Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Tábor Suchá Rudná
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 56 . 57 . >>
Autor Zpráva
papoušková
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 20:02
- Nahlásit

Berčová
Dvakrát před Biluškou. Tam si píšeš dotaz
"Ok, ale na to mi musíš dát tvůj mejl"
Co mám kopírovat?
Jo jako že se mám na prázdky nastěhovat k babičce jo?
To už mě taky napadlo.
Shelticka
To by bylo super.A ještě jsem si našla další tábor s tancem se psem, agility, fly-ball, coursing. Tak pak bysme to mohly spojit dohromady.
Jo a napadlo mě se jet podívat 27.5. do Blanska na MR v tanci se psem, pojedete někdo taky?

Berčová
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 21:32 - Změnil/a: Berčová
- Nahlásit

papoušková
jojo, už jsem na to přišla A že mi máš zkopírovat to, co jsem si psala pro sebe ) Jj, na prádky

A jak píšeš Shelticce o tom táboře... Já měla vvyhlídnutejk ještě co pořádá Rožnov, nějaký Hutisko solanec nebo kde to je, ale bohžel penízky nejsou Aůe Terka s Enčou tam jede.

A lidííí, já se asi zbláznila Naprosto mi hráblo. Dneska jsme se byli podívat na štěňátka BC, který má trenérka z agi a jak jedu 10.6. na ty závody do Rožnova, tak mě přihlásí ještě na jeden- 28.7., taky Rožnov, je to pro lidi do 18 klet :d No nezbláznila jsem se? Doufám, že se s Beru moc neztrapníme

Kdyžtak na štěníky se mrněte [url=www.ridgebi.rajce.net]sem[/url], jsou tam i fotky z táborů...

Shelticka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 22:23
- Nahlásit

papoušková
jj ten tábor jsem našla taky! bych tam chtěla, ale furt tam nemají propozice a asi se mi to bude o den krýt s větřkama

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2007 09:11
- Nahlásit

Holky, nešilte. Tábory, kde se dělá x věcí jsou dobré tak na odrovnání psa. Uvědomte si, jaké máte problémy na konci tábora donutit psa vůbec běhat. A teď si představte, že by měl mít 4x takovou zátěž než má třeba v Rudné. Jednak ho zničíte psychicky a za druhé fyzicky. Kdysi jsem byla taky tak blbá a chtěla všechno a hned a rychle. Taky jsem si říkala "hesinka na to má. Baví ji coursing, stopy, agility, tanec... . Všechno to zvládne" . Skončila na veterině. Organismus byl totálně vyčerpaný a málem mi na to umřela. A to na ní nebylo vůbec nic vidět, prostě najednou dostala horečku a zkolabovala. Je to fakt dobré tak na odrovnání psa. Navíc to nezvládne psychicky, bude mít v hlavě guláš. To je jak kdyby jste se přihlásili na tři vysoké naráz. Taky to nedokážete studovat. A po psech to chcete? Vyberte si tábor s jedním zaměřením a jeďte buď na tanec, nebo na coursing, nebo na agi. Ale nemotejte to dohromady proboha.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2007 17:16 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit

Biluška
Však neboj, já s ní sice cvičím "Connienka na to má. Baví ji coursing, stopy, agility, tanec... . Všechno to zvládne" Ale dělím to, necvičím všechno naráz. Jeden den poslušnost, večer třeba tanec, agi 1x za týden až dva, na coursingu byla 1x v životě a další je až v půlce března a stopy podle času, ted byly prázky, tak každej den, ale zase nic jinýho jsem necvičila. Guláš v tom zatím nemá a cvičí všechno jako hru, která ji neskutečně baví a těší se na to, když už ví co budeme dělat. A nemyslím si, že ten jeden náročnější týden by je odrovnal tak, aby skončili na veterině. To by ti lidi snad nemohli udělat tak náročný ne? A taky si myslím, že si tam každý vybere nějakou oblast, které se bude věnovat a že každý nebude cvičit všechno. Je docela dobrý mít všestranně založeného psa, ne? Cvičit celý život jen jedno pořád dokola by mi, i Connie, přišlo po čase hrozně stereotypní a nudný. Takhle se musí soustředit a zároveň se odreaguje při tom co ji baví a ji baví pohyb pohyb pohyb a ten se dá využívat v mnoha oblastech. Ale tohle je jen můj názor. Né každý pes by to takhle zvládl, to uznávám. Ale i Beša se věnuje agility, tanci, poslušnosti, stopám... a je jí skoro 8 let a zatím na veterině za těch 8 let neskončila. Cvičíme s rozumem.
Byla jsem na táboře, kde se cvičilo agility, tanec a poslušnost, každý dělal co chtěl, někdo všechno, psi byli třeba 6 hodin denně celkem v zátěži a všichni to zvládli.
Chce to s mírou, ale myslím, že se pes může věnovat kolikati věcem chce, když není přetěžovanej... toť moje teorie, nikomu ji nenutím...

papoušková
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2007 22:53
- Nahlásit

Biluška
Neboj my to taky nebudem moc přepalovat.A Jesska má energie dost, s tím bych se nebála. A stejně se to budem zatím jen pomalu učit, takže to nebude moc fyzicky vyčerpávající a navíc je to jen týden. A třeba tím zjistíme, co nás z toho baví nejvíc.
Když u nás ani nemáme možnost si toto vyzkoušet. Jsou tu jen agility a kynologie.

papoušková
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2007 23:10
- Nahlásit

Berčová
Krásné fotečky. A zjistila jsem jednu úžasnou věc, že k vám na cvičák chodí Jessinčin prázdninový nej kamarád. Tak strášně se změnil. Viděli jsme ho naposlsed asi ve třech měsících. Teď bych ho asi nepoznala, ale panička je stejná. Jak dlouho tam chodí?

Berčová
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2007 10:33
- Nahlásit

papoušková
Kterej? Těch psů je tam strašně moc, se v tom nějak neorientuju

papoušková
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 16:24
- Nahlásit

Berčová
Jejda, ja nenapsala jméno, to byl asi zásek. Mám namysli Caspra, je z Rybníků.

leila
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 19:26
- Nahlásit

Biluška
hele myslíš že pumčík zvládne agility, záchranařinu a sem tam aji obranu??

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2007 21:05
- Nahlásit

leila
obranu určitě vynech. Pumi jsou dost agresivní sami o sobě a jak ho naučíš, že může beztrestně "zaútočit" na člověka tak máš na pěkný malér zaděláno. Záchranařinu by zvládnout měli, mají pro to všechny předpoklady. Stopy taky, jenže jsou na to šíleně zbrklí. Většinou přeběhnou lomy a uvědomí si to o pět metrů dál.

Shelticka
6 hodin denně v zátěži? Děláš si srandu? To by nezvládla ani pumice a ta vydrží jakékoliv zacházení. No dělej jak myslíš, já jsem ti svůj názor řekla. Psovi to opravdu nic nedá, akorát má v hlavě zmatek ze všech těch různých činností.
Mimochodem, jedete do Ostravy na výstavu? V dubnu nebo kdy to je.

Berčová
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 10:22
- Nahlásit

papoušková
áá ten blázen? To je neskutečný telééé Největší prase ze cvičáku(vždycky je první zasviněnej) Minulou neděli ale nebyli)

leila
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 10:29
- Nahlásit

Biluška
jj mno tak se potom uvidí jj já tam jedu je to 14.dubna jedeme tam se dvěma juzevčicema a budu ještě vystavovat náme bíglušu aloska tam jede s conní taky myslím už do mladých ne??

Shelticka
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2007 13:36
- Nahlásit

Biluška
fakt jsem to počítala a bylo to 6 hodin, všechno tam totiž bylo po hodině a půl. Hodinu a půl tanec i agility ráno a pak věčer, celkem ti to dá 6 hodin (a když k tomu připčteš, že si někdo vzal ještě poslušnost...). Někdy tanec a agility šly hned po sobě-byl na to časovej rozvrh, a tak měla Besa třeba 5 min. odpočinek a jelo se dál, nebo hodina a půl pauza, když byla před náma jiná skupina. Jeden den uprostřed byl volnej. Takže jsem fakt cvičila 6 hodin denně. Ale normálně toto nedělám Fakt cvičím po trošičkách a tak, že na to vlastně přichází sama a do ničeho nikoho nenutím...
Do Ostravy jedu s Connie do mladých. Jedeš s Winkou? A v Brně na klubovce budeš?

leila
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 11:16
- Nahlásit

hele mám fotorodokmen fotorodokmen

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 11:57
- Nahlásit

b]leila[/b]
šikulka.
já ti ten rodokmen doplním, chceš? Takže za "komlokerti vagany Alma" to vypadá následovně - o.Rakenlow Jeles Jatszo Áfonya, m.Homoki-Pusztázó Cafat. Rodiče Rakenlowa - o. Bujdoso-Ui Hetyke, m. Rakenlow Zullott Szuz Zo . Rodiče Cafat - o. Gazsi m. Cseresznyéskerti-Csalfa Dina . Rodiče Hetyke - o. Szepvizer-Pusztai Zsombor, m. Benedekhegyi-Pasztor Bella. Rodiče Zullott - o. Mysopans Ulvhedin, m. RAkenlow Gyoztes Szuz. Rodiče Gazsi - o.Somlyófalvi Gyozo, m. Somlyófalvi Dorka. Rodiče Diny - o. Mocskos Zsarnok, m. Szépvizér-Pusztai Kócos . Snad je to srozumitelné )

leila
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 11:59
- Nahlásit

Biluška
jj jistě já to dělala kvůli tomu abych viděla jak jednotliví psy vypadají a myslím že od ostatních už fotečky nenajdu
a kde si to našla??

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 19:38
- Nahlásit

leila
tady tom
Podle čeho myslíš že to Libuška našla?
Co tak podle vzhledu? Není to možný?

leila
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 19:59
- Nahlásit

Biluška
mno jistě Libuška je velice šikovná tak dneska jsem zjistila že máme doma cursingové a agilitní morče Ju a musím posílat tu přihlášku nějak mi to furt nejde kdyžtak si mě napiš od 19.srpna nebo 20. páč ještě nevím jestli v té bratislavě budu na jeden nebo na oba dny a Rikiová jede s náma tak se bude řídit podle nás

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 21:10
- Nahlásit

leila
nevšimla sis jak jsou pumíci v matčině větvi podobní Belince? Je to proto, že Komlokerti Vagany Alma (babička tvého štěněte) je sestrou Komlokerti Vagany Angyalka, což je matka Belinky )
Jaké morče, to ode mě?

leila
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2007 21:16
- Nahlásit

Biluška
jj jsou si hrozně podobné jsem si říkala že je to ze stejné chovky tak to ju budeme mít vzdálené příbuzné
jj to od tebe skáče nám do botníků a probíhá pod skříňkama a taky místo střapce honí mrkev je to šikovné morčátko

leila
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 15:10
- Nahlásit

Biluška
tak to vypadá že budu v bratislavě na oba dny a oba dva už budu vystavovat pumíka

Shelticka
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2007 21:48
- Nahlásit

tak jsem si dneska trochu pohrála a vytvořila fotorodokmen Connie Kiss Lenfir, je na stránkách www.agbeconta.ic.cz v její kategorii, nebo tady je přímý odkaz http://www.agbeconta.ic.cz/Obrazky/fotorodokmen.jp g
Beška tam má fotorodokmen už starej dlouho...
enjoy ;)

leila
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2007 17:37
- Nahlásit

Biluška
libo máš ještě volno na nějaký termín??

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2007 19:43
- Nahlásit

Volné místa ještě jsou. Trochu se to komplikuje těm, kteří chtějí jet jenom na pár dní. Pokud se najde zájemce na celé dva týdny tak má přednost. I kdyby se přihlásil jenom den před táborem. Fakt Vám nemůžu zaručit, že bude volné místo jenom na pár dní.
Leilo, už máš jméno pro pumíka?
Vyhlašuju konkurs na jméno pro moji novou smečku. Jakmile se přestěhujeme tak si chci vzít ze srbeckého útulku Bělku - www.srbce.estranky.cz . Pochopitelně nemůže zůstat Bělka, nebudu venku volat "Belo, Bělo, ke mně". No a aby těch psů náhodou nebylo málo tak jsem si vybrala štěně landseera.Taky fenku. Takže vybírám jména. Tak, aby se to nepletlo s těmi psy, které už mám . Koho napadá něco použitelného?

Shelticka
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2007 20:07
- Nahlásit

Biluška
jméno na Landseera? Landy A to budeš skákat agi i s landseerem?

leila
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2007 20:26
- Nahlásit

Biluška
jméno nemám nemůžu na nic přijít ono je těžké vybrat jméno jinak oni ti co byli na návštěvě se chtějí přihlásit na celý kdyby pro nás nezbylo místo určitě se přijedeme pochlubiti

A jelikož biluška vyhlašuje konkurs tak já ho vyhlásím taky co nejvýstižnější jméno pro pumáka

Biluška
a co takhle Dasty to by se nemělo plést s ničím nebo Eimi, Andy, Cherry mě už nic nenapadá

Berčová
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2007 21:05
- Nahlásit

Biluška
Libo ty jsi bláááázen
Mě se přííšerně líbí jména Fly a Cheryl

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2007 21:39
- Nahlásit

Shelticka
Máme stejné uvažování :d . Mě napadla Landa (ta Landa, aby bylo jasno).
leila
Berčová
Cherry se mi docela líbí,zařadím to do užšího výběru.
Agi asi běhat nebude, i když jeden nikdy neví . Neviděli jste na táboře Mamuta jak hezky běhá?

Jo a nejvýstižnější jméno pro pumáka je Slouly (nevím jak se to píše, ale má to být anglicky "pomalý". Dodnes lituju, že jsem to nedala Belině. Byla by to fantastická provokace )

Shelticka
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2007 22:18
- Nahlásit

Biluška
jj viděli aji na relaxe jak byla ta Ája leonbergřice nebo co to bylo Týjo já kdybych si mohla vybírat psa a jméno akorát na C moc dobrý jména nejsou Jako jestli se mi poštěstí a budu si pořizovat většího psa tak to bude ten škaredej strašidelnej velkej střapatej pikarďák (pikardský ovčák) mňám ale jméno jsem ještě nevymýšlela, protože to je hooodně vzdálená budoucnost Jo a pomalý je slowly

leila
takový jména má každej druhej pes, já chcu originál, sice Bessi moc originál není, ale to je starý už 8 let a už na to slyšela... a z C se mi líbila akorát ta Connie, nic originálního nikoho nenapadlo

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 56 . 57 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání