Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
mishi
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 15:17
- Nahlásit

PetraK
No, nakonec jsme nechali pokru asi v jedenáct, ale dom jsme šli až v jednu ubrečený smíchy... Vytáhli jsme nějaký starý dvd s klipama se starýma písničkama a najednou bylo o zábavu postaráno...

Tak mangold fakt neznám, ale dík za objasnění. A se hrama doma taky nic moc, všude je dlažba a to je na pytel, pže mu to klouže. Až budem ve sbym, tak to bude o něčem jinym.

brut
Jaká byla oslava?

Janiii
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 16:26
- Nahlásit

před chvílí jsme se vrátili z oslav narozenin
nás to čeká příští víkend, v týdnu má mamina narozeniny, tak v pátek jedem přát
my se vrátili z úžasný prochajdy, konečně jsme se Berni zase naplno věnovali a vynahradili jí ten pracovní týden srnky jsme nepotkali, ale stopku měla, protože pořád větřila a jakmile viděla stopy ve sněhu, chtěla jít po nich ...
s Bárou se vyřádily na řece, pak dám nějaký fotky na rajče, led byl zapadaný sněhem tak jim to ani neklouzaly, takže měly pořádnej plac samy pro sebe no dalo nám to dvě hodiny než jsme se dokodrcali domů utahaní my víc jak Berni samozřejmě

Janiii
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 17:34
- Nahlásit

kolik vidíte psů - aneb Jako jeden muž

Janiii
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 17:35
- Nahlásit

no a takhle dopadáme po procházce
néé, tohle nebylo focený po procházce, ale v pátek večer když jsem přijela z práce domů a padla jsem na rozložený gauč, na kterým si marodil Míra celý týden ... no berni šla "kanystrterapeutit"

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 18:26
- Nahlásit

Janiii
upřímně doufám že ne, a že Bára nebude zkoušet na Berni si vyskakovat

klid nekasej kalhoty, když brod je ještě daleko

jéé¨taky umíte krásnej léžink!! Dvojčokl je gutová fotka. My dneska taky byli na rybníce a dali klouzajdu. Ešus lítal jako pomatenej a má z toho namůžený nóženky. Teď tu byl somrovat o večeři, tak mu musím jít fláknout jídlo do misky, jinak se upíská
mishi
Tak mangold fakt neznám, ale dík za objasnění

nojo, mangold to je věc, včera jsme se zrovna s mámou dohodly, že ho letos vyseje celej lán , to máš blbý, že nemůžete doma blbíkovat, haf by se určo zabavil a ty taky.

brut
Ahoj... před chvílí jsme se vrátili z oslav narozenin a jsem celá přežraná
a nepodělí se ! Hamounka jedna

Janiii
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 18:41
- Nahlásit

Teď tu byl somrovat o večeři, tak mu musím jít fláknout jídlo do misky, jinak se upíská
taky jsem si hodila jídlo do misky, abych nemusela pískat
a teď jdu žehlit ale nemam toho moc, tak to bude za chvíli - jen se odhodlat
a pak si za odměnu dám vanu a plácnu sebou k telce je mi jedno že nic nedávaj, stejně usnu

Roxana
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 18:53
- Nahlásit

PetraK
ty, poslys, to ale nejni fer, tohle ventilovat, dyz se nekteri snazi vyporadat s vanocnimi hrichy
brut
před chvílí jsme se vrátili z oslav narozenin a jsem celá přežraná
viz pro PetruK

Janiii
srnky jsme nepotkali, ale stopku měla, protože pořád větřila a jakmile viděla stopy ve sněhu, chtěla jít po nich ...
tyyy jo, vidis, ja myslela, ze bernici nejsou lovci ... ja to svy pako taky musim furt hlidat, ze stopy ji odvolam, ale kdyz ta trupka srnci vyskoci primo z krovi pred nas, je to bube

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 19:01
- Nahlásit

Roxana
ty, poslys, to ale nejni fer, tohle ventilovat, dyz se nekteri snazi vyporadat s vanocnimi hrichy

myslíte pani tu mou zmínku o těch bramborách zapečených s mrkvou a mangoldem? Ale dyk to je právě si myslim, lehký zeleninový jídýlko. Sem ho uplácala, páč jsme teď měli koleno-knedlíkovo-zelíjový období, tak abychom to nějak odlehčili

Janiii
a pak si za odměnu dám vanu a plácnu sebou k telce

já se takhle odměňuju co jsme přišli z venku. Miluju léžink, miluju.

Roxana
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 19:06
- Nahlásit

PetraK
bramborové placky zapečené se sýrem. no cece, to asi jako lepsi nez veprova se zelim, ale dijetni to zrejme taky moc nebude
brambrory zapečené s mrkvičkou vařenou ve vývaru a s podušeným mangoldem, zalité bešamelem se sýrem - to je nemlich to samy prosla by asi jen ta mrkvička vařena ve vývaru
moc moc ale mooooc dobrý jídýlko tak s tim kazodpadne souhlasim

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 19:15
- Nahlásit

Roxana
bramborové placky zapečené se sýrem. no cece, to asi jako lepsi nez veprova se zelim, ale dijetni to zrejme taky moc nebude
brambrory zapečené s mrkvičkou vařenou ve vývaru a s podušeným mangoldem, zalité bešamelem se sýrem - to je nemlich to samy prosla by asi jen ta mrkvička vařena ve vývaru

heh na ty placky jsem nějak zapomněla ,ale sýr nebyl tučný a bylo ho jen trochu, jen aby nebyly suchý, jen zlehýýýnka, aby se nerozplynula

ach jo , ach jo, no já na to koukala z pohledu toho, že TAM PO MĚSÍCI masožroutství nejni to maso. Tak aspoň něco pozitivního

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 19:21
- Nahlásit

Jo a aby to víkendový menu bylo kompletní, tak jsem uvařila asi tak 4,5 hektolitru naprosto NAPROSTO DOKONALÝHO PRAVÝHO BORČŠE!! ¨Byl to můj druhý pokus - ten první jaksi moc nedopadl. Políftka to teda byla dobrá, ale s borščem neměla společnej asi ani ten název. Ale tentokrát!!!!!

Roxana
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 19:25
- Nahlásit

PetraK
TAM PO MĚSÍCI masožroutství nejni to maso
a tak ono je taky rozdil nejaky suchy drubezi nebo nejaky pekny koleno ci veprova ze jo
NAPROSTO DOKONALÝHO PRAVÝHO BORČŠE
jo, a se slehackou, ze jo ale uz mlcim, mluvi zeme sprosta zavist, kdyz si tu chroustam tu mrkvu

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 19:30
- Nahlásit

Roxana
jo, a se slehackou, ze jo

NE! Vůbec ne se šlehačkou. Sem blázen? Je to s kysanou smetanou , ale boršč se opravdu nesmí ošidit. Jinak máš sice polívku, ale nemáš boršč. Tak ono tohle není taky něco s čím bych se patlala každý den, je s tím přeci jen crcání, když člověk chce, aby se to povedlo. ¨Spíš jsem si chtěla dokázat, že to zmáknu a na výbornou. nejsem nijak zdatná kuchta.

a tak ono je taky rozdil nejaky suchy drubezi nebo nejaky pekny koleno ci veprova ze jo
No právě, že áno. aby nebyly pochybnosti, tak tak nebyl ani gram

Roxana
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 19:39
- Nahlásit

PetraK
NE! Vůbec ne se šlehačkou. Sem blázen? Je to s kysanou smetanou
me z tebe trefi
no nic, pockej az vyrazime do tyjatru, pochopis, az me zris
bych prave potrebovala se takle rozplyvat nad svejma dyjetnima jidlama, tak jako nad tema tvyma majstrstykama, ale jaxi me to nende ale co huz, no

Janiii
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 19:51
- Nahlásit

jídla Ešusový mě netankujou, páč ani boršč ani špenát ve schovaných podobách (ani v těch neschovaných) nevyhledávám
Roxana
pani vy se máte, jestli likvidujete mrkví jen ty vánoční hříchy, já mam pocit že musim zlikvidovat hříchy rok zpátky páč když jsem vlezla do plesovek, tak mě mdloby obcházely
tak jsem si udělala včera mrkvovej salát s jablíčkem, a dneska horu ovocnýho salátu- broskev, citrusy, jablíčka, banán - a budu se u tý telky přesvědčovat, že to chutná jako oříšková čekulááááda

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 19:52
- Nahlásit

Janiii
páč když jsem vlezla do plesovek, tak mě mdloby obcházely
To děláš chybu!!!!!
Pravidlo číslo jedna zásadně nelez do plesovek ani jinech podobnejch šatů!!! F teplákách se všecko ztratí !!!

Janiii
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 19:55
- Nahlásit

Fajka
no jooo, když v teplákách mě za 14 dní na ples nepustěj
a jsem ráda, že jsem je voblíkla, protože člověk se pořád chlácholí, jako že to ještě neni tak hrozný a ták ... a vono to rozný je a vod tý doby, co mam od vánoc to veliký zrcadlo, ve kterym se vidim celá, je to ještě horší

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 19:59
- Nahlásit

Janiii
Pravidlo číslo dvě .. nechodím na plesy plesat a hlavně nechci jako dárek a ani si sama sobě NIKDY nekoupím velký zrcadlo... umým bejt zoufalá i bez tědle vymožeností

Roxana
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 20:00
- Nahlásit

Fajka
F teplákách se všecko ztratí !!!
nedoporucuju silne, pac to prave pak dopada tagle: člověk se pořád chlácholí, jako že to ještě neni tak hrozný a ták ... a vono to rozný je upa desiva sitauce bohuzel to znam
Janiii
včera mrkvovej salát s jablíčkem, a dneska horu ovocnýho salátu- broskev, citrusy, jablíčka, banán
pani, takovy cukry navecer .. to nedelas dobre, jaromire
ja du teda ke svy mrkvi, no ....

Janiii
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 20:00
- Nahlásit

Fajka
no jooo, když já ho chtěla v dobře, kdy jsem vypadala normálně, jen ježíšek to zařídil jaksi až teď no asi přes něj hodim nějakej velkej šál

Janiii
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 20:02
- Nahlásit

pani, takovy cukry navecer .. to nedelas dobre, jaromire
pani, to byla svačinka po procházce napsala jsem to blbě. u telky nevim co si budu představovat asi půjdu spát, abych to zaspala, všecko!

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 20:03
- Nahlásit

Roxana
nedoporucuju silne, pac to prave pak dopada tagle: člověk se pořád chlácholí, jako že to ještě neni tak hrozný a ták ... a vono to rozný je upa desiva sitauce bohuzel to znam
no ale jako že z nich už nikdy nevylezeš, tak to už pak nic neřešíš...
Jinak nevím jak vy dámy ale já se nepotřebuju do ničeho oblíkat na to abych zjistila jestli mám kilo nahoře nebo dole... se ohnu je mi jasno.. vím na čem sem

Roxana
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 20:05
- Nahlásit

Fajka
no ale jako že z nich už nikdy nevylezeš
no tak to jedine
abych zjistila jestli mám kilo nahoře nebo dole...
no hele, TY HUBENOURE, TY se vubec nevopovazuj tagle RADIT jo

Roxana
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 20:06
- Nahlásit

Janiii
u telky nevim co si budu představovat asi půjdu spát, abych to zaspala, všecko!
tak idealni je pulka celozrnyho rohliku, pulka tavenacku, k tomu tak pullitra vody (bez bublin samo) a neco zelenyho na chroustani .. no jo no

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 20:07
- Nahlásit

Roxana
TY se vubec nevopovazuj tagle RADIT jo
já neradííím, já jenom píšu jak to mám jáááá já poznám každý kilo a momentálně abych vás teda uklidnila mám + 5

Janiii
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 20:08
- Nahlásit

Fajka
jenže tvých +5 a mých +5 je sakra rozdíl

Roxana
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 20:10
- Nahlásit

Fajka
já poznám každý kilo a momentálně abych vás teda uklidnila mám + 5
chachachaaaa, ty jo drzte me, drzte me, nebo se tu neco STANE !!!!!!
Janiii
jenže tvých +5 a mých +5 je sakra rozdíl (s dovolebim to vyuziji i na svych + 5 ) asi tak nejak

Janiii
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 20:10
- Nahlásit

tak idealni je pulka celozrnyho rohliku, pulka tavenacku, k tomu tak pullitra vody (bez bublin samo) a neco zelenyho na chroustani .. no jo no
pani jestli máte k tý stravě ještě silnou vůli vůči sladkýmu, máte můj veleobdiv
já se v jídle trochu krotim, to jo, ale prostě i to sladký si občas dám ... ale začala jsem se aspoň hejbat a kupodivu, už jsem si na to cvičení zvykla a cvičim vpodstatě dobrovolně -i dneska doma

Roxana
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 20:14
- Nahlásit

Janiii
ja mam silnou vuli vuci skoro vsemu
cviceni mam docela rada, ale nemam vubec cas no budu muset prekopat rezim, trochu ...
tak doufam, ze az se v tom diiivadle potkame, uz to bude lepsi

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2009 20:14
- Nahlásit

Roxana
chachachaaaa, ty jo drzte me, drzte me, nebo se tu neco STANE !!!!!!
to mě připomíná jednu hlášku.. pane bože jááááá si asi něco uděláááám!! Udělám si kyj a zabiju ho!!!

Janiii
Roxana
Co máte? furt je to 5 kilo navrch

A není škoda dyž ta druhá půlka rohlíku ztvrdne?

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání