Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Tábor Suchá Rudná
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 56 . 57 . >>
Autor Zpráva
papillon_girl
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2007 19:17
- Nahlásit

Biluška
přečteno!!!! Tak teda v 5:50 u hypernovi!!! To bude zas něco!

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2007 19:44
- Nahlásit

Už teď se mi nechce vstávat

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2007 20:40
- Nahlásit

Biluška
Jak pojedem na ty dvoudení, tak je při tom i výstava? A nebo nevíš teďka o nějáký kdy bude?

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2007 22:00
- Nahlásit

papillon_girl
Není při tom ýstava, jsou to jenom závody. Nejbližší výstava o které vím, je 8. září v Brně, ale to už určitě nestíháte uzávěrku. Pak už o ničem, v listopadu je snad nějaká Nitra, ale tam se mi nechce, to je moc daleko.

Všichni
Za pět minut večerka, tak šňapujte.

Rikiovámammam
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2007 20:13
- Nahlásit

Rikušák je zase nemocnej se na to fakt ybodnua to jsme se chystaly na zkoušky a závody poslušnosti nebo není nemocnej ale má zatrhlej dráp uplně do posšářku takže v pndělí pujdem asi pod narkozu a tr¨hat buch ví jak dlouho se budem léčit a i kdyby jsme se do zkoušek uzdravili tak tam nepujdu pře nemám aport, úřivolání za stížených posmínek mno prostě niiiiiiiiiiiiiic se na to fakt vy...........

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2007 20:23
- Nahlásit

Rikiovámammam
F klidu, Rikišák bude dobrej a když ty nebudeš nervozní tak mu to ani nezkazíš a budete jasně nejlepší, protože každý kdo trénuje u mě je nejlepší, jinak by dostal do zobáčku.

Bíšovááá
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2007 12:44
- Nahlásit

Rikiovámammam
Jé tak to je chudák,ale určitě to bude v poho,uvidíš.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2007 21:37
- Nahlásit

Biluška
A už se ví, jestli bude podzimní?

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2007 21:45
- Nahlásit

Shelticka
Ty jo doufám, že bude

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2007 22:39
- Nahlásit

Ahoj holky, ví se určitě, že podzimní nebude. Tomáš nedostane dovolenou a já si ji nemůžu dovolit. Upřímně řečeno, máme tolik práce kolem baráku a s hypotékou, že se neví ani jestli bude příští rok letní

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 16:12
- Nahlásit

o je škoda!!!!!!! ale doufám, že alspoň lerní by vyšel......

Rikiovámammam
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2007 16:16
- Nahlásit

Biluška
haha žádná narkoza nebude :-D :-D má to v pořádkuuuu huráááááááááááááááá ale my jdeme na zkoušky z poslušnosti :-D

Mizabiho
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2007 06:50
- Nahlásit

Nemužu uvěřit že se mi onečně povedlo sem dostat juhu no asi měla liba pravdu že mam v hlavě brouka mozkožrouta ,jenomže stala se velká trága brouk mi umřel ....hlady !
Libuško jak to vypadá s tím olonoucem ja vím že maš moc prace a taky jsem se dozvěděla že ti lilatko telatko převalcovalo šeltičku .
Tak papa snad mi to ted už pujdeabych sem chodila !!
Papa Lála jo a posdrav všem chlupatym teda no čtyřnohym a dvounohym !!
Pááá s pozdravem NAM

Bíšovááá
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2007 18:22
- Nahlásit

Biluška
To je škoda,že podzimák nebude,ale stejně by nás tam asi neměl kdo hodit.Ale na letní bysme kdyžtak s Majkou jeli obě dvě.

Baková
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2007 20:52
- Nahlásit

To je veliká škoda, ale na ten letní pojedu ma 100 000 % teda pokud by byl

Mizabiho
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 07:30
- Nahlásit

Čauky všem
jakto že jsem vubec nechodíš?
U nás je furt hnusně a tak se nemužu dostat ani na cvičak takže Nikynka a Mia se nemužou dočkat až bude hezky !
Tak budu končit šola volá !

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 18:04
- Nahlásit

Biluška
Co udělalo lilátko telátko šeltičce??? nevíš pls, co mám teda dělat s tím výkoňákem.........já su fakt tele!!!!! jinak se měj fakt suprově a doufám, že se bude co nejdřív cvičit!!!!!!!!
Mizabiho
Ahoj adéééééééééél! Tak mi včera došlo to cd s fotkama a bomba!! teda některý fqakt stojí za to, takže si je nechám vyvolat! Nic si z toho počasí nedělej!!!! Bruntál....to je prostě nej extrém, takže bych se ani nedivila, kdyby začalo sněžit, ale to nesmíííí Jinak pozdravuj Nikču a Mianku! Už má Niki dobrou tu packu? jak dlouho to pak ještě měla????? Měj se mocmocmoc suprověěěěěěěěěěěě

Nikča a Sára
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 20:56
- Nahlásit

ahoj všem,jsem rád že jsem se sem po dlouhé době dostla!!!to je škoda že podzimák nebude a já se tak těšilaMějte se všichni šňapově

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2007 14:46
- Nahlásit

Biluška
Ahoj Biluš! Doufám, že s tím už neotravuju, ale kdy asi bude cvičák.....mám toho teď docela hodně, tak bych to potřebovala vědět! a co povodně, už je to u vás lepší??

Bíšovááá
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2007 17:57
- Nahlásit

Nikča a Sára
Hele Nikí ty si chtěla ještě k Sáře borderku,né?

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2007 18:14
- Nahlásit

Plán tréninků v Liptáni:
Sobota 15.9. - od 14,00 do večera
Sobota 29.9. - od 9,00 do odpoledne (než budem všichni utahaní)
Sobota 13.10. - od 9,00

Trénovat se budou 15.9. - zony, slalom a náběhy na slalom + všeobecná ovladatelnost
29.9. - vysílačky, zony a náběhy na slalom
13.10. - rozlišovačky, zony a samostatný slalom

Mizabiho
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 07:46
- Nahlásit

Libuš pojedeš na ty zavody taky no jen se ptám protože
ja bych jet chtěla hmmm ale nevím zda se tam ještě vlezu Nikynka ma packu v poho měla tam šíleny zanět ale už je to ok
Jo a pokud se uvidíme na zavodech tam mam pro víš pžekvápko !!
Véélky pžekvápko
Jo a ja jsem se nějak dozvěděla že lilatko telatko převalcovalo šelničku no že ma něco s tlapkou !!
Že mě zasse někdo zkoušel ?? ..... Pane jo to j zase času no hold ta hnusná škkola zase začína
pAPAP A pozdrav všem čtyřnohym i dvounohym samozdřejmě
S pozdravem NAM

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 19:33
- Nahlásit

Biluška
Super! tak už se fakt moc moc moc těším!!! Jo, a mohla by přijít i kámoška, co chce začít cvičit s jorkem??

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2007 19:38
- Nahlásit

Mizabiho
Jo LIlátko-tankátko přejelo šeltičku a zlomilo jí nožičku. Bekané Lilátko. Jenže ono za to nemůže, ten pes prostě nemá ani jednu mozkovou buňku

Na závodech budem, určitě se tam najde místo i pro tebe. Já tě teda hlásnu jo? Jaké máš pžekvapení? Honem mi ho žekni, já su zvědavá hodně moc.

papillon_girl
Klidně ji přivez, akorát nevím jak skloubíme začátečníky s pokročilýma Budem to muset nějak vykoumat a teda vůbec nevím jak.
Prosím tě, co jsi provedla s tím výkoňákem? TY jsi ho zapoměla v Horní Suché? Nebo kde?

Krisťa Eminková
Vydrž, Tonda ty výkoňáky posílá docela rychle. Asi se to někde žvejklo. Než pojedem do Holomóca tak je určitě mít budeš

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2007 17:45 - Změnil/a: papillon_girl
- Nahlásit

Biluška
tak ona ještě teďka nepůjde! jedou k moři svině, ale příští cvičák ji přivezem JJ, NECHALA JSEM HO V HORNÍ SUCHÉ A TEˇDKA TOTAL NEVÍM, JAK HO NĚJÁK DOSTAT ZPÁTKY

Mizabiho
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 17:53
- Nahlásit

Čauuu všichni
LIibuš no tak ted vubec nevim zda mam jet nikynka nechce vubec zkakat tak ted nevim zda to bude mit nějaky smysl! absolutně nevim co mam dělat !!

Krisťa Eminková
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 19:32
- Nahlásit

Biluška
Ahoj Libuš ! Moc mě to štvě, ale my v sobotu děláme velkou oslavičku. To víš taťka slaví 50. ! Takže nemůžu na první trénink přijet, ale na ty dva my to určitě vyjde. Takovou oslavu si prostě nemůžu nechat ujít, vždy 50. má člověk jednou za život, že jo ?

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 20:28
- Nahlásit

Mizabiho
Pojeď! s bowen to taky není žádná sláva, když je rozhodčí chlap!!!!!!
Biluška
Takže přijedem s bowem jenom my nbo i jorci a ostatní???? užn jsem si to s tím pudlem rozmyslela! BUDE PAPILLON A to nejlíp bowienovo štěně Papiš je prostě papiš, no..... Krisťa Eminková
Tak oslavuj, oslavuj!!!!!

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2007 20:37
- Nahlásit

Biluška
Já pořád nevím...co myslíš ty, pudl nebo papouch..já se zas bojím, že kdybych měla pudla tak by bowa utlačoval no nevím.......zas když se snadno přizpůsobí neměl by to být problím.....prostě nevím.nedokážu se jen tak rozhodnout! lidi, poraďte!!!!!!!!!!!!!!!!

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2007 19:42
- Nahlásit

Biluška
Dneska jsem se rozhodla!!!! PUDL!!!! A BUˇD HNĚDEJ, ŠEDEJ NEBO ČERNEJ!!!!! už se zítra moc moc moc těšííííím

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 56 . 57 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání