Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Tábor Suchá Rudná
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 56 . 57 . >>
Autor Zpráva
Bíšovááá
Člen
# Zasláno: 25 Led 2008 17:26
- Nahlásit

Biluška
No my s Majdou jedeme na 100%.I kdyby to stálo ještě víc.

Adelin
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 20:30
- Nahlásit

Čawec všeci
Toš vas tu rada vidím jo a douifám že sa uvidíme v hojnem počtu na TABOŘE

leila
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 20:58
- Nahlásit

Adelin
a sím tě kdo jsi??

Adelin
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 22:46
- Nahlásit

leila
No chatička čislo 8 pes Nikyna a Mizabiho
Teda krátka to pamět
No jo a co děla Pumičák

argosek
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2008 22:47
- Nahlásit

Biluška

muzu jet taky?

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 08:24
- Nahlásit

argosek
Můžeš, ale musíš odpřísáhnout, že si umíš hrát. Dospělé dospěláky neberem

Adelin
Co říkají u vás doma na tu sumu? Zvládnou to?

leila
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 08:36
- Nahlásit

Adelin
ahá... no já jen předtím jsi měla jinou přezdívku .... Jinak co dělá pumáček??? Skáče zóny

leila
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 08:45
- Nahlásit

Jinak já s pumáčkem jedu dva tábory jedu ke Klimešové a Erdlové.... tak uvidíme co nám to dá..... malej předevčírem zase odbíhal z prkuru s tím že zabije vše co se tam hýbe ale běhal kráásně a včera už ani neodbíhal.... krom jedné skvence kde chtěl jít zabít pudla ale už docela hezky běhá až na ty zóny... zvládá docela slušně slalom a to jsme ho dělali asi 10x

argosek
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 16:19
- Nahlásit

Biluška

a na co si budeme hrat?

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 16:55
- Nahlásit

leila
a Erdlové
Olina se jmenuje Edrová

ale už docela hezky běhá až na ty zóny... zvládá docela slušně slalom a to jsme ho dělali asi 10x
Buď v klidu, to ho přejde, chtělas pumu tak zapomeň na nějaké "hezké běhání" . Ještě s láskou budeš vzpomínat na Geryho

argosek
a na co si budeme hrat?
No my tak většinou hráváme na byrokracii, na krále, na upíry, na trifidy a občas vyhlásím, že každý koho do večera neuvidím dostane medaily. Na Matýska bývá zvláštní prémie

leila
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2008 17:00
- Nahlásit

Biluška
promiň promiň já mám ve jménech poslední dobou bordel..... kor teď když jsem prolustrovala pumitár abych věděla jak by asi měla pumi pořádně vypadat no nevím no už teď na něho vzpomínám kdykoliv běží pumička zabít kolemjdoucí

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 20:31
- Nahlásit

Biluška
Já se zapomněla připojit, ale snad se mnou počítaš§ na 100% ANOOOOOOOOOO

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2008 20:37
- Nahlásit

a psala jsem dvojčatům, tak se ti určo pak ozvou!!!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2008 18:32
- Nahlásit

Milí Šňapíci,
tak jsme konečně došňapovali ke konečnému šňapu ohledně šňapího tábora. Budeme šňapovat od 5.-13. července u nás na zahradě. Šňapit se bude buď ve vlastních stanech, nebo u nás na půdě či na seníku. Obědy budeme šňapovat ze školy, snídaně a večeře si budete šňapit sami. Sprchy jsou zajištěny v tělocvičně u obecního úřadu, komu se tam nebude chtít může použít naši studnu, nebo rybník . Na květinovou zahradu je vyhlášeno embargo, jestli mi ji nějaký pes zničí budu děsně zlá. Třešně, jahody, rybíz a jiné bobuloviny z našich i sousedních zahrad jsou k volné dispozici . Upozorňuji, že máme pouze jeden záchod, takže kdo to s těma třešněma přežene bude chodit na hnůj . Cena je 3000,- , stan, spacák a tak podobně musíte mít vlastní. Na půdě jsou nějaké matrace, ale asi nebudou moc použitelné, je tam fůra myší a sova . Jelikož všechny hry už znáte nazpaměť budou vyhlášené nové. Budeme hrát "hledej poklad a kopej přitom izolaci", "kdo rychleji natře kotce,plot,střechu a překážky", " je rychlejší kosa, srp, nebo sekačka?" a tak podobně . Pracovní heslo "lágr na Sibiři"
Počet lágristů je ošňapován na deset, víc se nás nejspíš nevleze. Takže kdo chce jet, hlaste se fofrem. NOvé členy neberem, pouze ty staré osvědčené.

leila
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2008 18:49
- Nahlásit

Biluška
tak já nevím zda jet nebo ne... Edrová se mi neozala tak zatím jedu jenom ke Klimešové... tak pokud nás vemeš ať puma zpumovatí

leila
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2008 18:50
- Nahlásit

a hlásímže umím vařit.. no teda vařit cosik zvládnu... páč si zapoměla hru ,,kdo toho nejvíce uvaří za nejnižší cenu"

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2008 21:01
- Nahlásit

Biluška
hele to je teda Brutální..... jako určo jedu, ale jak se tam na tu zahrádku všichni narvem???? Alspoń to bude vzrůšo... faktfakt jedu!!!!!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 08:01
- Nahlásit

papillon_girl
Jako zdá se ti naše zahrada malá jo? V tom případě budeš bydlet se sovou na půdě . Na té samé půdě odkud jste posledně tahali překážky . Kolik Vás v neděli přijede?

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 08:13
- Nahlásit

Biluška
zatím já, Krisťa a ten potrhlej divnej jork, a ještě tamagoči.... Mám napsat i borisovým a tak?? Ty jo zahrada je úžasně velká.................. hlavně ne na půdě!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 08:38
- Nahlásit

papillon_girl
Ne, Borisovým nepiš. Nestarají se sami, tak nic nebude. Trénovat budou jenom ti, co opravdu chtějí. Ale písni, prosím, Kristě přesnou hodinu, já jsem jí říkala jenom, že to bude v neděli.

Ty jo zahrada je úžasně velká.................. hlavně ne na půdě!!!
Na půdu potáhnete když bude pršet. Ale když budete hodní tak tam do té doby nechám udělat elektriku. Když mě naštvete tak ji zase odstřihnu a budete tam potmě

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2008 08:50
- Nahlásit

Biluška
bojím, bojím!!!! jsem kristě už psala, se mocmoxmoc těšíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííím

Bíšovááá
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2008 15:40
- Nahlásit

Biluška
Ahoj Libuš my bysme kdyžtak s tou Majdou a psiskama jeli.

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2008 18:28
- Nahlásit

Bíšovááá
OK

Takže zatím jsou přihlášení v sestavě - Dvojčata, Žába, Adéla, Kristýna s Emilkou, Bíšová a Majda, Leila - pokud si promluví s tatínkem a s Mášenkem, protože Mášenek je ještě pořád naštvaný, Leila ví proč. Já naštvaná nejsem, se mnou si promlouvat nemusí . Čili dvě místa jsou ještě volné. Vím, že chtěla jet Niky se Sárou, můžete jí někdo napsat?

Janik
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2008 11:32
- Nahlásit

Biluška
Ahojíík Biluško...
jen jsem se chtěla zeptat, kdy nám pošleš to CD z tábora?? s těma videjkama
děkuji moc a pozdravuj celou smečku

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2008 11:40
- Nahlásit

Janik
Myslíš to, jak leží už dva roky u mě v šuplíku? . No zkusím to najít a rozeslat, už jsem na to zapoměla jak na smrt. Jak se má bišon?

Bíšovááá
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2008 16:07
- Nahlásit

Biluška
Ježiš já se těším tak aspoň že to.
Právě jsme totiž přijeli z dovči a já jsem psychicky úpe v prdeli jak tam to bylo úžasný.Nedělám už nic jinýho než furt čumím na stránky hotelu.Doma taky s nikým nemluvim,tak aspon budu moct myslet taky na něco jinýho

Bíšovááá
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2008 16:27
- Nahlásit

Biluška
Libuš tak Nikča prej nejede jede ke Klimešový
A to jsem se těšila že uvidím její borderušku!!!

Janik
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2008 21:32
- Nahlásit

Biluška
No přesně to CD myslím :-D :-D už se na to těším :-D :-D
Jako Bišon se má furt stejně dobře

Nikča a Sára
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2008 19:40
- Nahlásit

Ani nevíte jak jsem se na tábor těšila a teď když mám zaplacený jiný se to všechno změnilo,vy mě tam snad nechceteNo tak snad bude i příští rok..Jinak Libuško,chystáme se se Sárou na první závody,na zónovkáře v Ostravě,takže držte palečky a už mám doma borderku.Mějte se všichni moooc šňapově.Už se těším až vás všechny někde uvidím

Adelin
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 12:11
- Nahlásit

No už se uplně těším wauviky wáu
Biluška
Libuš do kdy a na co ti mam poslad prašule??

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 56 . 57 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání