| Autor |
Zpráva |
Berčová
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 09:01
- Nahlásit
TerkaKesi
2 nebo 3 z matiky a 2 s češtiny, tak kvůli tomu no
Šmarjá já jsem snad s výjimkou pololetního výza teďka v prváku neměla jiný známky než čtverky a trojky a taky mě pustili
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2008 09:13
- Nahlásit
TerkaKesi
Řekni mámě, že já jsem jednou dokonce měla čtverku z fyziky a dneska jezdím jíst chlebíčky na management financial, piju hnusnou kávu na coffebreacích a uzavírám obchody s loyd managery, everement managery a podobnými kravaťáky. Vysvědčení je to poslední, důležitý je co má člověk v hlavě (a nemusí to být jenom vědomosti)
Berčová
Co by za takové známky jiní dali viď? Mě se o nich mohlo taky akorát zdát
|
papoušková
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 19:34
- Nahlásit
Biluška
Jedeš do Brna na výstavu? Vem mi tam prosím to CD s fotkama.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 20:53
- Nahlásit
papoušková
Jedu, budu u agility. CD zkusím nezapomenout, ale najdi nás u agi a hlas se
|
Berčová
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 22:35
- Nahlásit
Biluška
Biluš, vem ho i mně, prosím někde si tě tam najdu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 07:58
- Nahlásit
Berčová
Dobže, dobže. Balím teda dvě cédé a pokusím se je nezapomenout na cvičáku kde noclehujeme
|
Bíšovááá
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2008 22:28
- Nahlásit
tak co Libuš jak to vipadá.V kolik?Kde?atd. máme bejt.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2008 22:56
- Nahlásit
Bíšovááá
Luci, vydrž, zítra ti to hodím do mailu. Začínáme v sobotu, je celkem jedno kdy přijedete. Můžete dojet i v pátek večer. Tel. na mě je 602/658 685, nebo 554/650 070.
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2008 23:02
- Nahlásit
Biluška
tak to vypadá, že taky nikam nejedu, naši nechcou dát tolik jenom za to, že tam budem ve stanech a že tam nebudem mít ani jídlo a v podstatě nic... ale stejně už to vypadá, že asi nic nebude, že? takže nemám být co smutná..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2008 23:14
- Nahlásit
papillon_girl
Jak to, že nebudete mít jídlo? A co byste asi tak celý týden jedli? Obědy jsou zařízené ve škole, večeře a snídaně budou studené, nebo si opečete buřty.
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2008 23:22
- Nahlásit
Biluška
Já to tatovi říkala.... a kolik by nás teda bylo???? Lucka, Adélka a ještěš někdo???
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 12:45
- Nahlásit
Biluška
tak tata řekl, že ne, bo má pro mě "překvapení", že si myslel že už to nebude a chtěl mi udělat radost, tak mě přihlásil do kladna na tábor, který bude zakončen 2 zkouškami agility, takže v podstatě super.. ale mrzí mě, že nepojedu k tobě, bo je to tak nějak ve stejnoui dobu a on mi to už zaplatil a všechno. ani se mě nezeptal, jestli v tu dobu něco nemám
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 22:25
- Nahlásit
Libůůůůůůůš
hlavně se nezloooob, a co si myslíš o té trenérce z Kladna, myslíš, že se přiučíme něco novýho????
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 23:13
- Nahlásit
papillon_girl
V poho, já se nezlobím, akorát nemám čas psát. Kdo v tom Kladně trénuje?
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2008 23:45
- Nahlásit
Biluška
Martina Jichová, znáš ji? Po telefonu byla prý taková příjemná, ale nikdy jsem o ní neslyšela
|
Rikiovámammam
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 17:22
- Nahlásit
ahojky libi, kdy pořádáte ten tábor? že když už tam nebudu tak žebychom se s lídou přijeli podívat alespoň na jeden den, jesi by o evadilo, ty to máš někdy příští týden ne? už se těším, kdyžtak napiš mi číslo na tel a já ti zavolám, moje je stle stejné, 720581485
papap Mám Mám
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 17:32
- Nahlásit
Rikiovámammam
Mám pocit,že už to probíhá.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 18:18
- Nahlásit
Rikiovámammam
Před chvilkou jsem našla zmeškané hovory. Tábor už běží, jestli chcete přijet tak řekněte kdy, jsme tady až do neděle.
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2008 20:09
- Nahlásit
all
holkyyyyyyyyyyyy, mě se po vás taaaaaaaaaaaaaaaak stýýýýýýýýckáááááááááááááááááááááááááááááááááááááá áááááááááááááááá, já mám upa depku, že už je konec
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2008 20:11
- Nahlásit
papillon_girl
Nechybí ti náhodou bílé sluchátka? Z MP4,nebo mobilu?
Sem právě vylezla z vany. Hodinu jsem se tam rochnila a užívala si, že mi žádné pubošky nevypustily teplou vodu
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2008 20:42
- Nahlásit
Biluška
jj, to budou určitě moje, ještě jsem nechala na parapetu misku, dokonce myslím ,že jsou v tom i zbylé granule, tak kdyby sis na to zítra zpoměla...
tssss... to není fér, ty tam v napuštěné vaně a já tady vzpomínám na těch pár dnů... asi už jsem fakt degen, du si taky napustit vanu a těšit se na zítřek, na pumičku...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2008 20:44
- Nahlásit
papillon_girl
misky tu jsou hned dvě. Malé, nerezové. Ale nebyli na parapetu, byli na zemi u peřiňáku. KOuknu na parapet . Sluchátka ti zkusím vzít zítra na tu předváděčku,ale už nevím kde jsou Byli někde v kuchyni, sem je tam pak položila..... No kouknu po nich, třeba jsou v ledničce
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2008 21:22
- Nahlásit
Biluška
pokud je nemá nějakej pes, tak se snad najdou. Miska je nerez, ale nízká, určitě tam někde bude..
Pošleš mi prosím potom ty závody, kam pojedem? já v neděli už pojedu pryč, tak bych to ráda měla do zítřka alspoń trošku, a´t vím na co se mám těšít
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2008 21:09
- Nahlásit
Trénink v pátek od 17.00.
Žabžo, tady máš ty závody - Horní Suchá příští sobotu.
Dál nás přihlásím do Žamberka (15. a 16.8), ale ještě nevím jestli na oba dny,nebo jenom na jeden.POdle toho jak seženu hlídání na ostatní psy a kdy pojedeš pro to štěně.
Zlín 23.8.
6. a 7. 9 Mistrovství republiky. S pumou nestihneš splnit kvalifikaci, ale jestli chceš tak tě vezmem koukat.
27.9 Zlechov
Dál to zatím plánovat nebudu, uvidíme jak se podaří nakrýt Winky a tak...
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2008 22:26
- Nahlásit
Biluška
tak to je super, kolem těch pěti v pátek dojedu, moc se těšííííím
|
leila
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2008 16:24 - Změnil/a: leila
- Nahlásit
Biluška
paní vy už neběháte s pumís?? Jinak my se vrátily z sk byli jsme s fíííí na táboře u Vakoničů, fí se mi začal super soustředit i když si tam byl nejistý a sem tam oběhl seřvat degeny co hned vedle hrály fotbal. Jinak zóny začínáme řešit 2O2O a zatím to vypadá nadějně... jinak MB jsme vynechali nakonec páč jsme se vrátili nemocní tak nevím o dění tam nic. Jinak ty s puou jsi na sk známá každý se mě ptal jestli je to to šedé co u nás běhá tak uvidíme co s fíja vyroste....
ju a málem bych zapoměla Fííja jsme měřili 3x tedy pokaždé se vlezl do medium 2x o 5mm a 1x o 2mm no tak uvidíme jsme opravdu moc moc hraniční
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2008 12:33
- Nahlásit
leila
paní vy už neběháte s pumís??
Ne, už na ni nemám nerf . Běhá s ní žába. Má mnohem rychlejší nohy než já, takže Pumě stačí a jde jim to
Jinak ty s puou jsi na sk známá
My jsme známí všude
Jinak zóny začínáme řešit 2O2O a zatím to vypadá nadějně...
Puma je má zastavované a je to celkem spolehlivé
|
leila
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2008 12:43
- Nahlásit
Biluška
Ne, už na ni nemám nerf
heh to já někdy taky ztrácím ale na slovensku byl nějaký nachcípaný tak běhal pomalej a dalo se to
Běhá s ní žába
to abych se na ně přijela někdy mrknout
Puma je má zastavované a je to celkem spolehlivé
zastavované jsem vzdala už sem na toho degena neměla nervy když přeskočil zónu a zabrzdil dole
Jinak tuná pár fotek jak jsme agilitily
degeš puma - to se naučil od foxlů
hlava - jen můžeme litovat že jsme nejeli na bolku byl v nej srsti zatím, ale zdraví je důležitější
začal krásně reagovat
blbeček zdrhl a běžel double běh - ta kříženka je od terky
a hubu nezavřel
točení nám docela už jde teda když nejde sežrat fotbalisty
|
Luineška
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2008 13:30
- Nahlásit
Ahojky,tak jsem se konečně dostala na Pc.....konečně jsem doma.Jak se všichni pořád máte?Jinak nabíječku na mobil pořád ještě nemám,takže už mám na mobil pořádnej absťák...tak dlouho bez mobilu to fakt není nic pro mě.Ale vipadá to tak,že už zítra bych mohla mít MOŽNÁ novou...tak snad už.Já jsem jí i celou zkoušela obmotat nití,jakože by ty drátky držely víc u sebe a mohlo by to i třeba jít,ale pořád nic....a tak jsem to ještě včera jak ten největší debil rozmotávala snad 45 minut....NO MOJE NERVY :-D
|
Luineška
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2008 13:36
- Nahlásit
Biluška
Teprve teďka jsem si přečetla,že si sebou na tábor máme vzít talíře a příbory....taky dobrý co?Ale tak co ono to celkem stačilo :-D
|