| Autor |
Zpráva |
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 20:53
- Nahlásit
Já jsem asi blázen, ale beru to zase zpátky!! ne pudl! Papillon, papillon as jedině papillon!!!!! a víte jak jsem na to přišla???? dívala jsem se na různý chovný sxtanice (samý pudli) a přišlo mi to takový divný....načesaný chcholečky a to vždy a všude!!! Mně ty účesy příjdou prostě nemožný! já vím, ten pes za to prostě nemůže, ale mě ten pohled na to fsakt znechucuje...prostě už kařdej si pod slovem pudl představí tohle a ne psa, jaký on doopravdy je..... ale musím zas uznat, že Mandy z táboru jsem si zamilovala.......byla taaaaak boží oni takový asi budou všichni.ti agiliťáci.....jenže pak jsem "omyxlem" klikla na jednu chov. stanici papillonů...... KLÁÁSA! zrovna mají k odběru v říjnu 5 štěňátek..no a jeden se mi hrozně zalíbil!!! je mi jasný,že ho teďka mít nemůžu.....počkám si do konce školního roku, kdy na něj budu mít víc času, takže budu musdet hladat znovu......ale je to divný!!! prostěš musím zůstat věrná papillonům! Bude větší a tentokrát vemu to nejtemperamentnější štěně!!!!!! ne mnalýho 7mi měsíčního záprdka!!!!!!! tenkrát to byla blbost, ale nic jsem v tý době o psech a tak nevěděla! Naletěli jsme, ale já bych Bowa za nic na světě už nevyměnila, protože on je prostě jedinečnej!!!!! a je a je a je!!!!! Asi už tu zas kecím sračky, ale já si musím vylít svoje pubertální srdíčko..... někdo takhle asi básní o klukách!!!! ti ať jsdou taky do pr... papillonovi se nevyrovnaj, ale špatní taky nejsou.............JEŽIŠ, KAM JSEM SE TO ZS DOSTALA!!!! já mám prostě naprosto dost, ale už to neřeším! jo a mimochodem jsem docela nachcípaná a když chcu pořádně zařvat Bowi!!!! ozvou se jenom nějáký skřweky, takže si zítra užijete!!!!! ale jako tatovi ani muk!!!!!!! jinak se zíétra už fakt nemůžu dočkat a jsem zvědavá na špice, jestli teda bude......a s Braenkou jše mi to hroooooooozně líto jak jsem sai to přečetla jsem se málem rozbulela.........ale už asi fgakt musím končit, jinak se zbláznííííííííííííííím ale asi už se tak stalooooooooooo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2007 00:30
- Nahlásit
Špicka už je doma, jmenovala se Belí takže jsme ji pochopitelně museli přejmenovat. Hledali jsme jméno aby tam bylo íííí, aby jí to znělo podobně. Nakonec jsme se shodli na Míííííí ( v prvním pádě Mia). Hádejte po kom Snad se na nás Mízabí nebude zlobit
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2007 10:38
- Nahlásit
Biluška
Ty jo, to je supr!!!!!!!! už jsem na Míííííííí zvědavá!!
|
Nikča a sára
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2007 19:53
- Nahlásit
Bíšovááá
jo chtěla a proč se ptáš?a co markéta,už má 2.psa?
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2007 21:24
- Nahlásit
Biluška
Ztrácim přehled - kolik žeto máš doma těch pesanů?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2007 21:37
- Nahlásit
rendik
Momentálně jenom šest, je to slabý
Šeltie Hessi, Winky a Bonnie, pumici Belárku, šarpejku Lilátko a jakožešpice Miu . Co ty Flořiny uši už je má pořádně namazaný a zalomený? Jinak je fakt budete lepit do konce života.
|
Bíšovááá
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 13:15
- Nahlásit
Nikča a sára
Odpověděla jsem ti na mejlíka.A co jinač?Co cvičák???
|
Mizabiho
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 16:16
- Nahlásit
jŮŮŮŮŮŮ TY MAŠ MIANKA SUPER NO PROČ BYCH SE M+LA ZLOBIT TO J E SUPER
|
Mizabiho
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 16:17
- Nahlásit
tAK JO POJEDU JO A Libuš kdy to bude v kolik nebo kdyby to bylo někde na webi tak kdyby jsi mi poslala potřebuju vědět kdy kolik jo a Libuš paní Straková mi řikala potřebuju nějakou zelenou kartu či co ??,
Že bez toho nemužu zavodit.
No byla jsem včera v sobotu na cvičaku Nikuš vubc nechtěla absolutně ju to nebrala možná to mohlo byt tim že neměla svuj e¨den!!Zkusim jit zitra Na cvičak dnes jsem si poslavila na zahradu slalom a docela to šlo tgakže budem trenpvat Mia je max. pošuk honí ptaky tata pořídil velkou zahradu aby jsme tam mohli dat pro Miu ovce je z ní uplně mimo a strašně ju chytli balonky a už dokonce pochopila flyball!!
Tak papa už musim zitra večer písnu s pozdravem NAM !!
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 16:32 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
Biluška
Ahoj, hele myslíš, že by to šlo, abysme na nějakej váš trénink přijeli? Třeba toho 13.10.2007, jedno auto lidí - asi 3
PS: Zítra si jdu pro řidičák
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 16:35
- Nahlásit
Biluška
Šest, tak to je v pohodě, já myslela, že víc...Dyť si taky nedávno psala ještě o něčem, ale už moc nevim co to bylo.Čuvač? Nebo něco takovýho...No s ušima je to věčnej boj, jedno má pěkný když se jí to zatížení sundá, ale z toho druhýho jí to spadlo když jsem jí na víkend nechala našim hlídat, protože jsem jela do Prahy a nemohla jsem jí vzít s sebou. Samozřejmě jí to znova nevylepili, takže ho postavila, takže ho teď zase staví...Takže pořád lepíme, mažeme a masírujeme a doufám, že se to srovná,aby v Letňanech nevypadala jako debil.. A aby toho nebylo málo, tak jí nevypadly přední řezáky - má normálně regulérně dvoje a ty mléčný se ani nehnou. Takže zejtra pojede k veterinářce.
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 18:10
- Nahlásit
Biluška
Ty jo dneska jsem vymyslela bomba pamlsek! mamka totiž koupila tvarůžky, tak jsem to šla vyzkoušet a to byly fofry! Jestli je ten magor schopnej b+hat jenom ve 4, teďka to půjde s tvarůžky kdykoliv! jako na co nějákej salám PS: jestli má někdo něco proti tvarglím, berte na cvičák plynovou masku
Mizabiho
To je supr! Tak vy budete mít ovečky, jo?!!!! Mianka se fqakt má!!!!!!!! Herj bereš ju s sebou na závody?
|
Mizabiho
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2007 19:18
- Nahlásit
papillon_girl
ty jo no já sem z toho taky hotová na jaro pořizujem asi tak no 5-6 ovcí ještě se uvidí ,v nedělu jsme poslavila slalom no dělam ho každy den tak aspon 10x nikča už jen trošku umí no umí .... spíš už ví co se po ní chce !!
No tvargle bych mohla taky zkusit běžela jsem na svíčkovou na šunku parek ale i na hnusnou uzenou makrelu a furt nic myslím že jde hlavně o naladě psa .
Tak pa jo a ty si pořizuješ psa ???
A jakeho no pudla bych si asi nepořuzovala je to moc naladoví hafík pořid si kavalirka to je uplně čupr pesan !!!
No tak papa
NAM
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 09:04
- Nahlásit
Mizabiho
Tak to je skvělý! Na ty tvargle to zkus, stojí to za to! jj, chtěla bych 2, psa, ale bude až na konci školního roku..... chtěla jsem druhýho papillona, ale tojsem si pak rozmyslela! chcu zkusit něco novýho a pudl mi docela padl do oka... oni asi jsou náladový, ale zas jsou hodně běhavý, rychlí a správný magoři! taky bych si možná pořžídila šeltici! štěně od Winky, ale ještě vůbec nejsu rozhodnutá
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 09:15
- Nahlásit
Shelticka
Já jsem to úplně přehlídla, promiń . Jasně že můžete přijet, kdykoliv a v jakémkoliv množství . Ceník ještě není úplně hotový, bo to zatím látám jak se dá, ale určitě to nebude drahý, neboj )
rendik
ŘEzáky nepadají skoro žádné šeltce, my je taky pořád trháme Akorát Wince vypadly, ale až v den kdy byla objednaná k zubařce
papillon_girl
V mém ranném dětství a prehistorických dobách kynologie se na tvarůžky stopovalo Prostě sis je před závodem nenápadně mázla na podrážky a šlo se na stopy U agi by to mohlo fungovat taky, jenom si musíš namazat ruku, ne boty
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 14:35
- Nahlásit
Biluška
tak joo, to je fajn, tak látej látej, ať vím, jaký informace předat dál (jako ten ceník a ták )
rendik
Našim šeltkám teda řezáky vždycky vypadly samy, spíš jsem se bála o špičáky, ale vypadli včas (akorát Beska má jeden křivej )
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 15:44
- Nahlásit
Biluška
Nj! to je prostě super! a jestli teďka nepoběží tak už nevím.......
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 17:51
- Nahlásit
Biluška
Včera jsem s ní byla kvůli těm řezákům u veterinářky - máme je večer u televize kývat a počkáme ještě jak dopadnou špičáky, aby se to kdyžtak vytrhlo najednou...No, takže uvidíme, budu doufat, že to nakonec všechno vypade samo.
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 18:27
- Nahlásit
rendik
u našich psů zůstavaly zuby v přetahovacích hračkách - hadrách
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2007 19:17
- Nahlásit
Shelticka
Já se s ní taky přetahuju, má plyšáka, kterýho morduje celou dobu co jsem ve škole, každý den dostane buvolí kost, kterou poctivě zpracovává...a pořád drží! I když už se trochu začínají viklat, takže to začíná vypadat nadějně.
|
Rikiovámammam
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 16:28
- Nahlásit
hurááááááááááá je to tu, mám zkoušku hurááá ZZO i když jsme 43 bodů měla 42 a ten jeden bod mi rozhodčí prominul tak zkoušku mám :-D a tenhle tejden jedu na závody jako púoslštost a příští ja vořecchiádu :-D
|
Lájoš
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 16:58
- Nahlásit
Rikiovámammam
tak gratuluji
|
Nikča a sára
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 19:08
- Nahlásit
Rikiovámammam
Moooc gratuluju,já jdu taky na ZZO a na voříška tak mi drž palce a napiš mi tvůj mail
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 20:59
- Nahlásit
Já jdu na ZZO v nedělu a včera jsem si zjišťovala co že tam vlastně je a dneska se to pokoušela nějak secvičit To zas bude komédie, doufám že ju složíme, počet bodů je mi fuk... (jen aby stačil na to splnění )
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 21:16
- Nahlásit
y jo třikrát šňap šňap! právě jsem bowiena naučila couvat u nohy!!! no to byla kovbojka, ale tewďka to umí fakt skvěle, takže mi na zkoušky z dancingu chybí už jenom obcházení psovoda a to je docela lehký, takže to máme secvičený do pár dnů! pak ještě vymyslet choreografii, najít tuc písnička a jde se cvičit!!!!!!
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2007 21:18
- Nahlásit
Shelticka
a cop tam vlastně má být?????????
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2007 10:02
- Nahlásit
papillon_girl
si to najdi na netu z hlavy to všechno nevim, bych na něco určitě zapomněla...
|
Rikiovámammam
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2007 20:06
- Nahlásit
Nikča a sára
hele zas nemám kred takkdyžýtak budu šňapovat tady a máme se dobře a jedeme do olomouce na floru
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2007 13:43
- Nahlásit
Biluška
Ahoj, mohla bys do zajtra napsat (třeba na maila jestli nechceš veřejně...) zhruba tu cenu? Abych mohla na cvičáku podat info, určitě se budou ptát ;)
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2007 16:31
- Nahlásit
Shelticka
jn! tak držím palce!!!!
|