| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 20:35
- Nahlásit
PetraK
zítra pěšky nejdu, měl by tady kolem jet nějakej bus, tak ho zkusim stopnout, popovízt se do bene a tam chytnout bus na prahu
PetraK
čekám na zprávy
vidiš, to je ta vymoženost ájjsíííkjůůů
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 20:38
- Nahlásit
mishi
ještě ad. dřevostavby, prej je to levnjší, postavený třeba za měsíc, má to dobrý tepelný vlastnosti, takže protopíš mín, ale přej jim řikal architekt, co si to postavil a bydlí tam, že by do toho znovu nešel...
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 20:40
- Nahlásit
Eimy
Teda nevim co konkrétně máš na mysli, ale znám barák z ekodesek a co se hluku týče, tak docela v pohodě
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 20:47
- Nahlásit
Eimy
my máme srub a co se týká hluku, tak zase až tak hrozný to není... hlavně v dnešní době, kdy je jinej materiál než byl před 50lety. Ono hodně záleží na typu dřevostavby, na kvalitě odvedené práce a i na samotným dřevě. Já se vždycky zajímala o finské domky a ty se mi zdají mnohem vychytanější, kvalitnější než ty naše....
Janiii
gatě jsem nekoupila, nic pořádnýho neměli, tak asi zítra pojedu ve voteplovákách
kolikrát stačí obyčejný punčocháče ( nejlepší jsou ty hnědý, co se prodávaly dřív a vyahovaly se u nich kolena)
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 20:48
- Nahlásit
brut
já jen tlumočím, co mi řekla k tomu švagrová, sama o tom vím prd...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 20:52
- Nahlásit
Eimy
já vím ... tak jí vyřiď, co říkám já na oplátku
Doufám, že je vše ok a ty se v klídku připravuješ na další zkoušku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 20:54
- Nahlásit
Janiii
vidiš, to je ta vymoženost ájjsíííkjůůů
sem konzerva! Počkám si
kolem jet nějakej bus, tak ho zkusim stopnout
tak doufám, že to klapne, ale stejně se nabal, páč nikdá nevíš. Někdo říkal, že to má být jen do tohoto víkendu a pak obleva. Takže je mi jasný, že si zas nezalyžuju.
Dines
to je ten co byl váš?
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 20:56
- Nahlásit
PetraK
Ne, to je náš novej necelý 4 měsíce, ručně dokrmenej a mazlivoučkej až hrůůůza
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 22:53
- Nahlásit
brut
jo jo, všechno je v pořádku a můžu se klidně připravovat Vlastně je to lepší, než jsem čekala
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 23:31
- Nahlásit
Eimy
super zpráva , kdy děláš další zkoušku? Ať víme, kdy máme zase držet palce
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 08:43
- Nahlásit
kolem jet nějakej bus, tak ho zkusim stopnout
stopla jsem ho! teda, zastavil sám super, tak vim, že ráno už nemusim pěšky, a večer pro mě snad míra vždycky dojede ... uff
jdu se ponořit do práce, dneska má skoro po měsíci dorazit pan vedoucí z německa, tak bude rozrrrruch
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 08:46 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Janiii
a bude to rozzruch s velkým R???
Ajoooj lidi.... už sem se zase probrala z časovýho deficitu a budu vás tu zase prudit mě už normálně je taková zima, že mám počit že mě studěj i vlastní kosti
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 10:43
- Nahlásit
Fajka
a bude to rozzruch s velkým R???
to ještě nevim, zatim nedorrrrazil
už sem se zase probrala z časovýho deficitu a budu vás tu zase prudit
no konečně, nám to tvoje "prudění" chybí
mě už normálně je taková zima, že mám počit že mě studěj i vlastní kosti
přede mnou to ani neřikej, mam pocit že rozmrznu až v červenci, a to budu muset ještě jet k moři aby se to povedlo
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 10:46
- Nahlásit
Fajka
Janiii
o zimě mi ani nemluvte... včera jsem doma rozmrzala tři hodinya vypila jsem přitom litr a půl horkho čaje.
Kočka ze mně byla na nervy, neustále mi stahovala deku z nohou, snažila se prohrabat na klín.....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 10:51
- Nahlásit
Janiii
to ještě nevim, zatim nedorrrrazil
hele jedna ze života jo.. až dorazí tak mu musíš říct památnou větu co jsme zažili v jedný firmě.. sličná slečna sekretářka vítala svého šéfa následující větou:
Guten Morgen, haben Sie neue Hosentrager???
Prubnito a si šplhneeš.. uvidíš
mam pocit že rozmrznu až v červenci
já už asi nerozmrznu nikdy.. .
brut
Kočka ze mně byla na nervy, neustále mi stahovala deku z nohou, snažila se prohrabat na klín
ty si jí nepustila? dyť by tě vohřála přece !
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 10:53
- Nahlásit
Fajka
ty si jí nepustila? dyť by tě vohřála přece !
ona ne, si myslí, že se s ní budu honit po baráku a lovit jí za stěnou nebo sedačkou
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 10:56
- Nahlásit
brut
Acháááá já myslela že se chtěla tulit.. takový to živý teplýčko je nejlepší
Jinak začínám bejt těžkej závistivec a závidím Fajuš ten kožuch.. by se mě v těhle mrazech docela šiknul Ona je zrovna v tomhle počasí ve svým živlu a čím víc mínus tím více energie a chutí se venku procházet Včera sem zkrátila večerní procházení na minimum půl hodky a byla sem ta nejhorší panička ve vesmíru
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 11:01
- Nahlásit
Fajka
u nás by ti dva taky byli nejraději celý den někde na prochajdách.... já venčím jen ráno hoďku, pak večer Alu půl hoďky, přes den v téhle zimě chodí buď synek nebo mužskej na dvě až tři hodinky, mužskej venčí večer Bruta taky tak tu půl hoďku. Oba jsou přes den venku a jsou naprosto spokojení ... jen já klepu kosu v okamžiku, kdy vystrčím ven frňák
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 11:04
- Nahlásit
brut
klepu kosu v okamžiku, kdy vystrčím ven frňák
já ho ani nemusím ven strkat stačí dyž kouknu z ona nebo pomyslím na to že půjdem ven... a že mě jako normální sima nevadí ale todle už je teda MOC!!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 11:11
- Nahlásit
Fajka
a že mě jako normální sima nevadí ale todle už je teda MOC!!!
mně taky nevadí, pokud je normální a ne stabilně okolo -12°C ... chci teplo, nejlépe kolem 25°C
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 11:17
- Nahlásit
brut
... chci teplo, nejlépe kolem 25°C
sem skromná.. momentálně by mě stačilo i plus pět a budu mít pocit že je pařák
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 11:28
- Nahlásit
Fajka
sem skromná
tak akhle skromná já nebudu.. chci konečně teplo, ale přiměřené, žádné pařáky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 12:30
- Nahlásit
Janiii
stopla jsem ho! teda, zastavil sám
tomu říkám ze zadele kliká
Fajka
že mám počit že mě studěj i vlastní kosti
málo jsi je obalila tůkem !
Prubnito a si šplhneeš.. uvidíš
esi je nosí, mohla by mu za ně i laškovně zatáhnout a pak je pustit, to si šplhne dozajista
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 13:48
- Nahlásit
ráno na zastávce si všichni notovali, jaký je vedro, když je jen těch -8°
Fajka
škoda že jsem si to přečetla až teď
už je tady, a přivezl si posilu - samotnýho nejvyššího z Německa i s jeho asistentkou takže je tu krapánek dusno ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 13:50
- Nahlásit
Janiii
takže je tu krapánek dusno
no vidíš a hnedle se zahřeješ
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 15:11
- Nahlásit
PetraK
no vidíš a hnedle se zahřeješ
čéče to nevim, spíš o to víc větrám, páč hulej jak fabriky
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 15:19
- Nahlásit
Janiii
jo u nás se taky oteplilo na - 10....ale ten hnusnej vítr
bléééé to se nedá rozdejchat ...
čéče to nevim, spíš o to víc větrám, páč hulej jak fabriky
tak votevři to vokno přímo na ně.. přestanou hulit.. mám vyzkoušeno
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 15:32
- Nahlásit
Fajka
naštěstí hulej v kanceláři a tam mají zavřeno.
hele, asi jsem fakt divná - nastoupila jsem sem, hned druhý den prchnul jeden chlap, do konce měsíce druhej, a teď prchá ten poslední a to je důchodce ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2009 15:52
- Nahlásit
Janiii
páč hulej jak fabriky
eeeee tak to je vopruz
a to je důchodce
a prchá rychle? Důchodci většinou moc rychle neprchaj (páč už nestíhaj), jestli jo, tak věř, že asi taky brzo prchneš
Fajka
ale ten hnusnej vítr
fuj, tak to jo - vítr nebrat. Pepíčka Zímů jedině bez větru. Pak je mi i jedno kolik je stupňů-když se mi teda definitivně nezalepěj nozdry , ale jak fouká, tak to nesnáším
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2009 10:10
- Nahlásit
PetraK
Tak jsem tu zase s dotazem, ale né jak ochočit papoucha (toho už sme si ochočenýho koupili), ale jak ho dát dohromady se psem . Hafan magoří, kňučí jak blbej, musí být všude kde je papouch, furt ho oňuchává, a když lítá, tak po něm klape hubou....když klape,tak přes tu hubu dostane, snažim se ho držet od papoucha dál, ale jak je v tranzu, tak moc nebere.. . Zase ale na druhou stranu, když je papoušek někde - na kleci, na skříni, sám si pochoduje po stole, a pod. , tak na něho hafan docela kašle, a jde si třeba žužlat kost na místo.
Takže asi žárlí, viď? Snad si zvykne - s jakýmakoliv zvířecíma návštěvama nemá nejmenší problém, jen asi nějak vyčíh že ten papouch u nás zůstane.
Každopádně se ale neštěstí nechová jak krvelačná bestie (že by se ho pokoušel sežrat při každý příležitosti)
|