Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Tábor Suchá Rudná
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 56 . 57 . >>
Autor Zpráva
leila
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 13:15
- Nahlásit

Biluška
hele a jedeš na zónovkáře??

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 14:02
- Nahlásit

leila
Asi jo. Jsem tam přihlášená, teď jde o to jak na tom budem finančně. Platíme děsný prachy za Lillynčinu léčbu, takže netuším. Ale ráda bych jela, už mám hrozný absťák.

leila
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 14:41
- Nahlásit

Biluška
jj jasné Lillynka je pěkný smolař ale snad to zvládne my se určitě příjdeme podívat teda doufám že nám do toho nic nevleze

Shelticka
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 16:41
- Nahlásit

Biluška
S jedním bluemerle byly 2. jinak nevim. Já jsem to taky dřív neměla moc ráda, ale když zatím nemožem na závody, tak si chcu vyjezdit aspoň nějaký výstavy, třeba i nějaký tituly A začlo mě to i bavit, ale někdy mě ty výsledky trochu zaráží no...

leila
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 19:57
- Nahlásit

Biluška
tak jsme se byli podívat v sobotu na NVP ostrava s aloskou na pumi se my zdálo že ten pumík je klidný ale mám takový dojem že byl příšerně stahaný jenom ležel a očima nás pozoroval a já v neděli zapoměla na klubovku jinak jedete na ty zónovkáře?? my se pojedeme nejspíše v sobotu i s Harrym mrknout

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 20:14
- Nahlásit

leila
Na zonovkaře jedem. Kdybys měla čas a chtělo se ti tak nám můžeš přijít pomoc na Svinov. Přijedeme se všema psama a nemám ponětí jak je narvu do tramvaje .
Ten pumák byl od Hrachovců, že jo? To totiž není pumák, to je český mutoš. Bratr od Izi, co byla předloni na táboře (Aloska a Berča ji znají). Česká verze pumi má s nimi máloco společného

leila
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 20:18
- Nahlásit

Biluška
nn byla ze stejné chs i od stejných rodičů co budu mít já tak jo tak nebudu brát harruna jenom musíš říct čas příjezdu

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 20:33
- Nahlásit

leila
tak to nebyla od Hrachovců. Nemáš náhodou katalog? Honem chci vědět co to bylo za psa. Vím, že nového importa přivezla Michelle, ale ještě jsem ho neviděla. To byla ona?

Přijedeme v pátek v podvečer, ještě nevím v kolik, ale dám vědět.

leila
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 20:35
- Nahlásit

Biluška
nn katoalog nemám počkej poprosím alosku

leila
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 20:41
- Nahlásit

už to mám Pilis-Kócos Csipke (to je ségra) a pak tam byla Hanka Koroščenko

leila
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 20:46
- Nahlásit

je tady je to ta první

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2007 22:39
- Nahlásit

Jo, to je ta od Michelle. PUmice s ostříhanýma ušima se mi vůbec nelíbí Ostříhají to nejhezčí co na těch pumách je Jinak je krásná, ale na té úpravě se s chovatelema nikdy neshodnu.

leila
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 07:21
- Nahlásit

Biluška
mno já si nechám poradit od chovatelky a nebo přijedu k tobě ty už to nějak zvládneš a kam to vlastně chcete dopravit v ten pátek??

leila
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 20:17
- Nahlásit

tak už výte v kolik dojedete a berete i čuvačku??

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 20:38
- Nahlásit

leila
Tomáš přijede o půl sedmé od Popradu a já tam budu v 19,05. Potřebovala bych, abys čekala přímo na nástupišti a pomohla mi vykládat psy. Cestou ti pošlu sms, ve kterém vagonu jedem. Přijedeme od Opavy. Písni mi, prosím tel. číslo. Ze Svinova se máme přesunout 17tkou do hotelu Hlubina. Beru všechny psy kromě Braisy. Tu už bych fakt nezvládla, takže ji nechám u mamky.

leila
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 21:05
- Nahlásit

Biluška

tak to bude sranda ale snad ty nástupiště nepopletu tel. číslo 605459998 já na svinově budu asik 10min před váma tak to stihnu kdyžtak k vagónu připiš i číslo vlaku ale snad to bude jediný který v tu dobu pojede od opavy

leila
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 18:07
- Nahlásit

Tak jsem vám to zjistila s pumičkou to můžete zkusit nikde ve zkušebním řádu ani nikde jinde to zakázané není teda nevím na 100% ale zatím všichni tvrdí že můžete tak že by jste jeli s Bell na nějaké zkoušky nicméně já na tábor beru vycpanou kůži králíka na které děláme vlečky atd... pro Harríska bude mít asi dva měsíce před zkouškama tak mu musím 1-2 vlečky za den udělat tak se s bell můžete připojit jinak dneska mi děda oznámil že martin nakonec může jet jenom na týden takže jestli se tam vleze tak ho prosím hoď na ten první jestli ne má smůlu mě to štve už v tom mám guláš ale chelzi tam potom zůstane se mnou

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 19:58
- Nahlásit

leila
To neřeš, já s ní určitě lovit nebudu. Jsem ráda, že se mi to její vraždění všeho co se pohne daří držet v rozumných mezích. Navíc jakýkoliv lov je mi silně proti srsti. Jenom Mášenek měl nějaký záchvat výcvikářství . Už ho to zase přešlo

leila
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2007 14:35
- Nahlásit

Biluška
tak to jo však na zkouškách se ani neloví tam už mají chudáčky mrtvoučké králíčky a kačenky které pak sežerou ale jako nápad to byl dobrý bych mohla zkusit pak s malím

leila
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2007 18:36 - Změnil/a: leila
- Nahlásit

už je na světě jmenuje se Diadal a bude to bílí nebo krémový pejsek je to úplně jediný pejsek co se narodil... tady fotečka promiňte zatím víc se mě nedostanete úplně se mi třepou ruce

Shelticka
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2007 20:13
- Nahlásit

leila
jééééééékrásní

papoušková
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2007 15:14
- Nahlásit

Ahojky. Už jsem tu sakrametsky dlouho nebyla. To bude asi tím, že mě tu nechtěli pustit na pc, seděla jsem u druhého, kde nemám autorizaci, a pořád jsem někde lítala.
Takže jak se všici máte?
Leila: krásné štěnita ;)
Přeji Ti, aby ten tvůj byl pěkně poslušný a nejhezčí krasavec.
Jinak Já s Jess už závodím v agility. Zatím nic moc, ale to se třeba srovná. V jiném prostředí se chová úplně jinak a vždycky první běhy jsou rychlé, že ji ani nestíhám. Ještě budeme muset hodně trénovat, ikdyž to bude asi těžké, protože bývá na cvičáku celkem pomalá, takže zase úplně něco jiného, jinak navádět..

Janik
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2007 16:16
- Nahlásit

leila
Supééér!!! A jméno je zajímavé Moc krásná štěňátka

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 10:07
- Nahlásit

leila
¨Gratulujeme, je úplně čananej ¨ . Pumice už se na něho moc těší.

Vyřizuju všem pozdravy od Kuřete a vzkaz, že mají štěňátka. Matkou je Sindy, tatínek je bišonek. Jsou bílý, chlupatí a prý moc krásní.

leila
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 13:22
- Nahlásit

BiluškaJanikpapoušková
děkuji vám mooc mám nové fotečky ale pořád nevím který je který.....

Biluška
tak že jí taky pozdrvujeme musí to být velice zajmavá směsice asi jako jezevčík a křepelák

jinak novinky vod nás máme 21štěňátek tak kdyby se někdo chtěl přijet pomazlit tak může socializace je důležitá a my to stíháme tak tak..... ju a Gerrísa nechal dneska děda vykastrovat takže další směsice jezevčík křepelák nebude.....
jinak fotečky těch našich mimi najdete na těchdle stránečkách

Hrachovcova
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 08:38
- Nahlásit

Ahojky, mohli byste konočně přestat pomlouvat moje psy. Pilisi kocos Csipke není Michele, ale jednoho francouze, import z Maďarska

leila
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2007 12:25
- Nahlásit

Hrachovcova
za Csipke se ti omlouvám vím jenom že byla fenka z chs Philsi kocos na NVP v Ostravě jméno mi napsala kámoška tak asi bylo špatné každopádně fenku vedla žena. A že je to import Maďarsko to vím jelikož Dóra je z maďarska...... ju a zajmalo by mě jak je pomlouváme jak napsal kdysi kámoš na fóru kdybyjsme chtěli pomlouvat psali by jsme přes maily a né veřejně.... Biluška mi prostě jenom píše odkud brát štěně to je něco jako já zájemci o štěně jezevčíka prostě řeknu neberte odtamtut chcete psa na práci tak berte odjinud....... asi tak ale jestli myslíš že jsme tvojim psům ukřivdili napiš nám o nich pravdu.......

Hrachovcova
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 14:53
- Nahlásit

nemyslím, že je doslova pomlouváte, ale nelíbíse mi moc co o nich říkáte. jinak cohledně té feny, co jste viděla,... ve Ostravě při NVP tak to byla moje čuba - Hanka Koroščenko ,,Jassy,, import ze Slovenska, rodiče Maďaři. Francouzs s Csipke bohužel nedorazil z důvodů úrazu jeho dalšího psa.
Jinak sem se chtěla zeptat, zda sháníte štěnátko pumi, a pokud ano, tak odkud a či to máte již domluvené, mohla bych se kdyžtak o něco pokusit, a nebylo by to za 500,..EU, ale dle známosti dává za 200,300 EU prto Slovonsko, polsko, ČR. S tačí říct. Pokud chcete něco vědět,...Mám email - K.Hrachovcova@seznam.cz

Hrachovcova
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 14:55
- Nahlásit

jinak budu pravděpodobně krýt Jassy na jaře, ne se svým psem Clarkem, ale s nějakým z Maďarska, a byla bych ráda, kdyby běhal agility, byl nepříbuzný a i výstavně a standartně pěkný. Jinak co se týče Jassy v agility, až se vyběháme, bude skvělá je velice rychlá, ne jako Clark ten je náladový. To je asi vše

leila
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2007 16:06
- Nahlásit

Hrachovcova
napsala jsem vám e-mail......

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 56 . 57 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání