| Autor |
Zpráva |
Krisťa Eminková
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 11:32
- Nahlásit
papillon_girl
Ahoj Žabičko !! Tak jak bylo na soustředění ? Newíš jak to vypadá s tou Aďou ?
|
Terča
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 12:12 - Změnil/a: Terča
- Nahlásit
Liba)
moje chozeni na Agility s kesi asi odpada... 100 kč za jednu lekci si opravdu dovolit nemuzu..!
URL
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2007 12:45
- Nahlásit
Krisťa Eminková
ahoooj kristyyyy! na soustřeďku bylo faktsuper, ale jsem ráda, že jsem zas na chvilu doma. Áďa se mi ještě neozvala tak nevím, ale doufám, že by to bylo toho 12... já jí asi brnknu a domluvím se s ní! A co závody? jedete doufám taky, že?
|
Nikča a Sára
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 09:05
- Nahlásit
Ahojky,konečně se mi sem povedlo dostat.Jak se všichni máte?Nezapomente si dneska vzít šňapovku,protože bude svítít sluníčko.Tak šňap a mějte se hezky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 09:22
- Nahlásit
Nikča a Sára
Šńapy šňap
papillon_girl
Přemýšlela jsem nad tím tréninkem, ale fakt to nestíhám Tak bohužel až na závodech. Zase to ber tak, že Bowovi to bude vzácnější a bude běhat rychleji. Pumice když týden nevidí překážky tak překračuje nadzvukovou rychlost
Krisťa Eminková
Áďa nechce jet, protože má strach, že to Nikitě zkazí jako na táborových závodech Zkouším ji ukecat, třeba se mi to povede.
Terča
V Brně jsou nějací předražení . Pro Kesinku už by to stejně bylo moc únavné, tak snad s dalším psem
|
Krisťa Eminková
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 10:38
- Nahlásit
Biluška
Doufám, že tu Áďu ukecáš, aby na závody přece jen jela ! Napiš mi kdy máš čas, abychom se teda už konečně stavili zaplatit ty peníze. A jak jsem se dočetla, trénovat budu až na závodech ?
|
Krisťa Eminková
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 10:40
- Nahlásit
papillon_girl
jj na závody taky jedeme, akorát newím jak to zvládneme, o ale to je vedlejší ! A už si mluvila s Adélou ?
|
Rikiovámammam
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 10:44
- Nahlásit
Biluška
Libuško nevíš o nějákých závodech pro mladé psyska? někde poblíž krnova a jak jsi mně vezla domu s klecí tak umíš teda krásně řídit :-D to mně nedaly ani průkaz cyklisty :-D
|
Rikiovámammam
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 10:47
- Nahlásit
Nikča a Sára
jujky ahojky nikiiiiiiiiiiiiiiiiiii sorry já už ti nemůžu psát smsky pře nemám šňapkredit
tak šňap šňap
|
Bíšovááá
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 13:01
- Nahlásit
Nikča a Sára
čauky Nikčo,jak se šňapuje tobě i Sáře???
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 13:11
- Nahlásit
Biluška
Tak to neva! dneska jsem přišla na skvělý nácvik slalomu, ktérý spočívá v tom, že bowien nejse na pamlsek, ale na háďátko souložátko! To je najednou rychlost, ale zas se mi zdá, že když to tak děláme, tak nemyslí na agility, ale na sex takže se zas bude běhat na pamlsky!!!!!!! Normálně dneska nám nějáký svině ukradly 4 tyčky§ se na to fakt vy...... ale jinak mu to jde fakt líp a líp! Už mám konečně skype, přezdívka papillon.girl, tak si mě tam VŠI přidejte a písněte mi vaše přezdívky!!!!!
Krisťa Eminková
Chystám se jí volat dneska večer, dřív to totiž fakt nestíhám, ale fakt musím, protože už to docela potřebuju vědt a ty určo taky! Už se na vás na závodech fakt těším! to je přece jasný, že to dáte!!!!!!!!
Biluška
ještě jsem si vzpomněla! Pošleš mi prosím tu přihlášku do klubu na papillon.girl@seznam.cz nebo písni, kde si ju mám stáhnout, ať to stihnem!
|
Bíšovááá
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 18:13
- Nahlásit
Hele lidi víte jak jsme se učili o torzi žaludku,tak mojí mamky kamarádce z práce na to umřela dobrmanka.Ona ale byla už po operaci,ale stejně umřela.To je chudinka
|
Bíšovááá
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 18:15
- Nahlásit
Nikča a Sára
Nikí proč si mě dneska prozváněla?
|
Rikiovámammam
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 18:25
- Nahlásit
Bíšovááá
to je mi líto, to my jsme se strašně lekly když jsme rikovi daly normálně ráno najíst a to bylo před tím než jsme šli pro klec kterou nám dovezla Liba. Přišli jsme a segra říkala že blil, myslely jsme že se přejedl nebo tak tak sme byly tak něják v klidu, jenže pak jsem šla na cvičák a prostěon se uplně nafoukl jako to bylo asi 7 hodin po tom co jedl, jsme se lekly jesi nemá torzi ale říkaly jsme si že to už by byl mrtvej tak nevíme co mu bylo možná měl jen větry :-D
|
Bíšovááá
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 18:47
- Nahlásit
Rikiovámammam
Já bych o torzi ani nevěděla,kdyby jsme si to na táboře neřikali.
|
Nikča a Sára
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 19:20
- Nahlásit
Bíšovááá
Šňapuje se nám dobře a vám?
|
Nikča a Sára
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 19:22
- Nahlásit
Rikiovámammam
Nevadí,měj se šňapově a až budeš mít kredit tak šňapni.šňap tobě i Rikouškovi.
|
Nikča a Sára
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 19:23
- Nahlásit
Libo už ses ptala na to místo?Šňapi šňap a měj se šňapově.
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 19:32 - Změnil/a: papillon_girl
- Nahlásit
Krisťa Eminková
Tak jsem jí před chvilkou vlolala, ale má vypnutej mobil tak to budu ještě zkoušet, tak to musí vyjít!
Biluška
Tak mi tu přihlášku už nemusíš posílat! našla jsem si ju na internetu, šikula, co! Ale není mi moc jasný, jak seženem ten výkonostňák, to asi musí být, že????
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 19:48
- Nahlásit
papillon_girl
Výkoňák dostaneš až na prvních závodech.
Krisťa Eminková
Jak s tebou? Staneš se členem, nebo budeš startovat jako nečlen? Mám ti posílat tu přihlášku?
|
Krisťa Eminková
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 20:18
- Nahlásit
Biluška
Budeš zítra na 100% doma ?? Jedeme do Krnova, tak jestli se máme zastavit ?
|
Krisťa Eminková
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 20:40
- Nahlásit
Biluška
jj chtěla bych se stát členem, ale musíme se s tebou domluvit osobně. To bude nejlepší
|
Rikiovámammam
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 21:13
- Nahlásit
lidi já mám šňapíka s videem :-D
http://youtube.com/watch?v=XRm9DYj9JK4
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2007 21:36
- Nahlásit
Rikiovámammam
Libuško nevíš o nějákých závodech pro mladé psyska? někde poblíž krnova
Nevím Musíš vydržet než mu bude 18 měsíců a pak vyrazit na normoš závody.
Krisťa Eminková
Teoreticky budu doma, prakticky se zase může stát, že vyrazím se psama k rybníku,nebo někam. Radši písni sms, že sem vyrážíte a já fofrem dorazím domů. V kolik vás mám asi tak čekat?
|
Krisťa Eminková
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 08:45
- Nahlásit
Biluška
Nevím v kolik hodin, můžeme se zdržet, však to znáš. Až budeme v Albrechticích tak ti napíšu smsku, domluveno, dojednáno ?
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 10:35
- Nahlásit
Biluška
ahaaaa tak už to konečně chápu!!!! no prostě, ať žijou blondýýýýny!!!mám ještě jeden poslední dotaz - na co je známka ČKS a mám ju chtít?? Já vím, že su otraváááá, ale jsem prostě blonďatá
|
Krisťa Eminková
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 10:42
- Nahlásit
papillon_girl
Žabičko, přišel ti ten mail, co mi posílala Adéla ? Chtěla bych se s tebou domluvit ohledně toho odvozu a tak.
|
Bíšovááá
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 10:46
- Nahlásit
Nikča a Sára
Taky,taky moc dobře.Asi,teda asi určitě budu chodit do Mostecký psí školy,už se moc těším.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 11:00
- Nahlásit
papillon_girl
Ne, známka je ti nanic
Bíšovááá
Tak doufám, že se s váma brzo potkám někde na závodech
|
Rikiovámammam
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 11:03
- Nahlásit
Biluška
ehm tak to si počkáme ještě hodně moc dlouho :-D stím mojím staršákem to bude trvat ještě dlouho .-D ne jsem šla na dráhu a zezačátku byla rovinka asi 6 překážek ropvně, a ted semšla k první a renča na mně řve prej: utekl ti peeees, já sem ji neslyšel a aona ukazala na rika a tak já na něj: Riko běž před přeeeeeeed přeeeeeeeeeed ale proběhl to krásně a já ho doběhla asi na 9 překážce když tam měla bejt dočka :-D
|