Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 13:17
- Nahlásit

PetraK
tak každej máme jinej zlozvyk
já kdybych neměla problémy s pumpou, tak si taky dám - ale vim že mi to nedělá dobře, a jsem dost veselá i bez pití
ale je fakt, že se zvyšujícím se počtem let se snižuje hladina požitého
nojo, tělo vydrží čim dál míň co? stárnem ...

mishi
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 13:25
- Nahlásit

PetraK
Tak ono nestačí, že se slavěj troje vánoce, teď tu bude dvojitej silvestr.

Janiii
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 13:28
- Nahlásit

Tak ono nestačí, že se slavěj troje vánoce, teď tu bude dvojitej silvestr
no a Inu tvrdila, že sem přispívaj normální lidi

mishi
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 13:48
- Nahlásit

Janiii
Zas na druhou stranu lepší, než kdyby se nic nedělo, že jo. A jak to dneska jde v práci?

Janiii
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 13:53
- Nahlásit

mishi
jak to dneska jde v práci?
ale joo, pohoda, trochu něco dělám, povídáme se šéfovou a s kolegyňkama, klídek
šéfová tu zítra už nebude, tak chci dodělat dneska co je potřeba, abych si tu zítra poklidila a začínala nový rok s čistým stolem a kolem jedenáctý předpokládám že vypadnem

mishi
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 14:02
- Nahlásit

Janiii
A jak dlouho ti ten stůl pak vydrží čistej?
Jsem si dopoledne vzala nějakej prášek, co mi asi před měsícem předepsala dochtorka, když jsem byla nemocná. Poslední tři dny furt jen kejchám, smrkám, kašlám a bolí mě v krku. Nevim teda, na co všechno ten prášek byl, ale teď bych potřebovala párátka, abych udržela otevřený oči. Hrůůůůůza. A to mi sem má dneska přijít vedení popřát hezkej novej rok. By mi mohli popřát spíš dobrou noc. :

Janiii
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 14:08
- Nahlásit

mishi
já chrněla dopoledne, večer jsem si vzala prášek na alergii, a spala jsem jak nemluvně, a v práci mě to ne a ne přejít až kafe a Cola pomohla ale teď zas nevim jeslti to vydrží srdce

mishi
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 14:17
- Nahlásit

Tak proč to piješ, když ti to může ublížit??? Mně teda kfe moc nepomáhá a kola už vůbec ne... Patřím mezi ty lidi, co si daj kafe a jdou spát. Ale už jen dvě hodinky a jdu dom! Normálně po dlouhý době nevim, co mám na internetu hledat.

Janiii
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 14:36
- Nahlásit

mishi
neboj, neublíží - to bych to nepila ale docela mě to probralo, to asi tím, že na kafe nejsem zvyklá...
tak to půjdem domu najednou budem si muset holt ty dvě hodiny nějak zpříjemnit
mě se nechtělo pracovat včera, tak jsem právě koukala na divadla, zamlouvala lístky, a tak

mishi
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 14:44
- Nahlásit

Janiii
Už tu bylo vedení! Přinesl lahvinka šampíčka, postěžoval si, že musel pěšky (u nás se nedá parkovat ) a šel. Ale je to nejlepší šéf, jakýho můžem jako liberecko mít. On je prostě dobrej a kamarádskej...

Tak já teda ještě zkusim kafčo. Jsem koukala na stránky Berni a koukám, že taky nemáš moc času přihazovat, viď? Já na blog pěkně dlouho nesáhla, teď jsem napsala jeden článek a už mě to zas neba.

mishi
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 14:46
- Nahlásit

Teď jsem koukala na stránky jabloneckýho děcáku a nevim, esi mi to tu nějak nefunguje, ale poslední aktualitu tam mám z roku 2002. Jsme jim chtěli přivézt nějaký hračky a oblečení, děláme s kámoškou čistku šatníku a hraček jejích dětí a tak jsem chtěla něco málo zjistit, ale ono tam nic nejni...

Janiii
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 14:48
- Nahlásit

Jsem koukala na stránky Berni a koukám, že taky nemáš moc času přihazovat, viď?
jojo, neni čas, mam doma i nějaký fotky, ale neni kdo by je dal na net ... snad se to časem zlepší
Už tu bylo vedení!
tak na co kafe, už můžeš spát

mishi
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 15:13
- Nahlásit

Janiii
Dyž oni sem eště můžou přijít klienti! Ale utíká to rychle, pořád mám co dělat, jen ten net mě už moc neba...

Janiii
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 15:23
- Nahlásit

mishi
my kecáme tady s kolegyňma a míra pro mě přijede, tak jsem ráda, nabalim aspoň domu salámy, a nebudu to muset táhnout busem

mishi
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 15:33
- Nahlásit

Janiii
A jak to máš daleko domů? Ty jo, salámek... My včera dostali ohromnou chuť na párky, dneska je máme k večeři. Salám se bude hodit na zítra, což? Hele, a nepřejí se ti to?

Janiii
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 15:45
- Nahlásit

mishi
Hele, a nepřejí se ti to?
já jsem z těch cca 80kg co jsem za ty 2,5měs. dotáhla domů, měla možná 1kg celkem ... možná ani to ne a i tak to nemůžu ani cejtit

Janiii
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 09:07
- Nahlásit

brý silvestrovský ráno všeeeem a Ešusový teda posilvestrovský opilcovo ráno

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 09:10
- Nahlásit

Janiii
Achooooj probíhááám, nestíhám vás číííst jste se tu fčéra s Mishi nějak rozvášnily Včera prochajda byla super.. dneska razíme směrem Čáslav kouknout na akití miminko a kvečeru honem domů zalíst do peřin a přečkat tam s naší hrdinkou rachejtle

Hezky si všichni užijte silvestra

Janiii
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 09:13
- Nahlásit

Fajka
Včera prochajda byla super..
četla jsem a viděla i pár fotek - než jsem včera usnula - muselo to být super!!!
mamina šli podobným směrem, a taky si to užili, ale už v pondělí - ve složení 7 lidí 8 psů
tak si užijte výletík za miminkem a přeju všem hafíkům aby přečkali dnešní noc!!!

joo, a jináč, včera se u nás objevil místní vošoustnik - pesan, kterej lítá po vsi a nahání háravý feny, a je doooost neodbytnej - a mam pocit, že na kraji vesnice ty štěnda s berňačkou byly jeho a Berni by si taky dala řííííííct
no, je černej s pálením, jen ta bílá mu do berňáka chybí, to je fakt - je krátkosrstej, se zatočenym vocáskem ... no třeba by to byly pěkný štěnda

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 09:17
- Nahlásit

Janiii
Týýjo tak vy už máte taky Brettíka Pitůcha joooo???
A Bernii by si dala říct jooo ? No panbů s váma a pevný nervy
Jo jo Prochajda byla prima hlavně vyšlo i to počásko...
Jéjo ještě že tu to téma máme a můžem se fklidu bavit i vo počasí

Janiii
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 09:24
- Nahlásit

a Bonečka má dneska 7. narozeniny!!!!!!

No panbů s váma a pevný nervy
dneska ji asi vyvezem na prochajdu - my s ní fakt nemůžem za plot, v tu ránu bysme měli u fif... půl vesnice
ale chcem dát krátkou silvestrovskou, nebo novoroční, na zříceninu, tak ji asi vyvezem, v lese snad žádnej čokl nebude

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 09:27
- Nahlásit

Janiii
a Bonečka má dneska 7. narozeniny!!!!!!
tak gratulujem a přejem tfuj tfuj hodně zdravíčka

my s ní fakt nemůžem za plot, v tu ránu bysme měli u fif... půl vesnice
no tak to jste na tom přesně jako já je to fakt děs o to horší že já s ní každej den ven musím páč se mě na zahradě nevyvenčí .... a když je v nejlepším tak taky venčím smečku nevodbytnejch psů
Víš co je ale zajímavý.. že takový ty tuláci jsou dycky jenom samci.. fenku potulující se potkáš málo kdy...

Janiii
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 09:37
- Nahlásit

je to fakt děs o to horší že já s ní každej den ven musím páč se mě na zahradě nevyvenčí ....
zlatá Berni ta právě těch "pár" dní na zahradě vydrží a ani nevypadá že by ji to nějak trápilo

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 09:40 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Janiii
No jooo to je tak dyž učíš psa čistotě a přepískneš to...
Ale to jedno.. kdyby to byla její jediná chyba na kráse a charakteru tak je zlatá

Ale tuky tuk za ten letošní rok jsme toho zvládly a dokázaly docela dost tak snad nás čekají ještě nějaké pokroky co se výchovy a výcviku týkááá...
Tak já pádím... se tu mějte a pozdravuj Brnií a Míru

mishi
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 12:01
- Nahlásit

Janiii
Bonečce velká gratulace!!!

Já mám už jenom hodinku a jdu taky domů, po anglicku zmizim, žádných oslav na pobočce se neúčastnim a valim do postele. Moc jsem toho nenaspala a cestou domu se stavim v lékárně a nasadim kalibr nejtežší - vincentku. Dneska už ani nemluvim. Ale on sem stejně nikdo nechodí.

Takže všem přejeme s Gastoňákem krásnýho silvestra, ne moc bolavý ráno a hlavně vykročtě tou správnou tlapkou.

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 17:26
- Nahlásit

Jestli se tu ještě někdo objeví tak:

PŘEJU VŠEM DO NOVÝHO ROKU HODNĚ ZDRAVÍ, ŠTĚSTÍ A SAMOU POHODIČKŮŮŮ!!

Nááhodou - pro rypáky rýpavý - už jsem celkem ÓKá - spát se teda šlo až v půl pátý , byli jsme s Ešusem na póli, skákali jsme překážky a tenisákovali, prima a pohodička to bylo.

Bonečce přejeme FŠECKO NEJ k narozkám

Eimy
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 17:41
- Nahlásit

Bonečce šecko nej

Já jsem zvedava, jak to dneska oslavime, včera nas odchytli lidičky z patra, tak byl takovej mini předsilvestr uvidime, jestli dneska budem nebo nebudem pokračovat

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 17:46
- Nahlásit

Eimy
včera nas odchytli lidičky z patra, tak byl takovej mini předsilvestr

konečně někdo normální, kdo taky slaví Silvestra už s předstihem

uvidime, jestli dneska budem nebo nebudem pokračovat

u nás už se tak zlehýýýýýnka rozhodlo že bude

Eimy
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2008 21:52
- Nahlásit

PetraK
tak my jsme nakonec doma u dobrýho pitíčka, který jsme koupili loni před Vánocema ve Vídni (z Berlína se nám ho už tahat nechtělo )

Eimy
Člen
# Zasláno: 1 Led 2009 00:49
- Nahlásit

PetraK
Jinak jsem při te předsilvestrovské oslavě zkusila boxerský rukavice a tak Měla jsem sice ránu jak něco, ale aspoň byla sranda

<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání