Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Tábor Suchá Rudná
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 56 . 57 . >>
Autor Zpráva
papoušková
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 16:23
- Nahlásit

Moc děkuji za rady. Zkusím se teda poptat v obchodech po nějakém tom krmivu, nerada bych se poutala na vařenou stravu, protože je to přecejen dost náročnější a nejspíš by mi pak jakési granule už úplně odmítala. Teď to zkoušíme trochu dohánět rohlíky, aspoň něco, co není náročné na přípravu a hlavně jí to chutná. Když ona něco sní, ale pak to vše a někdy i víc vyběhá. Uvažovali jsme nad krmivem pro aktivní psy, ale na to je prý ještě mladá. Doporučovali nám spíš něco pro štěňata.
Biluška
Ty granule jsou i pro štěňata?

Janik
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 16:26
- Nahlásit

papoušková
Být tebou dám Jess na týden k Leilinýmu dědovi a potom se tady budeš ptát, jestli jsou nějaké dietní granule Ne jako sranda musí být

leila
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 17:16
- Nahlásit

Janik
njn stravy máme až nadhlavu dokonce už i rozdáváme okolním majitelům psů páč to už nejde spotřebovat

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 19:22
- Nahlásit

papoušková
určitě se dělají i ve štěněcí řadě. Je fakt, že po těch activ se přibírá rychleji. Jessi zas až tak moc mladá není, klidně bych už přešla na aktivky.

Janik
Co já bych za to dala, kdybych vážila jenom 7,5 kg

leila
Nezoufej, moje máti je to samý v bleděmodrým . Hessinu jednou hlídala týden, když jsem přišla tak se Hes málem neunesla a matka mi vyčítavě sdělila že: " podívej se jak je ten pes tlustej, to je nezdravý, vždyť jí úplně zničíš klouby... nemůžeš ji krmit tak jak sebe " přemýšlela jsem tenkrát jestli zabiju máti, psa, nebo obě
Mimochodem Braisy tam bydlí od tábora a taky začíná vypadat jako těsně před porodem

leila
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 19:45
- Nahlásit

Biluška
njn já se tak tak držím abych dědovy nedala přečíst nějakou knížku o výživě když vidím kolik jim dává granulí pak se to neobejde bez pazourů od moráků mno a nakonec ještě vařené masíčko a vývar a když pak jdeme na výstavu a máme nejtlustší bíglici tak vykládá jak v té smečce se to nedá uhlídat atd... ještě že příští rok se k němu stěhuji a řeknu mu že ať krmení nechá na mě a bude se divat jak budou i bígli hubení
ju jinak gratulujeme ke štěnískům a kdyby někdo chtěl míšenečka dlohána s drsňákem tak by se měli za měsíc narodit

papoušková
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 19:48
- Nahlásit

Janik
leila
žebych ji dala k tomu tvém dědovi Leilo
ale neměl by mě tu doma kdo otravovat

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 19:48
- Nahlásit

leila
My jsme u máti byli teď o víkendu. Když jsem viděla jak Brajena vypadá tak mě málem omývali. Sprdla jsem matku na tři doby a ona s klidem prohlásila : "vždyť dostává jenom tu misku jak jsi jí dala...." úúúúúúúúúúú

Janik
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 19:53
- Nahlásit

Biluška
No když dáme Andyho k babičce, tak ta ho tak vykrmí, že má potom bolení břicha a má srajdu(ne jednou se nám stalo, že se nám po návštěvě babičky doma pos*al )
Jako já jsem už na to zvyklá ale jak už bude Andy dobrý, tak bude kázání!!A to i doma!!

papoušková
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 19:59
- Nahlásit

Janik
To mi připomíná Ajánka a spol

leila
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 20:03
- Nahlásit

Biluška
mno tak to já jak jsem přijel z tábora tak hned druhý den jsme měli jet s bíglem na výstvu a já protestovala páč ta bíglice byla tlustá tak že o ní dělal anglický rozhodčí vtipi škoda že jsem nerozuměla páč jinak bych se možná taky zasmála

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 20:03
- Nahlásit

papoušková
tak to teda ne Maminka jim zelí a nic podobného nedává . Psi jsou čistě jenom na granulích a psích pamlscích. Všechno zelí a jiné zbytky totiž musí sníst Tomášek a Alešek
P.S. Alešek je manžel-čekatel od ségry

Janik
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 20:07
- Nahlásit

papoušková
Nee to zase ne......Andymu vaří babička vyloženě jenom kuřátko nebo mu dává masíčko z polívky
A on by taky nic jiného Andy nejedl..je totiž rozežraný

leila
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 15:36
- Nahlásit

Biluška
Kámoška by jsi jedno mimčo možná vzala ale ptá se kolik stojí.

Černý faun
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 20:18
- Nahlásit

Leila
jo to bych se ráda přijela podívat, ale teď jsem si uvědomila, že to jsme s Kyruškou na závodech. A teď v sobotu jedem do Budějek na bonitaci, tak jsem zvědavá, kolik chyb na ní najdou. Možná se budu divit, jak takové zvíře vůbec může přežívat a dokonce chodit atd. )

leila
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 20:52
- Nahlásit

Černý faun
njn tak budeme držet palečky snad to dáte

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 20:59
- Nahlásit

leila
Za štěně pochopitelně nic nechtějí. Co taky chtít za voříška ) chce fenku nebo psa?

leila
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 15:29
- Nahlásit

Biluška
říkala že by vzala psisko když jí ho otec dovolí

leila
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 16:55 - Změnil/a: leila
- Nahlásit

Tak jsem si dneska objednala nějaké kartáče, ochranu na ťapky, vodítko a obojek a míčky pro hufy přes net doufám že to brzo příjed abych mohla začít upravovat pesa na světovku dohoromady zapalatím 1222kč

Janik
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 20:00
- Nahlásit

leila
Přes jakou stránku jsi ty věci objednávala..hlavně tu ochranu na ťapky??

Shelticka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 21:02
- Nahlásit

tak jsem se dneska od babičky dozvěděla, že Bessinka je hrozně vychrtlej chudáček skrčeneček, no chápete to? a dneska jí dala koninčiny štěněcí granule, to je děs, přitom má besa furt 8 kilo, asi sepíšu nějakou petici, že Bessinka fakt není chudáček vyzáblej

Berčová
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 21:05
- Nahlásit

Shelticka
To je strašný... To ani moje babička není tak páclá
jako nic proti, fakt ne, ael vychrtlej pes vypadá vážně úplně jinak

Shelticka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 21:07
- Nahlásit

Berčová
no a mamka jí řekla, se podivej jak sedí, to je uplna koule a babička prej "to je tak skrčená chudera" ... tohle fakt nechapu

Berčová
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 21:10
- Nahlásit

Shelticka
Ty nechápeš moje rodiče, já zas tvoji babičku.
prý "skrčená chuděra", jediný co na Bešce může bejt skrčený, je špek. Některý babičky jsou už takový... Ještě jednu znám, povim ti na táboře co mi říkala její vnuička cestou ze cvbičáku) se pak připomeŃ)

Janik
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2006 11:28
- Nahlásit

Biluška
Liboooo.....budete brát na tábor i ten flyball?????
Chtěla bych to s Ený vyzkoušet.. Ona je totiž totálně zblázněná do balónků, tak myslím, že by jí to mohlo jít
Když budete mít ten kurz vystavování, že my by jsme to zatím zkoušely Díííííííííky

Shelticka
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2006 16:07
- Nahlásit

jé já se tak těším, to neni ani možny akorat pořad nemam ten odvoz (tata je v lázních)

Janik
mohla bych se teda přifařit k vam, kdyby jsme nikoho nesehnali?

Janik
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2006 17:23
- Nahlásit

Shelticka
Ahojky!
Já myslím, že bys mohla....zeptám se rodičů ale tak snad jo

Shelticka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2006 20:46
- Nahlásit

teda tady to vázne, tak co říkáte na MS? dobrý ne?

Janik
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 17:42
- Nahlásit

Kurňa co se děje, že to tady tak vymírá!!
Liba se tady už dlouho neukázala!! Snad si všimne mé otázky!

leila
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 19:38
- Nahlásit

Černý faun
achůjky tak odjezd na svět je už ve středu večer takže je to v pohodě přijedu odpoledne a budu se snažit dostat na místo srazu

Janik
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 20:53
- Nahlásit

To je rozné Tady je to, jak po vymřenííí
Lidíííí!!Kde jste všeci???

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 56 . 57 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání