| Autor |
Zpráva |
Janik
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 21:40
- Nahlásit
Berčová
A jakého má ta Leilinina kámoška psa????
|
leila
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 13:02
- Nahlásit
Janik
choďáka Bram Western star
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 14:24 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
Hej a jako zapomněli jste na moje kamošky!!! Jako už mám 5 ale jenom jedna (kterou znám jen přes maily) jede! Ostatní neví Už poslala i přihlášku, je jí 17 a je z Rakova, to je za soběchlebama a má dvouletýho zlatýho retrívra
|
papoušková
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 14:43
- Nahlásit
Vz už jste poslaly přihlášky?
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 14:47
- Nahlásit
papoušková
já právě přesně teď
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 15:37
- Nahlásit
papoušková
Ahojky!
No já jsem přihlášku poslala už kdysi v týdnu
Tak to tam budou 3 retrívři
leila
Jo tak to se na něj moc těším, protože jsem ještě nikdy choďáka na vlastní oči neviděla.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 16:31
- Nahlásit
Ahoj holky moje, tak momentální stav přihlášených je : 2 zlaťáci (když počítám i Papouška),1 labrouš, 1 kavalír (Adéla s Nikinou), 1 bišon, 2 jezevčíci (oba leilini),1 ridgeback (berčová), 2 vořešáci (elinka a pepsi), 1 puma, a 4!!! šeltičky.
Jo a Máša je 100 % v tom, takže Ejsák bude platit alimenty a vy můžete začít shánět zájemce na miminka
|
Černý faun
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 16:44
- Nahlásit
Ahojte! Tak Libo, mám zápočet a z dneška i zkoušku, tož mám velkou radost, vyhodit mě můžou zase až za rok. Dík za potvrzení, Mášenek je ouplnej literát. Zvlášť ten závěr vypadal dost recesisticky
A aby těch zkoušek nebylo málo, jedem s Kyruškou zítra na Jemčinu, ale to už bude o hodně příjemnější. Teda doufám, že to přežiju, protože potřetí vstávat ve čtyři na mě asi bude trochu moc.. Zatím pá pá
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 17:46
- Nahlásit
Biluška
4 šeltičky = 2 tvoje a 2 moje?
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2006 19:20
- Nahlásit
Biluška
Tak to je teda dost drsný s tou Mášou..
Ten Ejsák chtěl trunfnout Andyho.Beztak mu to celý tábor záviděl, že už má taky miminka a kvůli tomu ho pokousal a poslední den mu to chtěl natřít na vlastní oči Že to umí taky
Už se na ten tábor nemůžu dočkat
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 11:24 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
LIDIČKY ZÍTRA JE VSTUP NA HELFŠTÝN ZDARMA!!! PŘIJEDETE NĚKDO? Je to dost narychlo, ale je to napsany v dnešních novinách
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 20:04
- Nahlásit
Shelticka
já bych jela, ale je to trochu z ruky a mám zítra nábor nováčků na cvičák To jsem zvědavá co to zase bude za materiál
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2006 21:04
- Nahlásit
Biluška
taky ještě nemáš papíry? Já chci Konika přihlásit na výstavu a ještě mi chovatelka neposlala papíry ani neodepsala na maila
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2006 10:18
- Nahlásit
Shelticka
Na papíry je ještě brzo. Ta plemenná kniha co pod ni spadají šeltičky je děsně pomalá . Počítej tak kolem čtvrtého měsíce, možná o fous později. A buď ráda, že nemáš pumu, protože na tu jsem papíry dostala když jí byl rok a půl !! a to jsem je musela asi desetkrát urgovat na poště, u chovatele a na maďarské verzi ´CMKU. Když je konečně poslali tak se na poště ztratili, muselo se žádat o duplikát a tak... prostě to bylo šílený, zlatý naše ´CMKU co je posílá už po čtyřech měsících
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2006 12:51 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
Biluška
o bože, ona nám řikala, že do měsíce, max do měsíce a půl to tu bude no a ještě nic ani neodepsala na maila, jak se tam mam teda přihlásit když nemám PP? ale musim tam jet, bo tam mam sraz s někym na kom mi záleží a nemáme se možnost jinak vidět
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2006 13:48
- Nahlásit
Shelticka
bez pp ji přihlásit nemůžeš. Zkus zavolat přímo na ČMKU, nebo kam patří šeltie (ale myslím, že sem) a poprosit aby to popohnali.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2006 17:52
- Nahlásit
Biluška
mno tak to mi máme jezevce z maďarska a u toho jsme PP neměli do roka a v 9měsících nebyl natetovaný
|
leila
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2006 18:02
- Nahlásit
Biluška
ju takže ségru nebereš?? jo a ty jedeš na světovku že?? Mohla by jsi tam očkem hodit po juzevčících?? chcu jet příští rok do záhřebu na evropu z juzevčíkama tak ať vím jestli tam máme nějakou šanci dostat alespoň V
|
leila
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 17:12
- Nahlásit
jú lidi dneska jsem dostala email od chovatelky z chs Philis-kocás a ta mi napsala že otec miminek je pod kontraktom tak nevím co to je ju a matka je Anjár Philis-kocás a ta má hafo titulů ale jenm výstavních tak uvidím co mi napíše chovatelka z chs Pasztortuzcsillaga jak tam budou vypadat rodiče
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 22:07
- Nahlásit
takže chovatelka mi ted napsala, že PP ještě nemá a hned jak jí přijdou mi je pošle, takže jim asi napíšu na plemennou knihu jestli by to nepopohnali
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 20:24
- Nahlásit
tady to teda zase žije
|
leila
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 14:15
- Nahlásit
tak se mi zdá že to tady postupně vymírá což je velká škoda nebýt v kontaktu doufám, že to tady zase ožije páč nemám co číst páč na spolužácích se taky pomalu vymírá
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2006 17:12
- Nahlásit
no tak jsem psala chlápkovi co má na starosti plemennou knihu a on mi napsal, že žádost poslal 27.7. na ČMKU a nějaký číslo na nějakou paní co to tam vyřizuje, takže tam asi budem volat, ách jo, to je práce, jako by to nemohli vyřídit hnedka... jak se pak má člověk přihlásit do štěněcí třídy když mu ani nepošlou papíry
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2006 13:10 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
Jupííí, tak včera přišly paní chovatelce PP, psala mi to večer v mailu, a hned nám je šla poslat, takže dneska nebo zítra by měly dojít a když pošlu přihlášku na tu MVP do Nitry mailem (s kopií PP) tak bych to měla stihnout do první uzávěrky. Já se tak těšíííím. Jsem zvědavá co mi o Connie řeknou Leilo doufám, že teda se mnou počítáte
PS: tak mi tak nějak připadá, že se tu z toho stává naše soukromá diskuse s Leilou no ještě se SEM TAM ozve Biluška
|
leila
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2006 13:50
- Nahlásit
Shelticka
ju jasně s tebou počítáme vždycky
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2006 14:27 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
Papíry už mám doma jupí! Leilo, jak se ta přihláška posílá tím mailem? To prostě vyfotím ten papír z obou stran a přiložím k mailu s přihláškou? A tu přihlášku jak mám vyplnit, když je tak divně napsaná ( v adobe), prostě mi napiš, jak jsi to posílala ty a jak jste to platili, na tom webu to nějak nechápu...
to by člověk nevěřil, jak je těžký se přihlásit na výstavu
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 12:29
- Nahlásit
jupííí horor za mnou, přihláška, peníze, všechno poslaný - mailem (vyfocený)
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 16:20 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
Biluška
hele ty jedna, taky by ses tu mohla někdy ukázat, na skypu jsi zelená a sem nic nenapíšeš
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2006 20:19
- Nahlásit
Biluška
Ahoj Biluško!
Chtěla jsem se zeptat jak to vypadá s tím cédéčkem z táborových závodů??? Kdy nejspíš bude???
|
Lájoš
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2006 10:57
- Nahlásit
No to je tak když se u nás počítač nevypíná pouze se střídají lidi nebo tady nikdo není. Jak bude víc času tak se určitě ozve.
|