| Autor |
Zpráva |
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 22:10
- Nahlásit
ahojte všichni! dnešek byl supér a těším se na další výstavu nebo něco podobnýho
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2006 10:19
- Nahlásit
Shelticka
Ahooooooooooooojky!
Tak napiš podrobnosti!! Jaký to tam bylo???
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2006 10:20
- Nahlásit
Janik
super super super rozepíšu to pak na webky, už se mi tu nakupilo moc práce s webkama, tak se jdu na to ted vrhnout, získaly jsme VN1 (velmi nadějná první - i když byla v kruhu jediná )
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2006 10:22
- Nahlásit
Shelticka
tak to moc gratuluji
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2006 14:56
- Nahlásit
mě asi klepne z teho interneta, musím nahrávat každou fotku zvlášt, to tu budu ještě týden
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2006 18:44
- Nahlásit
tak konečně mám na webu nějaký fotky z výletu do Hustopeč nad Bečvou http://pejskove.wz.cz/Fotogalerie-soubory/Hustopec e14.10.2006.html a v blízké době se pokusím přidat fotky z tábora a výstavy
|
papoušková
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 15:11
- Nahlásit
Shelticka
Krásný fotečky
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 17:31
- Nahlásit
Tak už tam mám i fotky z tábora http://pejskove.wz.cz/Fotogalerie-soubory/AgilityT aborSuchaRudnaRijen2006.html , pak psiska po koupání http://pejskove.wz.cz/Fotogalerie-soubory/PoKoupel i31.10.2006.html a pár i z výstavy, ale to jsem moc nefotila, tak jich fakt moc neni http://pejskove.wz.cz/Fotogalerie-soubory/Vystava4 .11.2006.html
A dneska jsem byla u veterinářky, protože Connie už rostou nový špičáky a ještě jí drží mléčný a vet. řikala, že jí naštěstí rostou rovně, tak jí mám dávat ty žužlací kůže apod. a když jí to do měsíce nevypadne, tak ať to přijdu vytrhnout, když v lednu jdu na tu výstavu...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 09:28
- Nahlásit
Berčová
Nemůžu najít tvoji adresu. Tak ji písni, ať vím kam mám poslat tu nabíječku . Ale honem, už mi to tady týden leží na stole, za chvíli si toho všimne Winky a budeš bez nabíječky (my už jsme přišli o dvě)
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2006 12:43
- Nahlásit
Biluška
Ahoj Biluško!
Hlásím že mi včéra došla ta nabíječka!
Díky moc a potom se s tebou ještě musím vyrovnat!!
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 17:59 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
nějak nám to tu upadá tak já jsem si třeba teď vytiskla přihlášku na NVP v Olomouci, kdo jedete taky?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 18:27
- Nahlásit
Já pořád pracuju. Celý týden jsem neměla vůbec čas Snad si to teďka o víkendu trošku vynahradím .
Shelticka
Jdu prohledat kalendář výstav a zjistit kam pojedeme
Berčová
Nabíječka dneska odeslána, hlas její příjezd
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2006 18:40
- Nahlásit
Biluška
ok, já z těch nejbližších mám olomouc ( www.psivystava.cz ), brno ( www.interdogbohemia.com ) a ostravu ( http://www.volny.cz/nvpostrava ). Jsem to hledala na www.cmku.cz
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2006 09:09
- Nahlásit
Shelticka
Dík, jdu hledat. Vypadá to, že celý víkend se od počítače nehnu, musím udělat psa roku a Střípky. A všechno nejpozději fčera . Pojedu asi jenom mezinárodky. Národní jsou na prd, protože šampion ČR už Belinka je. Mám takový pocit, že jsou mi na prd i mezinárodky v ČR, že budu potřebovat jenom zahraniční. Ale radši to ještě přepočítám.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2006 09:32
- Nahlásit
Biluška
Ahojky Omouvám se, že lezu sem, ale jen jsem ti chtěla říct, že Vev má za sebou závodní premiéru Sice jen neoficialni závody, ale i tak... Psala jsem to už na foru "pro agiliťáky", ale nevim, jestlis to četla
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2006 12:34
- Nahlásit
Shelticka
Ahojky!
Tak do Olmika jedem snad i my jen se modlím aby to Andymu stohlo dorůst ta srst....
Jo a asi(není to ještě na 100% budeme jezdit v neděli na cvičák na agility do Olomouce do toho Kiricanu. Chodí tam jedna moje kamarádka s Bišonkem(už jsou ale v pokročilích)
a někdy teď nevím ten datum tam bude vánoční cvičák, takže tam taky pojedu..budou tam různé hry a závody
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2006 14:00
- Nahlásit
Janik
jo tak si tam dej bacha na tollery, napadají nový psy... jsem tam byla 3x a stačilo mi, Besa skončila na veterině
|
Berčová
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2006 14:40
- Nahlásit
Lidičkyy, nevíte někdo něco o agi ve valašským meziříčí?? prej by tam něco mělo být a získali halu... ?? Akorát od nás nikdo víc nic neví, tak to zkoueim tady...
Biluška
ok, díky. až dojde, nahlásím )
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2006 15:01
- Nahlásit
Berčová
Slávka Podmolová a spol. cvičívá v nějaké hale, ale už jsem s nima dlouho nemluvila, tak nevím. Zkusím to zjistit.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2006 15:02
- Nahlásit
Eimy
Tak to gratulujem, bylo na čase se rozhoupat a vlítnout do toho . Doufám, že příští rok se budem na závodech potkávat pravidelně. Každopádně větší kulturní vložka než Belinka už Veverka být nemůže, tak nechápu čeho se bojíš
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2006 15:10 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit
Biluška
Mě rozhoupala Hela No a kulturní vložka... Stojím u překžky, volám "Eimyyyy tadyyyy hooop" a ona se teda otočí, koukne na mě s pohledem "Když tááámhle ja ta prííííma rozhledna, víš co, počkej tady, já se kouknu, kam běžíme a hned se vrátím" a už je na Ačku, který je asi o x metrů vedle tý skočky, kterou má jít Vyleze nahoru na Ačko, rozhlídne se, vrátí se ke mně "Taaak a můžem běhat dál, je to dobrý"
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2006 15:17
- Nahlásit
Shelticka
Jo to vím..je jich tam hodně ale oni jsou myslím všichni v pokročilích....však uvidím..
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2006 15:36
- Nahlásit
Janik
no jo, ale ty lidi od těch tollerů trénujou viš
|
Saita
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2006 15:58
- Nahlásit
Janik
Napadá tollerka jenom jedna. Ta nejmenší a zdánlivě nejklidnější. Na tu opravdu pozor. Je v pohodě a najednou vyjede. Běhá ale v pokročilých. V začátečnících běhá jenom jedna tollerka a ta je v pohodě.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2006 16:26
- Nahlásit
Saita
Shelticka
Holky, chcete říct, že v Kiricanu taky mají Belinu? To jsem ráda, že nejsem jediná kdo má na krku takového raplíka
|
Saita
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2006 17:02
- Nahlásit
Biluška
Na Belinku nidko nemá. Je to neuvěřitelný šílenec. Na závodech jsem sice viděla podobně střeleného psa, ale pořád mu do Bely kousek chyběl.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2006 17:19
- Nahlásit
Saita
To je jasné,že tak úžasného, skvělého a jedinečného psa jako je Belinka nemůžou mít nikde . Ale těší mě, že někde mají raplíka, který jenom tak, zničeho nic vystartuje a někoho zabije.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2006 17:40
- Nahlásit
Biluška
ju zapoměla jsem tu napsat že na světě jsme nybyli danasi něco sežral a tak se nikam nejelo
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2006 18:35
- Nahlásit
Shelticka
Jo to jsem taky už zjistila...ale však uvidím...třeba to bude v pohodě.
leila
já myslela, že se tam aspoň pojedeš podívat, když ne vystavovat....
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2006 19:57
- Nahlásit
Janik
jo jinak je to tam dobry, možná tam zas začnu jezdit, protože v přerově máme trénink jednou za uherskej rok, od tábora jsme ještě netrénovali, tak mamka řikala, že by mě tam i vozili, i když tomu moc nevěřim, tatovi se chtít nebude mě tam vízt, 2hodiny čekat a pak jet dom a mamka sama řídit asi nebude...
|