| Autor |
Zpráva |
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 19:57
- Nahlásit
Krisťa Eminková
jj přišel! už se fakt hroozně těším, ale písla jsem Ádě, že až 12, když máme 11. ty závody! hej ael myslím, že to má promyšlený fakt skvěle, takže se máme na co těšit! Co se týče dopravy, tak tě v poho vezmem, ale musíme se domluvit hlavně v kolik a to fakt nevím, kdy vyjedem. Asi někdy ráno tak kolem 9, jak znám tatu, protože než se vymotá! Ale tak v poho! já ti pak dám přesněji vědět a ještě se domluvíme na závodech, takže v poho
Biluška
fakt dík....už se hrozně těším!
|
papoušková
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 20:11
- Nahlásit
ÁHOJ LIDIČKY!!
Jak se všichni máte? Jak jste se měli na táboře? Vidím, že jste se všichni zeschnappili.
A kam to jedete na závody? My už jich máme zatím dost, no, ještě máme poslední naši 6.10. a už pro tento rok opravdu končíme.
Biluška
Škoda, že nepojedem na tu výstavu do Hranic. Máme doma návštěvu, jinak bysme jely. Ale pojedem 9.9. do Brna, takže aspoň tam.
A bude pak podzimní tábor? Už se nám po vás stýská.
A určitě se musíme setkat někde na závodech. Už máme za sebou tři oficiální a jedny neof. a je to čím dál horší,ale samozřejmě panička to kazí. No jo, když ta potvora jde na tréningu pomalu jak lemra a na závodech běží jako by ji hořelo za zadkem a někdy ke konci zpomaluje z únavy. Kdo má pak vědět jak bude běhat a jak to tomu psisku ulehčit. Takže každý parkur musím promíšlet jak na pomalou Jess, tak na rychlou Jess. To vy s tím nemáte problém.
Tak vám přeji ať se daří v závodění.
Jo a to CD!!! Už jsem poslala adresu.
Rikiovámammam
Neoficiálky, kde stratují štěnda, jsou teď nejblíž v České Třebové. A pak celkově daleko od vás, ale můžeš se pokusit sledovat neoficiální závody tady http://www.klubagility.cz/index1.html. Třeba si na nějaké zajedete zkusit co to je.
|
Berčová
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 21:08
- Nahlásit
Ahoooj, jsem tu pěkně dlouho nebyla
No? Bude podzimní? Mi kvůli vlastní blbosti nevyšel ani ten druhej tábor, na který jsem měla jet, tak doufám, že aspoň na podzimní pojedu- pokud bude, jakože doufám, že bude!!
|
Rikiovámammam
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 15:26
- Nahlásit
Biluška
Libo , já sem byla ještě na jednom tábru a taky jsme tam hráli cha-cha , já sma asme to navrhla :-D a měla jsem stejnej problém jako v rudné- nedostala jsem se ani přes cha cha :-D , pak sme museli říctněco podobnýho jak nám řekl Máša (/ ten řek aby jsme řekli chci jít na večeři) a my mse museli říct - Mám hlad :-D taky nás zbylo asi 4 a jenom my sme to vždycky zkazili a ostatní byly na nervy :-D, ale pak to chtěli ( teda aspon nás pár kteří to kazili) sme to chtěli hrát furt dokola :-D
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 16:22
- Nahlásit
sim vás celý to číct nebudu že,ale jak se hraje cha-cha?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 18:15
- Nahlásit
sarax
cha-cha se hraje tak, že si všichni účastníci lehnou na záda a to tak, aby tvořili hada. Druhý položí hlavu prvnímu na břicho, třetí druhému a tak dál. Podotýkám na břicho a nikam jinam, hrajeme to s dětma . Pak jeden po druhém opakují "cha-cha" dokud to neřekne celá řada bez zasmání. Fór je v tom, že když mluvíš tak hýbeš bránicí tak tomu co leží na tobě nadskakuje hlava a logicky se začne smát . Pokud zvládnete chacha pokračuje se s chichi, cheche a pod. Zatím se nikdy nikdo nedostal přes "hafiky hafiky haf" ,eventuelně "my máme hlad a chceme jít na večeři " Zvlášť letošní turnus má s chacha bohaté zkušenosti
|
Nikča a Sára
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 20:07
- Nahlásit
Cha-cha,to byla teda super hra,myslím že Pavlína by mohla vyprávět.=o)
|
Nikča a Sára
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 20:11
- Nahlásit
Biluška
Libo ptala ses té Lenky?Nezlob se že s tím furt otravuju,ale chtěla bych už začít cvičit a jestli mě tam nevemou tak bych možně mohla chodit do té Suché.šňapy šňap
|
Nikča a Sára
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 21:32
- Nahlásit
Bíšovááá
A tam budeš dělat agility?Nebo poslušnost?Doufám že budeš brzo závodit a co Majda?Pořád chce borderku?Nebo už něco jiného?
|
Rikiovámammam
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 21:59
- Nahlásit
Nikča a Sára
já taky :-D jak já na martina prej: máš tvrdý břichno- to je biceps :-D
|
Bíšovááá
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 09:02
- Nahlásit
Nikča a Sára
Nevím co chce,mi se tedka neviděli.Je tam za 400,- na čtvrt roku,ale je v tom jak agilitky tak poslušnost.Ono to stojí stejně i s poslušností i bez,takže budu chodit i na poslušnost.Poprví se tam jdu podívat tuhle neděli.Rovnou si to zaplatím a budu tam už cvičit.
|
Nikča a Sára
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 09:21
- Nahlásit
b]Bíšovááá[/b]
Tak to je super a jak často tam budeš?
|
Nikča a Sára
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 09:23 - Změnil/a: Nikča a Sára
- Nahlásit
Rikiova.To teda jo,to víš on je všude samý biceps.=o).A co jinak jak se máte?
|
Bíšovááá
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 09:58
- Nahlásit
Nikča a Sára
Ve čtvrtek a v neděli.Takže 2x tejdně.
A co vy?Budete chodit někam na cvičák?Nebo už dokonce chodíte?
|
Nikča a Sára
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 10:31 - Změnil/a: Nikča a Sára
- Nahlásit
bíšová Asi ne u nás nemají to místo,takže asi nikam.
|
Rikiovámammam
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 11:17
- Nahlásit
Nikča a Sára
ale jo jde to sqěle a co vy? cvičíte někde se Sárou?
|
Bíšovááá
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 18:42
- Nahlásit
Nikča a Sára
Tak to je škoda ne a kde budete trénovat agilitky.
|
Nikča a Sára
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 18:59
- Nahlásit
Bíšovááá
Tak to nevím,asi nebudeme
|
Nikča a Sára
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 19:02
- Nahlásit
Rikiovámammam
jenom poslušnost a stopy,agility asi cvičit nebudeme
|
Rikiovámammam
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2007 20:38
- Nahlásit
Biluška
my jsme se nedostali ani přes hafiky hfiky haaf, a ani přes: já chci jít na večeři teda aspon klára a pavla, a Lejla znás už asi potom byla na nervy že lejlo :-D
|
Rikiovámammam
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2007 11:57
- Nahlásit
Rikoušek je nemosnýýýýýýýýýýýý ( má chřipku nebo aspon kašel a blinká hleny :'(
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2007 12:38
- Nahlásit
Biluška
Ahooooooj! chtěla bych se tě ještě zeptat, jak to bude v sobotu s tím odjezdem. Mají mě naši hodit k vám do Liptaně a jestli jo tak na kolik? Už se fakt těším, ale bojím se jak to dopadne, protože mi Krisťa psala, že se Emi zrovna hárá.....takže už vidím toho uchyláíka, jak se vykašle úplně na všechno a poletí za Emi....však ho znáš Jenom mě ale napadla taková kravina, že bych si od té krva natentila trochu ruku, triko nebo něco, aby to ze mě cítil a vykašlal se na ní.... ale hlavně, ať na parkuru nezačne ojíždět on moji ruku!!!!!
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2007 12:43
- Nahlásit
Krisťa Eminková
Ahoooj! ses tu něják dlouho neukázala! , ale snad si to co nejdřív přečteš.....naše ještě napadlo, že když pojedem na ty závody v sobotu, tak byste mohli už rovnou ten den jet potom s námi do Bruntálu a přespat u nás.... Potom ráno by se vstalo dřív a rovnou bychom mohli vyrazit, takže bychom tam byli o něco dřív a celkově by to bylo super.....Dostala si už ten email? ať tvoje mamka mojí kdykoliv brnkne a ať se domluví, aby to pak bylo v klidu
|
Černý faun
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2007 14:03
- Nahlásit
Ahoja, tedy šnapy šňap, zase jsem tu týden nebyla, ale te´d už bych se konečně měla chvíli zdržet doma, tož sem občas taky zavítám
Bišová
Fotky přišly, dík, když někdo ještě něco objevíte, můžete se podělit
Já si zrovna přinesla fotky z tábora, ale nejsou digi, případným zájemcům můžu poslat jenom oskenované a za kvalitu neručím
Leila
na Moravě bylo super jako vždy, teď jsem bohužel byla pryč bez obou potvůrek, tak už mi bylo tááák smutno..
Co pumák?
Mammam
Ať se Rikošek brzo uzdraví!!!!!
|
Krisťa Eminková
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2007 18:11
- Nahlásit
papillon_girl
Ahoj, no to víš, už jsem tady dlouho nebyla. Nemám moc času, pořád někde trajdám. Co děláš po neděli ? Konkrétně ve středu ?
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2007 19:03
- Nahlásit
Biluškoooo!!!
Jakto, že jsi nedojela na voříškiááádu???? Tak jsme se na tebe těšily a ty nikde taková zrada
Jinak Belinka vyhrála 1.místo ve svojí kategorii a ve finále získala 3.místo ze všech voříšků byla jsem úplně šťastná jak budu mít fotky, tak sem hnedka jednu přihodím
Měj te se všichni hezky!
Zdraví Janča, Andy a Belinka
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2007 19:53
- Nahlásit
Nikča a Sára
Tak to máš zařízený . Písni mi na maila svůj mail, ať ti můžu předat kontakt na Lenku
Janik
To máš tak - když jsem jim posílala přihlášku tak jsem se ptala, jestli jim stačí odeslaná mailem a chtěla jsem, ať mi pošlou číslo účtu. Paní se vůbec neozvala, takže jsem předpokládala, že jim přihláška mailem nestačí a že nás nepřijali. Ve středu najednou přišli vstupní listy, ale to už je holt trošku pozdě . Na víkend už jsme měli úplně jiný program, takže jsme nikam nemohli
Krisťa Eminková
papillon_girl
Odjezd je zatím v neznámou hodinu musíte vydržet až to Mášenek naplánuje.
Seznam věcí co se nesmí zapomenout - PES !!, očkovák, doklad o zaplacení KA ČR (ústřižek složenky), kopačky (vřele doporučuju pořídit hlavně Kristýně, nejobyčejnější pláťáky stojí cca 300,-), je dobré vzít klec, ale to fakt nevím jak naložíme, Amálka přece jenom není nafukovací. Dále doporučuju skládací rybářské židle, nebo alespoň deku, na kterou si sednete
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2007 20:09
- Nahlásit
Biluška
Aha..... je to škoda no
|
Nikča a Sára
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2007 21:39
- Nahlásit
Moooc děkuju,napsala jsem ti.Máš mail Libuse.kotkova@seznam.cz,že?
|
Nikča a Sára
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2007 21:49
- Nahlásit
Rikiovámammam
Přeju atˇse brzo uzdraví.
|