Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Tábor Suchá Rudná
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 56 . 57 . >>
Autor Zpráva
Berčová
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 12:58 - Změnil/a: Berčová
- Nahlásit

Nazdár,
Biluško, kam je mám teda poslat? Přes SKYPE? Na ICQ jsem tě nějak neviděla a přes SKYPE to neumím mi to musí někdo říct jak hehe... Včera jsem hledala drát abych to tam mohla strčit jenže pak jsem ho někde (klasicky) strčila a nevím kde je..musím ho znovu najít.

Berča je maximálně hotová, dokonce nešla ani žebrat když bylo v kuchyni maso
A s těma táborama... včera jsem to s mamkou probírala, a prej když si naštřím tak bych na ten podzim MOŽNÁ mohla..ale zas cesta, tj další 1000... a v létě prej bys udělala líp, kdybys udělala 3-týdnní tábor... já jsem teda pro ten 2× 14dní-jak jinak žejo, ale stejně mamku přesvěčím... sice říkala že to by bylo takových 13000-9000 jenom tábor, 2000 cesta(na oba dohromady) a 2000 pro mě, a že za to bysme mohly jet klidně k moři, takže teoreticky bych mohla jet příští rok místo tábora k moři ale já chci s vámaaaaaaa takže budu šetřit jak debil, budu přemlouvat babičku aby přispěla co nejvíc a naše taky... prostě chci jet na oba tábory a hotovo
Jo a můžeš mi sem plsss napsat termíny těch táborů a aspoň přibližnou cenu podzimního?? Mc dík

Berčová
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 13:01
- Nahlásit

GARFI, jasně, opíšu ti to. Kam to chceš poslat?

Garfi
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 13:24
- Nahlásit

Biluška
Nikde nikdo, tak já se poroučím. Za chvíli mi jede bus zpátky na příšerně nudnou chalupu za rodičema. Sranda k popukání. Na tábor mám dovoleno jet, ale musí jet Nikol nebo někdo kdo mě vezme sebou. Morčátko Eevee se má dobře. Papa všicky.

Garfi
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 13:27
- Nahlásit

Berčová
Na snake.cat@centrum.cz Ahojky

Shelticka
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 15:39
- Nahlásit

ahojte, kdo by chtěl poslat fotky co mám já, tak klidně pošlu, nejlíp přes ICQ

Berčová
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 15:57
- Nahlásit

Shelticka
Já už mám

Jinak kdo chce moje fotky tak zítra ráno je budu posílat...to budu doma sama takže budu moct posílat dlooouho a nerušene

Berčová
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 16:02
- Nahlásit

Berčová
a posílat je budu buď přes Skype nebo ICQ.)

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 16:27
- Nahlásit

Holky, moc moc prosím, fotky sem. Raději přes mail, v krajním případě přes skype. ICQ mi pořád vypadává a vyhazuje chyby. Udržím ho v chodu tak den dva a budu ho muset zrušit. Tak Berčová spěchej.
Termíny táborů si teď přesně nepamatuju, ale najdu ten papírek a pošlu je. Přibližná cena podzimního bude někde kolem 3000,- . Loni byla tuším 2800,-.

Berčová
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 17:29
- Nahlásit

Biluška
Už to mám v počítači, tak bu´d ty nebo Tom zítra ráno na ICQ nebo na skype..nši odjedou takže budu moct v klidu dlouho posílat nez zbytečných keců.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 18:12
- Nahlásit

Libooo nejde mi psát do vaší knihy, nějak to blbne, vždycky když něco napíšu a dám odeslat, tak se mi tam ukáže nějakej novej příspěvek co jste psali vy, třeba i ranní, a můj tam není.

A kdy bude podzimní? Myslím datumy

Černý faun
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 18:37
- Nahlásit

Ahojte!! Tak už jsem taky "pod balkónem", i když jako tradičně pozdě a bez kšiltovky.
Líbo, díky za navigování při registraci, vždycky mi chvíli trvá, než to pochopím.
Jano Andošová, máš moc pěkný stránky a Andy je bezva, snad bude mít ty oči brzo v pořádku!
Dvojče Týno, ve čtvrtek jedeme do Komořan, tož se můžete přidat. Pak je nucená pauza až do září. Jinak posílám telefon na Zuzanu Nedbálkovou z Motola: 723 131 227, snad ještě funguje, jinak info na www.helppes.cz
Mějte se všici hezky! Jana - Kyra

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 19:56
- Nahlásit

Ahoj lidi, jsem tady jenom naskok, jdeme večer do kina. Na Návrat Satana. Kdo se přidá? Hodlám se krásně bát a to s Tomášem nejde On se všemu směje, že je to blbost .

Berčová
Dopoledne tady budem, tak můžeš posílat.

Shelticka
Tvoje maily dorazili, díky za fotečky. Ještě jsem je ani pořádně neviděla, ale vím, že tu jsou )

Černý Faun
Teda dva dny zpoždění, to je fakt vrchol. Za kolik to chceš?

Berčová
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 20:04
- Nahlásit

Biluška
Souhlasím s Tomášem

Berčová
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 20:13
- Nahlásit

Biluška
Nějak mi to zblblo...
Souhlasím s Tomášem taky bych se někdy u ňákýho hororu chtěla bát ale nějak mi to nejde. Na stezku jsem sice nešla, ale ty "horory" za horory fakt nepovažuju....

Černý faun
Heej, Jana má stránky jo?Hoď odkaz že se mi nepochlubila, potvora...

Jinak, dneska jsem mamce řekla že ten tábor by stál tak ty 3000, mamka protáhla bličej a řekla že to nenaberem tolik peněz...ale babičce jsem řekla, ať mi přestane kupovat sladksoti(jsem přežraná z tábora, hehe...), že tím ušětří a bude mi moct víc přispět na tábor(y), řekla že dobře tak jsem zvedavá. Taťka o podzimním ještě neví, ten by mi ho zatrhl zrovna ale s mamkou občas nějaká domluva je..aspoň tak no

Janik
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 21:15
- Nahlásit

Černý faun
JO Andymu se ty oči začínají lepšit ale ještě to není ono.Vypadá to, že to má z toho, jak ho Nikol kopla nechtěně do hlavy.Dneska jsem s ním totiž byla u našeho veterináře.
No nic já už odjíždím!Tak se tady mějte všichni hezky!
Ahoooooooooooooj!!

dvojce tyna
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 21:27
- Nahlásit

nazdarek jak je?

papoušková
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 21:29
- Nahlásit

celkem fajn, ale vedro

dvojce tyna
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 21:30
- Nahlásit

papoušková
vedro u me prsi...

papoušková
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 21:30
- Nahlásit

dvojce tyna
a co ty?

dvojce tyna
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 21:31
- Nahlásit

papoušková
jak co ja ja good ale mmt musim vyvencit justika on tu knoura u dveri...

papoušková
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 21:32
- Nahlásit

ja uz mam jess vyvencenou, napapanou a chrapajici

papoušková
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 21:34
- Nahlásit

tak bez vencit pa

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2006 08:55
- Nahlásit

Nástup v devět pod balkonem a jdeme na borůvky. Áčko na parkur.

Berčová
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2006 10:23
- Nahlásit

Biluška
Já zas nemohla najít kšiltovku...
A vůbec, jaktože tu nejsi? prej dopoledne tady budem, hehe... není tu nikdoooo, a fotky přepálím a kdo je chce tomu to pošlu poštou páč nemám nervy na to aby se to odesílalo několik hodin a pak mi to někteří inteligentní lidi odmítli a ještě to sváděli na mě ale ječeli že je chcou taky hehe...ale ty jsi vyjímka, takže až budeš na netu tak mě třebas prozvoň (na můj mob. číslo máš ne?) a pokud budu moct tak dolezu. byla bych tu už dřív jenže mi sem zasedl tata

Shelticka
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2006 10:27
- Nahlásit

jé tak to jsem zase zaspala, ale když dáš vědět 5 minut předem, tak se nediv a na ten parkur bych tááák ráda šla. Jsme ještě neměli trénink, naposledy jsem cvičila na táboře

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2006 12:35
- Nahlásit

Berčová
tak to pošli poštou na cd. Jinak to fakt asi nestihneme. Máme šílené fofry a nevíme co dřív ( . POtřebovala bych aby měl den tak 48 hodin a pak bych možná něco stíhala ( . Zítra jsme celý den v Olomouci (na poradě, už se nemůžu dočkat )

Lájoš
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2006 12:49
- Nahlásit

Berčová
Ten horor byl docela dobrá pohádka. Ale zjistil jsem že by to docela odpovídalo na mně. Až na to že jsem se nestal prezidentovím nevlastním synem. Jako pohádku na dobrou noc vřele doporučuji.

dvojce tyna
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2006 12:49
- Nahlásit

ahojky je thu nekdo?

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2006 13:08
- Nahlásit

Pch, prý pohádka, hlavně, že tady pak do rána strašil a nemohl spát

Lájoš
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2006 13:10
- Nahlásit

Nevím kdo mně budil a říkal že se dívám moc nahlas? Co Biluško

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 56 . 57 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání