| Autor |
Zpráva |
Dines
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 22:49
- Nahlásit
PetraK
Btw co založit tému "Papoušek a pes"? Třeba se nás tu takovejch šílenců najde víc
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 23:01 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Dines
my to měli jednodušší - začali jsme když byl Ešus malinkej, úplně malinkej a Kosťa je dost nebojsa a taky byl malinkatej, takže když byl zvyknutej na nás, dal ho Brtnik na vařečku a jak se ho přibližovat k Ešusovi, kterýho měl na klíně, Ešátor čuměl jako puk, ani nedejchal, Kosťa se nerozpakoval a rafnul ho rovnou do šňupáku, takže štěkavec se vyděsil a rozbrečel se, to Kosťovi evidentně dodalo na odvaze a rafnul ho do slabin. Ešus došel k názoru, že tohle je hrozně nebezpečný stvoření . Jak to udělat u velkýho pesana to nevím, já se bála ze začátku i tak, ale určitě to vezmi nejdřív přes klec, dávejte klec na zem a zvykejte je postupně, ptáčka jakoby upřednostňujte - nejdřív ňamku ptíca, pak hafan. Bude-li se pes chovat vzorně, moc moc chválit a bohatě odměňovat, jakýkoliv příkoří - třeba Kosťa Ešusa od začátku dost terorizuje, takže ho třeba honí po místnosti a štípe do nohou - tak to přehnaně odměňovat a chválit,aby čoklovi stálo za to tu malou slepici nesežrat. připrav se na to, že to budou infarktový situace. Ty máš pitbulíka? nebo se pletu?
Btw co založit tému "Papoušek a pes"? Třeba se nás tu takovejch šílenců najde víc
může být
hele můžu Ti sem hodit odkazy na dva články, kde jsem to seznamování dost podrobně popisovala
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 23:03
- Nahlásit
Ahooooj vás skoro vůbec nestíhám číst se ouplně mimoň...
PetraK
hele tak já teda u Eviny klikříky objednám, jo?
Já by sem si prosím s dovolením také jeden vzal
Kuju ....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 23:04
- Nahlásit
Dines
tak ten odkaz už sem nedám, ty starší články už tam nejsou
Fajka
no nejni problémek - nevadí, že to je ten naprosto obyčejnej?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 23:10
- Nahlásit
PetraK
nevadí, že to je ten naprosto obyčejnej?
pro mě bejvá složitý i to co je naprosto jednoduchý a vobyčejný
Jo v poho beru mě to stačí já su skromná.. stejnak asi dyž to bude Fajkýše štvát tak ho rozkouše
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 23:11
- Nahlásit
Fajka
tak jo, ale štvát to Fajkýše myslím nebude, když přijde na to, že panička je taková kasička na dobrůtky a že je učinná cesta, jak to z ní vypáčit
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 23:24
- Nahlásit
PetraK
Založíš to téma please? Nechci tam být hned na titulku
Jako pes vypadá docela v pohodě, jen se zatím plaší zároveň s ptákem, takže když vystartuje pták, vystartuje automaticky i pes....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 23:28
- Nahlásit
Dines
Jak se bude plašit, řekni mu že je vůl, ať se uklidní a kouká na fógla jak na monitor a pak mu dej dobrotu.
Téma klidně pak založím.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 23:30
- Nahlásit
PetraK
Oki, díky
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 09:27
- Nahlásit
PetraK
Kolik že ten klikr stojí? Jo a jak to bude s Dášeňkou? Kdy se tam jede?
Teda téma pták a pes je hodně zajímavý. U nás by neprošel,ale rybičky sleduje moc rád.
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 09:42
- Nahlásit
Jako právě jsem vytáhla další várku těch tahacích kapesníků v krabici a oni voněj po žvejkačkách!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 14:24
- Nahlásit
brý odpolůdne, právě jsme se vrátili z úúúúžo žůůůžo procházky, je tu krásně, sluníčko (já to řikala!!! ), Berni jsme dovezli jen na kraj vesnice, a vyrazili jsme do polí, paráda potkali jsme po cestě zpátky jen jednoho jezevčíka ve svetru, jinak ani noha
mishi
právě jsem vytáhla další várku těch tahacích kapesníků v krabici a oni voněj po žvejkačkách
šiš pani tak si to s těma žvejkama hlavně nespleť
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 15:19
- Nahlásit
malá ochutnávka fotek ze dnešní procházky
zbytek je na rajčeti
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 17:02
- Nahlásit
Janiii
Jééé to jsou krásný fotkýýýýýý
to já takový nemám nám se zatáhlo a fotky nic mooo sem měla děsně zmrzlý ruce... ale jinak super
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 21:37
- Nahlásit
to já takový nemám nám se zatáhlo a fotky nic mooo sem měla děsně zmrzlý ruce...
tady bylo jen -5, sice sluníčko, ale do kraje výhled žádnej, to byla mlhovina ... ale fakt jsme si to užili, Berni byla děsně poslušná, žádný její výpady půl kilometru vpřed ... paráda moc jsme si to užili
a vás byla pěkná banda, co jsem si prohlížela fotky
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 21:52 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit
Janiii
Já ci takyyyy achjo, se vsadim, ze az bude po zkouskovym bude jen hnusne ale fotky jsou parádní
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 23:59 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
brou půlnoc!!!
