| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 08:55
- Nahlásit
TAk Bell to není a nemůžu přijít na to, kdo to je. Nejspíš to bude někdo zahraniční, u nás se všechny pumice stříhají na krátko. Bellina z nich bývá nejzarostlejší
|
Černý faun
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 14:14
- Nahlásit
Ahojda! Tak jsem se včera byla mrknout na výstavu do Boleslavi a hlásím, že mám dalšího psího favorita - barzoje. Tak už abych se začala stěhovat od početné rodinky z paneláku 3+1 a pomalu sháněla sponzory, neb už toho mám v plánu nějak hodně: štěňátko od Kyrušky, zároveň ovčáka, vysněného perského chrta a teď ještě tohle A na závodech jsem tam taky potkala Vaška a Hanku s Ejmy.
Libo, prosím, připomínám potvrzení, potřebuju ho do středy, ve čtvrtek brzo ráno už jedu do školy. Dík!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 17:30
- Nahlásit
Černý faun
Dík za připomenutí, hned na to sednu a zítra ráno to pošlu.
Jak to Hance šlo? Na Vaška se radši ani neptám, je mi jasné, že Arči zase shodil nejmíň 2 laťky . Barzoji jsou krásní, ale tupouni. Kámoška má chovnou stanici, kdysi jsem s ní byla na coursingu....zavřela tři feny do combíku, bylo horko tak nechala stažené všechny okýnka a dveře toho combu a psice tam přivázala... Seděli jsme vpředu před autem a ty trubky se celou dobu snažili vyskočit z auta těma staženýma okýnkama, protože nás viděli vpředu. Ani jednu nenapadlo odejít těma otevřenýma dveřma. Možná to bude tím, že jsou to blondýny
|
Černý faun
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2006 17:47
- Nahlásit
Já jsem moc z agility neviděla, neb jsem lítala mezi kruhem beardetek, saluk a barzojů, čuvačů, čsl. vlčáků,.. mám těch oblíbených plemen prostě nějak moc Ale když jsem zrovna u toho parkuru byla, moc se nikomu nedařilo, většinou brzo DIS (nebo tolik odmítnutí, že se k tomu stejně nakonec dopracovali), slalom byl snad zakletej, tam každý druhý pes vybočil a letěl někam čmuchat. Vaška jsem viděla jen při jednom běhu a to to náhodou v publiku obdivně hučelo: Hm, to je první kterej to umí... a Hanku jsem viděla taky jen jednou, ale Ejmy se bohužel zrovna moc nesoustředila.
O tuposti chrtů se toho dost napovídá, ale nemyslím si, že by to platilo úplně obecně. Tihle navíc byli černí jako uhel, fakt krása
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2006 19:35
- Nahlásit
Biluška
Ahoj, myslíš, že když se konči sem tam zvedne levý ucho, ale zase spadne, že jí tam mám dát žvýku? Třeba když čučí trochu nahoru, tak se jí levý zvedne i když pravý má zklopený, nebo zafouká větříček, pravý má dole a levý jí stoupne...
|
leila
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2006 19:42
- Nahlásit
přidávám pár foteček mojí smečky
Celá smečka spolu
všichni dlouhánci
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2006 20:01
- Nahlásit
leila
jééééééé to je krásný ty fotky
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2006 20:07
- Nahlásit
leila
Ahojky!
tak co ten Bíglíček??ještě ho máte nebo je už v novém domově???
|
leila
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2006 20:19
- Nahlásit
Janik
stále pořád ho máme nikdo nechce ještě zítra dám inzerát na net ale nevím nevím
|
leila
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2006 20:28
- Nahlásit
Shelticka
děkujeme taky na první jsem pracovala 45min a na druhé asi 15min
|
papoušková
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 16:40
- Nahlásit
Ahojky, byla jsem dlouho pryč,tak jsem nepsala. Ale teď už sse to snad zlepší.
Já chcu taky ještě nějaký fotky
Pošlete mi ještě něco.
Biluška
Kdy se má přijíždět tak orientačně na tábor, já bych chtěla jet, jenže toho 25. mam ještě školu a musela bych ještě balit a tak.
Kdyby to bylo tak kolem pátý, tak je to v poho.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 16:45
- Nahlásit
papoušková
Ahojky!
No já mám právě taky ještě toho 25.školu,tak jsem se na to Liby taky chtěla zrovna zeptat.
A teda jedeš na 100%
|
Lájoš
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 19:03
- Nahlásit
No já nevím záleží na Bilušce, ale asi dáme příjezd zase k večeru. Abychom začínali večeří. A odjezd no tak to vážně nevím, ale já bych ho dal na 29.12 tak kolem poledne. .
No přeci si vás nenechám na silvestra.
|
papoušková
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 20:49
- Nahlásit
Když k večeru, tak je to fajn, ale dřív jak v šest bych tam asi nebyla.
Janik
tak spíš na 90%, ještě se to může zvrtnout, ale už se tam těším a ty?
Byla jsem s Jess na cvičáku na překážkách , byly jsme tam poprvé, celkem jsem čučela jak jsme šly rychle na věc. Prý to byly začátečníci, ale přišli mi jak kdyby už všichni závodili.
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 20:50
- Nahlásit
Biluška
no Libo, kde se flákáš, tady je na tebe dotazů
a na podzimním potřebuju naučit výstavní postoj protože 4.11. mě asi Leila přibere do batůžku na mezinárodku do Nitry, kde budem s končou ve třídě štěňat "baby"
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 21:22
- Nahlásit
To je šílené, člověk tady chvilku není a už by ho ukamenovali
Tak teda postupně.
Shelticka
Uši zatím nelepit,teď by to bylo spíš na škodu. Vydrž jestli se postaví úplně, nebo jestli se zformují sami.
Výstavní postoj naučíme, u šeltií to není nic těžkého.
Papoušková
Nástup na podzimní bude určitě až k večeru, aby stihli všichni dojet. Snad už víš, že u nás se z nějakého pozdějšího příjezdu, nebo odjezdu nestřílí, ne? Prostě se tam nějak slezem.
Berčová
Fotky včera dorazili. Moc díky.
Černý Faun
Potvrzení odesláno, jestli se profesorovi nebude líbit tak tam pustím pumu a on si to rozmyslí
VŠEM VŠEM VŠEM
JÁ SE DĚSNĚ TĚŠÍM NA TÁBOR
|
Berčová
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 21:52
- Nahlásit
Biluškooo j áse taky těším na tábor, do tý doby budem agilitit v Rožnově-dneska jsme tam byli...bezvaaaa akorát ve čtvrtek mi to nebude vycházet se zasr... školou( máme 9 hodin :mad Berča běhala jak drak-tak rychle ještě neběhala(myslím na gility). za páreček cokoliiiiiv takže na podzimní nakoupím tuny párků-bude zima buze mráz, bude kam párky schovat- takže pohoda četla jsem si alfabruntal... hehe, s tou Bell na parkuru to bylo taky boožííí
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2006 22:11
- Nahlásit
papoušková
No tak to já se taky strašně moc těším...Jako doufám, že se nic nezvrtne.. Beru Jessi kámošku.Jedu totiž s 2letou Labradorkou.Je taková krémová a jmenuje se Ený.Zkusím sem nějak časem vložit její fotku.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 07:38
- Nahlásit
Berčová
My jdem na cvičák dneska. Bellina už je úplně nepříčetná. V neděli jsme Winky učili tunel. Pochopila princip, akorát mám problém v tom, že zatímco jiní psi běhají na piškotek, nebo na balonek, Winky běhá " na Belinku". Prostě jediná možná odměna je zakousnout Bellu . Nevím jestli půjde takhle trénovat, Belle se to dost nelíbí
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 11:49 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
Biluška
LIbo z toho si nic nedělej, Connie zase chce zásadně trénovat na Bessinku jak jsme zkoušeli jednou tunel, tak jde jedině za Besou, sama ne-e ale párkrát tam proběhla i sama, když mě viděla na druhým konci a asi budu trénovat na hadry - to se dobře rozdivočí, ale pamlsky zbožňuje uplně maximálně, snad i víc než Beša, jestli to jde Ale pomalu si začínám myslet, že budu mít podobný problém jak polka Ewa s Nasťou, jak po ní skákala a kousala ji, když si totiž konči nevšímám a ona chce běhat tak se mi zavěsí na nohavicu a je schopná tam viset dokud ju neodšroubuju, že Andry? a někdy i na rukáv, ale to jenom když se k ní zohnu, ale umí fuj, takže veget, ale to se vždycky tak zarazí a urazí
Jo a taky hozně ráda kouše Bešu do zadku, to už je třetí šeltijčí mimí co tohle dělá
Jo s těma ušima, to mamka má furt strach, aby nevypadala jak netopýr, lépe řečeno, aby neměla uši jak Beša
|
leila
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 18:37
- Nahlásit
Ldi co říkáte na tohle
a na tenoto banner??
http://dachshund.unas.cz/fotky/pomocn%E9/banner.jp g
Jinak jak se máte?? Jede někdo na NVP do Brna nebo na MVP do Nitry??
|
papoušková
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 19:18
- Nahlásit
leila
to druhé je lepší, ale dala bych to bez toho šedého okraje, protože to překrývá ty obrázky
Jinak se mám celkem fajn, ale už by mně ta škola stačila.
|
papoušková
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 19:22
- Nahlásit
Janik
Jo, to bude fajn. A kdyby byla ještě navíc dost hravá, tak je to ještě lepší
A jak si na ni prišla? Čí to je pesan?
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 19:57
- Nahlásit
leila
Taky se mi více líbí to druhé bez toho šedého kraje
papoušková
Jo ta je hravá stráááášně moc, takže si spolu s Jessi můžou hrát.Tak měla teprve 2roky, takže je to ještě štěně
No je to pes od mamčiné kámošky(je to mamčina kadeřnice).Bydlí vedle na sídlišti.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2006 20:00
- Nahlásit
papoušková
Jestli chceš, tak se podívej na můj profil na lide.cz Jsem členem fóra agility a mám tam danou jejjí jednu fotku.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 15:08
- Nahlásit
Biluška
nemáš nějaké foto bell miminka??
|
papoušková
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 16:30
- Nahlásit
Janik
Tak to je fajn, že je hravá.
JJ už jsem se dívala, moc toho z té fotky nepoznám.
A proč má růžový čumák? Je to v zimě nebo ji něco chybí?
|
leila
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 16:57
- Nahlásit
Biluška
ju libo a našla si nějaký kontakt na chovku béžových pum?? Ju a mám dotaz páč kámoška chce jet s chodským psem co má DKK 0/2 a neví jestli to není na něho moc namáhavé to skákání
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 19:53
- Nahlásit
papoušková
Skoro všichni světlí labroušci mají béžový nebo hnědý čumáček
|
Berčová
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2006 20:51
- Nahlásit
leila
hele, tak papoušková bude asi s náma na chatce...takže už máme zabraných 5 postelí ještě aby jela ta tvoje kámoška a má ségra smůlu
|