| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 14:24 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
dále prosím všechny zúčastněné, aby si spočítali kolik chtějí lístků
Janiii - 2
Fajka - 1?
PetraK - 1
Brut - 2-3?
Roxana - 1?
termín na Čochtana by byl buď příští úterý 27.1. nebo 25.2.
dále bych zadala úkol, až se shodneme na termínu, aby nějaký můj zástupce zavolal a zjistil, zda je požadovaný počet lístků ještě volný - páč já musim děsně dělat že strašně moc drřu a tak tu těžko budu vyřvávat že sháním lístky do divadla ...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 14:25 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
hele říkal Brtnik, že prej obnovili S Pidlou v zádech
řikal dobře, na to můžem buď 28.1. nebo 6.2.
a já páč jsem Čochtana viděla (a bomba!!!) tak klidně půjdu na Pydlu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 14:34
- Nahlásit
Janiii
tak počkáme až se vyjádřej vostatní. To byl jen návrh, páč já z toho viděla kdysi ukázku-ještě s Paulovou a byl to celkem nářez. Kamarádka to tehdy viděla celý a prej supr. Tak snad v novým podání to nebude blbý? Jo a já jen jeden lísteček. Brtnik si bude užívat doma toho, že je tam sám
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 14:37
- Nahlásit
Janiii
Pydlu kliďo BERU !!!!
ale teda nemůžu ani 28 ani 6.2.
Počet lístků nehím.. muším opatrně..nenápadně .
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 14:38
- Nahlásit
PetraK
Nemůžete to svést na Janiii, ta na ty prkna stejně neumí řikala, tak se to ztratí
klido, me to neva
+ brut, Janii
ad svatby - jooo, dyk si baby rozumime
ja jen ze nechci bejt ke staru jak ta pani z filmu tety a ja, co se ji slecna na poste pta: pani Novakova? SLECNA, ja jsem SLECNA Novakova
jo ad diiivadlo - je baby, ja zapomnela rict, ze konec unora, zacatek brezna je pro me blbej, my budem netrpjelive ocekavat ty spravny dny u nasi madam,abysme vyjeli za zenichem
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 14:39
- Nahlásit
SLECNA, ja jsem SLECNA Novakova
koukám, termíny budou zádrhel
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 14:39
- Nahlásit
Janiii
počet lístečků nevím.... musím nahnat harantíííí, aby se vyjádřili, jestli s matkó jó nebo néééé
A termín je v bledě modrým.... až je naženu, tak písnu, ale nejpozději za hoďku bych to měla vědíííít
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 14:42
- Nahlásit
Fajka
teda nemůžu ani 28 ani 6.2.
a na Čochtana, toho 27.1. nebo 25.2.? (27.1. předpokládám že nebude taky už tolik lístků, ale zkusit by se to mohlo ...)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 14:45 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Roxana
ty spravny dny u nasi madam,abysme vyjeli za zenichem
takže se dočkáte a nějaká ta svarba bude!
Janiii
já jsem v termínu-krom těch hor - myslím v pohodě, takže se přizpůsobím.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 14:50 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Janiii
no jooo čéče.. dyž vono v tejdnu je to na pytel... to nestíhám.. páč nesmíš zapomenout, že já mám do Práglu sto kiláků.. tož délky dívadla + čas na cestu tam a zpět...
Mě by vyhovovalo spíš jako pátek či ještě lepší subooota nooo ale tak zas to jsou všici většinou někde vtahu ... tak nevím abych vás nějak všecky netento....
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 14:53
- Nahlásit
Fajka
no jooo čéče.. dyž vono v tejdnu je to na pytel... to nestíhám.. páč nesmíš zapomenout, že já mám do Práglu sto kiláků.. tož délky dívadla + čas na cestu tam a zpět...
a přifrčááť do Práglu busem, po divadle přespat u nás a ráno frčet se mnou do Práglu a pak dom?
nebo jde o venčení Fejkýše, nebo páníčka?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 14:53
- Nahlásit
PetraK
takže se dočkáte a nějaká ta svarba bude
jo kez by I gdyz jsem si to tak teda neprectavovala
vsechny
Mě by vyhovovalo spíš jako pátek či ještě lepší subooota nooo
no ja myslim, ze fakt ta sobota, ponevac aby se fajkysova nemusela tahat v tejdnu pres pul republiky .. jinak fakt mimo prelom unor/brezen ja kdykoli
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 14:55
- Nahlásit
Janiii
přifrčááť do Práglu busem, po divadle přespat u nás a ráno frčet se mnou do Práglu a pak dom?
nebo muze spat rovnou f praglu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 14:55
- Nahlásit
Roxana
gdyz jsem si to tak teda neprectavovala
to je jen taková generálka!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 14:56
- Nahlásit
Roxana
nebo muze spat rovnou f praglu
už sem to taky měla napsaný, ale pak jsem to smázla, páč holky se znaj dlouho, takže bych předpokládala, že Fajka pojede nejradčejc asi s Janiii a taky by Janiii nejela dom sama.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 15:05
- Nahlásit
PetraK
taky by Janiii nejela dom sama
já beru s sebou zdejšího - ikdyž málo přispívajícího a píšícího - uživatele Mira a protože se známe taky už dlouho, spíme u sebe
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 15:05
- Nahlásit
PetraK
taky by Janiii nejela dom sama.
taky pojedu dom sama.... teda esli nepójde se mno jedno harantíko
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 15:07
- Nahlásit
jestli chcete víkend, tak to dávají ještě v Divadle bez zábradlí v neděli 1.2. - a i odpolední představení buď v 15:00 nebo v 19:00
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 15:21
- Nahlásit
Janiii
známe taky už dlouho, spíme u sebe
to je velmi překvapivá informace
a já se fakt přizpůsobím mimopražákům
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 16:19
- Nahlásit
za chvíli prchám na bus a cvičit
večer sem možná ještě vlezu, jestli polezu, tak prosim pani Fajku, aby zrekognoskovala své termíny a domácí podmínky
pěknej podvečír všem
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 19:13
- Nahlásit
Janiii
a protože se známe taky už dlouho, spíme u sebe
už mám zase poprskanej monitor!!!
Ježíš já tu sem jediná mimopražská .. já to tu nechcu řídít No hele tak 6.2 jsme v Brně tož to ne.. příští úterý jako .. to nevidím páč na mě někdo něco zase prsknul a sem na šrot, tož to vidím že zase humřu do peřin
Tak snad leda toho 25.2... ale zas se nám tam motá ta Raxíkovic svarba.. leda že by se to udělalo tak že jeden lístek já jeden Roxík a kdyby náhodou si Ariška vzpoměla že ted hned se chce vdávat tak že bych třá ukecala tu svojí drahou půlku aby šel když je volný místo.....
Jinak děkuji za nabídky přespání ono to nějak dopadne.. bud pojedu busem tam a Pája mě pak večer třeba vyzvedne a nebo třeba nějakou tu nabídku přijmu.. ještě fakt nevím to bych nechala operativně pak
Ale kdyby vám to nějak křížilo plány tak dejte jinej termín, bud se přidám nebo halt budu žít kultůrně nevzdělaná dál
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 19:29
- Nahlásit
Fajka
Ale kdyby vám to nějak křížilo plány tak dejte jinej termín, bud se přidám nebo halt budu žít kultůrně nevzdělaná dál
Klííd na nepražáky se brát vohledy musej. Já se prostě fakt přizpůsobím -něma problema.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 19:33
- Nahlásit
Fajka
Jeee ty budeš v brně?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 19:37
- Nahlásit
Eimy
jj jedem na výstavu tak kdyby si tam zabrousila tak nás najdeš u akit... kde taky jinde že
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 20:01
- Nahlásit
Fajka
nejsi jediná.... taky bydlím mimo, i když blíž než ty... vlakem to mám cca hoďku
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 20:03
- Nahlásit
25.2. hlásím harantíííím, zatím to vypadá na dva lístky pro mně.... holka půjde, pokud se to nebude krýt s její prací
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 21:21
- Nahlásit
takže bysme zítra zkusili objednat lístky na 25.2. s tím, že pokud by Roxana jeli na námluvy tak by byl lístek k dispozici - klidně bych řekla třeba mírový mamce, nebo někomu - určitě bych jeden lístek udala ... nebo by šel Pája
takže:
Janiii - 2
PetraK - 1
Roxana - 1
Brut - 2
Fajka - 1
souhlas?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 21:29
- Nahlásit
Janiii
Brut - 2
vydrž do dopoledne... holka je v práci a já nevím, jestli toho 25.2. nebude na směně ... hned jak zjistím, tak sem písnu
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 21:33
- Nahlásit
brut
joo, jasně. já stejně budu muset poprosit někoho z vás, jestli by tam pak cinknul - uvidim, jaká bude na pracovišti atmosféra ... ale radši bych tam s objednáváním lístků po telefonu neprudila ...
na webu píšou, že vstupenky je možné objednat, bohužel tam nezjistím kolik jich je volných a v kterých místech to bych musela poslat vyplněný formulář, no a co když mi napíšou že zamluvený mam jen poslední 3 lístky třeba a každej jinde že jo tak by to chtělo prověřit
jináč padám do pelechu, protože jsem po cvičení nějaká vyřízená
tak brou noc všem!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2009 21:42
- Nahlásit
Janiii
Já souhlasím... ráda bych pomohla se zavolání ale nemůžu normálně ráno mě nic nebylo.. dorazím dopráce lechtalo mě v krku.... v poledne už mě v krku svědělo odpoledne škrábalo.. když jsme se vraceli z práce začal mě přeskakovat hlas ještě v osum hodin sem mohla šeptat... a te´d už si snad budu posílát SMS nebo psát po ICQ i s Pájou normálně nemluvím nevím co to je jedinej kdo z toho má radost je Fajá páč neprudím s povelama a Pája se zas raduje že má ode mě klíííít
|