Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Tábor Suchá Rudná
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 56 . 57 . >>
Autor Zpráva
Berčová
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 20:33
- Nahlásit

leila
jůů, to je první pumi která se mi líbí!!Teda krom Bellárky samozřejmě!! Ale tak vbíš co jsem říkala jak jste tu byly... Krásný pumičky...vypadají jak medvídci-ale Bella je stejně nejhejzčí Biluško

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2006 22:17
- Nahlásit

Berčová
Pochopitelně, že je Belárka nejhezčí a nejkrásnější a vůbec nejlepší Zakousne každého kdo by se opovážil o tom pochybovat
(mimochodem, dneska uplatnila opět slovíčko "moje". Řekla: "to je MOJE štěně a já ho nechci, takže ho klidně zabiju". Nastal krapet konflikt zájmů a poté, co schytla strašlivý výprask a hodinu potmě v koupelně tak řekla, že "teda když jinak nedáš, tak ať si tady ten smrad bydlí taky, ale ať nechodí k ničemu co je MOJE".

leila
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 09:44
- Nahlásit

http://www.pumik.eblap.hu
http://arkosliget.dogheart.hu/
tady ty tři chovky se mi z maďarských nevíc líbí
libo kukni a řekni která je lepší

Berčová
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 11:55 - Změnil/a: Berčová
- Nahlásit

Biluška
Bellárka no náš nejlepší, nejúžásnější pumí pes který nadevše miluje slovo MOJE
leila
tak mama mě slušně poslala do prdele, že prý se k tomu nebude vyjadřovat.... taťky se neptám-už slyším že na dva dny??? si blbá??? a babičky? vubeeec-kdybyb bylo po jejím tak se se psem sama nedostanu ani za barák

leila
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 16:10
- Nahlásit

první adresa má být http://www.pumik.eblap.hu/pilisikocos/

leila
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 18:04
- Nahlásit

kod všechno jede na ty voříšky do bruntálu já a aloska tam jedeme určitě
Biluška
libo jsem na rozpacích jestli stříbrnou pumu nebo bílou obě jsou nádherné ale kterou??

Berčová
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 19:59 - Změnil/a: Berčová
- Nahlásit

leila
Já byc hstrašně ráda jela...aspoň na čumendu jenže rodinka no mě nebaví furt sedět doma když tady nemá ms kým jít ven (Berču nepočítám) jenže zkus to říct před našima
a pumičky vem obě-i stříbrnou i bílou

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 21:22
- Nahlásit

Leila
Bílá se mi taky moc líbí, ale myslíš, že puma dokáže zůstat bílá?? Nakonec z ní bude stejně taky stříbrná (nebo někdy i tmavě šedá ) Vždycky když Belinu vykoupu tak se divím, že je nějaká moc světlá

leila
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2006 21:58
- Nahlásit

Biluška
mno o tom pochybuji že by vydržela bílou ale 2x za rok bude bílá mno uvidí se jaké budou štěnda na odběr ale černou nechci ty se mi moc nelíbí

leila
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 10:17
- Nahlásit

lidi tak dneska jsem napsala alabamě ( slovenka co bydlí v americe) jestli by mi nepřeložila pár mailů jetli ju tak začnu rozesílat chovatelům pum emaly v aj uvidí se kteří budopu mít štěnda a kteří ne

Berčová
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 11:32
- Nahlásit

leila
Jak se vlastně alabama jmenuje? já si s ní párkát psala... akorát na mě používala moc slovenských výrazů hehe, ale to, jak se jmenuje jsem nezjistila

leila
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2006 11:54
- Nahlásit

Berčová
to já taky ne ale psali jsem si často my nabídla že my pomůže při překladu webovek na anglické mno doufám že pomůže

Berčová
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2006 10:25
- Nahlásit

leila
Hele, kdyže se á vrátit Alena z tý chaty?

papoušková
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2006 10:11
- Nahlásit

Ahoj lidičky, jak se máte?
leila
vem si bílou, aspoň se ti nebude plést s bell
a s tím umýváním, když vleze ta moje do bahna, tak se to většinou setřepe, ale někdy, když se to nestihne setřepat, tak stejně mamka zavelí do vany s ní a okoupat, jinak ji nepustím dovnitř

Janik
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2006 10:35
- Nahlásit

leila
Ahojky!
Já jsem taky pro to, aby sis vzala tu bílou Je moc hezká....
Mám taky bílého psa jde to přežít....na to si zvykneš...

Janik
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2006 10:37
- Nahlásit

Berčová
Zdarec!!
Pořát čekám na fotky z tábora Kdy mi je pošleš???

Shelticka
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2006 23:33
- Nahlásit

Ahooooooj, hlásím návrat Jo lidi máme na cičáku už aji houpajdu, se musím pochlubit - jsem happy! a budem tam mít jakejsi vícvikovej týden (ale ne jen agi, všeho možnýho a já tam budu dělat tanec se psem ...)
Biluška
Z těch dvou fotek Winky jsem usoudila, že vypadá jak Conča ale moc tam vidět není no, já ci vííííc fotek
Berčová
hej ty tvoje rodiče patří odstřelit tak když tě nepustijou na dva dny, na jeden by to nešlo? ani kdyby pro tebe ta Leila dojela? vždyť to je hrozný už! přece žádnej uchyl nepřepadne 3 holky s 5 psama!

Shelticka
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2006 23:34
- Nahlásit

kurnik tam nemá být týden, ale víkend! jsem se jaksi sekla

Shelticka
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2006 00:09
- Nahlásit

jooooooo a dneska jsem zjistila, že v Radslavicích se dělá coursing! to jsem vůbec netušila, že to tu je! Radslavice mám ttiž co by kamenem dohodil, prostě kousek! Denně přes to jezdím do školy. 23.9.2006 je tu závod a 4.11.2006 je trénink, já se tam určitě pojedu podívat. Kdo pojede se mnou? Jo a máte někdo s coursingem zkušenosti? Libo tys mylím říkala, že jsi s Heskou na coursingu byla ne?

Shelticka
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2006 00:13
- Nahlásit

http://www.mscoursing.com/ jo a tady je web

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2006 09:23
- Nahlásit

Shelticka
Jo, Hessina coursing běhá, ale trvalo jí děsně dlouho než to pochopila. Se štěnětem určitě netrénuj, je to strašně velká zátěž na pohybový aparát, počkej až vyroste.
Fotky Winky žádný nemám ( my nemáme foťák ( Honem sem někdo přijeďte a nafoťte mi ji )

Leila
Bílou pumu prostě neudržíš bílou, nejde o to, že ji párkrát do roka vykoupeš, ta srst jak bude zničená tak ani po vykoupání nebude sněhobílá. Navíc se jim dělávají takové ty hnusné rezavé fleky pod očima a na tlamě. Co takhle béžovou? To jsou moji favoriti, až se bude pořizovat další pumátko )

Berčová
Tvoji rodiče jsou prostě vadní, dej jim přečíst nějakou brožurku o tom,že dospívající dítě potřebuje pocit svobody, nebo začne fetovat )) A kdy konečně pošleš ty fotky???

Shelticka
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2006 12:27
- Nahlásit

Biluška
však to je jasný, že nebudu trénovat s tří měsíčním miminem já se budu jezdit jenom dívat a možná příští rok to zkusíme proč ne, když je to tu tak blízko, to by byla blbost toho nevyužít pokud ji to teda bude bavit i když ona honí všechno co před ní táhnu, i když to dělá každý štěně Jo a pokud budeš mít Winkušku na voříškách, tak ti ji nafotím teda pokud tam pojedu

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2006 08:50
- Nahlásit

Jasně, že bude Winky na voříškách, bude tam celá smečka .Až začneš trénovat ten coursing tak ji zkus pustit se psem, který to umí a se kterým je zvyklá si hrát. Bellina se to takhle naučila hned na poprvé. Prostě běžela za Hesinou a asi tak v půlce trati jí došlo, co má dělat . Jednou jsme tak byli na tréninku, Bell si odběhla svoje kolečko, zakousla ten hadr a hned se chystala na start, že by jako běžela ještě jednou. Jenže měli běžet nějací grejové, tak jsem ji chytla a odtáhla pryč. Ona celou dobu řvala po těch grejích něco ve smyslu : "jak to běžíte vy lemry, dělej, teď jsi ho mohl chytit debile". Když doběhli tak jsem ji pustila, šedý pošuk se vyřítil na dráhu a bez toho, že by po ní jel naviják s hadrem si ji celou proběhla. A celou dobu běžela naplno, jako kdyby honila ten hadr. No prostě pošuk Leilo, vidíš do čeho jdeš?

Lájoš
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2006 10:02
- Nahlásit

Všem
Heč Heč Heč Já taky pojedu na Tábor, tedy možná nevím jestli mě tam chcete.
A jestli Vás bude dost.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2006 11:18 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit

Biluška
A kde trénujete? v Rudné pod Pradědem? ty seš členka nějakýho toho klubu? Nechceš přijet 23.9.2006 - Mistrovství Moravy a Slezska, ale už je přihlášených 74 (max. 80 účastníků) Normálně je tam přihlášená i pumi! ICH. Colette Lady Domikar- Nikole Marková.

Lájoš
jj chceme! a myslím, že nás dost určitě bude, sehnala jsem další 3 lidi, takže 4 lidi, ale nikdo z nich to neví jistě jestli pojede 3 holky jsou kolem 10 let - 2 berňáci a 1 zlaťák a jedna 15 letá s těma šeltiama.

Lájoš
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2006 12:06
- Nahlásit

To je přece pumice Izabela co byla loni na táboře. Ty si je nepamatuješ? Jak můžeš zapomenout na Nikolu???
Já tam určitě nejedu, nemáme vyběhané licence. Ani je nemůžeme mít, když nikam nejezdíme . Obě holky coursing umí, sem tam si zaběháme v Rudné, ale nevěnujeme se tomu. Pro mě je prioritou agility a vzhledem k mé práci, rodině a tak stíháme s bídou agi, všechno ostatní jenom okrajově.

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2006 12:08
- Nahlásit

To nebyl Lájoš, to jsem byla já ( Nevšimla jsem si, že je přihlášený. To je tak, když se dva lidi dělí o jeden počítač

Shelticka
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2006 14:11 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit

Biluška
tak to jsem dobrá! já jsem si myslela, že to jsou oni jj, pro mě jsou taky agi na prvním místě, a coursing chci jenom pro vyběhání, jako zábavu, když je to tu tak blízko, docela se mi to líbí, akorát se asi budu cítit jak blb s šeltiou mezi chrtama Dneska jsem našla super větev s obr chomáčem listí a konina za tím lítala jak splašená a když to chytla tak to rvala ji hrozně baví něco honit a nejlíp když to šustí

Taky jsem zjistila, že nemám doma ovčácký, ale podvodní lovecký šeltie Beša miluje vodu - ale jenom mělčiny (jde tam po břicho), kde se vyhřívají rybky a hrozně ji baví je pozorovat a rozhánět tlapkama no a naučila to i Conču, jenže Connie je prdlý štěně a začala ty ryby lovit né tlapama, ale potápěním, ale co je ještě horší, naučila to aj Bešu, ony se tak navzájem opičijou ale jsou chytrý, potápijou se tam, že jim uši čouhají ven (oči jim pod vodou asi nevadí ) a naučili se zadržovat dech - nepouštijou bublinky No pak jsem s něma musela běhat v trávě, protože to vypadalo strašně - měly mokrý tlapy, břicha a hlavy , ale stejně to moc nepomohlo, jsem ještě šla ke stánku koupit pečivo a jedna paní se na mě dívala tak divně, že si asi myslela, že jsem se je pokoušela utopit A ještě jim ty mrchy mrńavý pěticentimetrový (ryby) žraly pamlsky jsem tam zkusila hodit ždibíček a to byl roj, to se to tam mlátilo, horší jak piraně, no prostě jsem se včera nasmála

Jo a ještě něco, Connie má pavlovův syndrom, ale nezačne po zazvonění zvonečku slintat, nýbrž reaguje na můj budík (mobil), vždycky ráno, když mizazvoní, tak Connie ví, že se jde venčit a vesele mi skočí předníma tlapama na postel a vítá mě, a já jsem si nastavila budíka, na 12 hodin, abych nezapomněla, že mám jít na veterinu dneska a Connie zrovna spala a jindy ji neprobudí skoro nic a teĎ ten mobil slyšela až z pokojíčka (spala v obyváku) a už si to mašírovala do pokoja (i když mě viděla, že jsem v obyváku) a skočila tlapama na postel a divila se, že tam nejsem, tak jsem s ní radši šla ven, aby se náááhodou nepoto doma

No tak jsem se vypovídala a teď zas napisejte něco vy

Shelticka
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2006 14:33
- Nahlásit

joo a ještě jsem na web dala pár fotek z tábora a z výleta do Vsetína s Leilou za berčovou http://pejskove.wz.cz/MojeSeltie.html

Černý faun
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 10:28
- Nahlásit

Ahojky všichni!
Libo, prosim, mohla bys mi poradit s Alavisem? psala jsem na jejich stránky do poradny, ale odpověď čekám tak do roka )) a už chci psům něco koupit, možná objednat přímo přes internet, vypadá to dost výhodně, navíc pokud je opravdu poštovné zdarma.
Možná jsou všechny ty přípravky podobný, ale co by bylo nejvhodnější pro 10let. ovčáka s DKK, možná i artroza - prostě myslím, že má ty kosti a klouby dost špatný, 1. rok života byla převážně o rýži (ale nevyrůstala v Paramonu)). Zatím docela dobrý, ale trochu hůř vstává a čekám zhoršování, tož něco na zpomalení příznaků. A Kyře jako prevenci, DKK neg., ale aby ji to agilitění neodrovnalo, tak nějakou kloubní výživu.
Když jsi říkala, že dáváš Alavis pro koně, jaké by bylo dávkování? Kyra má 20 kg, Brita max. 30. Díky !!
Taky se připomínám s potvrzením, už si střádám úplatky. Rejska vodního nepěstuju, moje nejoblíbenější příloha je rýže a nejlepší pes na světě je puma - tak myslím, že bych ho mohla dostat. (14.-30.!!) Dík moc

A co jinak, lidi, jak se mají vaše štěňátka i neštěňátka? Nepřidáte sem nějaké fotky? Aleno-šeltičko, máš skvělé stránky

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 56 . 57 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání