Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Tábor Suchá Rudná
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2009 07:08
- Nahlásit

Všem Šňapům se šňapuje, že na šňapí intenzivku je posledních pět míst, kdo chce šňapit musí se šňapit fofrem

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2009 07:26
- Nahlásit

Achtung Achtung, fšem beruškám, broučkům a jiným hmyzům se dává na vědomí, že je spuštěno oficiální přihlašování na gulak.
Letos šňapíme v termínu 6.-19.července, čili celé dva týdny . Gdo nemá vhodného šňapopsa může si zapůjčit magorku Pumu, popřípadě Lilátko či Armánka Strava je opět zajištěna ve škole a Amálka má nové zamykání v kufru, aby vás tam fšechny bezpečně dovezla . Letošním programem je loni slíbené natírání střechy a přestavba půdy . Ti co loni natírali slalom a odflákli to si to letos opraví Cena 5900,- . Platby na účet 670100-2203320759/6210. Spacák a stan vlastní. V případě nějakého extrémně nepříznivého počasí se složíme v baráku. Pokoje s mrtvým partyzánem i ty bez něho jsou volné . Půda taky, ale bydlí tam sova.

leila
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2009 09:09
- Nahlásit

Biluška
Panííí kouknem se na to rozmyslime a nejpozdejc do 14dnu dame vedet

Jinak co se tyce webu neni tam zadny problem jen posli info v jakych barvach to chces miti fotky texty a do mesice to bude hotove se vsim vsudy

Jinak nas mozna budouci tatik dostal tedka BOB

A nase mozna budouci mamnika CAC

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2009 09:12
- Nahlásit

leila
jsou čananí hodně moc

barva bude nejspíš tmavě zelená, ale to je zatím jediné co vím

leila
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2009 09:40
- Nahlásit

Biluška
jsou čananí hodně moc
Vím vím, ale hlavně ta povaha ta je super dělají u ovcí a bomba tak jsem zvědavá

barva bude nejspíš tmavě zelená
no jooo to toho vis hodne, no kdyztak to dopodrobna probereme na intercanisu vezmu papiry tuzticky pastelky a muzes si hrat

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2009 10:07
- Nahlásit

leila
no jo, jenže mi na Intercanis asi nepojedem Nýna se pořád ještě seká v náběhách na slalom a Bon-bon nemá dotaženou houpačku a kruh, páč na to Lálice kašle Takže nebudu vyhazovat prachy za startovné. A jenom tak tam nepojedu, páč bych musela vzít děcka zo sebou a to bych tam utratila majlant No, ono bych tam utratila majlant i gdybych jela sama

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2009 10:11
- Nahlásit

Biluška
Já letos jet nemůžu.. škoda, chtěla jem si natřít střechu

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2009 10:14
- Nahlásit

papillon_girl
Toš to máš bubý. Tak si ji přijeď natírat o víkendech Jako bonus můžeš natřít i okapy

leila
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2009 10:36
- Nahlásit

Biluška
no jo, jenže mi na Intercanis asi nepojedem
jeej skoda a to tam budou dve Kamilcina stenda teda v nedeli ani kouknout neprijedete?

páč na to Lálice kašle
to ji jako dovolis? to jsi matka? no toto traverza a je, holka si nevazi ze ma prekazky doma

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2009 10:48
- Nahlásit

leila
to ji jako dovolis? to jsi matka? no toto traverza a je, holka si nevazi ze ma prekazky doma
neboj, traverzuju ji furt a pořád ,abysem nevyšla ze cviku . Jenomže ona už začíná být rezistentní

to tam budou dve Kamilcina stenda teda v nedeli ani kouknout neprijedete?
Ni Leda bysem konečně našla tu kouzelnou trupku, pak budu mít prachů habakůk a budu moc bohatá a budu utrácet na Intercanisu :d

leila
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2009 10:58
- Nahlásit

Biluška
neboj, traverzuju ji furt a pořád
jen aby jen aby nejde to moc videt , je treba ji pristrihnout kridla co ja bych za to dala, jak by Alfonz behal

Ni
chjo, tak ja ti alespoin nafotim a napisu jak dopadli tak nekde jinde rozdame pastelky, na tvych zavodech asi nebudes mit moc casu co?

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2009 11:32
- Nahlásit

leila
na tvych zavodech asi nebudes mit moc casu co?
To určitě ne
Ale třá by to do prázdnin mohlo vyjít ještě na jednu intenzivku a tam už by se čas našel

co ja bych za to dala, jak by Alfonz behal
Po pár týdnech by tě to přestalo bavit . Já už na překážky sáhnu akorát když sekám trávu a potřebuju je posunout jinam

leila
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2009 15:27
- Nahlásit

Biluška
jednu intenzivku a tam už by se čas našel
To mi pripomina ze mam pro tebe tu klec Ale jo jak bude snad se cas najde a prijedeme tedka mame 3tydny teroru a potom uz klid

Já už na překážky sáhnu akorát když sekám trávu a potřebuju je posunout jinam
no toto a tak ti tleji na zahrade ale asi jo asi mas pravdu i kdyz clovek si rika kdyby je tak mel tak by mela docvicene to a to... a pak skutek utek

Jinak ted jsme dostrihali Alfonze vypada otresne nejak nam sjela hlava :-O tak uvidime zitra ho nafotim potom ti to poslu

Cesmina
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 12:29
- Nahlásit

Jeste dotazek, co mozna zajima vic lidicek.
Jak je to se stravou pro pesany na tabore? Da se od tebe odkoupit za rozumnou cenu nejake maso (eventuelne zelenina)? Abysme vedeli, kolik mame vzit granulek.

Cesmina
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2009 07:39
- Nahlásit

Bilus, pochopila jsem spravne, ze tabor neni v Suche Rudne, ale v Liptani?
(Tudiz se zbytecne studovaly mapy a vylety z Rudne... a kdyby me na to neupozornil kamos, tak jedu do Rudne a vubec me nenapadne se zeptat.)

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2009 08:17
- Nahlásit

Cesmina
jj, tábor je v Liptani. V Suché Rudné jsme bývali předchozí roky, teď jsme už podruhé v Liptani. Výlety studuj na www.osoblazsko.cz

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2009 23:12
- Nahlásit

Juu, Blondýny, už se to blíží... Taxi to tam pořádně užíjte, ještě víc, aj za mě...Takže to znamená hlavně, knoečně spravit tu "střechu" :-D Je to jasný????

Bíšovááá
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2009 21:17
- Nahlásit

A už je po... To by člověk neřekl,jak těch 14 dní uteče hm,hm Ale to se dalo čekat Gulak vždy utíká,jak jinak žé? Hej už se moc těším na nějakou příští akci...Jo a Libuš pošli mi ten plakát na závody v plavání v tom Nymburku

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2009 21:25
- Nahlásit

Bíšovááá
Jasně, zítra ráno to posílám

Vážené Blondýny, na to, že máte úplně apsolutně fšechno sbalené tu zůstalo docela dost věcí . Třá nějaká modrá kapsička co se sušila na šňůře, pak černé ponožky s lebkama (taky na šňůře), nabíječka na Erikson, sprchový gel zn.Schauma, šampon stejné značky, talířek s krávama....... jednou tu zapomenete celý stan

Bíšovááá
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2009 21:33
- Nahlásit

Jé já jsem si tam vlastně pověsila ten obal na foťák a jo vlastně...

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 20:00
- Nahlásit

Na vědomí se dává, že jsou vyšňapeny propozice na nový šňapí tábor Šňapujte je zde

leila
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 20:15
- Nahlásit

Biluška
Paní jaké předpokládáte věkové obsazení tábora? Bychom s Terkou (tehdy od Kessi, zlatandy) nyni od cipi a trhlone maliny Iry mozna dojely

PS: stranky jsou zitra na netu

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 20:17
- Nahlásit

leila
Věkové obsazení vypadá stejně jako každoročně. Převážně holky 13-17 let. Prostě klasika

leila
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 20:18
- Nahlásit

Biluška
ok, ale jestlivá tam budou hranti co si budou navzájem plivat do jídel, můžu je mlátit?
BTW nevadí, že vám trošku zvednu vekové rozmezí

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 20:21
- Nahlásit

leila
BTW nevadí, že vám trošku zvednu vekové rozmezí
nevadí, je třeba aby tam byl i něgdo gdo ví, že když řeknu "v šest pod balkonem" tak myslím v šest pod balkonem a ne, že se to začne o půl sedmé scházet

ale jestlivá tam budou hranti co si budou navzájem plivat do jídel,
To už někdy dělali? F tom případě mají štěstí, že o tom nevím

můžu je mlátit?
Je to gulak, můžeš je mlátit furt a záminku nepotřebuješ

leila
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 20:27
- Nahlásit

Biluška
nevadí, je třeba aby tam byl i něgdo gdo ví, že když řeknu "v šest pod balkonem" tak myslím v šest pod balkonem a ne, že se to začne o půl sedmé scházet
super
To už někdy dělali? F tom případě mají štěstí, že o tom nevím
dělali na Paramonu posledně... proto sem seděla s Váma rozumnýma co jste si do jídel neplivali

Je to gulak, můžeš je mlátit furt a záminku nepotřebuješ
tak to je taky super

V pripade zajmu muzu decka naucit klikat na psy i kdyz ty neklikas za trest ale tra tam bude nekd kdo klika!! a prvni vikend tam bude madari sraz!!! A prijde i Barca toz se decka budou moct podivat jak se beha pustis-li barcu na drahu

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 20:34
- Nahlásit

leila
dělali na Paramonu posledně.
Si měla říct, bych je zabila na místě

V pripade zajmu muzu decka naucit klikat na psy i kdyz ty neklikas za trest
Proti klikání nic nemám, klidně to můžem zapojit do tréninku

a prvni vikend tam bude madari sraz!!!
To už je jistý? První víkend je ale canistábor . Nebo myslíš jako první víkend na gulaku?

leila
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 20:39
- Nahlásit

Biluška
Si měla říct, bych je zabila na místě
už tak jsem byla za podrazaka kdyz jsem si presedla

Proti klikání nic nemám, klidně to můžem zapojit do tréninku
ok, toz nachystam par triku apod ;)

Nebo myslíš jako první víkend na gulaku?

první víkend gulagu ;)

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 20:40
- Nahlásit

leila
první víkend gulagu ;)
Tak to bude super Moc se těším na pumičky Kdo všechno přijede?

leila
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2010 20:45
- Nahlásit

Biluška
no jeste nevim, predcasna ucast je Barca, Jana, Dana, mozna Eva s pulima, mozna ten novy dovoz z italie a jeden pumi bez PP, asi prijede i Verca s Lenke a Zuska s Csokim juniorem... no a uvdime komu proda kamlika miminka treba se nekdo chytne jo a mozna dojedou i komondori ;) hele predej echo i te Vasi komondorce co ji sem tam hlidas ;)

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání