Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Tábor Suchá Rudná
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 56 . 57 . >>
Autor Zpráva
leila
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 18:37
- Nahlásit

papoušková
platí se vstupné a já tam jedu s dědou možná přibalíme aji shelticku a vezmeme nejspíše gerríska

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 20:05
- Nahlásit

Ahoj holky, jsem tu dneska jenom na skok . Co je nového?

Berčová
Není problém odjet o den,nebo dva dřív, tak jako loni Adéla. Cenu podle toho pochopitelně upravíme.

Janik
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 20:46
- Nahlásit

Biluška
Biluško jak to bude s těma CDčkama od Vaška....už se nemůžu dočkat

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2007 11:01
- Nahlásit

Nemůžu nikde najít přihlášku, tak mi ji pls pošli. Mižná jedu na oba, ale to není jistý Nevíte někdo, kdy jede Áďa?

leila
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2007 14:11
- Nahlásit

Ahůjky všichni vypracovala jsem fotorodokmen pumi tak jestli někdo máte zájem pošlu ho jinak kdo všechno se chystáte na NVP do Ostravy?? Já bych tam měla vést 3psy každý jiného plemene +hlídat gerrína tak nevím jestli nejsou šílení

Shelticka
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2007 15:32 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit

jé tady se to zase rozjíždí tak na výstavě jsme byly první ze tří a dneska jsme byly poprvé na coursingu. Jela jsem tam s plánem - jen se podívat. Ale když už jsem tam byla, tak jsme si to i vyzkoušeli na baby dráze, Connie tak válela, že nás poslali na normální velkou dráhu, kde vždycky všechny předběhla Je to moje nej nej nej mimí Ona je tak všestranně nadaná a je pro každou činnost, že opravdu nevím, co dělat dříve a taky kde na to všechno vzít
A Bešulka taky samozřejmě běhala! ale jen krátkou rovinku Když byla krátká dráha s 1 zatáčkou, tak to už před zatáčkou zabalila
Mám nějaké fotky, tak je dám na web

leila
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2007 18:10
- Nahlásit

nechce tady někdo křepeláka?? daruji ho dřív než ho přerazím je to naprosto nechápaví a taky nepochopitelný pes vůbec neposlouchá a dokonce neumí ani to co gerr a že toho gerr neumí moc dneska jsem se ho pokoušela naučit jednoduchý povel aby vyrazil vřeped (zkoušela jsem canicross) a to vůbec nepochopil bojí se velkých psů a taky velkých aut což vůbec nechápu kdby někdo měl zájem tak se ozvěte a nebo ne já si to rozmyslela dám mu ještě jednu šanci a kdo jedete do té ostravy?? potřebuju sehnat hlídače nechce se mi ta velká klec tahat až nahoru kam nás určitě dají

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2007 20:00
- Nahlásit

leila
Ty seš ale náročná :d . Ber to jako trénink na pumu, tak se dodnes nenaučila ani vpřed a ne tak vřeped :d

leila
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 13:42
- Nahlásit

Biluška)
njn však ju ale tak trochu mě to štve páč to je asi nejjednoduší povel mno ale ono je to takové líné trdlo a ještě když je vezmu s gerrínel lidi se tak divně dívájí

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2007 15:08
- Nahlásit

leila
my s Bowen jedem Biluška
Biluška
plosím, plosím přihlášku, kdyžtak mi ju pošli na email

leila
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 18:29
- Nahlásit

papillon_girl
vy jste nedělňáčátka ne?? tak to příjdeme omrknout

ALL
kdo pojede všechno na ten druhý turnus??

Biluška
hele my přijedeme až na druhý turnus ale nevím jak mám poslat přihlášku když ještě nevím jméno ale pojedu jenom s pumičákem

Berčová
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2007 20:27
- Nahlásit

leila
Já taky na druhý, ale asi ne na celej, zrovna jdu psát Libě mejla

Šárka
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2007 14:40
- Nahlásit

Prosím napíšete mi odkaz na tento tábor?

Berčová
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2007 15:13
- Nahlásit

Šárka
můžu ti přeposlat propzice, chceš?

leila
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2007 16:14
- Nahlásit

Berčová
¨tak u jmě to vypadá na na druhý týden v druhém tunusu 18.8 bych měla jet pro Pumího tak 19.8 tam přijedu a bereme s sebou kolacek1994

Šárka
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2007 17:27
- Nahlásit

jo

Shelticka
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2007 17:29
- Nahlásit

Šárka
stránky jsou www.alfabruntal.com

Berčová
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2007 20:11
- Nahlásit

Berčová
Ok, ale na to mi musíš dát tvůj mejl

leila
Hehe, co nechodím na chat, ztratila jsem přehlde, kdo je kdo. Takže si fakt nevybavuju, kdo kolacek je. Ale počkej, není to ta co má toho... Kuwa, jak se to jmenuje?? Ale nemá ho nějak extra dlouho... Já pojedu bu'd na celej druhej, nebo od 11-22, uvidím, pdle toho jak na tom bude máti s prací-penězma, bo dkyby vzala nový zaměstnání, tak by teoreticky mohla jet na dva tábory, ale ten druhej začíná 25 a Rudná 25 končí

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2007 20:25
- Nahlásit

Všichni co byli loni, předloni, na podzim, v létě a tak podobně - s přihláškama a podobnou administrativou se nezdržujte ) . Po vzoru Berčové napište "jedu" a já s vámi budu počítat ). Akorát mi připište turnus. Leila musí napsat "jedu s pumičákem" jinak jí to neuznám . Pumice vzkazuje, že se pumičáka nemůže dočkat. Naopak paní Tesařová se zhrozila a musela jsem jí odpřísáhnout, že víc jak dvě pumi tam opravdu nebudou. TAkže další pumice neberem . Bruntálská chirurgie nám rezervuje dvě místa po celou dobu konání tábora .

leila
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2007 20:49
- Nahlásit

Biluška
tak to ju pumičák určitě bude taky rád s pumicí já ti tu přihlášku pošlu zítra a pročpak se paní Tesařová zhrozila vždyť to jsou roztomilé zvířátka které jsou tak klidné a ani mouše by křídlo neukousli ne jak gerro jinak s náma na ten týden přijede choďák Riky určitě pošle přihlášku a tak mě tak napadá stáčí my vzít velká Kneelka nebo mám radši vzít tu klec?? Jinak půjdu nejspíše s Eliškou na privát

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2007 21:23
- Nahlásit

leila
S kterou Eliškou? A který choďák Riky přijede? Na pumáka bude s klidem stačit kenelka, bude ještě malinký )

Shelticka
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 10:09 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit

leila
ty bys brala tu klec na miminko? by se tam mělo královsky
Berčová
já jsem v létě taky jela z jednoho tábora rovnou na druhej a doma se ani nezastavila a letos mi to taky vychází tak debilně, kurnik, nevim co mám dělat, pomoooc, sháním brigádu, protože to všechno rodiče asi nezvládnou - hlavně ať je ten řidičááák ááááááá a pak budu potřebovat sponzory na pohonné hmoty kdo se hlásí?
Ještě cosi jsem chtěla napsat, ale vážně už nevím co to bylo

Shelticka
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 20:33
- Nahlásit

jo už vím, všimli jste si, že Nicol co byla na letním ještě na relaxe jak měla pumi a pinče psala do Psa?

Berčová
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 20:43 - Změnil/a: Berčová
- Nahlásit

Shelticka
Nj, u našich by mi to neprošlo Stejně mi asi neprojde ani ten druhej tábor. Biluškoooo, já se hlásím na 11-22 srpna, nebo jak se tomu měsíci nadává. Prostě na ten druhej Terka s jezevšicí ti pošle přihlášku poštou a asi pojede i Natálka s Badym, zlaťákem, nebo co je to za mostrum, ale je velkej ) Jsou z Třebíče myslím. Taky ti pošle poštou, nebo mejlem, nebo co já vím, každopádně by měla jet.
Alčo, nevšimla, páč nekupuju ) Lidííí, já už se nemůžu dočkat léta A červencééé, jedu na Trojí zkoušky To bdue trapááááás Ale nějak se začít musí, žáno.

Berčová
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 20:47
- Nahlásit

Heh, oheleně těch zkoušek... jsou to jedny zkoušky, ale název to nese takovej ) Já jen aby nedošo k dalším omylům, že jedu na 3 zkoušky... ) Že Shletičko

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 20:25
- Nahlásit

Biluška
Jedu v srpnu, Áďa taky

papoušková
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 15:46
- Nahlásit

Ahojky. Jak se všici máte. Na prázdniny musím na měsíc vypadnout z domu, protože si domů místo mě ségra nastěhuje Francouzky.
Nevíte někdo, kam se mám na tak dlouho vytratit?
Berčová
Ty už trpíš samomluvou? (asi uprostřed stránky si píšeš sama sobě a dokonce dotazy)
Biluška
Nebude se trénovat na táboře třeba taky tanec se psem?
all
A jinak tady nešilte z nějakých zkoušek, já s Jess půjdu v červenci na naše 1. oficiální závody v agility. To bude něco. Jess mi totiž v poslední době nějak zlenivěla, ale přibrat to nepřibrala. Nevím co ji zase přeletělo přes nos.
Ale s tím žrádlem, koupili jsme jí Bosh a to žere jak kdyby nedostala nejmíň měsíc ani drobeček.

leila
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 18:04
- Nahlásit

Biluška
s Endyovou jestlik se teda bude hlásit na tu taufrovku je to od kámošky z chatu určo se tady někdy ozve. Tak nakonec bych vzala asik tu klec přece jenom v ní bude častěji tak ať si zvyká

papillon_girl
hele tak jste nedělňátka nebo soboťátka abych se na vás mohla přijít juknout

Shelticka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 18:59
- Nahlásit

papoušková
jéé tanec bych vás mohla učit já kdyby Biluška souhlasila, kdybych teda jela - to totiž ještě není moc jistý

Berčová
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 20:14
- Nahlásit

papoušková
Ařt koukám jak koukám, kde? Kopíruj.
Hele, třeba k babičce na vsetíííín

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 56 . 57 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání