| Autor |
Zpráva |
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2007 09:59
- Nahlásit
Krisťa Eminková
Ve středu zatím vůbec nic nemám.....Že bychom se na něčem domluvili?
|
Krisťa Eminková
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2007 17:50
- Nahlásit
papillon_girl
Víš co ? Já jedu ve středu do Bruntálu na kosmetiku a tak jsem si říkala, že byses stavila k Bille a počkala tam na nás a potom bys s náma jela k vám a ukázala mi kde bydlíš a zároveň by se naše mamky dohodly na tom odjezdu. Co říkáš ?
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2007 19:45
- Nahlásit
Krisťa Eminková
Tak to je super! Tak mi pls písni, v kolik asi tak přijedete, abych to pak k té Bille stihla! je to fakt super nápad, tak se hrozně těším!
|
Rikiovámammam
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2007 20:02
- Nahlásit
Nikča a Sára
kuju
|
Rikiovámammam
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2007 20:04
- Nahlásit
Černý faun
děkuji snad se uzdraví, a kdo jis ,,tajemná" osobo
|
Černý faun
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2007 22:41
- Nahlásit
Mammam
Kyrová
|
Krisťa Eminková
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 08:34
- Nahlásit
papillon_girl
ve středu mám tu kosmetiku na 14:00, většinou tam bývám tak hodinku. Takže v 15:00 u vchdu k Bille ? jo a až mě uvivíš, tak se nelekni, jdu na menší operaci obličeje.
|
Rikiovámammam
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 09:36
- Nahlásit
Černý faun
jo kýrová :-D tak to jo a co kýra? a jak se máš ty?
|
Rikiovámammam
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2007 09:38
- Nahlásit
Černý faun
a jinak sme s rikem dostaly antibiotika na 6 dní a dvě injekce tak snad to bude dobrý, a ted je na mně ražený protože chce jít ven a my nemůžem
|
Bíšovááá
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 19:02
- Nahlásit
Černý faun
Jéjky tak mě je můžeš oskenovat Díííííky!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 20:57
- Nahlásit
Bíšovááá
Vyřiď Majdě, že taška je konečně včera poslaná, tak ať ji očekává
|
Rikiovámammam
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2007 09:16
- Nahlásit
Biluška
počkej to je Majda jak si říkala že tam nechla celou zabalnou tašku? :-D
|
Bíšovááá
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2007 11:13
- Nahlásit
Biluška
Jo díky moc.
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2007 14:27
- Nahlásit
Biluška
Ty jo mamka už furt otravuje! Se tě mám (nebo spíš Mášínka) zeptat, kdy teda bude ten odjezd a kdy asi příjezd....jinak je to v Moravské Třebové, že?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 22:47
- Nahlásit
papillon_girl
Krisťa Eminková
Plán sobotního odjezdu -
Start z Liptáně v 6,00 .
Nalodění Kristýny a Emily v Třemešné - 6,05 na křižovatce s Jindřichovem.
Nalodění Žáby a žabátka v Bruntále před barákem v 6,45.
Příjezd domů neznámý, dle práce pořadatelů. +- kolem šesté-osmé, ale fakt netuším jak tamní pořadatelé umí máknout. Už jsem zažila i závody, které v osm večer teprve končili, ale to snad nebude tento případ. Jestli jo, tak mě Máša zabije, protože v neděli v noci vyrážíme pro to Leilino štěně.
Odšňapujte přijetí šňapu, nebo vám to budu muset šňapnout ještě na mobil a to mě našňápnete, protože nerada šňapuju sms
|
Krisťa Eminková
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 22:59
- Nahlásit
Biluška
Tak šňapuju, že jsem si přečetla plány Bilušky a Mášenka na 11.8. 07 a už se s Emi fakt těšíme. Doufám, že ta potvora nepřiláká kolem sebe moc psů, musím jí to ještě našňapovat do hlavy. Naštěstí už s háráním skoro končí.
|
Krisťa Eminková
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 12:35
- Nahlásit
Biluška
jo a Libuško uveze Amálka i moji přenosku na Emi ? Teda ona to uveze má to vyzkoušené 12 lidí v autě, ale jestli tam bude místo.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 17:07
- Nahlásit
Krisťa Eminková
Místa je dost, kufr je megavelkej
|
Bíšovááá
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2007 08:46
- Nahlásit
Cvičák je super,ale je tam celkem málo překážek a jinej v Mostě není.Bišonek už nechodí jako hraběnka,ale pomalu zrychluje,sice to je ještě takový pomalý,ale oproti předešlímu cvičení je to dobrý.Jinak poslušnost je tam taky dobrá a on mi dokonce i příjde(občas),když ho zavolám.
|
Rikiovámammam
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2007 21:23
- Nahlásit
Bíšovááá
sorry mám asi blbejdostaz ale mně furt volá nějákej kluk a tvrdí že se jmenuje honza ale já mu moc nevěřím, a on říká že má psa Bišona nedalas mu moje číslo? i když nevím kde bys ho vzala ty ale tak já už nevím
|
Bíšovááá
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2007 13:16
- Nahlásit
Rikiovámammam
Co?Jakýho bišona?Já ani tvoje číslo nemám....
|
Rikiovámammam
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2007 18:56
- Nahlásit
Bíšovááá
počkej nebo ty nemáš tohoBišonka co se jmenuje Bišon? :-FD á už sem uplně blbá:-D
|
Bíšovááá
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2007 09:41
- Nahlásit
Rikiovámammam
Mám bišonka,ale já jsem jako přemejšlela nad tím,že říkal,že má Bišona.Protože toho jsem na táboře měla jenom já a Gábina.
|
Baková
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2007 15:59
- Nahlásit
BiluškaAhoj Libuško chtěla jsem se ještě zeptat, jestli se mužu ještě přihlásit na ten podzimní tábor. Majda
|
Rikiovámammam
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2007 14:27
- Nahlásit
Baková
ju ahojky abková ty bys taky jela na podzimní tábor?
|
Rikiovámammam
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2007 21:41
- Nahlásit
Biluška
Lido prosím tě bude ten podzimní tábor? a kolik se za něj platí? papapa dík
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2007 16:25
- Nahlásit
Biluška
ahoj! tak už jsme s Krisťou doma od Ádi...byly jsme tam 2krát sami na cvičáku, takže už mui bowien dokonce probíhá noru a kruh je taky o něco lepší! bohužel jsem neměla štěstí vidět Strakovou protože yrovna byla na dovolené nebo tak něco, takže jsme tam cvičily jenom my 3, Áďa má totiž klíče......na ty závody jsme ji ale už ukecaly! sice ne na tyto protože má Nikča namoženou packu a navíc to mají daleko, ale kdyby se jelo do toho Brna nebo tak někam tak by prý ráda jela Myslíš, že by ti ještě vyšel před závody ten cvičák? moc díííík a měj se nejnejnej
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 12:13 - Změnil/a: papillon_girl
- Nahlásit
Biluška
Myslíš, že ti to výjde? jenom abych věděla, jestli s tím mám zítra počítat, ju! kdyžtak ti spíš pak brnknu protože nevím, jestli se ještě dneska dostanu ke kompu, ale možná jo..tak uvidím
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 10:25
- Nahlásit
papillon_girl
Krisťa Eminková
Plán odjezdu na nedělní závody.
V NEDĚLI 26.8. - odjezd z Liptaně v 5,25
- nalodění Kristýny a Emči v Třemešné v 5,30
- nalodění Žáby a Bowa v Krnově! v 5,50
Žábo, budeme tě čekat na parkovišti před Hypernovou, tam trefíme určitě všichni.
Nazpátek s největší pravděpodobností pojedeme přes Bruntál, ale ještě to nevím jistě. Zatím se plánuje jenom odjezd .
Dejte vědět, že jste si to přečetli, ať nemusím mobilovat, bo to mě vážně naštvete.
Jo a přihlásila jsem nás všechny na dvoudenní závody v Olomouci 20.-21. října, startovné 400,- za každého. Tak s tím počítejte a dejte vědět Adéle, do Olomouce to nemá zas tak daleko
|
Krisťa Eminková
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 12:06
- Nahlásit
Biluška
Poslušně hlásím přečtení plánů našich závodů. Čauec v neděli
|