Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 10:21
- Nahlásit

Janiii
no chápete to??? s kalkulačkou a nejsem schopná sečíst 8 čísel

chááááápůůůů cháááápuuuu tooo moc dobře a je mi krásně na duši, že nejsem jediná na světě, která má problémy s číslíčkama

Vítej f klubu dysnumeriků

Dines
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 11:29
- Nahlásit

PetraK
Tak to začíná vypadat nepatrně líp - když k němu přijdu, a začnu si s nim povídat, tak už občas vypadá aspoň zaujatě

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 11:31
- Nahlásit

Dines

No vidíš, nemůžeš chtít sasraky hned a na počkání , musíte se nejdřív poseznámit, 3 neděle jsou prt.

Dines
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 12:08
- Nahlásit

PetraK
ale já chci sásraky sa 3 týdny - huž čekam dlouho na muj vkus - fšici mí šivočiši byli "rychlokvašky"

Janiii
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 12:11
- Nahlásit

lidi, pomoc, dneska jsem nechutně pracovitá
asi to bude tim že šéfová pořád něco potřebuje ale zas mi to v tý práci aspoň utíká

mishi
týýjooo, já si chci taky vybírat domeček!!! a jakej plánujete? nějakou klasiku, bungalov, dřevostavbu, ...

brut
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 12:54
- Nahlásit

Dobré odpůldne

Janiii
svolná je ke všemu
žiš, pozor, čte to tu i omladina... aby se moc nepoučila

Janiii
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 12:59
- Nahlásit

brut
žiš, pozor, čte to tu i omladina... aby se moc nepoučila
žiš pani, to ji sem nesmíte pouštět
když jsme u tý omladiny ... včera jsem jela metrem ráno, a stála jsem nad trojicí mladíků, který se učili na písemku z češtiny ... byla jsem na sebe pyšná, páč jsem znala odpovědi na jejich otázky "co napsala Bronteová ... co napsal Hugo ... co napsal E.A.Poe ..." - teda ne žeby se ptali mě a na druhou stranu jsem si s hrůzou uvědomila, že člověk má tendence si řikat: "skoro jako vrstevníci", a voni si choděj do druháku na střední a já jsem oproti nim za zenitem divim se, že mě nepustili sednout

brut
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 13:13
- Nahlásit

Janiii
žiš pani, to ji sem nesmíte pouštět
se pouští sama

druhou stranu jsem si s hrůzou uvědomila, že člověk má tendence si řikat: "skoro jako vrstevníci", a voni si choděj do druháku na střední a já jsem oproti nim za zenitem
pokud je vám víc jak dvacet tak za tím zeniem opravdu ste

divim se, že mě nepustili sednout
jezdíte často? Ste si nevšimla, jak většinou dělaj slepý a hluchý, popř. naprosto debilní, aby nemuseli vstávat

Janiii
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 14:03
- Nahlásit

brut
pokud je vám víc jak dvacet tak za tím zeniem opravdu ste
jojo, huš to bude tak - jako furt ten věk neni špatnej a jsem mladá holka, no ale pro ně asi mladá zrovna nebudu
táhne mi na 26
jezdíte často? Ste si nevšimla, jak většinou dělaj slepý a hluchý, popř. naprosto debilní, aby nemuseli vstávat
všimla všimla a taky to dělám néé, kecám, jen občas po ránu mívám nízkej tlak tak si holt musim sednout - a ceduli na krk že nepouštim sednout si kvůli tomu dávat nebudu

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 14:03
- Nahlásit

Dines
ale já chci sásraky sa 3 týdny - huž čekam dlouho na muj vkus - fšici mí šivočiši byli "rychlokvašky"

no jo, dycky všechno nevyjde. Nauč se trpělivosti. Tady máš šanci. Tři týdny je opravdu hrozně málo, pták není pes, má přeci jen svoje odlišnosti. Tu důvěru si musíš získat. Tuhle andulku co máme, máme od nejmenšího malilinkata co to jde a od chovatele. A na rozdíl od toho předposledního, který byl normálně ze zveráče a byl to ptačí Pan Dokonalý (krom talentu namluvení, byl opravdu maximalisticky kontaktní a dokázal se naučit spoustu věcí-jako třeba tu chůzi u nohy ) není zdaleka tak kontaktní - což je určitě i naše vina, protože nebyl v ten moment zvířecím jedináčkem a nebylo na něj tolik času-byl původně Brtníkův a tak jsem spoléhala na to, že to ošéfuje a on se na to vykvajznul , takže teď krom čokla mám na hrbu i ptícu a všechno co umí je - hrdě to říkám- jen a jen moje zásluha. Píšu to proto, abys věděla, že potřebuješ opravdu hodně trpělivosti a tomu ptáčkovi se věnovat - naprosto stejně jako štěňátku. Jestli chceš mít ptáčka borce. Je to jen a jen na tobě.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 14:05
- Nahlásit

Janiii
divim se, že mě nepustili sednout

hajzlové nevychovaný!!!
táhne mi na 26

huž máš sepsanou vůli? Tu poslední myslim.

brut
se pouští sama

chudák malá, to mám ráda tydle samovenčiče!! Určitě stojíte někde na podestě s cigárem, žejo?

brut
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 14:18
- Nahlásit

Janiii
táhne mi na 26
tak to nejsi jen za zenitem ...

jen občas po ránu mívám nízkej tlak tak si holt musim sednout - a ceduli na krk že nepouštim sednout si kvůli tomu dávat nebudu
že by všichni náctiletí měli nízkej tlak a bylo jim blbě si nemyslím... holt ta výchova někade selhala a k tomu partička super kamarádů...a máme vystaráno.

Sem hlásila harantííím, že jestli někdy přijdu na to, že starýho, nemocnýho nebo těhotnou nepustili sednout, tak jim zpřerážím hnáty, aby viděli, ajké to je, když musej v dopr. prostředcích stát

PetraK
chudák malá, to mám ráda tydle samovenčiče!! Určitě stojíte někde na podestě s cigárem, žejo?
malá? spíš "malej" .. on nám trošičku přerost .... nemáme podestu a nekouřím, sem uvědomělá a vím, že kouření způsobuje rakovinu plic a mně stačí bronchitida

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 14:25
- Nahlásit

brut
mně stačí bronchitida

seš skromná! Skromný lidi přijdou do nebe!

brut
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 14:50
- Nahlásit

PetraK
seš skromná! Skromný lidi přijdou do nebe!
já vím a bude mi huš napořád šílená zima

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 15:02
- Nahlásit

brut
já vím a bude mi huš napořád šílená zima

já zezdola přitopim, akurát pak nevim, jak vysvětlim to globální voteplování

brut
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 15:20
- Nahlásit

PetraK
akurát pak nevim, jak vysvětlim to globální voteplování
to huš nám bude fučík, takže doufám, že svý slovo dodržíš a budu mít teploučko jak vy dóle

StaHi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 15:26
- Nahlásit

brut
teploucko mozna, ale zas tam budete dost vopustena, pani
a ta nuda! ..udelejte aspon nakou malou zakernost, at taky muzete topit s peklatou BrtniKovou!

brut
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 15:29
- Nahlásit

StaHi
teploucko mozna, ale zas tam budete dost vopustena, pani
šiš, že bych tam byla sama? Tak to néééééé, já necí bejt sama aji po smrti ... ci taky do teplýho peklíčka

udelejte aspon nakou malou zakernost, at taky muzete topit s peklatou BrtniKovou!
nestačilo by rozbití hlavy kamenem? To huš sem udělala v dětství... pravda, ten kluk házel jako první, ale netrefil, já jo

StaHi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 15:33
- Nahlásit

brut
nestačilo by rozbití hlavy kamenem?
tak to by asi slo )) (se divim, ze ste neoplacela chlebem.. ale vlastne, vy tu pekarnu mate az ted. tak to je jasny, to ste kamenem musela)

brut
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 15:37
- Nahlásit

StaHi
huráááá, nebudu sama a budu v teplíčku ... chlebem, tenkrát byl docela problém koupit čerstvej, takže by to bylo naprosto stejný jestli chlebem nebo kamenem

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 15:38
- Nahlásit

brut
že svý slovo dodržíš a budu mít teploučko jak vy dóle

buďte f klidu. Už na to i studuju. Na chalupě se učim topit. Tudle sem topila tak, že málem tekly trupky!

brut
pravda, ten kluk házel jako první, ale netrefil

tak esli netrefil a vy jo, tak dobrý. Ale ešče pro jistotu bych přitlačila. Můžete třebas kopnout do holeně Davídkojc ,co?

Janiii
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 15:43
- Nahlásit

Tudle sem topila tak, že málem tekly trupky!
PetraK
jen málem? slabota
to když jsme byli na dovolený a topili nám doma mírův tatínek s maminkou, seškvařili nám takový to obložení na trubkách ve sklepě - tak to tam hicovalo panečku

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 15:46
- Nahlásit

Janiii
seškvařili nám takový to obložení na trubkách ve sklepě

zasejc se ale nemusíte bát, že by se vám to rozpadlo, dyš je to přiškvařený k sobě. Máte to napevno. A to taky neni marný

brut
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 15:48
- Nahlásit

PetraK
Už na to i studuju. Na chalupě se učim topit. Tudle sem topila tak, že málem tekly trupky
ste se byla poučit u nás, né?

Ale ešče pro jistotu bych přitlačila. Můžete třebas kopnout do holeně Davídkojc ,co?
můžu dát k dobru ještě jednu historku, kdy spolužák chtěl potrhnout mojí židličku a já byla rychlejší... zlomil si ruku ... tak a víc už nic, bych mohla taky skončit v kotli místo někde u něj

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 15:58
- Nahlásit

brut
zlomil si ruku

to zní dobře,to by mohlo stačit Já tehdy sice tak rychlá nebyla, ale zase když jsem vstala, otočila jsem se a takovou mu flákla, že to bylo slyšet skorem až do šaten. A úča kupodivu stála za mnou, páč pravila, že je idiot, neb mě mohl zmrzačit, měla pravdu.

brut
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 16:05
- Nahlásit

PetraK
za mnou nikdo nestál.. jen další lavice... tenhle kluk byl děsnej a já kvůli němu nechtěla chodit do školy. Ovšem od tý doby, co si zlomil ruku ( a pak dost dlouho marodil, protože mu to blbě srůstalo), tak byl hodnější.
Dneska se tomu oba smějem, ale tenkrát jsem chtěla z tý školy utýct

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 16:15
- Nahlásit

brut
taky jsem měla takovýho fajn spolužáka, všichni se ho báli, já jsem mu řekla, že se tváří jak biftek na cibuli (moc chytrá nadáfka ) , von se urazil, načoudil mi jí pěstí do xichtu a já vomdlela

brut
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 16:23
- Nahlásit

PetraK
biftek na cibuli (moc chytrá nadáfka ) , von se urazil, načoudil mi jí pěstí do xichtu a já vomdlela
teda a teď opravdu potřebuju pemprzky ... biftek na cibuli... to je dokonalý
Doufám, že jsi mu to po probrání vrátila...

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 19:17
- Nahlásit

brut
Doufám, že jsi mu to po probrání vrátila...
bohužel ne, takže Petr Koželský má u mě od třetí třídy ještě dloužek

brut
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 21:40
- Nahlásit

PetraK
bohužel ne, takže Petr Koželský má u mě od třetí třídy ještě dloužek
teď bych to nevracela... momentálně za napadení hrozí basa ( a piva nebude)

<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání