Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Tábor Suchá Rudná
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 56 . 57 . >>
Autor Zpráva
leila
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 11:03
- Nahlásit

Biluška
mno béžovou jsem ještě na žádných stránkách neviděl se po ní kuknu ju a dneska konečně pošlu chovatelům mail už upravený v angličtině

Shelticka
mno cursing bych chtěla zkusit ale nevím jestli přes ty data nic nemáme jinak na těch slovákách jsme až do neděle takže nevím jestli bych přijela páč v pátek ráno jedeme do lubiny(tam je ta nora) na zkoušky pak odpoledne jedeme na nové mlýny pro psa kterého jsme prodali ale děda ho přihlásil do soutěže sice miki neviděl nejméně rok noru tak nevím co si od toho slibuje mno pak se vracíme tam v pátek večer je zahájení a pak budeme po 2dny norovat tak nevím kdy se v neděli vrátíme bo ukončení tram bývá každým rokem v 7večer tak nevím jestli budu mít náladu někam jezdit páč budu nevyspaná

papoušková
jsem v neděli viděla jess jak jde asi s tvým taťkou jsem byli ve zlíně na všestrankách ses mohla přijít kuknout ale já ztratila všechny kontakty na tebe

Janik
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 11:09
- Nahlásit

leila
Ahojky!
Máš nějaké fotky z tábora??
Máš ICQ??Jestli, tak mi napiš číslo.

Berčová
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 11:31 - Změnil/a: Berčová
- Nahlásit

Přáteléééé já jsem úplně š'ťastná, tak v neděli jsem se nejdřív maximálně porafala s tatou, samozřejmě ohledně agility páč někteří lidi ze cvičáku začli jezdit do Rožnova. No cesta by mě stála asi 30 kč, ale tata řek že ne... a dneska jsme šli koupit novej mobil, a oznámil mi že teda MŮŽU JEZDIT NA CVIČÁÁÁÁÁk, konečněěěě po rocejo a fotky pošlu příští týden...SLIBUJU

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 11:32
- Nahlásit

Černý faun
Nooo, jestli máš nějaké ty úplatečky tak snad ten příští týden by to možná asi šlo
Alavis pro koně vychází nejlevněji ( kdosi mi říkal, že ho snad přestali vyrábět, nevím, zkus kouknout na stránky jestli ho nabízí). Dávkuju to - Hessině 3 kapky (má artrozu, luxaci pately a má ty špatné vazy, takže má vyšší dávkování, jinak by měla mít tak jednu kapku), Belle 3-5 kapek (jak se trefím ) a Braisy asi 1 ml (ten samý případ co Hessit). Ta lahvička stála tuším něco kolem 300,- a mám ji už od zimy. Je fakt, že jim to nedávám denně. Většinou totiž večer při krmení nemůžu najít kapátko tak se na to vykašlu , ale i při denním používání ti vydrží určitě dlouho.

Leila
Béžulek je šíleně málo, ale jsou z nich prostě nejhezčí. V Německu je jedna stanice co je na ně přímo zaměřená. Loni měli štěňátka kde byl béžový skoro celý vrh. Chtěla jsem z tama fenečku, ale pak jsem si to rozmyslela. Dokud nemám plně domestikovanou pumu tak do další radši nepůjdu Zkusím najít webovky na tu stanici.

leila
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 11:44
- Nahlásit

Biluška
jj díky jsem našla asi jednu béžovou pumi ale nejsem si tím jistá
http://arkosliget.dogheart.hu/danka.jpg jj díky

leila
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 11:45
- Nahlásit

Biluška
ju a tady je jako dospělá http://arkosliget.dogheart.hu/dalia.jpg

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 13:08
- Nahlásit

Leila
no tak zrovna tahle je těžce nestandartní ,ale béžová barva to je. Jenom má úplně šíleně upravenou srst, sklopené uši a tmavou masku. Nic z toho mít nesmí (

leila
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 13:17
- Nahlásit

Biluška
jj to asi ju ale já jenom že jsem našla béžovou barvu mno a jaký je název té německé chs??

Lájoš
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 13:47
- Nahlásit

leila
co já vím, zkusím to najít, ale nefim

Lájoš
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 15:07
- Nahlásit

Černý Faun
Jani, posílám Ti náhled toho potvrzení (jestli to může takhle být ), ale zapoměla jsem adresu. První část mailu si pamatuju, ale nevím na čem ho máš. Na centrumu???

P.S. To nepíše Tomáš, to jsem já, Biluška, ale nechce se mi přehlašovat

Shelticka
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 16:49
- Nahlásit

http://arkosliget.dogheart.hu/piri.jpg a tohle je taky béžová pumi ne?

leila
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 17:38
- Nahlásit

Biluška
a není to Lovasbarat http://www.lovasbarat-pumi.de/ tady u těch mi připadá že mají béžový nadech ale nejsem si jistá jestli to nejsou špinvý bílí

Lájoš
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2006 17:41
- Nahlásit

lovasbarat jsou stříbrní, ten odkaz co dávala shelticka je béžule, ale pěkně ošklivá. Ani ta barva není nic moc. To musí být taková krásná béžulka, nesmí mít nádech černé. Jdu hledat fotku krásné čanané béžule, doufám, že ji ještě mám

leila
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 18:51
- Nahlásit

Tak už mi napsali 2chovatelé že mimča budou mít je to chs Pilisi- Kócos a PÁSZTORTŰZ CSILLAGA

Janik
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 19:14
- Nahlásit

leila
Tak ty jdeš opravdu do Pumy???
Dneska jsem byla u nás v Hyperce a jak je tam ten obchod s chov.potřebama, tak tam pracuje jedna paní a má zrovna nové štěně Australana(fenku red merle s modrýma očima)
Mamka myslela, že mě od tama nedostane

leila
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 19:28
- Nahlásit

Janik
Jj myslím to vážně . Nechceš se mno jet k alosce že by jsme pak se psama šli na helfštýn?? ju a Někdy teď by se měli narodit miča drsňáků tak pak se můžeš přijet kuknout ju a ještě nám zbyl jeden bíglík nevíš o někom kdo by chtěl?? Je to nej pes z vrhu nevím proč zrovna on zůstal

Neumí tady někdo dobře anglicky alabama má hodně práce tak jí tak nechci zatěžovat

Janik
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2006 19:36
- Nahlásit

leila
No pokud budu doma, tak bych jela s tebou.A kdy??
Jo dojela bych a zrovna bych to dovezla ty granule a ten kartáček co mám pořát doma
Zkusím se poptat, jestli by ho někdo nechtěl.Moje teta chtěli vždycky Bígla.Už mají barák, takže se jich zeptám.Kolik by asi tak stál???

leila
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 08:08
- Nahlásit

Janik
Jelo by se v pondělí nebo úterý. Štěně stojí 6tis. už by mělo být i přeočkované

leila
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 09:09
- Nahlásit

Libo mám si vzít psa nebo fenku pumíka??

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 09:32
- Nahlásit

leila
radši fenku, i s tou budeš mít práce víc než dost )

leila
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 09:36
- Nahlásit

Biluška
jj díky za radu Mila Leila, Dik za dopis. Bola som potesena ze mate zaujem chovat Pumi.Taktiez mozete najst detailne info na web stranke.Pokial viem je to i v anglictine.
Fena bude harat v Lednu, steniatka by boli teda v Kvetnu, ale nemozete mat stena tak skoro, nevadi rada ho podrzim, Mate zaujem o fenku ci psika.
Orientujem sa nie len na vzhlad, ale taktiez na pracovne schopnosti psa. Prave na dobre nervy a dobre povahove vlastnosti sa orientujem v chove.
Ak mate otazky rada odpoviem
Gabi to mi napsala jedna chvatelka už je to přeložené mno tak proto jsem se ptala

Janik
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 09:52
- Nahlásit

leila
Jo tak to snad doma budu
Na to štěně se určitě zeptám

leila
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 09:54
- Nahlásit

Janik
tak se jede v út když tak teď jsme na chtu i s alosko na www.lide.cz mistnost pejskove

Shelticka
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 10:00 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit

Ahojte, s Leilou a Janou plánujeme výlet na Helfštýn, původně měla jít i Andrea, ale rodiče jí to nedovolili. Šlo by se z Lipníka nad Bečvou až na hrad (asi 4-5km) pěšky a zpátky taky. Dá se jít po asfaltce, ale myslím, že pro psy i pro nás to bude lepší napřed kolem řeky Bečvy, potom projdem vesnicí Týn nad Bečvou a pak lesem (je to tam chvílemi dost prudký a jsou tam i skály, tak si vyberte, připomínám, že každý zodpovídá sám za sebe , já osobně bych šla lesem, je to tam lepší a kratší než po cestě) Do hradu můžou psi zdarma. Ceník pro lidi : dospělí 30 Kč; studenti, důchodci 20 Kč; žáci ZŠ 10 Kč; děti do 6 let zdarma (na slevy je potřeba ukázat patřičný průkazky - je to tam napsaný, ale já jsem nikdy nic neukazovala a stejně mi to dali za 10kč ). Šlo by se v úterý 29.8.2006, protože v pondělí mají zavřeno. Otevírací doba je 9 - 18 hodin. Na hradě psi mohou i do restaurace, ale dá se tam jíst i venku, nebo se můžeme najíst cestou zpátky v restauraci v Týně nad Bečvou. Psi nesmí akorát do vnitřních prostor na hradě, kde jsou různý výstavy apod. Na nádvoří jsou i misky pro psy a kohoutek s vodou, takže není nutný tahat vlastní misky.

KDO CHCETE, TAK SE K NÁM PŘIDEJTE, BUDEME RÁDI ZA KAŽDÝHO ČLOVÍČKA I PSÍKA DO PARTY (a taky možná dostanem skupinovou slevu )

Janik
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 10:40
- Nahlásit

leila
mi to nejde najít ta místnost..

Shelticka
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 10:43
- Nahlásit

Janik
tak si dej najít uživatele aloska a ono ti to napíše kde jsem a na to už jenom klikneš

Shelticka
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2006 13:11
- Nahlásit

Biluška
Ahoj, tak jsem dneska přesypávala krmení z pytlů do menších dóziček a četla jsem si znovu krmnej návod, protože od 3 měsíců je tam jiná dávka (máme acanu small pupy breed nebo tak nějak, prostě pro štěňata malých plemen) a do 3 měsíců dostávala denně 120g + pamlsky a od tří měsíců 146 (myslim) jsem to přepočítávala, protože tam je jenom dávkování pro psa, co má mít v dospělosti 5 kg a 7 kg, tak jsem dělala průměr, aby měla 6 kg Tak mě tak zajímalo čím a kolik krmíš Winky.
A u Beši máme Dante a je tam napsaný, že pro psa na 10kg váhy 180-250g, to mi připadá strašně moc, když to přepočítám na 6kg psa tak mi vyjde 108g. To mi připadá taky hrozně moc (vždycky ještě tak 10g odečtu, co dostane přes den jako pamlsky a tak), ale stejně jí nedávám těch 90g, sice to pokaždé nevážím (jenom Connie to vážím), ale určitě to tolik není, dostává tak hrst a půl co na to říkáš? jak to děláš s Hessi?

Shelticka
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2006 14:55
- Nahlásit

Connie má dneska narozeniny má 3měsíce

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2006 15:46
- Nahlásit

gratulujeme Connince

K tomu krmení - já to moc neřeším. Krmím Trainer Energy a Winky dostává Trainer Baby mini (štěňata malých plemen). Bela dostává tuším 150g (vím, že je to malý hrnek, dávkuju to tím hrnkem, kolik je to přesně na váhu už jsem dávno zapoměla). Hessit tuším 20g, má 4,5 kg. Je to asi tak hrst. Winky má mít 150 g - rozděleno do tří dávek. Tak nějak těch 50 g dostává, jenže to stejně nikdy nesežere. Takže to víceméně odhaduju - podle toho jak vypadá hladově ) Moc to krmení fakt neřeším. Když začnou tloustnout tak jim zvýším pohyb a uberu žrádlo a hotovo. Hlavně Hessinu musím pořád hlídat

Janik
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2006 16:08
- Nahlásit

Biluška
Ahoooj Biluško!!
Už mám sehnaného pejska na podzimní tábor, takže se mnou taky počítej.Ale nebudu mít na ni klec...do té co jsem měla půjčenou na Andyho se totiž nevleze Je to Labradorka.
Na tu voříškiádu nevím, jestli pojedu....mamka zase měla kecy, že buď voříškiáda nebo tábor, takže jsem jasně řekla, že radši tábor..

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 56 . 57 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání