdřív se postavil tak, aby se o něj mohla opřít ( předtím mi samozřejmě řádně na omluvu olízal kxicht), pak se mi k tý bolavý noze přitiskl a já se o něj celou cestu opírala... zkrátka mi odlehčoval.... nikdy jsem ho nic takovýho neučila a on sám od sebe začal pomáhat.
Myslím, že to ti psi mají tak nějak v sobě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 13:52
- Nahlásit
brut
když jsem si loni při venčení Bruta zlomila nohu, díky blbý kočce a jeho loveckýmu pudu, tak ten můj pitomec čtyřnohej mně dovedl domů.... nejdřív se postavil tak, aby se o něj mohla opřít ( předtím mi samozřejmě řádně na omluvu olízal kxicht), pak se mi k tý bolavý noze přitiskl a já se o něj celou cestu opírala... zkrátka mi odlehčoval.... nikdy jsem ho nic takovýho neučila a on sám od sebe začal pomáhat.
ty jo bomba!! Však taky měl vůl jeden co napravovat , kdepak, furt to říkám - do těch makovic jim nevidíme. Nejsou to jednoduchý stroje. Mají svůj svět,svý uvažování, jen my do něj nemůžem.
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2008 13:56
- Nahlásit
PetraK
Máš dotaz:
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_4571_1.html#21
( už od rána )
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 09:03
- Nahlásit
Fajka
ty pošťáci jsou uplně neuvěřitelný
doma na mě místo balíku čekal papírek a na něm bylo: oznámení k vyzvednutí zásilky, u které výjimečně nebyl ani učiněn pokus o doručení na uvedenou adresu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 09:06
- Nahlásit
Janiii
Ahoj,
no super, si to ulehčujou jak jen můžou
Dyby si s tím měla mít kor nějaký starosti tak se na to vybodni a nech jim to.. před vánocema bude určo nová várka, tak ti jí dám rači osobně u nás
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 09:20
- Nahlásit
Ahoj lidijové!
vypadá to, že čokoška nebude? A já se těšila na královský dělení
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 09:34
- Nahlásit
PetraK
Nebuuj bue.. zkusim zase něco nahamounit do 14 února
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 09:39
- Nahlásit
Fajka
Klíd pani, 14. ounora budeme mít jiný starosti . Fakt se hrozně těším, tak doufám,ž e to všechno klapne. Chystám i návštěvu Dášenky - přidá se někdo a půjde se mnou? Mám tu nějaký věci už, něco dám ještě dohromady a Astičce asi koupím něco naprosto spešl.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 09:39
- Nahlásit
Fajka
snad se tam dostanu zítra ráno, vezu auto na technickou, tak to pak vezmu z bene zpátky do týnce na poštu holt - ale fakt mě naštvali - ksakru tak snad je to jejich práce, dorzučovat balíky ne???
to není vůbec nic proti tobě tobě děkuju že sis na mě vzpomněla a poslala mi to
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 09:40
- Nahlásit
Janiii
NO ono dyby to byl balík velkej tak něřeknu, ale tohle je fakt mrňousek do kapsy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 09:52
- Nahlásit
Fajka
ale tohle je fakt mrňousek do kapsy
taky možná už v ňáký kapse skončil
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:06
- Nahlásit
jo a to jsem vám ještě nelíčila dnešní den
dáro ve 4h. budíček a šup do Prahy, a šla jsem stát frontu na dopravní magistrát - firma prodala auto a potřebujem ho přehlásit na nového majitele. jsou tam od 7:00, v 6:30 jsem se postavila na konec fronty, která čítala asi 200lidí
číslíčko jsem vyfasovala - má cifru 319 - a rozdávalo se jen do č.400, pak to stopli ...
takže se tu chvíli ohřeju v práci, a frčím pokračovat v čekání ve frontě
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:08
- Nahlásit
Janiii
ty pošťáci jsou uplně neuvěřitelný
doma na mě místo balíku čekal papírek a na něm bylo: oznámení k vyzvednutí zásilky, u které výjimečně nebyl ani učiněn pokus o doručení na uvedenou adresu
buď ráda za papírek. U nás nezazvoní ani nedaj papírek, takže máš smolíčka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:12
- Nahlásit
Janiii
Tak to máš na dnešek super program , hele a kdeže to budeš? Vůbec nevim, kde tahle inštituce je, páč kdyby byla tady někde poblíž, že by se třeba stihlo ,že bych se tam objevila místo oběda třeba.
brut
já jsem před časem udělala na poště šílenej cambus, protože ty čůzy tvrdily, že nemohli dodat balíček na firmu, že tam nikdo není. Bylo to o tom,že všichni ve firmě pochopitelně stále byli, jedinej kdo tam nebyl byla ta pošťačka, která to odflákla a nechtělo se jí tam jít vražda, vražda, vražda
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:14
- Nahlásit
Jo jo pošta je prostě molos a ještě to poštovný stojí takový prachy a člověk aby se o všecko doprošoval Hrůza !!!
Mishi
Co ty nesmeky??? Chci to dneska objednat aby to přišlo ještě do vánoc páč u nás už to zase děsně klouže
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:25
- Nahlásit
PetraK
Vůbec nevim, kde tahle inštituce je, páč kdyby byla tady někde poblíž
nevim co je pro tebe poblíž ale já budu ve Vysočanech cca od půl dvanáctý, od dvanácti - podle toho jak se tam doštrachám
kde ty vůbec děláš?
brut
buď ráda za papírek
já budu hlavně ráda za tu čekuládku ale vím, proč si nic před vánocema neobjednávám z netu, aby to vozila pošta
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2008 10:34 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Janiii
nevim co je pro tebe poblíž ale já budu ve Vysočanech cca od půl dvanáctý, od dvanácti - podle toho jak se tam doštrachám
kde ty vůbec děláš?
aha, tim pádem si to kafe možná i dáme. ale každá někde jinde páč já dělám na Smíchově, což je naprosto druhej konec Prahé ACH JO!
|