Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Tábor Suchá Rudná
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 56 . 57 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2006 08:28
- Nahlásit

Nástup, v devět všichni tady. Není to sice pod balkonem, ale co se dá dělat, budeme s tím muset vystačit .
Sára prý sehnala 10 lidí, takže podzimní nejspíš bude.

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2006 09:37
- Nahlásit

No já nevím, ale muselo to tam být dost hustý...podle těch SMS, co jsem dostával.

Eimy, vřele bych Ti ten tábor doporučil, obzv pak i Archimu, myslim, ze na zaklade tam ziskanych zkusenosti by jistě obohatil svůj zajímavý webík
A to věř, že nežertuji

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2006 09:45
- Nahlásit

Trotelchen
Náhodou, nevím co zase máš. Těhotná se vrátila jenom jedna.

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2006 09:49
- Nahlásit

Biluška
Kvak kvak?

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2006 09:54
- Nahlásit

Ale ne, těhulka je fenka Máša. Ona se tak nějak během tábora začala hárat.....a pořád ji všichni hlídali a hlídali a na úplně posledním nástupu se spustila s úchylákem Ejsákem . Takže v září čekáme malé táborátka

Janik
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2006 10:10
- Nahlásit

Biluška
Ahojky Liboo.
Tak už jsem konečně tady.
Andy pořát jenom spí...je z toho úplně unavený chudák můj
Dneska ho musím vykoupat, protože jak jsem ho včera venčila a potkala jsem někoho známého, tak mi pokaždé řekl:co to máš za podvraťáčka??Tak to musím dneska napravit A ještě jeden důvod, proč ho musím koupat dneska je ten, že od pondělka nám nepoteče teplá voda No ale já stejně v pondělí odjíždím do ciziny, takže mi to je jedno

Lájoš
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2006 10:20
- Nahlásit

Janik
Sraz byl v 9:00, máš to za 7000,-.
Tak ho hezky okoupej mi budeme muset taky, protože nemáme teplou od soboty.

Janik
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2006 10:25
- Nahlásit

Lájoš
Ha
V 9:00 jsem měla ještě půl noc

Efendy
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2006 10:53
- Nahlásit

Ahoj smečko přišla sjem až teď protože se nám vylila do auta na sedačky nafta a čistíme to.Je tady moe segra Elinka????

Efendy
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2006 10:55
- Nahlásit

Libo vzkázala jsi to Eli?

Janik
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2006 11:03
- Nahlásit

Efendy
Ahoj Efendy
Máš už dané fotky v PC???

Efendy
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2006 11:13
- Nahlásit

Nemám včera jsem přijela večer protože jsme byli ještě na chalupě a u babičky prosourozence a doma sme ještě stavěli novou patrovou postel pro segru a bráchu.Takže nemám.Taťka je teď u strejdy a opravují naše auto tak nevím kdy mi to dá do kompu Doufám že dnes?

Janik
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2006 11:15
- Nahlásit

Efendy
No snad se ti to tam podaří dát ještě dneska....jsem moc zvědavá.

Berčová
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2006 11:24
- Nahlásit

Nazdááááááár, přesně jak psala Jana- v 9 byla půlnoc
Fotky v PC ještě nemám, čekám až vypadnou naši páč u některých fotek hrozí dost blbý otázky, musím to přebrat, hehe... Straaašně se těším na podzim, mamka nijak neprostestovala když jsem řekla že budu šetřit, a jakže budu... i když to říkám a vydrží mi to tak do 500, pak to utratím..heh, ale na ten podzim musiiiiim jet takže tentokrát mi to vydrží

Lájoš
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2006 11:25
- Nahlásit

Já chci taky fotky a úplně všechny. Elinka o diskuzi ví, nejspíš ještě spí. Tomáš vstal akorát tak na 20 minut, přečetl si maily a spí dál. Psice ještě dneska nevstaly Bell obsadila postel a Hessit křeslo a když jsem chtěla jít ráno ven tak po mě jenom hodily okem a předstíraly, že neslyší.

Biluška (jsem sice přihlášená jako Lájoš, ale jsem to já, nechce se mi to přehlašovat )

Janik
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2006 11:31
- Nahlásit

Lájoš
No s Andym byla ráno mamka, protože by mě jaksik nevzbudili.
Pořát přmlouvám na ten podzim ale zatím bez úspěchů.Šetřit budu na 100%, takže bych si to zaplatila sama!
Ale jet prostě chci!!!

Berčová
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2006 11:35
- Nahlásit

Lájoš
Elinka se právě přihlásila na ICQ, no mě mamka vzbudila a taky tak max. na 10 minut pak jsem spala dál hele, nechceš mi dát fakt raděj to číslo na Kikiho? páč se mi nechce to nahrávat na tu adresu cos mi včera dala.... trvá to strašně dlouho

Janik
Berču jsem pro jistotu nechala babičce, a předpokládám že něco z podzimního mi zaplatí babička ale šetřit budu jak blbá... no, proč jak, žejo

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2006 11:41
- Nahlásit

Berčová
Jdu se ho zeptat, jestli se mu bude chtít se s tím dělat. Včera nebyl moc ochotný. Snad ho přesvědčím.

Všichni šetřete, do konce týdne budou vydané propozice na podzimní i na výstavu voříšků. Za ty dva týdny se mi tady nahromadilo nějak moc práce, asi si dneska dáme s Tomem oba noční, abysme to stihli Pokud se teda Tomáš vzbudí

Janik
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2006 11:42
- Nahlásit

Berčová
Jn tak to budu šetřit taky.
Ale nejspíš si někde seženu jiného psa.Bylo to na Andyho dost.
Diufám, že se mu ty oči co nejdříve zahojí.

Janik
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2006 11:44
- Nahlásit

Biluška
No tak to věřím...já bych taky ještě spala ale zase si chci užít na PC, protože tu celý týden(možná i více)nebudu.
Chtěla bych v tom švýcarsku zůstat na brigádě a potom si za to zaplatit tábor a přemluvit na druhýho psa.

Berčová
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2006 11:46
- Nahlásit

Janik
Puč si Evelyn od paní Dlouhé aspoň tam nebudu sama s RR Bo jinýho psa ona si nechala Fantasy?prej měla kýlu a říkala že si ji mžná nechá..Ještě mi ani neodepsala na mejl kdybys s ní mluvila tak se jí zeptej jestli jí to vůbec přišlo páč já to mám nějaký divný ten mejl.
Ještě furt to má tak krvavý? Chudák....

Přátelé, já jdu na oběd a odpol-to už tu naši nebudou- si dám do PC ty fotky takže jestli mi někdo nedal ICQ tak pište, páč mejlem to posílat nebudu..Moje je 216223406.zatím paa

Janik
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2006 11:49
- Nahlásit

Berčová
No nějakého pesana budu muset vymyslet.Andy už na to moc nemá.
Jo furt to má stejně krvavé.

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2006 12:14
- Nahlásit

Vážené přítelkyně, ti psi to v pohodě zvládnou, ale musíte je nechávat přes den v klidu a nejlépe v klecích. Uvědomte si, že mají spát 16 hodin denně. Když je jich na chatce 6 tak spát nemůžou, protože jsou pořád ve střehu aby je jiný pes nenapadl. K tomu si přihoďte tréninky, výlety na borůvky, venčení.... to by nezvládla ani pumice. Každý pes docela rychle pochopí, že v kleci má klid a je v bezpečí. Když jsem takhle někde se svými psicemi (třeba na závodech, na soustředění a tak) tak Belina dokonce chodí před klec a snaží se ji otevřít, aby mohla dovnitř. Akorát chvíli trvá než pes pochopí, že tam je za odměnu, ne za trest... a dlouho trvá, než to pochopí lidi...

dvojce tyna
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2006 12:27
- Nahlásit

ahojky lidi jak se mate?

Janik
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2006 12:27
- Nahlásit

Biluška
No jo ale Andy si nejspíš myslel, že je tam za trest a když jsem pak přišla z5, tak byl více unavený(z toho štěkání)než z vycházek atd....ale pak, jak jsem ho už zavírala do té předsíně, tak to bylo v pohodě.Myslím, že spával v koupelně na kachličkách.

Janik
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2006 12:30
- Nahlásit

dvojce tyna
Ahojky!
Mám se dobře ale jsem ještě dost unavená, takž když to jde, tak jenom ležím.
Stejně to bylo nejlepší s vámi!!
A jak ty??

dvojce tyna
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2006 12:30
- Nahlásit

JA SEM THU TAKY PLOSIIM ODEPISTE NEKDO

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2006 12:31
- Nahlásit

Janik
ze zečátku to vždycky berou jako trest, časem to přejde. Akorát to časem trvá šíleně dlouho, třeba i několik měsíců. Je jedno, jestli je v kleci, nebo v koupelně, hlavně musí být "v bezpečí" bez ostatních psů.

dvojce týna
no to je dost, že se ukážeš. Sraz byl v devět Počkej až se vzbudí Tomáš, spočítá ti, za kolik to máš

dvojce tyna
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2006 12:32
- Nahlásit

ja dobry ale doufam ze pristi rok pojedu znova

dvojce tyna
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2006 12:34
- Nahlásit

Biluška

tak to az se vzbudi tak to mu budu pocitat ja

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 56 . 57 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání