| Autor |
Zpráva |
mishi
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 10:08
- Nahlásit
PetraK
Tak to držim palce!
Janiii
Tady to je jak v pohádce, všechno zasněžený a furt padá... Ani mi moc nevadí, že jsem ráno nemohla otevřít bránu a že jsem si koupila "kvalitní" kozačky Mustang, díky kterým mám upe promočený fusekle. Ranní procházka stála za to, pesan se brodil sněhem a užíval si to. Jen na mě koukal, když jsem šla jinou trasu než obvykle, pže já se na rozdíl od něj půlmetrem sněhu prodírat nebudu.
Hele, oni nám zase přestali žrát granule, věčnej problém. Večer maj maso, ale ráno dostávaj granule a občas i večer, když nestíháme. Ohrnujou nos i nad jehněčim. A ty, co jim šmakovaly půl roku, teď nechtěj. Já už vážně nevim, ci s nima. Jako já jsem taky vybíravá, ale tak když něco jim, tak to jim snad furt, ne? Ne že se po měsíci rozhodnu, že to jíst nebudu. Se mi nechce azs měnit granule, to pro ně ani nemůže bejt zdravý...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 10:17
- Nahlásit
lidi viděli jste tu týranou Aničku vedle v tématu? to mě bude strašit i v noci ... chuďátko... už jsem poslala prašulky, doufám, že se dostanou opravdu k ní ... ale co, už pro ten pocit, že jsem alespoň nějak pomohla
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 10:19
- Nahlásit
Janiii
Viděla....hrozný.. děs ...
Lidi některý jsou fakt hovada...
mishi
To je tolik sněhu i v Liberci? tady momentálně je jak když protrhneš peřinu
Jo a dodatečně gratulujem k narozeninám
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 10:37
- Nahlásit
Janiii
Fajka
to si pište dámy, že injekce bude, já to mám tak, že ledva vylezu z tramvaje před ordinací, už řvu směrem do 3. patra:"DROGÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ!!!!!!!" a pani dochtor už ví, ví
Chudák Anička - to je něco děsnýho, doufám, že se podaří ji dát do pořádku.
Tady už je taky hásky bílo!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 10:46
- Nahlásit
Chudák Anička - to je něco děsnýho, doufám, že se podaří ji dát do pořádku
musí mít v háji totálně všechno ... při takový váze přece nemůžou fungovat správně ledviny, játra a nevim co ještě ... šmudla Berni má jednou tolik kg (36) a všichni mi řikaj jaký je to hubený a ať jí dám najíst ...
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 11:18
- Nahlásit
Janiii
Kolik je Berni? My byli teď s Barčou na veterině a na dvou letech má 54 kilo a přijde mi hubená... Vůbec nežere, kor granule,. Ona je slečená vybíravá, granulky fůůůůj, rybičky fůůůj, salámek? Jo, ten bych si dala. Čuba jedna.
Fajka
Jasný, jsem ani nenašla auto na zahradě. Jen se v tom blbě chodí.
Na Aničku jsem ještě nekoukala, na to mrknu schválně... Jo a jak to bude s tou Dášeňkou?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 11:23
- Nahlásit
mishi
Jo a jak to bude s tou Dášeňkou?
zatím sbírej Já se dovalim do Bedřichova až 14. února, tak se máme dost času dohodnout co a jak a kdy a vůbec , já už tu mám dvě, nebo dokonce tři tašky věcí, další mám slíbeno zas ze zveráku teď po novým roce, tak se uvidí, co dám dohromady a co ještě pořídím.
Janiii
musí mít v háji totálně všechno ... při takový váze přece nemůžou fungovat správně ledviny, játra a nevim co ještě ... šmudla
ty šmejdy bych fakt mučila, mučila, ať si to vochutnaj taky. Je mi jí moc líto. snad to zvládne.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 11:31
- Nahlásit
jo a jak s těma KLIKŘIMA? Kdo fšecko chce? Abych věděla kolik objednat?
Janii, Fajka, Mishi? Je to tak?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 11:46
- Nahlásit
PetraK
jojo, klikr já prosím ano
mishi
Kolik je Berni? My byli teď s Barčou na veterině a na dvou letech má 54 kilo
Berni byly v listopadu 4 roky, a váží 36kg - +/- pořád to řikám, neni to normální berňák - ani postavou, váhou, ani temperamentem a přitom je s PP
ale neměnila bych
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 11:58
- Nahlásit
PetraK
Určo taky jeden pro nás, koukala jsem ve zveráči v Hypru a tam ho maj za kilo.
Janiii
To je fakt nějaká hubená, ale přitom vypadá dobře. Asi má lehký kosti.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 12:05
- Nahlásit
mishi
ona má prostě jinou kostru, je to taková atletka no ... už i veterinářka si zvykla - na začátku koukala divně, jestli jí váha ukazuje dobře
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 14:26
- Nahlásit
tak Ešusová je touhle dobou huš někde zfetovaná u zubaře
tož jsem si tak vzpomněla - nevíte, když potřebuju ke kožnímu, jeslti musim mít doporučení od svýho obvodního doktora?
dělaj se mi takový potvory na nohách i na palci na ruce, nevim, jeslti jsou to bradavice, tak si s tim chci někam dojít
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 15:38
- Nahlásit
Jupíííí, sníííížeeeek, sice jen tak dva tři cenťáky, ale stejně dobrý.. Dneska jsem napsala další zkoušku, tak uvidíme, jak to dopadne... tenhle tejden už jen dvě (čtvrtek, pátek), pak ještě jedna v pondělí a možná 10 dní klid jakž takž, pokud se všechno zadaří
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 15:51
- Nahlásit
PetraK
"DROGÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ!!!!!!!"
nevim, esi se dneska este vratite pani, ale upekla sem vam dorta za statecnost ..a radsi vam ho necham tady, u davitkojc by vam ho snedli, nebo by zapat..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 15:55
- Nahlásit
StaHi
u davitkojc by vam ho snedli, nebo by zapat
To je sprostý ty jedna nafoukaná holko!!!! )))))))))
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 15:57
- Nahlásit
StaHi
ten je božííííí
ale do skleničky bych tyhle klapačky dát nechtěla
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 16:01
- Nahlásit
Gerda
nene! je to vode mne moc hesky
tumate kousek, abyste s tim taky souhlasila
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 16:03
- Nahlásit
StaHi
A je to zup, nebo velký břicho bes hlavy? Jako jesi mám bejt ráda za dort, nebo se urazit, že ste mě něgde viděla a teťkonc to zveřejňujete.....
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 16:05
- Nahlásit
Gerda
je to zup, vzdelanej zup
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 16:10
- Nahlásit
Janiii
to by musela bejt veeelika sklenka hlavne
..jinac myslim, ze na kozni muzes rovnou (stejne ti napisou zpravu, kterou das praktikovi, by ti ji pripadne vysvetlil a hlavne zalozil do karty)
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 16:16
- Nahlásit
StaHi
jinac myslim, ze na kozni muzes rovnou
no já v to doufám - teď už jen sehnat někoho poblíž práce
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 16:18
- Nahlásit
Janiii
ja to tak udelala nejednou a normalne mi to proslo .-)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 19:19
- Nahlásit
StaHi
Pani - vy ste nejen ešče vjetčí trupka než Gerda, ale taky lepčí pečička! Páč takovej dort Gerda ešče neuplácala! Ste žižkovná
Voni mi ale vůbec nic nedělali Kaz žádnej a ten žub žahnutej naholu se neví proč se jeví, ponivadž je f pořádku, prohlížela to jak drahokam, zrentgenovali mi to a prt, tak asi jako ten váš pupek to bude, no.
To druhý, to bude žub moudrosti, asi že jo? Tak to u mě nehrozí todle
Janiii
na kožní di rovnou. Já tam taky takhle chodím.
Jinak holky - ségřina Nelluška už není , jdu to ještě poreferovat k Davíkojc, slíbila jsem to.
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 19:27
- Nahlásit
PetraK
Jak není???? Co se stalo?
Jinak bolavej zdravej zub - to znám. Na rentgenu nic, ale sáhnul na něj a mohla jsem se zbláznit. A ona to bolela dáseň. Pomohl mi Corsodyl, zkus to. Když nepomůže, neuškodí.
StaHi
Ten dort je upe super! Kdes to našla?
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 19:59
- Nahlásit
PetraK
Voni mi ale vůbec nic nedělali
to je jedno, dorta mate za statecnost, ne za zakrok .-)
Tak to u mě nehrozí todle
vono to asi moc nesouvisi.. moudrost u mne taky nehrozi, ale vosmicky mam fsechny 4 vod zakladky (taky mam od 16.10.2006 zadanku na rentgen kvuliva vyndavani ) a vite co? rostou mi devitky, 2 uz sou venku
mishi
Kdes to našla?
v googlu, ale pssssst! nebo prijdu vo titul lepčí pečička
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 20:02 - Změnil/a: mishi
- Nahlásit
Tak jsem stáhla fotky ze včerejška...
A další fotky jsou tadyURL
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 20:10
- Nahlásit
mishi
Pomohl mi Corsodyl
copak to je?? Mně normálně nebolí, jen se může potento, když k němu přijde mooc teplý, to jako fakt protestuje
Jak není???? Co se stalo
umřela- ještě přesně nevím diagnózu, to se dozvím za chvíli, budu volat k ségře.
fotky jsou gutový
[b]StaHi[/b]
rostou mi devitky,
to sou ale hodně velký prsa, že jo?
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 21:02
- Nahlásit
PetraK
a pak kdo je tady trupka
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 21:12
- Nahlásit
mishi
dodatečně přejeme k narozkám vše nej, nej, nej
U nás stále sněží a naštěstí bydlíme ve čtvrti, kde se nesolí, ale ani nepluhuje a nesypa, takže pohled z okna je nádherný
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 21:14
- Nahlásit
PetraK
rostou mi devitky,
fuuuuj, sem se málem udusila... co mi to dneska děláte?
|