Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Tábor Suchá Rudná
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 56 . 57 . >>
Autor Zpráva
Lájoš
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2006 20:08
- Nahlásit

není co potřebuješ?

Černý faun
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2006 20:29
- Nahlásit

Ahojky, taxem zase tady (hm, asi sama). Pěkně jsme si s Kyrou u Turnova užily deště, ve vedlejší vsi plavaly baráky, ale to je asi problém většiny republiky, jenom těm Pražákům mrchám je zase hej..
Kyruška konečně asi po roce a půl začala hárat, takže díky, Aido, Berčo a Mášo (no teda z Máši si doufám tak úplně přesně příklad nevezme )))

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 07:38
- Nahlásit

Ahoj lidíííí, já si jedu pro miminkoooo. Večer se ozvu, už i s mimi
Jani, když ne z Máši, tak z koho prosím tě? Ale musí si najít nějakého pěkného úchyláčka, škoda, že je Eisy tak daleko

Berčová
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 12:05
- Nahlásit

Černý faun
Berča vzkazuje že není za co děkovat, a já, že teď už je hej i Vsetíňanům sluníčko svítí, je teplo... Odpoledne přijede Leila s Chelzi-tou jezevčicí co s ní nejspíš pojede na podzimní tábor. Zas bude pár foteček, po návštěvě s Evou Papouškovou jich taky pár mám hehe.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 18:44
- Nahlásit

Biluška
Libooo já jsem na tebe dneska mylela, jak si jedeš pro mimí já jsem dneska vzala moje mimí poprvé na cvičák na seznámení a v pohodě.

Berčová
Já jsem chtěla k vám taky jet, ale fakt jsem byla happy, že máme zas agility. Od 2.7. jsem na cvičáku nebyla (tábory, pak vedra, pak lijáky...:down

Berčová
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 22:17
- Nahlásit

Shelticka
hehe, tak přijedeš zítra

Shelticka
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2006 09:52
- Nahlásit

Berčová
jo, už se chystám

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2006 14:20
- Nahlásit

Tak už máme doma Winky, je super a úžasná. Někdo by jí asi měl říct, že šeltie se má bát a lekat

Leila
V sobotu do té Ostravy jedem, vezeme i Kláru s Mášou, takže tam budeme od rána.

Eimy
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2006 14:22
- Nahlásit

Biluška
Ahojky, tak vidim, že jste se zdárně dostaly domů Našlas ten zverimex?

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2006 14:26
- Nahlásit

[b]Eimy[b]
Našla jsem ten na Orlí a když jsem viděla tamní ceny tak jsem prohlásila, že si Winky odvedu domů na tkaničce od bot . Pak jsem si vodítko s obojkem půjčila od chovatele. Cesta byla v pohodě, Win si očichala vlak, poručila si ať ji zvednu na sedadlo, pak mi taktně naznačila, že je jí zima, že chce zabalit do mého saka a usla

Eimy
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2006 14:30
- Nahlásit

Biluška
no ten zverimex je hrozně předraženej, když já si u ostatniích nemohla vzpomenout na ulice Tam bych tě leda fakt musela dovest osobně, ale to ses pak už zas neozvala

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2006 14:37
- Nahlásit

Eimy
měla jsem pak už docela naspěch, ale to máš jedno, to vodítko nebylo zase tak důležitý. Naštěstí váží jenom půl kila, tak ji s klidem odnesu

Eimy
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2006 15:09
- Nahlásit

Biluška
No mně to přišlo divný, že na takovýho prďolíka potřebuješ vodítko, neb já teda na Veverku obojek a vodítko pořizovala až s ní, taky to byl malej puclik

Janik
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2006 18:18
- Nahlásit

Ahooooooooooooooooj!!
Zdravim vsechny z brigady
V utery uz jedu domu a zacnu premlouvat na podzimni tabor!!
Penize na nej mit budu, takze to bude snad v klidu
Pozdravujte hafiky a hafinky!!!
Mejte se vsichni hezky!!!

Berčová
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2006 20:38
- Nahlásit

Biluška
já chci fotečkyyyy, je mi jedno jak je pořídíš ale chci a chci a chci o půl osmý od nás odjela Leila s Alenou-Connie je taky naprosto úžasný pejsek, stejně tak Leilina Chelzi se kterou pojede nejspíš na tábor těší mse až poznám Winky
Janik
zdár, nepřemlouvej- prostě oznam že jedeš mě to nejspíš zase zacvakne babička,hehe, ale stejně budu šetřit. Před letním všecky oškubu aspoň o půlku částky na klec-aby blbě nekecali tak půlku si zaplatím sama- a snad mmi vyjdou oba ty letní tábory heh.Naši neprostestovali akorá tsi stěžovali že to bude dost drahý, o ael zadarmo to být nemůže žejo.Na podzimní se strááááášně těším, od tý doby co jsem dojela z tábora se fakt víceméně jenom nudím tak užívej Švýcarska(doufám že fotíš?!) a pak mi pošleš fotky

Janik
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2006 21:31
- Nahlásit

Berčová
No ja doufam, ze mi ten tabor nasi taky dovoli.
A to byly holky se psama u tebe.
Jo fotky ti urcite poslu ale budou to samy kone :-D

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2006 21:44
- Nahlásit

Letošní podzim bude božsky štěňátkovej ) . Winky je fantastická, Bella jí ukradla kolíček na prádlo (boží kořist, ne? ) a Win prostě šla a z tlamy jí ho vyrvala. Přesto, že na ni Bella vrčela "sáhni na to a zabiju tě,parchante" . Byla tu kámoška s dvěma berňačkama a Winky se jim motala pod těma obrovskýma nohama, no pohled pro bohy . Kdyby někdo chtěl, tak jedna fenečka je tam ještě volná rychle si ji někdo vemte, než budu chtít Win na druhou

Berčová
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2006 22:43
- Nahlásit

Janik
nevadí, mi se koně líbí jj byly tady na Vsetíně.
Biluška
si to dovedu představit to bude teda smečka... Nevíš, jestli pojede i Romana s Crazy? fotečky pošlu snad příští týden, musím vyžebrat na CDčka-poslední dvě jsem přepalovala Aleně včera v noci. A potom je puč Elince,chce je taky ale říkala jsem ať si je pučí u tebe.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2006 22:53
- Nahlásit

Biluška
ahoj Libo to je super, že je tak nebojácná. Ale není nějaký divný, že měla jenom půl kila? to Connie při odběru měla dvě a půl Jo a Winky je super jméno, protože takhle se jmenoval můj králík než ho klepli a naše šeltka co jsme měli mít ale nevyšla na nás, měla být od U nebo V a tak jsme na V vymysleli Viky, takže dost podobný Jo a Conča je taky docela nebojácná a odvážná! Včera jsem ju měla poprvé na cvičáku a byla v pohodě, tam spala a dneska u Andrey na cvičáku vletěla za Bessinou do tunelu a když zjistila, že je za to pamlsek tak tam pak chodila furt sama a hleděla na mě jestli něco dostane a na houpačce snad ani nezaregistrovala že se to s ní zklopilo takže už umí 2 agi překážky a je to hrozný torpédko (že Andrej? ) už je rychlejší než Besa
Jo a fotky chcu taky okamžitě hned teď ať už tu jsou

Shelticka
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2006 22:55
- Nahlásit

Jo a od Connie je taky volná sestřička tak rychle si ji někdo vemte, než budu chtít Con na druhou

Berčová
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2006 22:59
- Nahlásit

Shelticka
jn je strašně rychlá... a kouše do nohavic, potvora ale je strááášně roztomilá...
A Libo, já chci ty fotky taky hned s okamžitou platností

Shelticka
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2006 16:27
- Nahlásit

No tady furt nikdo nepíše, to je ale hrůza! Všichni za 500!!! Já jedu zítra na chatu (samozřejmě i s psicema), tak ať tu mám pak co číst!

dvojce tyna
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2006 17:27
- Nahlásit

je thu nekdo

dvojce anca
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2006 17:48
- Nahlásit

ne neni

leila
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2006 20:04
- Nahlásit

Biluška
joo to je super vám příjdu fandit ju libo a je už asi skoro určité že příští rok ti bude na táboře běhat místo té borderky pumátko ještě musím najít dobrou chs nejlíp v zahraničí jestli něco znáš tak řekni jinak důvod pumi ti řeknu zítra bo se mi to nechce vypisovat. Jestli víš o nějakém vrhu pumi který bude na odběr nejlípú červenec tak řekni ju už se na příští rok těším

Berčová
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2006 21:04
- Nahlásit

leila
ty si fakt pořídíš tu pumu? a žádný "důvod řeknu zítra", pěkně tady ho napíšeš a okamžitě

leila
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2006 21:14
- Nahlásit

Berčová
tak dobře no tak štěně bordery po forever free black chevers bude stát kolem 20tis. a po jiné matce štěndo nechcu a tata mi řekl že štěně bordery za 20tis. mi nekoupí tak jsme chvíli dumaly nad plemeny a já tatovy ukázala bell a tata řekl že je to hezké plemeno a že za toho psa by klidně dal kolem 20tis. mno a tak bylo rozhodnuto páč jak jsem ti včera říkala že když nebude bordera tak chci pumu tak bordera neprošla ale puma ju

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2006 21:24
- Nahlásit

Leila
mrknu po štěňátkách, v té stanici odkud je Bell bývají tak 1-2 vrhy do roka. Ale ještě si to dobře rozmysli, vychovat pumu není jen tak. A určitě to není pes do kotce, musí být pořád se svým pánem jinak je hrozně nešťastná a devastuje věci (ale fakt děsně, probourá se klidně i kotcem). No, však to proberem zítra. Budem v Ostravě kolem osmé.

leila
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2006 21:36
- Nahlásit

Biluška
to bude jediný pes co bude doma do kotce jí nedám jednoho psa do baráku procpu radši bych sice chtěla všechny do baráku ale to by se báby zblázdnila tak to bude taký výjmečný pes

leila
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2006 21:39
- Nahlásit

Biluška
my tam budeme kolem 8 30 asi tak nějak páč v 7 18 vyjíždíme v 8 02 jsem na zastávce a pak pěšky přejdeme k permoníku

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 56 . 57 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání