| Autor |
Zpráva |
leila
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2006 15:23
- Nahlásit
Janik
Shelticka
NJN je to škoda já se ták těšila mno ale v ten pátek doufám že to vyjde už pomalu plánuji nějakoutrasu aby jsme se pořádně prošli doufám že se někde neztratíme
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2006 17:28
- Nahlásit
leila
Já už se taky moc těším na ten pátek
Dneska už to má Andy za sebou. Před chvilkou jsme dorazili z veteriny.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2006 18:46
- Nahlásit
Janik
jů tak to je super a přijedeš s labradorkou nebo ne??
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2006 18:47
- Nahlásit
leila
No měla bych dojet s Ený....buď s ní nebo bez psa, protože v pátek bude mít Andy ještě stehy na zádech, tak ho nechci nikam moc tahat...
|
leila
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2006 19:31
- Nahlásit
Janik
jj jasně kdyžtak ti nějakého půjčíme
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2006 19:44
- Nahlásit
Co bylo Andymu?
Hele holky, musím vám něco říct Mášenek šel na obchodní schůzku, dal si s klientem jedno pivo a je úplně našrot Teď tu leží a skuhrá jak je mu hrozně špatně . Jo jo, nemá pít když to neumí
|
Lájoš
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2006 19:49
- Nahlásit
Všem
to není tak zlý. Já se jenom přispůsobuji Bilušce, která je prakticky pořád opilá. a teď tady dělá. Já to mám jednou za čas a Biluška si za dvacet let zvykla.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2006 19:57
- Nahlásit
Ten příspěvek sem psal deset minut , třikrát se mě zeptal kde je nějaké písmeno a měl hroznou radost když se trefil do tlačítka "poslat zprávu"
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2006 20:33
- Nahlásit
Biluška
Andy měl na zádech 3 bouličky->záněž mazovývh žláz a začaly se mu mírně zvětšovat, tak sem mu je nechala odstranit
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2006 20:37
- Nahlásit
Lájoš
Hele a ty to moc nepřeháněj
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 16:56
- Nahlásit
ach jo, proč ta nemoc zasahuje vždycky když nemá doufam, že se do patku uzdravim
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2006 19:09
- Nahlásit
Shelticka
No to já taky doufám, že budeš zdravá!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 13:05
- Nahlásit
Achtung, achtung, hlásání závodního rozhlasu:
Gratuluje šťastným rodičům Máše a Ejsákovi k 5 krásným štěňátkům. Mají 3 dcery a 2 syny. Všichni jsou černí, takže asi budou mít zbarvení po Mášence. Vyhlašujeme konkurs na jména a zároveň hledáme nové majitele, nejlépe agiliťáky.
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 20:30
- Nahlásit
a já hlásím, že už máme pro Connie pas, takže jedeme na slovensko na 99,99999999999999999999999999% ten zbytek % je kdyby mě do té doby nááááhodou něco kleplo (anebo kdyby si to Leila rozmyslela a nevzala mě s sebou )
|
Berčová
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 20:38
- Nahlásit
Biluška
Hekzýýýý, ať si někde sežene fo´ták a fotit a posííílat! Jsem děsně zvědavá..poptám se na cvičku jestli by někdo nechtěl "smetáka" ale pochybuju. jinak moc lidí co by chtěli psa neznám, nebo znám ale těm bych nesvěřila ani sádrovýho do zahrádky. Uvidíme )
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 22:05
- Nahlásit
Biluška
tak to je drsný!!
Já chci taky fotky štěňátek!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2006 12:32
- Nahlásit
Berčová
Janik
Jasně, nařídím Mášové fotit fotit a fotit. Za dva týdny ještě očekávají narození miminek od Adly.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2006 12:35
- Nahlásit
A ještě se musím pochlubit mím nejšikovnějším miminkem. Už umí oba tunely (noru už běhá normálně, bez zvedání látky), s klidem kombinujeme tři-čtyři překážky i se zatáčkou. Úplně boží miminko, má to nejlepší s Hessinky i s Bellinky Doufám, že jí to vydrží
Beliška taky dneska běhala skvěle, až tak od třetí sekvence, až jsem jí důrazně nařídila aby si zapla mozkovou buňku a to nařízení podpořila několika lepouchy Jednou z těch psů možná něco bude. Hessinka z toho má pokaždé záchvat, když vidí jak to ten šedý magor kazí
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2006 13:17
- Nahlásit
Biluška
to se máš, to my jsme od té doby co mam Connie měli trenink tak max 4x, takže sotva umi normal tunel a ted min. 3 týdny ještě žádnej nebude, tak ju budu asi učit na táboře ale jinak je taky šikovná na vymýšlení lumpáren třeba a Bessa si s ní konečně chce hrát, takže teď nám tu litají dvě žhavý čáry kolem křesel no teda spíš ta zrzavá lítá a Beša to ozvučuje
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2006 15:48
- Nahlásit
Shelticka
U nás je to tak, že Winky k Hessině vzhlíží jako k božstvu. A Hessina ji upřímně nenávidí. Pořád ji od sebe vyhazuje, vrčí na ni a tak (ale ne ve zlým) a čím víc ji vyhazuje, tím víc ji Winky miluje. Belinka je parťák k hrám, s tou se honí, hraje a přetahuje. Když vydám nějaký povel tak se podívá na Hes, co jako ona na to. Když Hesinka sedne tak malý šmejd sedne taky ), když ne, tak na mě udělá přes rameno neslušný posuněk a letí si po svým ) Ale na agi je fakt boží, dneska jsem nestačila zírat.
|
papoušková
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 17:17
- Nahlásit
Ahojky,
taky gratuluji máše a jsem zvědavá na štěnda.
Teď s tou svojí potvůrkou řeším problém. Od tábora mi zhubla asi tri kila a nechce nabrat, váží málo a denně sní tak jednu malou hrstku granulí. Koupila jsem jí místo Trainera Pro plan a je to úplně to samé. Myslíte, že by třeba Eukanuba zabrala?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 19:08
- Nahlásit
papoušková
Zkus spíš nějaké granule, které mají vysoký obsah tuku. Třeba Firstmate (já je teda vůbec nemám ráda, ale prý po nich psi přibírají ). Hessinka jeden čas šíleně přibírala po jakési značce, pak jsem ji kvůli tomu měnila, ale nemůžu si vzpomenout která to byla. Tuším, že Nutram. Tak zkus tyhle dva. Podstatné je, aby to Jessi žrala. Odčervi ju a když ani to nepomůže a nebude chtít nic žrát tak ji nechej vyšetřit, jestli nemá třeba nádor v žaludku, nebo něco takového. I když to asi ne, to už by se projevovalo jinak. Pak už ti nezbyde, než jí vařit masíčko, to žere každý pes
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 19:11
- Nahlásit
papoušková
Ahojky tak to je mi líto, že tak zhuba.
To my zase až se uzdravíme, tak budeme hubnout, protože vážíme 7,5kila!!!
A to je prostě hrůůůůza. Musí mít zhubnout minimálně kilo.Jinak mu to na výstavě vytknou....a to teda fakt nechci.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 19:15
- Nahlásit
papoušková
my máme podobný problém s drsňačkou ale tam si myslíme že to má na svědomí pupeční kíla takže po vyoperování uvidíme a kdyby nic tak nevím páč odčerveno jí máme a vaříme masíčka a různé věci podle toho taky někteří psy vypadají že Janik
|
leila
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 19:18
- Nahlásit
Černý faun
nechceš se přijít podívat 29.10 na klubovku salámků?? je to v letňanech takže jestli nebudeš někde pryč tak se přijdi mrknout ukážu ti psa co s ním chceme jet na svět
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 19:18
- Nahlásit
leila
Ale tak on jako tlustý není ale prostě je těžký
Kostrumá silnou je to prostě kus psa
|
leila
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 19:35
- Nahlásit
Janik
já myslela ty naše ty jsi jediný svědek který je viděl naživo
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 20:54
- Nahlásit
leila
jj to můžu potvrdit, že ti vaši se teda mají mooooc dobře
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 22:33
- Nahlásit
dneska jsem konečně našla 1 Connienčin zub co jí vypadl při hře, že jsem měl kapku krve i na ruce jinak je snad polyká nebo co To od Beši jsme je vždycky nacházeli zapíchlý v hračkách nebo na kobercu
|
Berčová
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2006 15:26
- Nahlásit
Shelticka
Gratulujem i s Berčou
Minulý týden jsme nebyli a agility- holka co nás vozí měla odpolední v práci, a dneska mi napsala že je na dvat týdny marod už jsem si na t tak nějak zvykla a už teď mi to chybííííí, doufám že druhá kámoška pojede vlakem, bych jela s ní bo samotnou mě naši nepustí chjooo
|