| Autor |
Zpráva |
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2008 20:54
- Nahlásit
Biluška
Ti pak pošlu přihlášky na voříškyjádu, jenom kontrolní dotaz, kolikátýho, že to je? Já to na těch stránkách asik přehlídla
|
Luineška
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2008 22:15
- Nahlásit
papillon_girl
Čauky,jaký že máš to ICQ?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 14:34
- Nahlásit
papillon_girl
Je to 20.-týho září
Fšichni
Od té doby co jsem si usekla tu haksnu vozí Mášenek obědy od nich z práce. S láskou vzpomínám na školní jídelnu v Albrechticích. Takové hnusy jako vaří u Mášenka v práci jsem eště nejedla příští rok tam budou jezdit za trëst ti, co se poblinkají po jídle ve škole, nebo v Mexiku
|
Luineška
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 20:16
- Nahlásit
Biluška
Takže zlatý špagety z Mexika,co? :-D Ale tohle fakt nejvíc může posoudit jenom Adéla......protože kdo neochutnal,nepochopí.....teda aspoň si to myslim.. :-D
|
Luineška
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 22:38
- Nahlásit
Biluška
Ahojky Libuško,ještě se chci domluvit píšu za sebe a za Gábinu....ohledně tý voříškiády....jak si říkala,že bysme ti mohli přiject pomoct...tak my bysme fakt přijeli :-D Platí to?
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2008 22:49
- Nahlásit
Luineška
230-957-298 Týý, jo, že se vám chce jet takovou dálku až k nám do Bruntáálu
Biluška
Super, tak já ti to zítra pošlu na mail. Jinak jsem se dívala na ty závody v tom ˇYamberku a nejsme tam ještě ve startovce. A navíc jsou nějaký divný, bo 15. je pátek a 16. sobota. V pátek jsou zkopušky a v sobotu ten závod. To je divný v pátek ty zkoušky, jako by si to pořádali jenom pro sebe Asi si pro to štěně teda pojedu v neděli nebo v ten pátek. Jestli tam teda vůbec pojedem????
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2008 06:47
- Nahlásit
papillon_girl
V pátek na to prdíme, co se tam budem honit jenom kvůli zkouškám. Pojedem až v sobotu.
Luineška
Jasně, přijeďte
|
Luineška
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2008 08:31
- Nahlásit
Biluška
Neříkej dvakrát.... :-D
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2008 08:37
- Nahlásit
Luineška
No třeba třikrát . Prostě to oznamte doma, ukecejte někoho ať vás přiveze a je to
|
Luineška
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2008 12:01
- Nahlásit
Biluška
Ale já jsem je na to připravila hnedka po příjezdu....po telefonu na Korsiku :-D .....a odvezl by nás tam asi Jindra...nebo vlak :-D
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2008 21:30
- Nahlásit
Biluška
Jedeme v sobotu, tak kdy mi hodíte ty plakáty??, Ať jsem na vás připravená, bo nabíječka na mobil je něják rozbitáá, takže kdyžtak volej spíš tatovi nebo mamce. a nebo nejlíp mi to písni sem sae těším na to roznášení, mě to dycky děěsněě mooc bavíííí
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2008 21:31
- Nahlásit
Biluška
j, to bude nejlepšííí!
|
Luineška
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2008 23:22
- Nahlásit
Biluška papillon_girl +ostatní blondýny :-D
Tak jsem kápla na to od čeho jsme my blondýny na světě...tuhle teorii říkám každýmu a jednou se to bude i učit!!!Vymysleli jsme to s Gabčou po telefonu a takže blondýny jsou na světě proto aby měli chytrý nápady.......a byli ukecaný(prej jako já ale nevim kde všichni berou že jsem ukecaná...já hodný tichý dítě stydlivý).Takže chytrý nápady a ukecanost je poslání blondýn.Takže jste blondýny s Pp požadavky splňujete....všichni!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 08:42
- Nahlásit
Luineška
Tý jo, no to je nápad. Napíšu si na šňapácké stránky, že jsem taky s PP
papillon_girl
čéče, vůbec neví, páč nejsem schopná ten plakát vyrobit. Nějak to nestíhám . Přijeďte někdo posekat zahradu
|
Luineška
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 12:01
- Nahlásit
Biluška
Myslim že nikdo nebude pobírat
Když máš většinu psů s papírama,tak přece musíš bejt taky papírová Abyste ladili...
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 13:38
- Nahlásit
Biluška
Libuš, já bych hnedka dojela, ale něják to nestíhám, musím balit V kolik ti zítra mám dovést Bowa??? A kdybys měla někdy přes tu dobu co u vás bude čas, mohla bys ho pls hodit k tomu Galuškovi na tesáky?? Tatovi do toho vždycky něco vleze a já už se fakt bojím, že mu ty tesáky z té držky vypadají, pokud to nebude brzo.... zaplatím to i s úroky.... jenom mě to tak napadlo, kdyby ti to vyšlo, ale kdyby ne tak to neva...
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 13:39
- Nahlásit
Luineška
to je dobrýýý, bloíndýnky s PP, to jsem jáááááá a ještě jsme hrozně krásné, přece, na to nemůžem zapomenout, ne... všechnyyyyy
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 14:01
- Nahlásit
papillon_girl
Zítra odpoledne musím zajet nakoupit. Počítám tak mezi pátou a sedmou. Tak buď ho přivez předtím, nebo potom, nebo operativně volej
??? A kdybys měla někdy přes tu dobu co u vás bude čas, mohla bys ho pls hodit k tomu Galuškovi na tesáky??
Zkusím to, ale ne, že mě sežereš když se třeba neprobudí z narkozy, nebo tak něco
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 19:52
- Nahlásit
Biluška
Budu volat...
ne, že mě sežereš když se třeba neprobudí z narkozy
sežeru.. a ještě k tomu se všemi tvými psy a Mášenkem, aby jim to nebylo líto.... Ne, vážně, nestrááš. Stát se může všechno, ale musím přece doufat... a ty bys za to nemohla.... no a ve finále by bylo o degena míň, ne??
|
Luineška
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2008 22:45
- Nahlásit
papillon_girl
Samozřejmě jsme krásný a všichni.To je přece všeobecně známo,tak jsem to ani nepsala :-D
|
Luineška
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2008 17:08
- Nahlásit
Biluška
Helec Líbo,ty si z nás možná nejchytřejší blondýnka....nevíš jestli by se dalo odcestovat normálně letadlem do Egypta bez dozoru starší osoby 18-ti let?Já bych hnedka jela bez rodičů s kámoškou,víš?Tak abych věděla )
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2009 07:55
- Nahlásit
Vážené účastnice gulaku. Fšem se dává na vědomí, že letošní gulak je naplánován na termín 6.-19. července, opět u nás na zahradě. Program je podobný předcházejícím ročníkům - natírání plotu, sekání trávy, sušení sena, oprava střechy, stavba komínu a betonování podlah Cenu ještě nevím, ale nejspíš bude hodně podobná té loňské Kdo chce jet tak se hlaste.
Dále se bude pořádat intenzivka agility - 21. března,
džukeliáda (výstava vořešáků a vořešic) - někdy v květnu
několik seminářů canisterapie (vůbec nevím kdy)
coursing (taky nevím kdy, záleží na tom jak Mášenek dostaví naviják, prý už má asi polovinu)
závody agility (oficiální i neoficiální) - třídílná série v období květen, červen, červenec.
Na všechno jsou zapotřebí pomocníci, takže kdo se hlásí?
|
Cesmina
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2009 12:35
- Nahlásit
Nevim sice co je gulak, ale mozna se na par dnu prijedu podivat, abych to zjistila, mohu-li.
Davas taky dobry rady do zivota jak RD?
Mam totiz dva pesani a jeden se chvilama moc bat. Za RD uz jsem s nim byla a asi jsem nepochopila jeho radu... Ale nejake vysledky jsou - predtim absolutne pratelsky pes ke psum ted nekdy napada druhe pese a hlavne na ne steka (nejako ho prevratil na zada jeden z Ruduv chovancu).
Ze bych se tentokrate vydala na sever Moravy misto na Pelhrimovsko... :=)))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2009 13:03
- Nahlásit
Cesmina
Asi tě zklamu, ale Gulak není veřejně přístupný . Je to uzavřená společnost blondýn
Ale někdy jindy se klidně stav, rad do života ti můžu dát....no moc Ani kvůli tomu nemusíš posílat pár drobných . Třá ti můžu poradit, že traverzy XXS jsou momentálně se slevou
Ale nejake vysledky jsou - predtim absolutne pratelsky pes ke psum ted nekdy napada druhe pese a hlavne na ne steka (nejako ho prevratil na zada jeden z Ruduv chovancu).
To je smutný No, ale hlavně že jsou ty výsledky
|
Cesmina
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2009 13:54
- Nahlásit
Dobra tedy. Priznavam, ze uz blondyna nejsem.
Ale někdy jindy se klidně stav, rad do života ti můžu dát....no moc Ani kvůli tomu nemusíš posílat pár drobných
No mam ty velky prazdniny a tak bych se chtela s Bertem zase nekam posunout. Minuly rok v srpnu jsem zkousela tu prevychovnu... Na vanoce jsem mu poridila fenecku, co je pratelska k lidem...
Mohla bych i s necim pomoct, za ty rady :=)))
Kdyz ono u nas je cvicak agility, ktery vede kocena, co svoje 4 psi venci vyhradne na voditku... A v prilehle vesnici je cvicak, ktery vede jina kocena, co jeji pes opravdu bezduvodne pokousal manzela od matky meho pritele...
To je smutný No, ale hlavně že jsou ty výsledky
No RD psal, ze kdyz zacina byt agresivni na psi chlapecky, tak snad nemam cekat radu po netu a mam prijet...
Nekdo zkusenejsi nez ja by zajiste Berty dokazal alespon v tomto vratit zpet raz dva. Takto se to od tech prazdnin zhorsilo a upevnilo.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2009 15:18
- Nahlásit
Cesmina
Heleď, já se žádnou převýchovou nezabývám. V podstatě o tom nic nevím. Prostě mám ty psy ráda a tak nějak spolu vegetujem. Když mě naštvou tak je ztraverzuju. Oni to vědí a snaží se mě nenasírat . Taky jim dávám moooc pohybu a moooc práce. Pak jsou unavení a nemají čas dělat nějaké bligule. A hlavně nemám čas řešit "co se stane když....". Mám plné ruce práce abych vyřešila ty průšvihy co právě jsou, ty co můžou být nechávám plavat. Nejsem si jistá jestli se to dá naučit, ale jestli myslíš, že jo tak přijeď
No RD psal, ze kdyz zacina byt agresivni na psi chlapecky, tak snad nemam cekat radu po netu a mam prijet...
To už jsem tak dlouho neslyšela, že mi to skoro chybí
Nekdo zkusenejsi nez ja by zajiste Berty dokazal alespon v tomto vratit zpet raz dva. Takto se to od tech prazdnin zhorsilo a upevnilo.
Už se asi opakuju, ale proč prostě nepoužiješ traverzu?
|
Cesmina
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2009 18:16
- Nahlásit
Nejsem si jistá jestli se to dá naučit, ale jestli myslíš, že jo tak přijeď
To si nejsem taky jista, ale treba bych neco malo mohla pochopit a kdyz nic jinyho tak by to moh byt celkem fajn vylet s novejma zkusenostma. Lepsiva nez sedet doma a cist si...
A praci se ti klidne odmenim. Ale bacha, jsem preucenej polovicni levak :=)))
Už se asi opakuju, ale proč prostě nepoužiješ traverzu?
Hele nevychazis ty z toho stejnyho jako u modrejch, ze jakej pes takej pan, takze kdyz mam psychopsa jsem sama psychoclovek, takze mi tou vetou rikas, ze mam byt na toho psa mirnejsi nez doposud a traverza je urcite nejaky vyssi symbol.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2009 18:22
- Nahlásit
Cesmina
ze jakej pes takej pan, takze kdyz mam psychopsa jsem sama psychoclovek
No to bych si určitě nedovolila . Ale výraz psychočlověk zní úžasně, můžu si ho půjčit a občas použít?
takze mi tou vetou rikas, ze mam byt na toho psa mirnejsi nez doposud a traverza je urcite nejaky vyssi symbol.
Naopak, říkám ti, že když něco provede (třebas vystartuje na psa) tak ho máš prostě zmlátit. Neříkám zkopat do kulata, ale fyzicky potrestat dle starého českého přísloví "škoda rány, která padne vedle".
|
Cesmina
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2009 19:04
- Nahlásit
Pujc si co chces.
fyzicky potrestat dle starého českého přísloví "škoda rány, která padne vedle".
Traverzu jeste chapu, ale todleva nedokazu s jistotou rozlisit nakolik to myslis vazne.
Dneska se nechal nahodou odvolat z temer bitky bo by stejne prohral... A hral si s Luckou NO. To se odvolat moc nechtel nechat... Proto ma venku kratke voditko, kdyz jsou nejake problemy...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2009 19:09
- Nahlásit
Cesmina
Traverzu jeste chapu, ale todleva nedokazu s jistotou rozlisit nakolik to myslis vazne.
Zcela smrtelně vážně. Prostě pes, který se snaží vyprovokovat rvačku zchytne pár facek a hotovo. Stejně tak jich pár schytnou děcka když např. zjistím, že mi lžou. Nebo že provokují rvačky
Psi se mi nervou a děti taky ne
|