Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 11:05
- Nahlásit

Brý ráno, sem tak otrávená z toho bahna, co tu máme, že se mi ani nechce ven ...a musím, aby se psáci pořádně vyběhali. Ti budou zase jak blátivé koule...brrrrr, hnus

Fajka
to bych určitě přišla a pozdravuju Alušku i Brutíííka
souhlas , pozdrav vyřízen, posílají vrtění ocásku a nějaké oblizovací pusinky

brut
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 11:08
- Nahlásit

Fajka
vládce náš, slunce naše jasné
a doufám že víš z jaký to je pohádky
nevíííím

PetraK
nejni to náhodou Mrazík???
není to ani Mrazík ani nevííím, je to Lotrando a Zubejda

brut
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 11:11
- Nahlásit

Janiii
jooo, a ad. lžičky a soudruzi z NDR ... to ale bylo přece ve filmu odpovězeno, kde udělali chybu ... "stříleli za války do vzduchu"
jj, moje oblíbená hláška

Add svatba.... jedna ve dvaceti mi stačila... ta druhá, pokud by k ní někdy došlo, by byla jen se svědkama bez veškerých ceremonií a hlavně bez příbuzenstva ( jo a ti svědci by byli lidi z ulice nebo z nějakého kanclu na úřadě)

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 11:22
- Nahlásit

brut
ta druhá, pokud by k ní někdy došlo, by byla jen se svědkama bez veškerých ceremonií a hlavně bez příbuzenstva

my teda měli svatbu taky ve dvaceti a taky se vším všudy a náhodou se taky vyvedla, byla čurina a je to fajn vzpomínání. Ale i tak je mi bližší tahle miniúprava. I když ani vlastně nevím proč?

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 11:26
- Nahlásit

Janiii
jojo, jsou to jen hlášky bez obrázků

tak to je v poho, já furt klikala jako blbka , ale jsou to fak gůt stránky

brut
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 11:28
- Nahlásit

PetraK
Ale i tak je mi bližší tahle miniúprava. I když ani vlastně nevím proč?
já za sebe vím .... nesnáším všechno to "povinné" .... šatama počínaje, autama konče. Nenávidím opulentní hody a pocit, že se musím zrovna v tu chvíli tvářit mile a bavit, aby bylo vidět, že jsem spokojená nebo spíš šťastná. Možná, kdyby se svatba konala na Moravě v nějaké vesničce společně s tradicema a hlavně my v tý vesničce bydleli, tak by mi tenhle druh nevadil, ale ty městské, uspěchané, na oko náramné a přitom zničující .... brrr, nic pro mně

Janiii
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 11:30
- Nahlásit

PetraKbrut

Add svatba.... jedna ve dvaceti mi stačila... ta druhá, pokud by k ní někdy došlo, by byla jen se svědkama bez veškerých ceremonií a hlavně bez příbuzenstva
mě by to přišlo vůči našim třeba strašně nefér, nepozvat je na svatbu
ale asi fakt záleží na pohledu každýho takže se rozhodně nehádám a je to každýho rozhodnutí chápu, že pokud se 3/4 příbuzenstva jen těžko pozdraví a neshodnou se ani na tom kdo vejde první do dveří, tak to bych velkou svatbu taky nedělala
my teda měli svatbu taky ve dvaceti a taky se vším všudy a náhodou se taky vyvedla
pani nechcete naskenovat svatební foutooo??
apropóóó, chtěli jsme po vás tu fotku kde jste byla načuřená na svoji maminku a ona vám to připomíná prej často

Janiii
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 11:34
- Nahlásit

ty městské, uspěchané, na oko náramné a přitom zničující .... brrr, nic pro mně
tak to souhlas
brácha se brali na Valdštejně, venku na hradbách, a hostinu a tu slávu kolem měli v malý vesnici v hospodě v sále kde byl i bowling - ten teda "zastavěla" kapela - klávesista a zpěvák v jedný osobě, a zpěvačka, hráli azpívali všechno a fakt suprově, no na bowling došlo asi ve tři ráno tancovali jsme i venku na louce, dělal se bugr, no vesnice a byla to paráda, protože s naší rodinou je fakt prča no

Roxana
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 11:44
- Nahlásit

nazdarek cholkii

Jak se mate, co noveho? Ja dru, chjo chjo chjo .. ale zitra jedz liiiiiizovat Sem na tom nestala 4 roky ale se tesim

A co ti diiiifadlo?? Bych sla klido hned

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 11:53
- Nahlásit

Janiii
apropóóó, chtěli jsme po vás tu fotku kde jste byla načuřená na svoji maminku a ona vám to připomíná prej často

No joo! Já na to dočista zapomněla. Tudle sem klidně dám, fotku ze svarby rozhodně nemohu, nemohu. To je ten druh fotografie, kterej vyndáte, když máte depku a potřebujete se zasmát

brácha se brali na Valdštejně, venku na hradbách, a hostinu a tu slávu kolem měli v malý vesnici v hospodě v sále kde byl i bowling - ten teda "zastavěla" kapela - klávesista a zpěvák v jedný osobě, a zpěvačka, hráli azpívali všechno a fakt suprově, no na bowling došlo asi ve tři ráno tancovali jsme i venku na louce, dělal se bugr, no vesnice a byla to paráda, protože s naší rodinou je fakt prča no

no jo tohle zní kapek jinak , ale u mě to bude asi tou vrozenou rebélií. My se chtěli vzít s Brtnikem ještě na škole ve čtvrťáku, že by to byla dobrá hlína, potíž byla, že je o rok mladší, tak mu ještě nebylo osmnáct a bez outěžku by nám svarbu nepovolili. Pak jsme nějak neviděli už důvod se brát . Ale přemluvili nás - zas na jednu stranu dobře udělali, páč papíry a ouřady jsou pak mnohem snažší. Ale udělali jsme to právě hlavně kvůli mámě, nám to bylo fučík, ale je fakt, že jsme se dobře pobavili

Janiii
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 11:58
- Nahlásit

Roxana
achoooj pani chroupu tu mrkev a myslim na vás od šesti jdu cvičiti, snad se nezmrzačíme - já v posilce a vy na těch ohoblovaných prkýnkách zítra
A co ti diiiifadlo?? Bych sla klido hned
no joooo, když já nevim co mam teda vybrati ...
zkusíme to Víš přece, že neslyším, když teče voda????
prosím o vyjádření, pak bych začala shánět lístky - až zjistim, že je to marný, je to marný, je to marný, vyberu jiný představení

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 12:02
- Nahlásit

Roxana
Sem na tom nestala 4 roky ale se tesim

juhůůů, závidím! nebojte, to nezapomenete. Já na tom taky nestála tři roky a loni si říkala, budu to ještě umět? A jo! dáte jeden kopec i za mě?

Janiii
Hlasuju klidně pro tekoucí vodu!

Janiii
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 12:06
- Nahlásit

Sem na tom nestala 4 roky
já na tom nestála asi 10 let a nehrozí že bych to zapomněla, páč jsem to nikdy neuměla

brut
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 12:09
- Nahlásit

Janiii
mě by to přišlo vůči našim třeba strašně nefér, nepozvat je na svatbu
my ani jeden rodiče už nemáme... a na mojí svatbě už nebyla mamka
Ale já vždycky chtěla malou svatbu ... v té době jsem chtěla mít jen rodiče ( teda já taťku), sourozence a svědky. Jenže to neprošlo a manželova rodina si tam natáhla další příbuzný, takže tam nakonec byl taťka se ségrou sám.. z mé strany.

klidně, jen kde to hrajou? ....a hlásím, že 2.2. a 23.2. stopro nemůžu neb chlap bude na operaci s okem ( nejdřív jedním, pak druhým) a až dorazí domů, tak bude muset mít někoho při sobě... do rána

Roxana
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 12:11
- Nahlásit

Janiii
Cago
achoooj pani
helejs, dyz tu tak resite ty svatby .. jako ja sem furt slecna, a dlouho asi este budu, pokud to tak pude dal ale narozdil od nekterych, zde pritomnych dam, no nebudu jmenovat, ze PetroK a Fajko, ja bych tu svajbu brala
chroupu tu mrkev a myslim na vás
Ja tu mam mandarinku, activii na odpo, za chvilku jdu s kolegyni do thajsky na O .. ale vecer uz budu zas hodna s mrkvou, slibuju
no joooo, když já nevim co mam teda vybrati ...

ja hlasuji takto: anooooooooooo anoooooooo anooooooo
PetraK
nebojte, to nezapomenete
no to me jeste neznas, holka dáte jeden kopec i za mě
klido ten prvni
ale jedem jen na den, v PA uz zas do kolbenky ...

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 12:15 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Bože ženský, co jste to tu zase rozjely za téma???????????!!!!!!!
rači prchám nebo to skončí v tématu Saraxátko

ale narozdil od nekterych, zde pritomnych dam, no nebudu jmenovat, ze PetroK a Fajko, ja bych tu svajbu brala
no to je vidět že si ještě mladá a neklidná
Prchám..... abych se nenakazila

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 12:17
- Nahlásit

Roxana
no nebudu jmenovat, ze PetroK a Fajko, ja bych tu svajbu brala

no ale- čistě prakticky- nejni lepčí svarbu vypustit, myslím ty orace kolem- a vylepčit vo to svarební cestu?? To přeciž taky nejni špatnej nápad.A je fakt, že se dá svarba udělat v úzkým kruhu i jen s rodičema-ale musíto být na férovku z obou stran a ne jako u brut

My máme dnes se šéfem a kolegou toustový órchije! Sliny už nám kapou vod rána. Tak musim ubrat pak večír no.

klido ten prvni

hm tak nic, to ho děte klidně pěšky

Janiii
já na tom nestála asi 10 let a nehrozí že bych to zapomněla, páč jsem to nikdy neuměla
to sou ty horský paradoxy.

Roxana
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 12:29
- Nahlásit

Fajka
rači prchám nebo to skončí v tématu Saraxátko
tak az tak progresivni zas nejsem
PetraK
no ale- čistě prakticky- nejni lepčí svarbu vypustit, myslím ty orace kolem- a vylepčit vo to svarební cestu??
dyz ja to beru jinak - pro me to nejni jen kus papiru, ale tak nejak teda vyjadreni toho svazku .. ale to je fuk, kazdej to mame jinak a co jeden chce, druhej nepotrebuje
Jinak samo ze svatby s mrakama hostu a nevestou nastrojenou jako dort je mi zle
hm tak nic, to ho děte klidně pěšky
ale nee, pani, ja to aspon svedu na tebe, ze si nesika

brut
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 12:41
- Nahlásit

Roxana
pro me to nejni jen kus papiru, ale tak nejak teda vyjadreni toho svazku
to pro mně taky, jen jsem došla k závěru, že stačí, když u toho jsou jen ti dva, kterých se to týká a ne široké příbuzenstvo ( protože v některých rodinách se musí pozvat i bratr od dědečka, aby se náhodou neurazil a nikoho nezajímá, že je senilní a stěží si pamatuje, kde najde doma hajzlík, natož aby poznal lidi okolo sebe)

Janiii
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 13:08
- Nahlásit

Roxana
pani ale tak to já bych se taky jednou chtěla vdát ... ikdyž taky to u mě přišlo časem, donedávna jsem razila metodu "žijem spolu, tak spolu můžem žít i bez papíru" ... ale ted si řikám, jednou už kvůli případným dětem - aby se jmenovala maminka jinak než tatínek? u nás už by to bylo divný, páč bych do školky vodila dvě děti - malý a Míru kterej vypadá furt nějak mladě nebo co
dál v debatě o dětech nepokračuju, to by nám pani Fajkýšová prchla néé, dětičky zatim nechci jak řikáš, nemusíme bejt hned tak progresííívnííí
a ok, končím tuto debatu, a sunu se směr divadlo
jdu pro pani Brut najít v kterymže to divadle to hrajou

Janiii
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 13:11
- Nahlásit

takže, hrajou to v divadle U Hasičů, 28.2.(SOBOTA) - jenže je volných posledních 7 lístků a to naší výpravě předpokládám stačit nebude

brut
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 13:13
- Nahlásit

Janiii
jdu pro pani Brut najít v kterymže to divadle to hrajou
táááák je hodná, dostane kokínko
Já jdu vařit oběd... neb mně volal synek, že si doma zapomněl klíče od ségry a tak musí dorazit, aby si je vyzvedl a má děsnej hlaaaaaaad ..... chudák bude totiž hlídat do pátku Balinku

Janiii
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 13:17
- Nahlásit

pak to hrajou ještě v Branickém divadle, ale to jsou blbý termíny, páč je Ešusová na horách
ale když už jsem u toho Branickýho divadla, co dát to Čochtan vypravuje - alias Divotvorný hrnec, s Josefem Dvořákem?
ale nevím, jeslti ho mají všichni rádi?

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 13:18
- Nahlásit

Janiii
Dvořáka můžu.....

Janiii
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 13:24
- Nahlásit

Fajka
Dvořáka můžu
Antonína i Josefa?

nebo samozřejmě můžem počkat až vypíšou další termíny na tu vodu
nebo můžem jít na dvořáka a pak na vodu - vlastně to může být taková pěkná kultůůůrní tradice co měsíc to divadlo?

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 13:26
- Nahlásit

Janiii
vlastně to může být taková pěkná kultůůůrní tradice co měsíc to divadlo?
no to huž mě ale vystěhujou a vyděděj páč budu furt fprd...

Antonína i Josefa
Antonína NEBRAT!

Janiii
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 13:33
- Nahlásit

Fajka
no to huž mě ale vystěhujou a vyděděj páč budu furt fprd
nic jim nebrání aby jeli s tebou přece zdravím Pááájuuuu

brut
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 14:17
- Nahlásit

Janiii
Dvořáka... Josefa můžu, Antonína ne

Sem zpět, mladej už zase odjel, ale s plným bříškem dobrůtky

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 14:22
- Nahlásit

Roxana
fuk, kazdej to mame jinak a co jeden chce, druhej nepotrebuje

jasňačka, ono taky já na to koukám z pozice tý, co už ten papír má, takže to se mi to kafrá. Ale rozumím vám.

i]ale nee, pani, ja to aspon svedu na tebe, ze si nesika[/i]

proč já? Nemůžete to svést na Janiii, ta na ty prkna stejně neumí řikala, tak se to ztratí.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Led 2009 14:24
- Nahlásit

Janiii
ale nevím, jeslti ho mají všichni rádi?

maj ho rádi, maj! takže klidně. A hele říkal Brtnik, že prej obnovili S Pidlou v zádech!

<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání