| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2007 20:03
- Nahlásit
Krisťa Eminková
V úvahu připadají tyhle dvoje závody:
11.8. Moravská Třebová. Startovné 250,- , cesta cca 250,- (dle Mášenkových výpočtů).
26.8. Horní Suchá, startovné 250,- cesta cca 200,- . Pokud se staneš členem Klubu agility ČR tak platí výše zmíněné startovné, pokud budeš startovat jako nečlen tak je pokaždé o 100,- dražší. K tomu si při prvním startu musíš zaplatit výkonnostní průkaz - 170,- nečlen, 70,- člen. Členské příspěvky jsou 500,- + 100,-zápisné ( pro starší 15-ti let, ale to už jseš, že jo?). K tomu dostaneš zdarma předplatné Psích sportů. Takže pokud pojedeš letos alespoň na čtyři závody tak je lepší zaplatit si ty členské.
ŽábaPro tebe je bez diskuze lepší zaplatit si členství, protože je ti pod 15 takže čl. příspěvky máš 300,- .
Zatím jsem nás všechny přihlásila na oba závody, pokud se to někomu nebude hodit tak ho odhlásím. Dejte mi co nejdřív vědět jestli jedete,abych zaplatila startovné.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2007 20:04
- Nahlásit
Rikiovámammam
to není hassoušek
jinak všem na gerouše jsem dostala rok aby začal nosit zvěř, děda ho dá pryč tak jak tak jenom rozdíl je v tom že děda se nebude ani tak moc dívat komu ho dává a já mu chcu najít fakt dobrý domov. Dědu sem jakš takš ukecala na Didu tak jsem ráda že si ho můžu vzít a Gerouše si proto nechat nemůžu tak jestli někdo bude vědět o někom kdo by chtěl třeba i k dětem je to fak flegmouš a je připravený na canisterapeuticeké zkoušky.....
|
leila
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2007 20:06
- Nahlásit
jinak nová fotečka Didy
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2007 20:19
- Nahlásit
leila
a kolik mu je?
|
leila
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2007 20:29
- Nahlásit
Shelticka
komu Gerísovy?? tomu budou 3 Didovy je 2,5 měsíce
|
leila
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2007 20:30
- Nahlásit
Biluška
pracuju na schnapovy večer tady bude
|
leila
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2007 20:46
- Nahlásit
Biluška
tak už to mám sice narychlo.......
|
Krisťa Eminková
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2007 23:42
- Nahlásit
Biluška
Díky Libo za informace. Určitě bych jela na oba dva závody, jenže Emi začala hárat, tak nevím jestli může běhat. V pátek jedeme s mamkou do Krnova, tak jsem si říkala, že bychom se mohly za váma stavit až pojedeme zpátky. Mamka by se s tebou domluvila ohledně peněz a ještě vedlejších informacích o závodech. Akorát nevím, kde přesně bydlíte. Napiš jestli budeš mít čas a hlavně nějak popiš kde bydlíš. Dík mooc
|
Krisťa Eminková
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2007 23:44
- Nahlásit
leila
Leilo supeer Šňapík !! Kdy že si jedeš pro to tvoje pumátko ? Dej vědět kdy se s ním ukážeš ať se můžu taky přijet kouknout.
|
Rikiovámammam
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 09:08
- Nahlásit
Biluška
prosím prosím kdy mu Máša doveze tu klec?
|
leila
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 09:36 - Změnil/a: leila
- Nahlásit
Ju mimí budu mít nejpozději 18.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 10:01
- Nahlásit
leila
Šňapy šňap
Rikiovámammam
Netuším, včera jsme jeli přes Krnov, ale úplně jsme na tebe zapoměli. Nejpozději v neděli, to si jedeme pro Bonnie, možná to stihnem i dřív. Mimochodem, nechybí ti papuč?
Krisťa Eminková
Popis cesty - přijedete do Liptáně na jednu jedinou křižovatku co tady je. Pojedete směrem na Povelice, Bohušov. Prostě pořád dolů z kopce. Za křižovatkou podjedete viadukt a za ním je to druhá odbočka doprava. Je to jenom polňačka, tak se na to soustřeď Hned jak na ni vjedete tak se ta polňačka rozdělí do tří směrů, jeďte tím, co je nejvíc doleva. Cesta vás dovede až k nám na dvůr. Až to dál nevede tak jste u nás doma . Když tak se ptejte na psy, každý už je tady zná.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 14:33
- Nahlásit
Biluška
liboo nechtělo by se vám 12 sjet se mnou pro Diadala?? Ještě se optám Kamili ale jestli nebude moct jste moje poslední záchrana
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 15:01
- Nahlásit
jsem se na coursingu 7.7. bavila s Nikol, jak má tu pumi a byla na jednom táboře... jsem vám to uplně zapomněla říct
|
Krisťa Eminková
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 15:34
- Nahlásit
Biluška
Snad tu cestu najdeme, takže doufám, že budete doma. V pátek asi nějak k odpoledni.
|
Bíšovááá
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 17:04
- Nahlásit
Ahojky tak jsem konečně tady....já to nemohla najít
|
Krisťa Eminková
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 18:10
- Nahlásit
Bíšovááá
Sraz byl v sobotu pod balkonem v 18:00 to až se dozví Tomáš tak se nedoplatíš !!
|
Bíšovááá
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 18:13
- Nahlásit
|
Bíšovááá
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 18:14 - Změnil/a: Bíšovááá
- Nahlásit
Krisťa Eminková
Jo tak to bych měla zase nastrhováno,tak to už jsem předem v mínusu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 18:30
- Nahlásit
leila
Tomáš říká, že když je to pro tebe a pro pumáka tak jo
Kam to přesně jedem?
Bíšovááá
Vzhledem k tomu, že je to poprvé tak je ti odpuštěno
|
leila
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 20:17
- Nahlásit
Biluška
Přesně se pojede do Dorogu to je cca 300km vod brna kousek za hranicemi ze slovenskem ještě před Budapeští..... tak že mooc děkuju že se takhle obětujete místo nedělního trhání čehosi a vemeš s sebou někoho se svojí smečky?? Že by ti Dóra okem odborníka zhodnotila Bell
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 20:41
- Nahlásit
leila
Tady Lájoš, ale nechce se mi přehlaševat. S trháním mi dej pokoj. Ty jsi to potom odpracuješ Budeme brát asi jenom Komlokerty Vagany Komtess a Qwinky Winky Moravia Classic.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 21:18
- Nahlásit
Biluška
Já a trhat jo mám úplně doničné ruce vod trhání rybízu Jj tak jo já to Dóře potvrdím potom řekni cenu bezínu a tak
ju a řekni Bilušce že jí domluvím vodborné posouzení Bellinky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 21:27
- Nahlásit
leila
Musí to být nutně 12-tého? Nemohlo by to být 5-tého? Ono je to celkem jedno, ale 11. jedeme na ty závody a bude to dost náročné. Zase kdyby se jelo 5. tak se neví jestli Máša dostane v práci volno. Musíme to organizačně nějak doladit.
Bellárku před posouzením ostříhám, aby obzvlášť vynikly ty střapaté ušiska . Zjisti přesně kde ta Dora bydlí abysme moc nebloudili. Mimochodem napadlo mě krásné jméno pro pumáka. Co takhle Áron? Taky se mi celkem líbí Damián.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 21:34
- Nahlásit
Biluška
Co takhle Áron?
Co Ares?To byl nějakej bůh války,že by ses jako držela tématu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 21:51
- Nahlásit
davidkova renata
Tý jo, vidíš, pro pumu dost dobrý
leila
Áres je lepší jak Áron ( i když Áron plamatý je jedovatý plevel, způsobuje ochrnutí žvýkacích a následně i dýchacích svalů. Pro pumáka taky dost příhodné, i když pumák způsobuje hlavně infarkt ) . Mášenek nakonec rozhodl pro cestu 12.,jelikož se Amálce musí udělat nějaké nové rozvody či co a vyměnit olej což zabere spoustu času, špinavých hader, součástek povalujících se po celé zahradě a řvaní "ať mi sem kurňa ti psi nelezou" . Budem rádi když pojedem dvanáctého
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2007 21:53
- Nahlásit
Biluška
když Áron plamatý je jedovatý plevel, způsobuje ochrnutí žvýkacích a následně i dýchacích svalů
Ale ihned mi napiš,kde roste!!!
|
leila
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2007 08:00
- Nahlásit
Biluška
tak super hned napíšu Dóře, nevím ani jestli by to toho pátého výjde protože právě v tento den vodjíždí do chorvatska. Fakt vám moc děkuju
davidkova renata
Biluška
hmmm to je obré budu zvažovat stejně se z toho vyvrbí možná něco jiného já předtím uvažovala o Devil.... ono to zní podobně jako Debil takže možná by to na parkuru mohlo projít
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2007 08:27
- Nahlásit
davidkova renata
Ale ihned mi napiš,kde roste!!!
Roste to akorát na jednom kopci na Pálavě. Alespoň já o jiném nalezišti nevím. Má to takové veliké ploché listy, trošku jako konvalinka a je ho tam fakt móře
leila
Pátého ne, napiš jí, že přijedeme dvanáctého. Do pátého nestihne Tomáš přeskládat ty rozvody
|
leila
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2007 08:59
- Nahlásit
Biluška
to já vím si to už psala ani Dóra by pátého nemohla páč jede na tu dovolenou tak já jdu napsat
|