My byli dneska na Apaluše, bylo moc krásn,ě fotky nemám,páč........... jako vždy.......... jsem nechala foťák doma a že by fotky na makro byly na 1 s ****, páč mráz se snažil dobře, ale co nadělám, když jsu blb , jinak bylo fajn, fajn, fajn. Všade sníh, lehký mráz, byl s námi synovec a hráli jsme čutanou, čokl je naprosto mrtvej -jen doufám, že kulhá z toho fotbálku a nehrozí nic horšího a jen jsme ho fakt fest utavili
Janiii fotky jsou naprosto gutový
a kde jsou Fajky fotky?
Dines
forum založím kapek později, neva?
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 08:26
- Nahlásit
PetraK
Žádnesj spěch a stres
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 10:57
- Nahlásit
a kde jsou Fajky fotky?
tadýýý
tady od rána sněží, paráda teda až budem odhazovat dvůr tak už to taková paráda nebude
večer jdeme sqvošovat, tak zítra se nehejbu, hlásím předem
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 11:39
- Nahlásit
Janiii
Jééty si rychlejší jak jáááá
Unás chulememeleme Asi půjdem lýžovat... akorát bych asi předem měla zavolat na chíru at namíchaj sááádru
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 15:56
- Nahlásit
Ahoj všici! Teda fotky nádherný! Tady taky chumelí, byli jsme na přehradě a už se tam bruslí a Gaston z toho byl i paf. Jen jsme si dneska zase uvědomili, že je nemocnej. Dycky běhal za kuličkama a při odhazování sněhu to všechno chytal.Dneska dal procházku a při odhazování jen stál a klepal se a kuličky ho už taky nezajímaj.Ale má narozeniny! A dostal věnec buřtů.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 16:03
- Nahlásit
Teda, asi se přestěhuju, tady asi půl hodiny sněžilo, ale velice drobně a řídce, takže sněhová pokrývka tak půl centimetru, a to jen místy
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 16:06
- Nahlásit
Dines
A kde to bydlíš? Tady sněží od rána a nedá se jezdit, pže silničáři v neděli asi nejezděj.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 16:10
- Nahlásit
mishi
Metropole Jižních čech - tady vždycky padá sníh až naposled (pokud vůbec)
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 17:06
- Nahlásit
Ale má narozeniny!mishi
přejeme mu všechno nejlepší!!!!! a aby Vám dělal ještě moooooooc radostí
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 21:59
- Nahlásit
Dines
Tak se přestěhuj. Tady to furt padá, dvakrát jsme odhazovali a pak jsme se na to vyflákli. Na parkovištích maj autaři pré - všichni smykujou přes ručky.
Janiii
Děkujeme. Procházka ho nějak zmohla, furt mi tu leží a spí. A to to byl neutahatelnej pes, teď ho zmůže 45 minut na čerstvym vzduchu. Ale moje drahá polovička to taky nezvládla, se mu motala hlava - prej z čerstvýho vzduchu. Teď dojel do Prahy, po dvou hodinách! A cestou prej zvracel. Asi si toho bacila předáváme mezi sebou.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 08:35
- Nahlásit
Dobré ráno zdravím fšeckny
a
mishi
přidávám se ke gratulantům
my jsme v sobotu utavili Ešusa při fotbálku. Ukazuje všem,že ho bolej nožičky a ostentativně kulhá, hérečka jeden. Neměl furt honit tu mičudu
ve dvě ..........budu............. sedět.......... na zubařským křesle
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 09:49
- Nahlásit
Teď dojel do Prahy, po dvou hodinách!
právě jsem dorazila do práce - v 9:40 a vyrážela jsem v 6:30 ... zmrzlá jak drozd, nasrrrrr... no hnus den
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 09:51
- Nahlásit
ve dvě ..........budu............. sedět.......... na zubařským křesle PetraK
vydrž prťka!!!!! řekni si vo injekci a bude ti všechno šumák, věř starýmu návštěvníkovi zubáků za poslední čtvrtrok
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2009 10:06
- Nahlásit
Dobrý ráno .. mám tu takový práce že to snad ani není možný tak vás vecky zatím jenom zdravím a du zase makat...
PetraK
Přesně jak píše Janí.. řekni si vo umrtvovačku a budeš se příště na zubaře těšit
Aktuální info sněhové... dorána u nás napadalo cca 40 čísel sněhu.. Fajkýš v tom normálně plave
|