Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 10 Led 2009 00:17
- Nahlásit

Eimy
kdyz je fakt, ze posledni dobou mam trochu jiny starosti
jaký?

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Led 2009 00:31
- Nahlásit

Eimy
mam to hezky mizerne udelany,

důležitý je , že je tam to slůfko hezky!! Jak je to heský, dostává se obvykle dobrá cena - myslim, že tentokrt to bude maximálně třet
í místo!!

m trochu jiny starosti

- okamžitě mi napiš do emila jaký! Jinak zvědavostí neusnu!!

Eimy
Člen
# Zasláno: 10 Led 2009 08:47 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit

brut
no jsou to věci o kterejch se mi momentálně nece moc mluvit... možná časem... a nebo vám to, pani pisnu do mailu, ale veřejně na místě, kde si to může přečíst každej se mi moc nece

PetraK
bude tam lepší hrozně mizerně no

Pani a vy nemáte ICQ? Jinak doufám, že jste usnula, já totiž už tou dobou byla tuhá

mishi
Člen
# Zasláno: 10 Led 2009 10:44
- Nahlásit

Ahooooj všici! Tak my teda plesy můžem, letos jsme byli zatím jen na věnečku, ale chystáme se za 14 dní na jeden - prej tam bude Petr Kolářů a Kabát revivel. A pak maturiťák a eště jsem chtěla na vojenskej. Se mi tam líbí, dycky tam je dobrá nálada a je to stejný, jako bych šla někam do hospůdky. Ty ceny, co tu psala Brut, jsou u nás normální v každý restauraci. Bohužel alko nepiju, tak to dycky vyjde dráž, pže nealko je dražší. Nechápu, proč to tak je...

Eimy
Ty dycky píšeš, že už jen dvě zkoušky, nebo už jen tři zkoušky... Dyk furt zkouškuješ! Jak dlouho ještě? Já tě teda obdivuju, už bych do tý mý palice nic nenacpala.

Hele, teď upe mimo, ale nevíte náhodou o někom, kdo má zkušenosti s dřevostavbama? Se rozhodujem, esi zděnej nebo dřevostavbu a mě se líbí, že do dřevostavby bych mohla jít skoro hned (teda za půl roku), ale už bych nemusela čekat do příštího roku... Jen nemůžu natrefit na nějakou dobrou firmu nebo lidi, který v tom třeba už chvíli bydlej...

Eimy
Člen
# Zasláno: 10 Led 2009 10:49
- Nahlásit

mishi
no celkove jsem mela zapsanejch 6 predmetu a jeste ten semestralni projekt... takze to je plus minus 7 zkoušek... 4 předměty mam hotovy, projekt obhájenej, tak už zbyvaj jen dvě v pondělí a 22. snad se mi oboje povede napoprvé...
Jinak o zkušenostech nevim, ale švagr a švagrová dělaj do stavebnictví, tak se mužu zeptat...

mishi
Člen
# Zasláno: 10 Led 2009 10:56
- Nahlásit

Eimy
A jak dlouho budeš ještě studovat?
To bys byla moc hodná! Jestli si vzpomeneš, optej se mi prosím... My se furt rozhodujem a já se bojim, abysme se nerozhodovali do příštího roku. Chtěla bych, aby si Gaston ještě novej dům užil, tak na to už docela spěchám... Jenže přítul dřevostavbám nevěří. Já nevim, že maj ty lidi tady furt předsudky...

Janiii
Člen
# Zasláno: 10 Led 2009 11:07
- Nahlásit

Eimy
já chci taky kus drbu do mailu
je to to co si myslim?
jinak přeju všem krásnej víkend vylejzá tu sluníčko, tak vezmem asi odpoledne holky ven - dostali jsme za "úkol" dojít vyzvednout mírovejm rodičům Báru, oni jsou celej den na lyžích

StaHi
Člen
# Zasláno: 10 Led 2009 11:50 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit

Eimy
tak ja vam, pani, taky gratuluju ke zkouskam... a at vam vyjde i to tajny ))

PetraK
mam takovy tuseni, ze by Eimy potrala basnicku

Eimy to je chytra pani
kam se fsichni hrabem na ni
kresli mosky barevne
je to divce dovedne
f pulnoc nebo f poledne
nad skriptama place
s Veveruchou skace
esli nema nacteno
nevi ze je lozeno
basni male drace

brut
Člen
# Zasláno: 10 Led 2009 12:10
- Nahlásit

Eimy
a nebo vám to, pani pisnu do mailu, ale veřejně na místě, kde si to může přečíst každej se mi moc nece
mail .. denbruazavináčgmail.com ... chápu, že se ne vše zveřejňuje

mishi
u nás se sice dřevostavby stavěj, ale firmu neznám.... mám zkušenosti a to dlouholetý z dřevěné chatičky ... teda ze srubu a super, když je dobré zateplení, což už v dnešní době není problém.
Já jsem taky chtěla dřevostavbu, jenže u nás jsou děsně drahý pozemky, takže se nám nakonec vyplatilo jít do staršího baráku.

Eimy
Člen
# Zasláno: 10 Led 2009 12:25
- Nahlásit

mishi
letos bych mela dodelat Bc. a dál ještě uvidíme...
určitě se zeptám, až se ukážou na ICQ

Janiii
No, asi to je ono... Jen trošku celý jakýsi zašmodrchaný...

StaHi
Pani děkuju za básničku máte fakt básnický střevo a diky za gratulaci

StaHi
Člen
# Zasláno: 10 Led 2009 12:33
- Nahlásit

Eimy
tak strevo by sedelo, to jo ..ale muj basnickej um zacina i konci na levelu detskejch rymovanejch rikanek ..jsem to prave chtela nechat na BrtniKovou, ale nakonec jsem nevydrzela ))

Janiii
Člen
# Zasláno: 10 Led 2009 13:29
- Nahlásit

tak jsme z procházky doma, vzali jsme to místo oběda, zima je tam teda šílená, ale svítí sluníčko, tak jsme vyzvedli Báru a vyrazili malý okruh a ještě jsem je fotila na zahradě - jdu zkouknout co vyšlo

Janiii
Člen
# Zasláno: 10 Led 2009 13:34
- Nahlásit

mmm, tak fotky - detaily - na sněhu jsou přesvícený, budu muset nastudovat, co s tím celkově fotky nic moc, z poslední procházky jsou lepší

Janiii
Člen
# Zasláno: 10 Led 2009 14:19
- Nahlásit

StaHi
pani, prolítla jsem pár stránek u Davídkový, tak jednak doufám, že je vám už líp, a jednak mám otázku - v který vesnici poblíž Bene bydlíte??

StaHi
Člen
# Zasláno: 10 Led 2009 14:41
- Nahlásit

Janiii
prislovi napovi
na srdce jsou Podebrady, na chlastani S.......y
jinac uz jsem si taky vsimla, ze ste taky nekde vodsud zdejsi

Janiii
Člen
# Zasláno: 10 Led 2009 14:54 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

StaHi
přísloví mi nic neřiká, asi to bude tim že nechlastám

jak to bylo v tý pohádce? "já jsem všudezdejší" ale jináč jsem od Bene na druhou stranu
a že se ještě tak zeptám, co máte pani za psa vlastně?

jooo, a jinak co se týká Bene a nemocnice, tak sanitka už k nám domu taky trefí - ale nepřijel žádnej pěknej doktor, tak jsem ji už víckrát nevolala

StaHi
Člen
# Zasláno: 10 Led 2009 14:58 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit

Janiii
nepřijel žádnej pěknej doktor
jsem tam v zari lezela na gynde a zrovna v tomdle mam opacnou zkusenost az jsem se rozhlizela, kde je ten filmovej stap

StaHi
Člen
# Zasláno: 10 Led 2009 15:00
- Nahlásit

Janiii
a zas ten Nemec
..mam 2x fr.bula a 1x angl.bula (aktualni fotky nemam, to hlasim rovnou)

Janiii
Člen
# Zasláno: 10 Led 2009 15:05 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

StaHi
2x fr.bula a 1x angl.bula
kucí nebo holkýýý?
jsem tam v zari lezela na gynde a zrovna v tomdle mam opacnou zkusenost az jsem se rozhlizela, kde je ten filmovej stap
sáááfra, no to je pech já kvůli němu i uklidila, než přijeli - teda já ne, já ležela ani se nehnula a uklízel Míra chudák
ale nehodlám už zkoušet, jestli by příště přijel nějakej hezčí radši už ne

tam bydlí kolegyňka - teda teď už bývalá
bydlíš někde nahoře nebo dole?

StaHi
Člen
# Zasláno: 10 Led 2009 15:09 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit

Janiii
kuciii...a dole

Janiii
Člen
# Zasláno: 10 Led 2009 15:11
- Nahlásit

StaHi
hotovooo
vona taky dole jestlivá vy nebudete sousedi
jdu dodělat oběd trochu pozdě, ale procházka za sluníčka byla přednější

StaHi
Člen
# Zasláno: 10 Led 2009 15:14
- Nahlásit

Janiii
tumate, za odmenu , jednu starou, dost uz teda provarenou fotku:

(aneb najdi cernyho frbula)
...dejte jmeno, nespis budu vedet.. (muzete pak zas rychle smaznout)
jdu dodělat oběd
jsem na tom stejne

Janiii
Člen
# Zasláno: 10 Led 2009 15:17 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

tak to je boží fotka hoši si rozuměj, koukám

jsem na tom stejne
koukala jsem, že dusíte mrkef - já zas zapejkám brokolici se sýrem, a k tomu šlehačkový brambory ...
takhle do těch plesovek nezhubnu

StaHi
Člen
# Zasláno: 10 Led 2009 15:19
- Nahlásit

Janiii
delam i brokolici a sejra..s brkasi
..a prekvapive neznam vona asik taky nepije, co? (jsem tu pul roka delala v hospode )

Janiii
Člen
# Zasláno: 10 Led 2009 15:23
- Nahlásit

delam i brokolici a sejra..s brkasi
no vidite, tak až na tu br.kaši
ne, nepije že by to bylo tim?
jdem obědvat a zkouknout u toho nějaký film - tak taky přeju dobrou chuť a nespalte to pani

StaHi
Člen
# Zasláno: 10 Led 2009 15:32
- Nahlásit

Janiii
dobrou

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Led 2009 19:48
- Nahlásit

Brejvečír těm co tu byli a zas tu nejsou , todle se mi líbí, to budu používat

Byli jsme na prochajdě f Unhošti a hošíček blbej Zrzavej, díky stejně inteligentnímu Brtnikovi běhal potokem.
A navrch tam strčil makovici. Při mínus milijónu- todle daj dohromady akorát chlapi
Bylo krásně a já jako vždy - NECHALA DOMA FOŤÁK takže co se týče inteligence, tak v naší rodině ji evidentně nenajdete
Eimy
máte fakt básnický střevo

vona je celá střevo- praštěný

Pani a vy nemáte ICQ?

ee, tudle vymoženost nemám.
No jo, StaHi a Janiii
-vy ste skorem z jednoho místa

StaHi
Pani- jak je dneska?????

Janiii
Člen
# Zasláno: 10 Led 2009 20:44
- Nahlásit

PetraK
Pani a vy nemáte ICQ?

ee, tudle vymoženost nemám.

pani no to ale děláte chybu
brej večír, tak jsme se pěkně proodpočívali celým dnem - kromě té procházky teda, a zítra v tom hodlám pokračovat spustila se mi nějaká rýma, tak uvidim, jak bude zítra ...
vičák asi v týhle kose vzdávám, Berni by to zvládla, ale panička asi ne e

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Led 2009 20:48
- Nahlásit

Janiii

čůs! To bych už se ale vod toho počítadla nevodlepila, kdyby bylo ISB'Q , já cvičák taky zrušila, ale kvůlivá Ešusovi, je to holoprtka, vydrží v těhle mrazech to jo, f poho. ale musí se hejbat a tam přeci jen nějaký ty prostoje jsou, nerada bych si zadělala na probléma. Já se nabalím,a le co chudák von, žejo?

Janiii
Člen
# Zasláno: 10 Led 2009 20:55
- Nahlásit

PetraK
tak u nás je to právě navopak - berni je v pohodě ale mě je kosa ikdyž mam na sobě asi 10 vrstev oblečení

<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání