Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 10 Led 2009 22:58
- Nahlásit

Dobrý večír osazenstvo.... jsem zpátky z plesu, celá zmrzlá a s bolavou hlavou ( ten randál byl nesnesitelnej)....

PetraK
vofotila jsem vám ceník, aby jste si připravili prašulky

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 14:58
- Nahlásit

to jste tam pani moc nepobyla
řikáte, dobrého pomálu jo?
já jsem vyspávala do 11, pak jsem dělala k obědu tunu bramboráků, a teď jdu žehlit, prát, a takový podobný hnusotiny

brut
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 15:09
- Nahlásit

Janiii
to jste tam pani moc nepobyla
řikáte, dobrého pomálu jo?

nepobyla, i tak jsem tam byla dýl než bylo původně plánováno.... holt jsem si ještě musela vytrpět ty maturanty a první tanec rodičů
Dobrého pomálu? Nevím, mně byla celou dobu zima a ty ceny mi taky nepřidaly... jinak lidí bylo celkově míň než na holky maturáku, takže se tam dalo v pohodě i procházet

Já už mám jen za úkol něco upéct, protože všechno sež*ali

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 15:11
- Nahlásit

brut
Já už mám jen za úkol něco upéct, protože všechno sež*ali
já udělala mísu mrkvovýho salátu, a ještě chci udělat puding, protože na něj mám chuť už asi týden
a pak mě čeká to hnuuusnýýý žehlení

brut
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 15:19
- Nahlásit

Janiii
já nežehlím... celou rodinu jsem soustavným pruděním naučila řádně věšet prádlo a tak jen skládám. Těch pár nezbytností ( košile do obleku, kravata) jednou za rok zvládnu
Puding musím dělat ze tří litrů , tak to se mi vyplatí něco upéct, hlavně, když se s tím nemusím moc patlat

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 15:49
- Nahlásit

Puding musím dělat ze tří litrů
naprosto rozumím a chápu, my jsme doma dva a dělám ho z litru
ale dneska jsem se ovládla a udělala jsem ho jen z půlky
já víceméně nepeču, jen když má někdo přijít - protože pak tu celou buchtu nebo koláč nebo cokoliv sežeru sama

brut
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 16:44
- Nahlásit

Janiii
protože pak tu celou buchtu nebo koláč nebo cokoliv sežeru sama
no, na mně většinou nezbývá

naprosto rozumím a chápu, my jsme doma dva a dělám ho z litru
já ho dělám ze tří litrů pro děti

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 18:32
- Nahlásit

brut
já jsem vlastně taky pořád ještě dítě - můžu se stavit
hlásím, že mám vyžehleno, a teď jsem docvičila - to abych ten puding jedla bez výčitek
ještě si jdu udělat oběd na zítra a pak sebou někde plácnu

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 19:34 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Janiii
brut
já jsem vlastně taky pořád ještě dítě - můžu se stavit

taky se asi stavím, sem věčný dítě

Lidi, to si neumíte představit, koukáme na nahranej film - s velkým Džekem Nikolsnem , blíží se konec, blíží se konec a......... ten úplnej konec se N E N A H R Á L!!!!!! To snad nejni možný?? Tetkon se budu vodkopávat zvědavostí a nevyspim se už vůbec.
Jako by nestačilo, že jsem dneska díky tomu, že jsem vyhazovala bezdomáče z z baráku usnula až ve tři v noci
Jednoho jsem vodehnala, když si chtěl natahat do baráku kartony a krámy z kontejneru a šla jsem vbudit Brtnika, že aby šel se mnou zamknout /páč už jsem se kapek bála/ a byla tam s ním ještě jeho kámoška, tak jela taky. Ale já pak nemohla usnout

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 19:43
- Nahlásit

PetraK
já spala jak nemluvně - mám pořád nějakou citlivkou kůži, tak jsem si zobla večer jeden Zodac na alergii, a spala jsem do jedenácti do dopolůdne

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 19:57
- Nahlásit

Janiii
a spala jsem do jedenácti do dopolůdne
právě jsi spustila mou bledou závist

ale! Teď vypnu kompl a jdu se dívat na: S tebou mě baví svět, budu se válet na kanapi a čumět na telku, pak se jen přemístím via kópelka do ložnice a snad to dospím.

brut
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 21:20
- Nahlásit

Janiii
PetraK
když vás tak čtu, bych musela dělat puding z pěti litrů a ne ze tří

Nám dneska už podruhý vypadl proud ...sem zvědavá, jestli alespoń dojede myčka bez přerušení

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 08:23
- Nahlásit

brý ráno, teda vůbec není dobrý, Míra leží doma s horečkou, v noci se převaloval, potil, sprchoval, a převlíkal, skoro jsem nespala, a ráno jsem vstala a vydala se v -19° pěšky ty svý 3km na bus zmrzlá jsem jak sobolí ho... a ztratila jsem hlas - asi z toho pochoďáku v tom mrazu

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 08:29
- Nahlásit

Janiii
Míra leží doma s horečkou,

co ho necháš doma povalovat z ňákou jinou babou f posteli?
... a ztratila jsem hlas

tak to je dost katastrofický!!

Hele neblbnite, jak to , že je nemocnej? Žes ho koupala ve studený vodě?

Jinak Fujtajbl ve spolek

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 08:36
- Nahlásit

Hele neblbnite, jak to , že je nemocnej? Žes ho koupala ve studený vodě?
před vánocema měl to samý, ale přechodil to, cpal se paralenem, a Coldrexem, a nevim čim všim, potřeboval dělat - no tak te´d to má zpátky a to byl přesvědčenej včera že dneska jde do práce - pohádali jsme se kvůli tomu festovně až když měl po dvou paralenech 38° tak ustoupil

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 08:41
- Nahlásit

Janiii
a to byl přesvědčenej včera že dneska jde do práce - pohádali jsme se kvůli tomu festovně

voni nejsou normální!!!!!!!

před vánocema měl to samý, ale přechodil to, cpal se paralenem, a Coldrexem, a nevim čim všim, potřeboval dělat - no tak te´d to má zpátky

no todle je to nejhorší- jak se to přechází a nevyleží. Hele pani-slibte mi, že se svou pumpou se dneska budete držet v teple a hýčkat se. Jo?

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 08:43
- Nahlásit

Hele pani-slibte mi, že se svou pumpou se dneska budete držet v teple a hýčkat se. Jo?
hele pani slibuju, páč za celej den se nemam šanci dostat ven - obědy se tu nedržej, takže nikam nepůjdu ...
no ale cesta domů busem a pak zas pěšky 3km se mi nevyhnou

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 08:45
- Nahlásit

Janiii
pak zas pěšky 3km se mi nevyhnou

hele a nemůžeš se na tu cestu ešče nějak zateplit oblečením? Dvoje fusky by se určo hodily - to by snad šlo skočit je koupit přes oběd.

Dines
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 08:48 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit

PetraK

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 08:50
- Nahlásit

PetraK
dvoje fusky mam, a neboj - po práci to beru přes Sport a kupuju nějaký termogatě, dlouhý protože tohle se fakt nedá

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 09:01
- Nahlásit

Janiii
přes Sport a kupuju nějaký termogatě, dlouhý

žižkovná ses, píšu Ti jedničku s motejlem!! , v těhle mrazech to fakt chce bejt navalená jako pumpa. I když.... někdy se to taky až tak nevyplatí.... , zrovna fčéra sem udělala zkušenost, že mít na sobě dvacet vrstev taky není v určitých momentech zrovna ideální

Dines
no oni se do toho někdy umí opravdu napřít, no.

Dines
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 09:11 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit

PetraK
Myslím že mu bude líp tam kde vyrostl

No, chybama se člověk učí, tak už jsem moudřejší .

mishi
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 12:17
- Nahlásit

Janiii
Na hlas doporučuju vincentku, je sice fakt hnusná, ale pomáhá. Já s tim bojovala celej tejden, co byl silvestr. Na novej rok jsem nemohla mluvit... Pak teda ani vincentka ani slivovice nepomáhaly, tak jsem šla pro antibiotika a za tři dny jsem byla OK. Ne vždycky se vyplatí to přecházet samoléčbou.

Hele, já teda nemám termogatě, ale koupila jsem si v nějaký rodince nebo co to bylo za krám asi za 40 kaček legíny a jsou fakt teplý a nemůžu si stěžovat!

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 19:30
- Nahlásit

mishi
Ne vždycky se vyplatí to přecházet samoléčbou.

to určo. Někdy to bez dochtorů nejde. Já jsem hlavně pro to lehnout do peří, klid, spánek, čajík, aspirin a případně pocení. Ale hlavně klid v tý posteli, aby mělo tělo dostatek sil bojovat.

brut
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 19:33
- Nahlásit

Janiii
jako docela účinej lék používám zázvor.... když se zázvor nkrájí ( nastrouhá), zalije teplou vodou jako čaj, přisladí medem a dochutí citronem ( ale ne náhražkou), tak to dost rychle pomáhá...a navíc se toho dá vypít móře bez nějakých následných problémů

Eimy
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 20:30
- Nahlásit

mishi
Tak švagrová říkala, že dřevostavba má spoustu výhod, ale jednu velikou nevýhodu... Nejde izolovat zvukove... tzn., že třeba ze druhýho patra z ložnice prej slyšíš, co se děje dole... A že i pračka, myčka, sušička tam jsou hoodně slyšet...

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 20:31
- Nahlásit

hlas se vrátil, asi jen fakt přemrznul, jak jsem v tom mrazu chvátala na bus
gatě jsem nekoupila, nic pořádnýho neměli, tak asi zítra pojedu ve voteplovákách

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 20:31
- Nahlásit

Eimy

čekám na zprávy

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 20:32
- Nahlásit

Janiii
gatě jsem nekoupila, nic pořádnýho neměli, tak asi zítra pojedu ve voteplovákách

zajdi za Mírovou babi, esli nemá teplý jégrovo, nebo aspoň takový ty kalhotky s dlooouhou nohavičkou. Jestli máš jít pěšky, něco na sobě krom normoš oblečení mít musíš.

Dines
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 20:33 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit

PetraK

<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání