| Autor |
Zpráva |
Berčová
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2007 11:03
- Nahlásit
Biluška
My máme na cvičáku berňačku Cheryl, se mi to jméno líbilo hned jak mi Libor řekl že se tak jmenuje Jsou dvě jediné jména, které se mi na fenku líbí(jako Beruška , ale tak se bue jmenovat moje budoucí fenka/y)
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2007 11:34
- Nahlásit
Tomu mamutovi dám asi nějaké rozkošné mazlivé jméno. Třeba Rozárka, Pusinka, Beruška, Mufinka nebo tak něco. Když sranda tak ať to stojí za to . A ta kříženka z útulku bude nejspíš Ronja, nebo Tiffany.
Shelticka
Nejkrásnější jméno na C je Cassi. Jenže Kasinek už jsou teď taky mraky. Svého času ta naše byla jediná .
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2007 11:35
- Nahlásit
Biluška
Tys mě včera tím ladseerem tak šokovala, že se mi dneska zdálo, že místo s dvouma šeltiama chodím po městě s dvouma landseerama
|
Berčová
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2007 11:42
- Nahlásit
Biluška
říkala kámoška ze cvičáku, že jak byli v Praze, tak šel chlap.... a volal na psa:"Gastonéééé ke mněěěě" tak že všichni čekali, že vyletí přinejmenším ějaký NO a prej jakási malá myš
|
leila
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2007 12:51
- Nahlásit
Biluška
tak o tom budu uvažovat ale do PP bude na Cs nebo na D tak jsem přemýšlela hlavně co za jméno do toho PP ale slowly jenom tak
|
Berčová
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2007 17:04
- Nahlásit
Biluška
Libo, znáš tyhle trenéry? Eva Lačňáková , Martina Kučerová , Alice Glöcknerová , Jana Vašíčková ? Jací jsou?
|
leila
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 15:06
- Nahlásit
lidičky kdo jedete do rudné v létě??
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 19:29
- Nahlásit
Berčová
Libo, znáš tyhle trenéry? Eva Lačňáková , Martina Kučerová , Alice Glöcknerová , Jana Vašíčková ? Jací jsou?
Já je znám jenom jako lidi a závodníky. Jak trénují nevím,nikdy jsem je takhle nepoznala.
Gastonéééé ke mněěěě" tak že všichni čekali, že vyletí přinejmenším ějaký NO a prej jakási malá myš
U nás svého času byl čivavák Arnold . Ale to jméno k němu sedlo
Shelticka
Rozhodně nehodlám skončit u dvou. Mášenek mi dal limit 15 psů a ten chci plně využít
leila
Oblíbené maďarské jméno na C je Csoki ale netuším co to znamená. Mě se osobně líbí Čiko, nebo Čingischán
|
Berčová
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 20:04
- Nahlásit
leila
Já bohužel nejedu
|
leila
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 20:09
- Nahlásit
Biluška
jj my máme dědečka Cserkésze tak velmi oblíbené a ještě Csuki ale mě napadlo Csésar ale to bude jenom papírově jinak bude slowly
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 20:17
- Nahlásit
leila
a co takhle cshinghisthan slowly ?
|
leila
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 14:06
- Nahlásit
Biluška
tak to je dobré ale jsem si to uvědomlila až teď že Anjár bude mít první mimi tak ti budou na Cs Gubánc bude mít na D
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 15:05
- Nahlásit
leila
Tak na D pro pumu máš docela velký výběr. Debil, Dement, Degen,Dežo...všechno na pumici jak dělané (a uvidíš, že všechny budeš používat ať už se bude jmenovat jakkoliv )
|
leila
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 16:19
- Nahlásit
Biluška
tak to ju ale chtělo by to nějaké vznešené jméno třeba Dragon mně napdalo ještě Dab(machr) nebo mě ještě napdalo Day by Day mno uvidíme ju a hodila by si nás o5 do 6??
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 17:05
- Nahlásit
leila
Dark Devil - znamená to "odvážný ďábel" nebo tak něco
|
leila
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2007 17:51
- Nahlásit
Biluška
Dark je tmavý myslím jinak jsem přišla na Drgon heart- Dračí srdce
|
Berčová
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2007 20:22
- Nahlásit
Biluška
Libo, co s těma fotkama od Vaška? Domluvily jsme se s Pepsi, že si seženem právníky a jdem do toho soudní cestou, 50Kč a nic za tooo
|
Lájoš
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2007 22:43
- Nahlásit
Berčová
jo do toho jdi já to ani nevyděl
|
leila
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 13:31
- Nahlásit
Biluška
Gratuluji k novým přirůstkům bereš všechny na tábor?? Jinak se chci zeptat s Harrískem se učíme běhání na ruku mno a můžu na táboře běhat za kůži?? Ten pes se při tom nejlípe soustředí za piškotem běhá když udělám otočku vykašle se na mě když běhám na hračky tak je to o trochu lepší ale jenom podle nálada a za kůží běhá super dělá krásně otočky a nevnímá vůbec nic ani háravku na to jsem pyšná dokonce kašle i na ovečky páč normálně z nich má panickou hrůzu to se mi nevede odnaučit myslíš že to půjde?? A kdo nás budeme mít na výcvik??
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 15:05
- Nahlásit
leila
Cvičit s vámi budu já, tak jako na podzimním. Na kůži klidně běhat můžeš, je úplně jedno čím ho motivuješ . Na tábor vezmu celou smečku, kromě Braisynky, protože tu mi zabavila mamka. Velkoryse mi dovoluje platit jí veterináře, krmení a tak ale vzít ji s sebou kamkoliv nesmím
|
leila
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 16:05
- Nahlásit
Biluška
mno alespoň že se má dobře ono to přece na ní bylo trochu moc ne?? Pamatuju jak jsme měli toho belga vypadal sice že všechno v pohodě ale přišli jsme domů a byl úplně mrtvý a to jsme chodili jenom na krátké procházky ale měli jsme s sebou mimi choďáka takže ten dal Oldovy dost zabrat byla sranda je pozorovat jak se Bram opičí po Oldovy Tak já na podzim nebyla já jela na tu klubovku jenom se bojím aby ta kůže vydržela ty vedra jak je dožužlaná tak to hrozně smrdí ale tak vezmu jich do rezervy jinak kdy si bereš Lindušku?? A tak s ní pak chceš zkusit agi??
|
leila
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 16:11
- Nahlásit
tak přidávám pár fotešek harríska myslím že ho nikdo zatím neviděl
horké zimní dny
a harrísek s gerrym(toho myslím poznáte) při canicrossu táhnou ségru smějej se tak poze na fotce jinak nadávala prý že nešli pesáci zabrzdit tak nevím
|
leila
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 16:17
- Nahlásit
tak a ještě fotečky chelzinečky tu už někteří viděli ale zase nám zkrásněla
to u nás byla aloska a jana nevím jestli tam skočila nebo spadla ale musela jsem jí vytahovat
taky za horkého zimního dne u nás
chelziška na posedu pak se se mnou po zbytek vycházky nebavila
|
leila
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2007 19:17
- Nahlásit
lidičky nejede někdo náhodou v polovině července do maďarska asi blbý dotaz ale za pokus nic nedám
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2007 19:20
- Nahlásit
leila
u nás je všechno možný, ale ptej se tak týden předem
|
leila
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2007 20:47
- Nahlásit
Biluška
jj jasné tak já jsem s chovatelkou dohodnutá že když se nikdo nenajde doveze mi ho do Bratislavy
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 18:38
- Nahlásit
Biluška
ahoj, jakto žes nebyla v Brně včera? Potkala jsem tam nějaký 2 paní z Bruntálu a znají tě, měly 4 šeltie. Už se těším do Ostravy na souboj
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 07:34
- Nahlásit
Shelticka
Nekecej, hydry byli vystavovat? No to jsem zase o něco přišla O Ostravu přijdu taky, nevychází nám to finančně. Úplně neskutečný prachy platíme na Lillynčinu léčbu a žrádlo pro celou smečku. Jsou jak otesánci, za chvíli sežerou i nás . Vidím to reálně až tak na intercanis. Všechny peníze, co nesežerou psi sežere barák. Vydělávám jenom na složenky, mrchy zelený nenažraný.
Jak jste dopadli v Brně?
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 10:28
- Nahlásit
Biluška
jo to my teď právě nemáme taky vůbec prachy, naštěstí ty výstavy už jsem měla dýl zaplacený, na cestu jsem si vzala svoje naškudlený penízky z kapesnýho, nemožu sehnat brigádu, splácíme kameru, ségře mobil, teď nám budou měnit okna, babičce a dědovi ke kulatinám zájezd do lázní, prostě zachvilu asi budem chodit psy pást na pole a my s nima - jim totiž strašně chutnají ty zelený výhonky na poli, normálně tu trávu co psi většinou žerou ony ani moc ne, jen sem tam, ale jakmile vidí pole, tak už se pasou - aspoň ušetříme jenom doufám, že na tom není nějakej šílenej postřik
V Brně nás nastoupilo do třídy 17, z toho jsme byly mezi deseti co dostaly V, ale na pořadí už nás nevzal. Ale je to asi dost o názoru toho konkrétního rozhodčího, protože teď byla na 3.místě fena, co jsme ju v Olomouci porazily... mám fotky na webu ;) http://agbeconta.ic.cz/Fotogalerie-soubory/Vystava SeltiiBrnoZetor1.4.2007.html
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 12:27
- Nahlásit
Shelticka
O tom holt výstavy jsou. Nemám je ráda. V agility vím, že jsem udělala chybu,nebo že byl někdo rychlejší. Na výstavě nevím nic. Prostě se někomu víc líbil jiný pes. Popřípadě jiný majitel. Jak dopadly hydry?
|