Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 09:23
- Nahlásit

PetraK
pani co se dělo tak mimožádnýho??? že von vás požádal podruhý vo ruku??? no šup sem s informáácijemi, jsem celej zvědavej marůdek!!!!
jinak brý ráno všem

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 09:44
- Nahlásit

Janiii
jsem celej zvědavej marůdek!!!!
takže jsi doma?? No rozumná seš, hodná seš! Dostaneš celej pytlik piškotůch!!

No v pátek jsme měli jít na tu večeři a na kulábrsk a já byla vorvaná jako vorvaň a nikam se mi nechtělo. jen se svalit doma a chrápat. Ale nechtěla jsem Brtníkovi zkazit večír, tak jsem se přemohla, vohodila se a šla na tu véču, bylo s tím nějako moc cirátů,páč jako že tam musíme být přesně, pak prej že volala servírka, že to ještě nemají připravený, jestli můžem přijít o něco později, Brtník tvrdil, že to je nějaká kulinářská specialitka. Mi to bylo fuk, stejně jsem spala . Ofšem jen do okamžiku, kdy jsme se dokohátali do restauračky, já otevřela dveře od salůnu a................. tam stála nasáčkovaná celá moje rodina, máma, ségra s klukama, náš nejlepší kamarád!!! Hromada kytek, dárky, šunkovej dort, svíčky, žampuňský!!! Jsem byla tak mimo, že jsem se normálně rozbrečela jak v emerickým filmu Prostě narozeninová oslava jako blázen. Byla jsem z toho celá hyn a naměkko, cedila jsem vodu, utírala nos : D Brtnik si s tím dal takovou práci to zorganizovat, logisticky to dát dohromady, připravit to a dokonale to utajit. Prostě ho miluju

brut
já se chechtala stejně, páč když jsem viděla ty nas*aný řidiče jak se šinou k autu, aby vynadali řidiči a viděli tam za volantem Bruta, tak se nedalo nesmát .... ty výrazy stály za zavřený auto

tos to nemohla natočit???

Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 09:46
- Nahlásit

PetraK
vona má narozeniny a neřekne!!!!!!!
všecko nejlepčíííííííííííííííííí!!!!!

a vymyslel to teda naprosto skvěle

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 09:57
- Nahlásit

Janiii
vona má narozeniny a neřekne!!!!!!!

ještě nee, to bylo s předstihem, páč jedeme na hory a taky hlavně, abych to nečekala

ale díky za přání

On je ten nelepčejší Brtnik na světě - když mě teda neštve . bylo to opravdu naprosto nečekaný, vůbec s ničím jsem nepočítala, naopak vymýšlela, že jak to budu organizovat, co musím zařídit, nakoupit a tak. A nemusím, NEMUSÍÍÍM

Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 09:58
- Nahlásit

PetraK
a kolik že vám to bude pani???

brut
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 10:00
- Nahlásit

PetraK
Brtnik si s tím dal takovou práci to zorganizovat, logisticky to dát dohromady, připravit to a dokonale to utajit. Prostě ho miluju
tééééda, Brtník je šikulka, takhle krásně vymyslet naprosto dokonalý překvápko ......... to by ti člověk radil, aby jsi takovýho chlapa milovala, ten se jen tak nenajde

Jinak veliká gratulejšn k narozkám a hlavně hodně zdraví ( v koutku si říkám, že i ten druhý psék bude )

tos to nemohla natočit???
sem s sebou neměla kameru

brut
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 10:03
- Nahlásit

PetraK
já takhle vymýšlím oslavu na květen ..... jen doufám, že bude krásně, teplo a ne hnus fialovej

Hyena
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 10:40 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

PetraK
Proč nejste v Žumpě, kdo vás má kde hledat. Navrch je tam teď téma domácí práce, které mě baví a to mineříkejte, že k tomu nemáte co říct

Hyena
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 10:42
- Nahlásit

PetraK
Ináč se připojuji ke gratulacím

Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 10:45
- Nahlásit

Fajka
zkouknula jsem fotečky z výstavy, akitkám nerozumim, Fajušce to náááramně slušelo - a moc mě zaujal v neděli pán v obleku a zelených teniskách
a jinak, teprve jsem důkladně prohlídla fotečky z Rakouska, ty Alpy - no parááááááda závidím

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 10:54
- Nahlásit

Janiii
Ahoj díky díky
No sice pořád bez kožichu ale byla strašně hodná. Nechala s občas i pohladit bez koše a dokonce se nechala krmit a lízala některým lidem ruce ... V sobotu v závěrečkách jsme muselí projít několikrát davem lidí a psů nebylo kam šlápnout Fajuš bez koše a dobrý všichni přežili bez úhony Co se týče socializace tak nalejvárna jako blázen

Ten pán v obleku se zelenýma teniskama s žabičkou byl i v tom Innsbruku a dost nás pobavil ted jsme ho poznali jen díky těm teniskáááám

PetraK
Paní taky gratuluju !!! a přeju ještě jednoho studenýho čumáka

Brut
Tak jestli ti kazím pověst tak to pardooon ale já bych tě neviděla kdyby si se k nám nehlásila tož já sem slepá jak patrona .... ale doted nechápu jak sis nás v tom davu mohla všimnout

Hyena
černobílý kotě mělo bejt japonská akita... byla by to hvězda .. pá perfektní urajííííííííííííííro

brut
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 11:02
- Nahlásit

Fajka
ježíš, se neomlouvej, to myslím v legraci
Já koukala vyjímečně okolo sebe ( díky hledání stánku s košíkama na hubky) a hlavně Fajkýšek není k přehlídnutí ... krasavice nádherná

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 11:04
- Nahlásit

brut
já vím
Fajkýšek není k přehlídnutí ... krasavice nádherná
oooo děkuji... škoda, že nejsi rozhodčí bych se k tobě přihlásila hnedka

brut
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 11:10
- Nahlásit

Fajka
škoda, že nejsi rozhodčí bych se k tobě přihlásila hnedka
v sobotu jsem zkonstatovala, že bych mohla být rozhodčí z fleku .... tak blbě ten náš rozhodoval

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 11:13
- Nahlásit

brut
v sobotu jsem zkonstatovala, že bych mohla být rozhodčí z fleku .... tak blbě ten náš rozhodoval
já rači ani nemluvím, jak posuzoval ten náš... vlastně voba....
to už může bejt rozhodčí fakt každej

brut
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 11:16
- Nahlásit

Fajka
u nás vyhrál naprosto nestandartní pes

Eimy
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 11:17
- Nahlásit

PetraK
ahoooj Já nepotkala skoro nikoho krom Garfielda, Ebony a Mel... Manžovi se nelíbilo v pavilónech, tak jsme je prolítali bleskovou rychlostí a já se ani nestihla pořádně koukat, jestli někoho neuvidím (i když jsem se snažila )... Takže bohužel nic

Eimy
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 11:19
- Nahlásit

PetraK
joooo a samo šecko nejlepčíííííííííííííííííííí Brtník je super Já ci taky takový překvápko

Fajka
brut
Jinak z toho si nic nedělejte, bejvalej pritel,kdyz byl na vystavě s jejich belgičákem, posuzovala je ženská, která nerozeznala holanďáka od belgičáka

Hyena
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 11:30
- Nahlásit

Eimy
posuzovala je ženská, která nerozeznala holanďáka od belgičáka
T woe, tak ta musela mít minimálně brejle jak skla vod jogurtu.

Eimy
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 11:36
- Nahlásit

Se dozvídám zajímavý věci... Když jsme si šli s manžou koupit lístek, bylo nám řečený, že studentský slevy letos nejsou, no co, zaskřípali jsme zubama a já si řekla, že Veverucha letos nic nedostane z výstavy a šli jsme dovnitř... O to víc mě pak naprdlo, když ženská na kase někomu řekne, že studentský slevy byly jen v sobotu a v neděli už neee... Přitom my jsme tam byli v sobotu a stejně jsme platili plný vstupný...

brut
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 11:40
- Nahlásit

Eimy
já měla vstupný zdarma , ale ty ceny zase až tak hrozný nebyly ... 60,- na celý den, to je levnější jak v Práglu, tak stojí vstupný kilčo

Eimy
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 11:45
- Nahlásit

brut
No jo, ale my počítali s tím polovičním... Asi bych se rozmýšlela, jestli tam chodit, když místo 60 korun dáme 120... Přece jen těch peněz na rozdávání nemáme... Přece jen pro "normálního" člověka tam toho zas tolik nebylo (co se stánků týče )... Nebejt toho, že tam byly ty srazy, asi bych se i u tý kasy otočila a šla spíš psici někam pořádně vyprocházkovat, než ji tahat po výstavišti na vodítku

brut
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 11:55
- Nahlásit

Eimy
ale tam bylo i za těch 30,- ....se právě kamarádka ptala a bylo jí řečeno, že je to zlevněný vstupný, který je pro študáky, důchodce a děti
Jinak výběr ve stáncích nic moc, ale stejně mně to stálo 1500,-

Eimy
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 11:57
- Nahlásit

brut
nám bylo řečený, že letos maj studenti smůlu O to víc mě štve, že kdybychom šli k jiný kase, tak jsme možná tu slevu dostali Prostě "letos pro studenty slevy nejsou, jen pro děti do 15 let" a šmitec... A pak se dozvíš, že někdo šel za polovinu jako student a někdo ne...

Eimy
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 11:58
- Nahlásit

brut
Mně jde o princip hlavně... Copak, ta ženská z toho má stejnak prd, protože prodala dvě vstupenky za 60, ale prostě by měla vědět co a jak, když už tam sedí...

brut
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 12:02
- Nahlásit

Eimy
rozumím, taky by mně to štvalo , jenže většinou jsou v kase ty "nejdůležitější" ženský

Eimy
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 12:06
- Nahlásit

brut
Naštěstí jsem tam Veverce chtěla koupit obojek, tak jsem si řekla, že to s tím starým šeredným, co má musí ještě přežít a ty prachy, co jsme dali "navíc" za vstup (fakt by mě zajímalo jak to ve skutečnosti bylo ) jsem tím vykompenzovala, ale manža trošku prskal... Přece jen pro něj výstavy psů nějak extrémní zážitek nejsou nebo extrémní jo, ale v tom horším slova smyslu

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 12:17
- Nahlásit

brut
Jinak veliká gratulejšn k narozkám a hlavně hodně zdraví ( v koutku si říkám, že i ten druhý psék bude )

díky za gratulejšn no druhej psékus asi nebude. Sem teď právě u příležitosti těch narozenin nadhodila téma a - Brtnikův obličej hovořil za vše. A víš co? On by člověče asi ani Ešus nebyl nadšenej . Já si tuhle uvědomila, že on je stejnak nejradši jen s námi. Jdeme třeba s Aischou- což je taky MOK, má jí rád, ale tak jako jen chvilku, pak by radši jen naši společnost a tenisák, hledání, vystavování zvířat a tak, prostě něco co budeme dělat spolu. Jedinej koho by uvítal domů natrvalo je jeho manželka Abby- což je pitbulka. Ty dva mají fakt naprosto vážnej fztach a neovlivní to ani skutečnost, že se rok nevidí. když se po roce teď nedávno viděli, bylo to něco neuvěřitelnýho. To s jinou fenou nepředvádí. Takže se prostě s Brtnikem smluvili, že budem ve třech a baštafildi

Hyena
Ináč se připojuji ke gratulacím

šišmarjá díkuju moc - brala bych to zrzatý kotě, kdyby to šlo.
brut
Fajka
u nás vyhrál naprosto nestandartní pes

no holky tohle jsou přesně důvody proč tohle já nikdy ne. Já vím..... Nikdy neříkej nikdy.... ale tohle myslím,že mám naprosto jasný. Nejsem člověk, který musí vyhrát za každou cenu, ale tohle a plus takový ty čachry já na bráchu, brácha na mě... ble,ble,ble zvedá se mi kufříček, tyhle věci já děsně nerad a buď bych udělala výtržnost a nebo dostala žinfárkt, páč nesnášim levoty.

Eimy

oooo a samo šecko nejlepčíííííííííííííííííííí Brtník je super Já ci taky takový překvápko

díkec, no takovýhle překvápka to jsou jeho specialitka. Když jsme šli podepsat před stopadesáti lety dekret na byt, věděli o tom všichni. Fakt naprosto všichni. Jediná já ne, takže jsem se s úřednicí hádala, že se plete, že jdeme jen něco doplnit, ne podepsat dekret a jít bydlet . S novým autem to stejný , některý narozeniny jsou fakt bojovka . Má neuvěřitelnou fantazii

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 12:19
- Nahlásit

Eimy
Přece jen pro něj výstavy psů nějak extrémní zážitek nejsou nebo extrémní jo, ale v tom horším slova smyslu

Nic si z toho nedělej, takhle to máme doma taky. , hromadný akce se u nás nenosej. Jediný co jakž takž rozchodí, jsou akce od Zvířetníku-srazy, Mikulášský pochodování a tak. Ale s hodně velkým zapřením . Inu co, nikdo nejsme dokonalý, takže to vzhledem k jiným přednostem neřeším.

Eimy
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2009 12:20
- Nahlásit

PetraK
Jenže ty máš Brtníka, co ti dělá aspoň narozeninový překvápka To bych ty výstavy možná taky oželela

<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání